[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نظر سنجی:::کدام گزینه برای سرمربیگری داماش مناسب تر است

نظر سنجی:::کدام گزینه برای سرمربیگری داماش مناسب تر است

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

کدام گزینه برای سرمربیگری داماش مناسب تر است

1-داخلی
36
47%
2-خارجی
5
7%
3- بومی
35
46%

کل آرا : 76

پستتوسط damashi » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 9:22 pm

[quote:e83e5dd5d7="pedram_1367"][quote:e83e5dd5d7="Fan"]نميخوام حالا كه اين اتفاقا افتاده بخوام از قاسمپور بد بگم ولي موفقيت تيم بيشترش بخاطر شوكي بود كه به تيم وارد شده بود روحيه تيم تغيير كرده بود وگرنه فكر نميكنم قاسمپور خيلي كار كرد رو تيم كه بخواد اون نتايج رو بگيره حتي خودتونم ميدونيد خيلي جاها دزست عمل نكرد مثل بازي با پرسپوليس . مثل بازي با ماشين سازي كه با اون سه تعويضش تو وقت اضافه اون اتفاقا افتاد يا همين بازي شاهين كه زنيدپورو نشونده بود و از وقتي اومد تيم متحول شد و گلم زد يا لج كردنش با آبشك و جهانگير و خيلي چيزا ديگه ...
به نظر من فقط يكي بايد باشه كه بتونه به بچه ها روحيه بده ... ديگه آناليز حريف و ارنج و تاكتيك و ... رو افشين ناظمي فكر ميكنم بلد باشه ...
به نظر شخصي من تركيب جهانپور و ناظمي ميتونه كارساز باشه ... حد اقلش ناز نميكنن واسمون ...[/quote:e83e5dd5d7]

افتضاح موافقم ... من نظرم درباره قاسمپور همینه که شما میگی و این رو زمانی هم که بود بارها و بارها گفتم ... درباره زوج جهانپور و ناظمی هم افتضاح موافقم ... حداقل تا پایان این فصل جواب میده و فصل بعد یا مربی میاریم یا دوباره با همینا ادامه میدیم هر چند که فصل بعد خیلی ها رو نداریم بازیکنانی مثل غلامی ، زنیدپور ، ... ولی مطمئنم مربیان بومی ما هزارتا مثل آبشک رو می کنن که لیگ رو میترکونن[/quote:e83e5dd5d7]

کاملا مخالفم
نه جهانپور نه ناظمی هیچ کدوم نمیتونن تو این شرایط به تیم کمک کنن
جهانپور که یه مربی فوق العاده ترسویه واصلا به درد لیگ برتر نمیخوره
ناظمی هم فعلا سرمربی شدن واسش زوده
در ضمن از نظر من قاسمپور فقط بازی با پرسپولیس اشتباه کرد ولی بازی با ماشین سازی کاملا درست عمل کرد
چون ادم باید اول نقد رو بچسبه نه نسیه!!!
تو اون بازی ما عقب بودیم و اگه میباختیم حذف میشدیم پس باید هر کاری میکرد تا اول بتونیم بازیو مساوی کنیم
در مورد بازیکنا هم از نظر من خوب تصمیم گرفته
به نظر من موندنش واقعا به نفع تیمه
نماد کاربر
damashi
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 30, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 9:41 pm

[quote:c3676ac1e1="damashi"][quote:c3676ac1e1="pedram_1367"][quote:c3676ac1e1="Fan"]نميخوام حالا كه اين اتفاقا افتاده بخوام از قاسمپور بد بگم ولي موفقيت تيم بيشترش بخاطر شوكي بود كه به تيم وارد شده بود روحيه تيم تغيير كرده بود وگرنه فكر نميكنم قاسمپور خيلي كار كرد رو تيم كه بخواد اون نتايج رو بگيره حتي خودتونم ميدونيد خيلي جاها دزست عمل نكرد مثل بازي با پرسپوليس . مثل بازي با ماشين سازي كه با اون سه تعويضش تو وقت اضافه اون اتفاقا افتاد يا همين بازي شاهين كه زنيدپورو نشونده بود و از وقتي اومد تيم متحول شد و گلم زد يا لج كردنش با آبشك و جهانگير و خيلي چيزا ديگه ...
به نظر من فقط يكي بايد باشه كه بتونه به بچه ها روحيه بده ... ديگه آناليز حريف و ارنج و تاكتيك و ... رو افشين ناظمي فكر ميكنم بلد باشه ...
به نظر شخصي من تركيب جهانپور و ناظمي ميتونه كارساز باشه ... حد اقلش ناز نميكنن واسمون ...[/quote:c3676ac1e1]

