[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نظر سنجی:::کدام گزینه برای سرمربیگری داماش مناسب تر است

نظر سنجی:::کدام گزینه برای سرمربیگری داماش مناسب تر است

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

کدام گزینه برای سرمربیگری داماش مناسب تر است

1-داخلی
36
47%
2-خارجی
5
7%
3- بومی
35
46%

کل آرا : 76

پستتوسط Damash1 » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 6:56 pm

[quote:8873077ad8="raincityboy"]من نمیگم کی بیاد و کی نیاد ولی شهر رشت مربی هایی داره که بشه بهشون اعتماد کرد و این تیم داد بهشون خیلی دوست دارم برای یک نیم فصلم شده به مربی بومی اعتماد بشه و بزارن کارش با ارامش کنه شاید جرقه ای بود برای دیگر مربی های بومی،من نمیگم مربی های دیگه بد هستن ولی مربی بومی چیزی داره که هیچ مربی یا کم تر مربی داره مربی بومی تا آخر عمرش توی این شهر پس حساب همه چیزو میکنه و انصافا هم اهل ناز کردن و بهونه اوردن نیست و سعی میکنه با مشکلات بسازه[/quote:8873077ad8]

[b:8873077ad8] موافقم
صد در صد مربی بومی بهتر و بیشتر شرایط و احساsات هوادارا رو درک میککنه :wink: [/b:8873077ad8]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط Sepentamino » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 7:08 pm

[quote:21865557ce="Damash1"][quote:21865557ce="raincityboy"]من نمیگم کی بیاد و کی نیاد ولی شهر رشت مربی هایی داره که بشه بهشون اعتماد کرد و این تیم داد بهشون خیلی دوست دارم برای یک نیم فصلم شده به مربی بومی اعتماد بشه و بزارن کارش با ارامش کنه شاید جرقه ای بود برای دیگر مربی های بومی،من نمیگم مربی های دیگه بد هستن ولی مربی بومی چیزی داره که هیچ مربی یا کم تر مربی داره مربی بومی تا آخر عمرش توی این شهر پس حساب همه چیزو میکنه و انصافا هم اهل ناز کردن و بهونه اوردن نیست و سعی میکنه با مشکلات بسازه[/quote:21865557ce]

[b:21865557ce] موافقم
صد در صد مربی بومی بهتر و بیشتر شرایط و احساsات هوادارا رو درک میککنه :wink: [/b:21865557ce][/quote:21865557ce]

به نظرم در این شرایط فقط افشین ناظمی خوبه. ممکنه مربی های بومی دیگه تو این شرایط جواب ندن. ولی ناظمی اگر عالی کار نکنه صد در صد ضعیف هم کار نخواهد کرد.
Sepentamino
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط ardavan » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 7:16 pm

دوستی گفت حالم از دست نشان بهم می خوره. من تعجب می کنم به حافظه این دوست عزیز.دست نشان ما رو ول نکرد بلکه آقای شاد مدیر وقت تیم پگاه با اخراج دست نشان و اوردن دکتر ذولفقارنسب به فوتبال رشت خیانت کرد. در ضمن نادر با شهرداری اراک قرارداد داره تیمش هم تو کورس قهرمانی تو لیگ 1 هست واسه صعود به لیگ برتر. پس احتمال اومدنش 0 % . مربی خوبی به ذهن من نمی رسه ولی بهترین شخص کسی هست که بتونه به تیم نظو بده و از نظر روحی روانی با بازیکنا کنار بیاد همون کاری که ابو کرد و نتیجه داد.
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 7:20 pm

[quote:99e7d23bc2="ardavan"]دوستی گفت حالم از دست نشان بهم می خوره. من تعجب می کنم به حافظه این دوست عزیز.دست نشان ما رو ول نکرد بلکه آقای شاد مدیر وقت تیم پگاه با اخراج دست نشان و اوردن دکتر ذولفقارنسب به فوتبال رشت خیانت کرد. در ضمن نادر با شهرداری اراک قرارداد داره تیمش هم تو کورس قهرمانی تو لیگ 1 هست واسه صعود به لیگ برتر. پس احتمال اومدنش 0 % . مربی خوبی به ذهن من نمی رسه ولی بهترین شخص کسی هست که بتونه به تیم نظو بده و از نظر روحی روانی با بازیکنا کنار بیاد همون کاری که ابو کرد و نتیجه داد.[/quote:99e7d23bc2]

دوست عزیز اگه منظورت منم باید بگم من خنده ام میگیره از حافظه شما !!!!! دست نشان سال بعدش با عابدینی صحبت کرد و به خاطر پول نیومد اینجا این رو خود عابدینی هم تو برنامه زنده که با وهابی بود گفت ....
بهتره به موضوع این تاپیک بپردازیم تا نتیجه بگیریم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ardavan » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 7:23 pm

دوست عزیز. شما در مورد سال بعد اطلاعات نادرست داری. اون سال نادر می خواست بیاد حتی پیغام هم داد که پیشنهاد عابدینی رو قبول کرده اما چون دیر اعلام کرد آقای عابدینی لج کرد و نخواست و رفت فیروز رو آورد . دوست ندارم نبش قبر کنم ...
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 7:26 pm

اون برنامه زنده ای که من دیدم همونی بود که گفتم ... به هر حال شما درست میگی ... این رو بارها گفتم اطلاعات دوستان بسیار بالاست و کسی هم هیچ شکی درش نداره ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط zxzx » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 7:32 pm

بهترین موقع برای تحویل دادن یک مربی بومی خوب به فوتبال کشور که به نظر من افشین ناظمی پتانسیلش رو همداره مگه چیش از مربی های دیگه کمتره
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط Sepentamino » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 7:41 pm

اگر ناظمی را بزاریم برای روز مبادا.

