توسط sajjad_fx » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 12:17 pm
[quote:7422caad85="onlyrasht"][color=darkblue:7422caad85]عابدینی پس از جدایی قاسمپور:برای ایشان آرزوی موفقیت دارم
امیر عابدینی گفت:از امروز به دنبال سرمربی جدید هستیم،فردی که ضمن دارا بودن شرایط فنی و درک وضعیت، یار و یاور ما باشد.[/color:7422caad85]
[color=black:7422caad85]به گزارش روباط عمومی باشگاه داماش گیلان ، مذاکرات روز گذشته امیر عابدینی مدیر عامل باشگاه داماش گیلان و ابراهیم قاسمپور در فضایی بسیار دوستانه و همراه با تفاهم برگزار شد و دو طرف دیدگاه های خود را با شفافیت کامل مطرح نمودند. امروز پس از آنکه آقای قاسمپور به طور قطعی اعلام کرد که تصمیم به جدایی از تیم داماش گرفته است، مهندس عابدینی گفت: من برای آقای قاسمپور و تصمیم ایشان احترام قائلم و از خدای متعال برای ایشان توفیق و سلامتی خواستارم و از این که در این چند ماهه با اعتقاد و تلاش فراوان به عنوان سرمربی در کنار داماش گیلان بودند تشکر می کنم و امیدوارم خداوند متعال عاقبت همه ما را ختم به خیر کند و بتوانیم در این مسیر با حل مشکلات باشگاه داماش گیلان ، خدمتی به جوانان و مردم استان گیلان به خصوص مردم خوب و خونگرم رشت انجام دهیم.
عابدینی در خصوص جذب سرمربی جدید داماش گیلان افزود: طبیعی است که ما از امروز به دنبال جذب سرمربی جدید باشیم البته در این مسیر من از سرمربی ای استفاده خواهم کرد که ضمن دارا بودن شرایط فنی [b:7422caad85]بتواند تا پایان فصل جاری لیگ برتر با از خود گذشتگی نه تنها تیم را از نظر فنی اداره کند که یار و یاور ما در همه زمینه ها باشد .[/b:7422caad85]
عابدینی در پایان در خصوص مسائل باشگاه داماش گیلان گفت:تا کنون از طرف مراکز رسمی در استان گیلان کمک مالی به ما نشده است اما آنها با حسن نیت و خالصانه با برگزاری جلسات و مکاتبات با مراکز مربوطه در استان و تهران در تلاش هستند تا مشکلات موجود را بر طرف کنند و من شخصا از آنها خواسته ام امور باشگاه به شکل کامل در رابطه با امور قانونی و به منظور حل مشکلات به رشت منتقل شده تا روند پیگیری امور تسریع پیدا کند و از فروپاشی این تیم مردمی جلوگیری شود. [/color:7422caad85][/quote:7422caad85]
جناب عابدینی ،کاش بعد استعفای آقای دینور زاده،این مسئله رو به طور جد با آقای قاسم پور طی میکردید بعد سرمربی میکردید ایشون رو...!
در بیکرانه ی زندگی دو چیز افسونم میکند:
آبی آسمانی که میبینم و میدانم که نیست،خدایی که نمیبینم و میدانم که هست...