افتضاح موافقم ... من نظرم درباره قاسمپور همینه که شما میگی و این رو زمانی هم که بود بارها و بارها گفتم ... درباره زوج جهانپور و ناظمی هم افتضاح موافقم ... حداقل تا پایان این فصل جواب میده و فصل بعد یا مربی میاریم یا دوباره با همینا ادامه میدیم هر چند که فصل بعد خیلی ها رو نداریم بازیکنانی مثل غلامی ، زنیدپور ، ... ولی مطمئنم مربیان بومی ما هزارتا مثل آبشک رو می کنن که لیگ رو میترکونن[/quote:c3676ac1e1]

کاملا مخالفم
در ضمن از نظر من قاسمپور فقط بازی با پرسپولیس اشتباه کرد ولی بازی با ماشین سازی کاملا درست عمل کرد
تو اون بازی ما عقب بودیم و اگه میباختیم حذف میشدیم پس باید هر کاری میکرد تا اول بتونیم بازیو مساوی کنیم
به نظر من موندنش واقعا به نفع تیمه[/quote:c3676ac1e1]

منم با داماشی افتضاح موافقم :wink:
در حال حاضر فقط ابو-اگه نشد با جهانپور که کاملا مخالفم/ناظمی هم که همونطوریکه دوستمون گفت واسش زوده(البته خودشم اینو میدونه-نباید با سرمربی شدنش در حال حاضر نابودش کنیم)
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 9:41 pm

قاسمپور خیلی به تیم کمک کرد نباید از حق گذشت خاطرات خوبی باهاش داشتیم و یک ادم رک بود که به نظرم حق داشت 2بازیکن می خواست که تیمو بتونه قوی تر کنه و با تیم نتیجه خوبی بگیره که بخاطر مشکلات مالی نشد قراردادشم 200میلیون بود یعنی حداقل از 10 بازیکن ما پایین تر
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 9:58 pm

من با ناظری موافقم .این بنده خدا یعنی قدر ابو که توی درود بود تجربه یا توانایی نداره ؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط neye_kabir » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 10:06 pm

پول ناریم آبراران.چی گفتاندرید؟کی بدون پول آیه کار کونه؟پوووووووووووووووووووووول
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 10:36 pm

شايد حرف شما هم درست باشه ... ولى با اين حرفت موافق نيستم كه فقط يك اشتباه داشت damashI عزيز البته الان زمان شمردن اشتباهاتش نيست ، مسلم كه ميموند از همه اينا بهتر بود بخاطر شرايط موجود ولى نيست ، رفت بايد فكر جانشين بود ، فقط تو اين اوضاع از اين خوشحالم كه كسى مثل امير عابدينى بالا سر تيم هست ،،، خودش از همه بهتر ميدونه كارشو ،،، واقعا مردى عابدينى .
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Fan در چهارشنبه دسامبر 28, 2011 10:38 pm .
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 10:37 pm

به هر حال باید یه جلسه بریم خدمت مهندس بگیم نظرات چند تا از دوستامون رو به تمامی نظرات ارجح بدون وگرنه دیگه از خوبی های مربی جدید چیزی نمی بینند و چند نفر تو این سایت با چند نفر دیگه باید سر مسائل بی خود بحث کنند و توضیح بدند :D

در مورد قضیه دستنشان حرف ardavan رو در مورد مسائل پیش اومده تائید می کنم.

من ترجیح می دم تو این نظرسنجی رایی رو ندم چون فقط به نظرمن باید کسی انتخاب بشه که بتونه به تیم کمک بکنه . البته منظورم دقیقا هیچ کدام از گزینه ها هست نظرسنجی هست .
امیدوارم هر شخصی میاد بتونه به روند رو به رشد تیم کمک کنه و مطمئنا مثل قاسمپور حمایت خواهد شد تا ببینیم روند تمرینات و نوع کاراییش به چه شکل هست .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 5:32 am

[quote:906061ebf3="meraj130"][quote:906061ebf3="damashi"][quote:906061ebf3="pedram_1367"][quote:906061ebf3="Fan"]نميخوام حالا كه اين اتفاقا افتاده بخوام از قاسمپور بد بگم ولي موفقيت تيم بيشترش بخاطر شوكي بود كه به تيم وارد شده بود روحيه تيم تغيير كرده بود وگرنه فكر نميكنم قاسمپور خيلي كار كرد رو تيم كه بخواد اون نتايج رو بگيره حتي خودتونم ميدونيد خيلي جاها دزست عمل نكرد مثل بازي با پرسپوليس . مثل بازي با ماشين سازي كه با اون سه تعويضش تو وقت اضافه اون اتفاقا افتاد يا همين بازي شاهين كه زنيدپورو نشونده بود و از وقتي اومد تيم متحول شد و گلم زد يا لج كردنش با آبشك و جهانگير و خيلي چيزا ديگه ...
به نظر شخصي من تركيب جهانپور و ناظمي ميتونه كارساز باشه ... حد اقلش ناز نميكنن واسمون ...[/quote:906061ebf3]