العان میشه روی مربی دیگه فکر کرد.
حالا بستگی داره داماش چقدر قراره خرج کنه؟ چون همه چی پولی شده.
داماش نیاز به مربی جوان مثل ویسی مربی صبا داره.
درود بر گلای (گیلها)
درود بر گیلک (لک گیلانی)
درود بر گلان (گیلان)
درود بر تمام اقوام ایران
Sepentamino
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 7:48 pm

نميخوام حالا كه اين اتفاقا افتاده بخوام از قاسمپور بد بگم ولي موفقيت تيم بيشترش بخاطر شوكي بود كه به تيم وارد شده بود روحيه تيم تغيير كرده بود وگرنه فكر نميكنم قاسمپور خيلي كار كرد رو تيم كه بخواد اون نتايج رو بگيره حتي خودتونم ميدونيد خيلي جاها دزست عمل نكرد مثل بازي با پرسپوليس . مثل بازي با ماشين سازي كه با اون سه تعويضش تو وقت اضافه اون اتفاقا افتاد يا همين بازي شاهين كه زنيدپورو نشونده بود و از وقتي اومد تيم متحول شد و گلم زد يا لج كردنش با آبشك و جهانگير و خيلي چيزا ديگه ...
به نظر من فقط يكي بايد باشه كه بتونه به بچه ها روحيه بده ... ديگه آناليز حريف و ارنج و تاكتيك و ... رو افشين ناظمي فكر ميكنم بلد باشه ...
به نظر شخصي من تركيب جهانپور و ناظمي ميتونه كارساز باشه ... حد اقلش ناز نميكنن واسمون ...
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 7:59 pm

[quote:31d065056a="Fan"]نميخوام حالا كه اين اتفاقا افتاده بخوام از قاسمپور بد بگم ولي موفقيت تيم بيشترش بخاطر شوكي بود كه به تيم وارد شده بود روحيه تيم تغيير كرده بود وگرنه فكر نميكنم قاسمپور خيلي كار كرد رو تيم كه بخواد اون نتايج رو بگيره حتي خودتونم ميدونيد خيلي جاها دزست عمل نكرد مثل بازي با پرسپوليس . مثل بازي با ماشين سازي كه با اون سه تعويضش تو وقت اضافه اون اتفاقا افتاد يا همين بازي شاهين كه زنيدپورو نشونده بود و از وقتي اومد تيم متحول شد و گلم زد يا لج كردنش با آبشك و جهانگير و خيلي چيزا ديگه ...
به نظر من فقط يكي بايد باشه كه بتونه به بچه ها روحيه بده ... ديگه آناليز حريف و ارنج و تاكتيك و ... رو افشين ناظمي فكر ميكنم بلد باشه ...
به نظر شخصي من تركيب جهانپور و ناظمي ميتونه كارساز باشه ... حد اقلش ناز نميكنن واسمون ...[/quote:31d065056a]

افتضاح موافقم ... من نظرم درباره قاسمپور همینه که شما میگی و این رو زمانی هم که بود بارها و بارها گفتم ... درباره زوج جهانپور و ناظمی هم افتضاح موافقم ... حداقل تا پایان این فصل جواب میده و فصل بعد یا مربی میاریم یا دوباره با همینا ادامه میدیم هر چند که فصل بعد خیلی ها رو نداریم بازیکنانی مثل غلامی ، زنیدپور ، ... ولی مطمئنم مربیان بومی ما هزارتا مثل آبشک رو می کنن که لیگ رو میترکونن
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Rashti0131 » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 8:08 pm

ولی اگه بمونه بهتره /4/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط milad_gh » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 8:08 pm

منم با ناظمی موافقم چون بیشتر از هر کس دیگه ای رو تیم شناخت داره وسالهاست که تواین تیمه البته میشه از مجید جهانپور هم به عنوان مشاور یا همون مدیر فنی استفاده کرد
نماد کاربر
milad_gh
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 8:27 pm

زحمتشو واسه تیم کشید به هر حال دستش درد نکنه
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط aryanrecord در چهارشنبه دسامبر 28, 2011 8:53 pm .
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 8:28 pm

کلا نظرسنجی گویای همه چی نیست چون داخلی داریم تا داخلی و خارجی داریم تا خارجی.من فعلا با امدن مربی های بومی مخالفم چون این تیم رو با این همه حاشیه رو فقطو فقط یه مربی گردن کلفت که همه بازیکنا ازش حساب ببرن میتونه جمع کنه و زیاد توانایی های فنی ملاک نیست.فقط باید یه نفر باشه که نزاره تیم از هم بپاشه
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط onelove » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 8:29 pm

منم دوست دارم قاسمپور برگرده اگه نشد ناظمی هم خوبه
نماد کاربر
onelove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am