افتضاح موافقم ... من نظرم درباره قاسمپور همینه که شما میگی و این رو زمانی هم که بود بارها و بارها گفتم ... درباره زوج جهانپور و ناظمی هم افتضاح موافقم ... حداقل تا پایان این فصل جواب میده و فصل بعد یا مربی میاریم یا دوباره با همینا ادامه میدیم هر چند که فصل بعد خیلی ها رو نداریم بازیکنانی مثل غلامی ، زنیدپور ، ... ولی مطمئنم مربیان بومی ما هزارتا مثل آبشک رو می کنن که لیگ رو میترکونن[/quote:906061ebf3]

کاملا مخالفم
به نظر من موندنش واقعا به نفع تیمه[/quote:906061ebf3]

منم با داماشی افتضاح موافقم :wink:
در حال حاضر فقط ابو-اگه نشد با جهانپور که کاملا مخالفم/ناظمی هم که همونطوریکه دوستمون گفت واسش زوده(البته خودشم اینو میدونه-نباید با سرمربی شدنش در حال حاضر نابودش کنیم)[/quote:906061ebf3]

متاسفانه دوستان طوری صحبت میکنند که انگار از شرایط آگاهی ندارن !!! عزیزان ما پول نداریم مربی بیاریم و عابدینی هم مصاحبه میکنه میگه ببینم میتونم یکی رو با رفاقت بیارم یا نه ... قاسمپور که با رفاقت اومد ما آخر نفهمیدیم مشکل مالی داشت یا رفاقتی یا بازیکنی یا توهین به مهدوی کیا یا ... ؟!؟! در حال حاضر بهترین کس که حداقل از لحاظ مالی تیم رو به مشکل نمی اندازه فقط و فقط ناظمی هست و بس ... جهانپور هم اگه بیاد به عنوان یه مشاور شاید بتونه کمک کنه ....
در مورد زود بودن مربی گری هم من از دوستان تعجب میکنم ... تو کامنت ها تاکید بر مربی جوان هست و یکی ویسی رو مثال می زنه بعد ما اینجا داریم حرف از این می زنیم که واسه ناظمی زوده ... چی زوده ؟؟؟ بشه 80 سالش خوبه ؟؟ الان که تیم بالای جدول هست باید بهش اعتماد کنیم مطمئنم تیم رو نمی اندازه ... اصلا بر فرض بندازه حداقل ناز نداره واسه ما ...
در مورد اینکه دوستان هم تاکید بر درستی تمامی حرکات قاسمپور دارن من فقط احترام قائلم برای نظرشون چون ما که چیز دیگه ای دیدیم ... من به شخصه به یک یا دو بازی کاری ندارم بلکه به کل کارنامه قاسمپور تو داماش اشاره میکنم حالا شما میگین خوب بود ؟! نظرتونه ... من میگم خوب نتیجه آورد وگرنه هیچی بارش نیست که البته این هم نظر منه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط zizoo » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 5:46 am

نادر دست نشان /10/
نماد کاربر
zizoo
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 5:57 am

فکر کنم توی دور رفت و با توجه به مسائل حاشیه ای که از سوی چند بازیکن سوگلی به وقوع پیوست ، الان به این نتیجه رسیده ایم که بازیکن بومی بهتر از دیگران عمل می کنه چه از نظر فنی و چه اخلاقی ، همین موضوع رو می خوام برای مریبگری داماش بسط بدم و با توجه به وضعیت مالی باشگاه ، بهترین زمان جهت اعتماد به افشین ناظمی هست ، تا شاید بعد از مدت ها ، رشت صاحب یک مربی خوب بشه ، اگرچه الان هم داره ( آقای جهانپور ) که بدلیل ، شخصیت مثبت ایشان ، فعالیتشان محدود است . از نظر بازیکن سالاری هم نترسید که ناظمی از پس این بازیکنان بر نیاد ، موقعی که هواداران پشت ناظمی باشند ، با توجه به مرغانه این دو سوگلی ، دیگه کسی نمی تونه گردنکشی بکنه چ.ن می دونه طرف حسابش هواداران هستند .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 7:59 am

در این زمان فقط افشین ناظمی به داد این تیم میرسه
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 8:02 am

[quote:4c8df3d410="RASHTBOY"]فکر کنم توی دور رفت و با توجه به مسائل حاشیه ای که از سوی چند بازیکن سوگلی به وقوع پیوست ، الان به این نتیجه رسیده ایم که بازیکن بومی بهتر از دیگران عمل می کنه چه از نظر فنی و چه اخلاقی ، همین موضوع رو می خوام برای مریبگری داماش بسط بدم و با توجه به وضعیت مالی باشگاه ، بهترین زمان جهت اعتماد به افشین ناظمی هست ، تا شاید بعد از مدت ها ، رشت صاحب یک مربی خوب بشه ، اگرچه الان هم داره ( آقای جهانپور ) که بدلیل ، شخصیت مثبت ایشان ، فعالیتشان محدود است . از نظر بازیکن سالاری هم نترسید که ناظمی از پس این بازیکنان بر نیاد ، موقعی که هواداران پشت ناظمی باشند ، با توجه به مرغانه این دو سوگلی ، دیگه کسی نمی تونه گردنکشی بکنه چ.ن می دونه طرف حسابش هواداران هستند .[/quote:4c8df3d410]

موافقم ...
نمی دونم چرا دوستان فکر میکنند ناظمی نمی تونه از پس بازیکنانی مثل عسگری و زنیدپور و ... بر بیاد ؟! اینا که کار یک توشک و بامچه هستند ... :lol: :arrow:
خدایی زمان دینورزاده وقتی سر تمرین می رفتم می دیدم ناظمی چجوری با بازیکنان صحبت میکنه چون اون زمان بازیکنان اغلب به دو دسته تقسیم می شدند و یکی زیر نظر یکه و دیگری زیر نظر ناظمی تمرین میکردند و دینورزاده نظارت میکرد ... نمی خوام دوباره بحث دینورزاده رو پیش بکشم اما اون بیشتر از کمک هاش استفاده میکرد و به قولی به بازی میگرفتشون حالا شاید فیلمش بود ... به هر حال همون موقع هم به دوستم میگفتم ببین ناظمی همه * بازیکنان بومی و غیر بومی رو می دونه و اونایی که زیر دستش هستند نمی تونن بپیچونن چون دو تا رشتی ( گیلکی ) داد می زد و صحبت میکرد ؛ بچه های بومی که هیچ غیر بومی ها هم فنگ میکردند ... اما تو دوران قاسمپور زیاد چیزی ازش ندیدم چون خود قاسمپور اینقدر داد و قال میکرد که صدای کسی به کسی نمی رسید ... البته این روشش بود و نتیجه هم گرفت ( البته فقط امتیاز منظورمه )
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 8:13 am

من توی پست دیگه هم گفتم و از زیادی پست های شبیه هم دارم خسته میشم .کله دٍ واترکسته.
من نظرم اینه اگه خود افشین خان توانایی رام کرد این بچه های سرکش رو بلده بهترین گزینه هستش حتی با یه آنالیز کار بلد میتونه اسم و رسم خوبی توی لیگ داشته باشه و چند سال تیم رو نگه داره .
الان تمام باشگاه ها دارن رو به بازیکنانش میارن و مربی تیم رو به عهده کسی میدن که 1.جوون باشه 2.ترجیحا" از خو اون باشگاه باشه .
خوب ما قاسمپور چه میدونستیم ؟همین که اومد و با همین بازیکنان نتایج گرفت توی دل ما جا باز کرد .باید این فرصت به افشین خان باید داده بشه هر چی باشه توی این تیم از قدیم بوده و با این محیط بزرگ شده ما امسال نتایجی نمیخایم که جز آسیایی ها باشیم و این بازیکنان هم که هر کدوم انگیزه تیم ملی دارن میشه نصف راه رو رفت .همین میلاد و غلامی برای رسیدن به جام جهانی باید توی تیم ملی باشن و تمام تلاششون هم باید بکنن تا توی چشم کئروش باشن فک نمیکنم اونا بخوان لگد به بختشون بزنن و با حاشیه عمرشون رو هدر بدن .
در ضمن رفاقت مربی با بازیکنان گزینه پیشرفت تیم هستش .کی منکر پپ میتونه باشه ؟یا مورینو؟هر جا بوده رفیق بوده و حتی دروگبا وقت رفتن توی رختکن گریه میکرد حالا فرض کن توی زمین برای اون مربی جون میداده حتما.
اگه افشین خان با بچه ها رفیق هم باشه میتونه پله ها رو 2 تا 2 تا رفت بالا .اما باز ما از تیم دوریم و نظراتمون همه حدس و گمانه .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 8:53 am

جدايي سرمربي داماش گيلان قطعي شد

مسوول روابط عمومي باشگاه داماش گيلان گفت: جدايي 'ابراهيم قاسمپور' از تيم فوتبال داماش گيلان قطعي شده است.

''علی احمدی سراوانی'' افزود: پس از مذاکراتی که بین ''امیر عابدینی'' مدیر عامل باشگاه داماش گیلان و ''ابراهیم قاسمپور'' سرمربی این تیم در فضایی بسیار دوستانه و همراه با تفاهم برگزار شد، دو طرف دیدگاه های خود را با شفافیت کامل مطرح کردند.

وی اظهار کرد: پس از آن دیدار، قاسمپور به طور قطعی اعلام کرد؛ تصمیم به جدایی از تیم داماش گرفته است.

وی ادامه داد: با مشخص شدن جدایی قطعی ''ابراهیم قاسمپور'' از تیم فوتبال داماش گیلان، مسوولان این تیم تصمیم دارند تا یک سرمربی دیگر را جذب کنند.

''ابراهیم قاسمپور'' پس از چند هفته از سپری شدن رقابت های لیگ برتر، به عنوان سرمربی جانشین ''مهدی دینورزاده'' در تیم فوتبال داماش گیلان شده بود.

گفته می شود این مربی که در پایان دور رفت یازدهمین دوره رقابت های فوتبال لیگ برتر کشور نتایج خوبی را با تیم فوتبال داماش گیلان کسب کرده بود در دیدار با ''امیر عابدینی'' مدیرعامل این باشگاه به توافق نرسید و خواسته هایش برای حضور در نیم فصل دوم برآورده نشد و از سرمربیگری تیم فوتبال داماش گیلان استعفاء کرد.

تیم فوتبال داماش گیلان در پایان دور رفت رقابت های فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور، با کسب 23 امتیاز در مکان هفتم جدول رده بندی رقابتها قرار گرفت
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 9:32 am

از این دوست عزیزمون بسیار سپاسگذارم بابت نامه ای در وصف اقای قاسمپور:::و اما دوستانی که فکر میکنند این تیم با امثال افشین ناظمی جمع جور شود بسیار در اشتباهند دوستان عزیز هوادار خواهشا" اکر کامنتی گذاشته میشود لطفا روی احساس نباشد فوتبال حرفه ای شده و بومی بودن یا غیر بومی نبودن یک مربی به قران دیگر ملاک نیست بلکه کارنامه یک مربی مورد معیار قرار خواهد گرفت اخه وارشیای گل چرا یادتون رفته تیم ما با اقای قاسمپور در لیگ مطرح شد اخه چرا یادتوم میره ما ملوان تو انزلی خوزستان تو رشت و تیم شگفتی ساز صبا رو تو قم با اقتدار شکست دادیم بخدا من وقتی این نامه ای که دوست عزیزمون نوشت رو خوندم متوچه شدم واقعا افرادی در بین هوادارا هستند که در نوع خود ژورنالیست فوتبال میباشند دوستان مطمئن باشید دلیل رفتن قاسمپور به غیر از مسائل مالی حرمت نداشتن و بی حرمتی شخص اقای عابدینی به او بود یادتون رفته بعد بازی پرسپولیس در برنامه زنده تلوزیونی سر تعویض ابشک عزیزمون عابدینی سرمربی تیم خورد کرد و یا عابدینی میگه قاسمپور هروقت دوست داشت میتونه بره اینها یعنی چه یعنی اینکه متاسفانه جناب عابدینی با سرمربی خودش همواره مشکلداشته و الان با خواهش از قاسمپور میخواد تا دوباره در تیم بمونه//////////به حرمت تیم محببمون اون عزیزانی که فکر میکنند ما با افشین ناظمی ها به جایی میرسیم سخت در اشتباهند خبرهای موثقی به گوش میرسه احتمالا قاسمپور برای انجام کارهای نهایی گویا شنبه به رشت میاد تا برای همیشه تیم ترک کنه از دوستان عزیز تمنا میکنم اگه دوست دارید تیم شهرمون بیشتز از ان به بحران نره و در لیگ مطرح باشه یه یا علی بگن و با هم پیش قاسمپور بریم و ازش بخوایم که بمونه زمان و ساعت رو بهتون اعلام میکنم دوستان تو رو به قران متوجه عمق قضیه باشید....
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان