[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - قاسمپور : براي ماندن يا جدايي از داماش امشب استخاره مي‌کنم

قاسمپور : براي ماندن يا جدايي از داماش امشب استخاره مي‌کنم

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه دسامبر 27, 2011 10:29 pm

حالا شاید بعضیا بیان و بگن خب یکی دیگه میاد و ما از این بهتراش رو داریم و از این حرفا... ولی مطمئن باشید رفتنش زیاد به نفع تیم نبود. چون بازیکنا با این مربی آشنا شده بودند و شناخت خوبی هم ازتیم داشت و اینکه نظم رو هم تونسته بود با دیسیپلین مناسب به خوبی در تیم ایجاد کنه .
حالا کسی که بتونه تموم این فاکتورها رو داشته باشهنمی دونم پیدا میشه یا نه.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » سه شنبه دسامبر 27, 2011 10:32 pm

منم با مهرداد موافقم اما هنوز دلایل رفتنش خیلی روشن نیست البته برای من! اما ختما عابدینی یه فکری می کنه به هر حال ضزبه بدی بود بی معرفتی کرد که رفت
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » سه شنبه دسامبر 27, 2011 10:36 pm

[b:706dfe24b5] منم با مهرداد موافقم
ولی به نظرم عابدینی برش میگردونه [/b:706dfe24b5]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » سه شنبه دسامبر 27, 2011 10:39 pm

این فوتبال همش شده پول! رسم رفاقت نبود تو این موقعیت عابدینی رو تنها بزاره
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط kasra » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 1:44 am

این اول فصل تیم نداشت با یه تیم دسته یکی ته جدولی کار میکررد تا دو تا نتیجه خوب تو لیگ گرفت حالا واسه ما چند برابر پول میخواد . هر روز هر کس تو این تیم یه جور بامبول در میاره یه روز بازیکن به روز مربی. یاد او ضرب المثل اوفتادمکه میگه:
گدا گر معتبر شود از خدا بی خبر شود
این ادم حقشه که بره تو یه شهر مثل ابادان مربیگری کنه تا مردم از دقیقیه 1 تا 90 بهش فحش بدن.
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 4:45 am

جریان نه خود خورم .....نه کس دهم ......گنده کنم به سگ دهم شد.
چند سال پیش نادر دست نشان هم همچین فنی به ما زده بود با رفتنش نه خودش هیچ کاره ای شد و هم اینکه تیم ما از دور خارج شد .
حالا هم این ابو . شایدم هوایی شده از جای وعده وعید شنیده !!! بهرحال شاید تیم موقعتآ دچار مشکلاتی بشه . و این ابو هم با رفتنش هیچی نمیشه چون اگه غیر از این بود تو سالهای گذشته ازش شنیده بودیم . بحرحال امیدواریم که صحت نداشته باشه واگه هم داشت دستش دردنکنه تا اینجا با ما بود تا داماش نتایج درخشانی رو کسب کنه . ازش ممنونیم خصوصآ بابت پیروزی دلچسب در انزلی برابر ملوان . شایدم همین مسئله ابو رو جوگیر کرده بود. خدامیدونه!!!!!
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 5:19 am

واقعا آدم نمیدونه چی بگه!؟استخاره کردم بد اومد!؟!؟!؟استخاره دیگه چه کوفتیه!؟!؟ای خدااااا! /9/ /9/ /9/ آخه کیا بگم میدرده؟!؟تازه داشت تو تیم جا میفتادا،چقدر این شهر دشمن داره؟این همه حاشیه سازی،این همه شایعه سازی،اونم فقط تو 2 هفته؟؟؟؟؟اونم واسه تیمی که انصافا خوب نتیجه گرفته؟؟این همه مصاحبه خیالی از بچه هایی که مردم رشت دوسشون دارن واسه چی عنوان میشه؟؟واسه اون دو تا تیم مزخرفه پایتخت اینقدر حاشیه درست نکردن،همه دارن با آرامش به تمرین و آماده سازی میرسن اونوقت ما...از ماست که بر ماست...وقتی امسال هامان که اهل اینجانو میان علیه تیم شهرم مینویسن و حاشیه سازی میکنن و آب از آب تکون نمیخوره...همین میشه.بعضیام که منتظرن یه چیزی بشنون و این ور اون ور بگن،دیروز همکارم اومده میگه راسته میگن داماش باطل شد!!!دلم میخاست این میز و بلند کنم بزنم تو سرش،میگم واسه چی اینو میگی!؟میگه آخه میگن!!! /9/ دوستان تا از چیزی مطمئن نشدیم جایی نگیم اونو...این مردک هم اگه با استخاره میخاست تیمو اداره کن همون بهتر که بره...اه.واسه من هیچ شخصی مهم نیست،فقط امیدوارم تیمم و شهرم سربلندو موفق باشه...
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 6:34 am

واقعا برای قاسمپور متاسفم ... متاسفم چون بی نهایت غیر حرفه ای و بدون دانش و فهم مربی گریه ...!!! تو بازیکن می خوای ؟؟؟ باشگاه میگه نمیتونیم بگیریم حالا چرا ناز میکنی ؟؟!! تو مهاجم می خوای در حالیکه افشین چاووشی رو چپ بازی میدی !!! خوب این میشه مهاجم دومت و میتونه بهت کمک کنه تازه جهانگیر هم هست که اگهتیم لنگ شد میتونه نوک بازی کنه ....
تو دفاع وسط می خوای در حالیکه مختاری رو داری و میری آقایی رو دفاع بازی میدی !!! اینا دیگه در حد یه دفاع ذخیره هستند که وگرنه دفاع های فیکس ما فعلا ( گوش شیطون کر ) دارن خوب کار میکنن و مصدومیت و محرومیتی هم نیست ...
آقای قاسمپور نمی دونم چرا و به چه علت این فیلم ها رو داری پیاده میکنی ولی مطمئن باش بلاها و ضربه هایی که شخص شما و انسان نماهایی مثل محمدی و مهدوی کیا و تا حدودی زنیدپور و عسگری تو این یکی دو ماه اخیر به تیم رشت و مخصوصا هوادارهاش زدین هیچوقت از یادمون نمیره ...
تویی که از ابول شدی ابوی فرمانروا باید هم جفتک بندازی ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط shayan63 » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 6:48 am

قاسمپور در گفتگو با مهر:
نتیجه استخاره‌ام برای ماندن در داماش خیلی بد شد/ استعفا دادم!

سرمربی تیم فوتبال داماش ضمن بیان اینکه با پیشنهاد عابدینی برای ماندن در این تیم استخاره کرده است،گفت: نتیجه استخاره‌ام خیلی بد شد، بنابراین از سمت خود کناره گیری کردم.
ابراهیم قاسمپور در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: من روز سه شنبه جلسه‌ای را با آقای عابدینی برگزار کردم که حدود سه ساعت به طول انجامید. در این جلسه هر دو طرف مشکلات خود را بیان کردیم که آقای عابدینی در خصوص خیلی از مشکلاتی که مطرح کردم به من حق داد.

وی در همین خصوص افزود: من به آقای عابدینی گفتم شرایط مشابهی را با حال و روز امروز باشگاه داماش در زمانی که در تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز سرمربی بودم، تجربه کرده‌ام که به هیچ وجه تجربه خوبی نبود و نتیجه خوبی نیز نداشت، بنابراین نمی‌خواهم در شرایط فعلی باشگاه داماش شاهد تکرار آن باشم.

قاسمپور با بیان اینکه "من نیز مشکلات و دغدغه‌های عابدینی را شنیدم و در خیلی موارد به وی حق می‌دهم"، اظهار داشت: در حال حاضر بیشتر مشکلات داماش مالی است و با توجه به مسدود شدن حساب‌های باشگاه و همچنین عدم حمایت کافی از سوی مسئولان استان گیلان دست آقای عابدینی خالی بوده و به جایی بند نیست. او به تنهایی نمی‌تواند مشکلات مالی را حل کند و در حال حاضر تحت فشار است.

وی در ادامه یادآور شد از همان ابتدای حضورش در تیم داماش تقاضای جذب یک مدافع و یک مهاجم را در فصل نقل و انتقالات کرده بود و گفت: تاکنون باشگاه موفق به جذب بازیکنان مورد نظرم نشده که این موضوع نیز به همان مشکلات مالی که به آن اشاره کردم باز می‌گردد. ما حتی تصمیم گرفتیم که دو یا سه بازیکن خود را به دلیل ترافیکی که در خط میانی داریم بفروشیم تا از طریق آن بتوانیم هزینه جذب بازیکنان مدنظر خود را تا حدودی جبران کنیم اما متاسفانه این موضوع نیز به دلیل نبود پیشنهادات خوب برای این بازیکنان تاکنون میسر نشده است.

سرمربی پیشین تیم داماش در خصوص نتیجه مذاکراتش با عابدینی خاطر نشان کرد: همانطور که گفتم پس از حدود یک جلسه طولانی و بیان مشکلات از سوی طرفین، آقای عابدینی به من پیشنهاد داد که برای ماندن در تیم داماش استخاره کنم. من نیز شب گذشته این کار را انجام دادم و نتیجه آن خیلی بد شد! بنابراین طبق پیشنهاد آقای عابدینی در خصوص نتیجه استخاره، دیگر تصمیم من برای جدایی از تیم داماش قطعی شد و استعفا دادم.

وی در خاتمه با ابراز ناراحتی و تاسف از این که در چنین شرایطی مجبوراست از تیم داماش جدا شود گفت: از آقای عابدینی، بازیکنان و به ویژه هواداران تیم داماش که طی این مدت از من حمایت کردند، تشکر کرده و از آنها عذرخواهی می‌کنم که در چنین شرایطی مجبور به جدایی از این تیم شدم.
SHATEL
نماد کاربر
shayan63
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 11, 2011 12:00 am

پستتوسط Saeeed » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 7:05 am

به سلامت.
دستتم درد نکنه.زحمت کشیدی تیم رو به اینجا رسوندی.امیدوارم موفق باشی و پشیمون نشی در آینده که تو داماش نموندی...
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 7:05 am

/15/ /15/
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Saeeed » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 7:09 am

[quote:acae91b829="kasra"]این اول فصل تیم نداشت با یه تیم دسته یکی ته جدولی کار میکررد تا دو تا نتیجه خوب تو لیگ گرفت حالا واسه ما چند برابر پول میخواد . هر روز هر کس تو این تیم یه جور بامبول در میاره یه روز بازیکن به روز مربی. یاد او ضرب المثل اوفتادمکه میگه:
این ادم حقشه که بره تو یه شهر مثل ابادان مربیگری کنه تا مردم از دقیقیه 1 تا 90 بهش فحش بدن.[/quote:acae91b829]

آبرار درسته بدموقعی تیم رو تنها گذاشت و بی معرفتی کرد.ولی به نظرم درست نیست که جواب بی معرفتی رو ما با بی معرفتی بدیم.هرچی باشه واسه تیم زحمت کشید.ملوان رو زدیم تو انزلی.1.8 امتیاز تو هر بازی گرفتیم و از همه مهمتر بازی زیبا رو هم تو بیشتر بازیا به نمایش گذاشتیم...
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط lvlamad_2010 » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 7:18 am

[quote:05439d533a="Saeeed"][quote:05439d533a="kasra"]این اول فصل تیم نداشت با یه تیم دسته یکی ته جدولی کار میکررد تا دو تا نتیجه خوب تو لیگ گرفت حالا واسه ما چند برابر پول میخواد . هر روز هر کس تو این تیم یه جور بامبول در میاره یه روز بازیکن به روز مربی. یاد او ضرب المثل اوفتادمکه میگه:
این ادم حقشه که بره تو یه شهر مثل ابادان مربیگری کنه تا مردم از دقیقیه 1 تا 90 بهش فحش بدن.[/quote:05439d533a]

آبرار درسته بدموقعی تیم رو تنها گذاشت و بی معرفتی کرد.ولی به نظرم درست نیست که جواب بی معرفتی رو ما با بی معرفتی بدیم.هرچی باشه واسه تیم زحمت کشید.ملوان رو زدیم تو انزلی.1.8 امتیاز تو هر بازی گرفتیم و از همه مهمتر بازی زیبا رو هم تو بیشتر بازیا به نمایش گذاشتیم...[/quote:05439d533a]

سعید جان با این حرکت گند زده به تیم کلی حاشیه درست می کنه واسه تیم ، حالا از اوون ترف تو این زمان مربی از کجا باید بیاریم ، بد مربی تا بیاد تا بازیکنا روو کنترل کنه تا به ترکیب اصلیش برسه کلی زمان از دست دادیم ، مگه اینکه افشین ناظمی بخواد وارد کار بشه.
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 7:27 am

ما یه سر و گردن از به غیر تیمها بالا تر هستیم و از لحاظ بازیکنان خوب از بقیه تیم ها بهتریم که البته توی دروازه ضعف داریم که محمدی 2 تا بازی بدک نبوده خلاصه حرفم اینه که ما یه مربی درجه 2 داشتیم (ابو)با این همه اشتباه که بود که میلاد وسط بود کیا توی زمین بود افشین چپ بود و از همه بدتر این که آقای بود :roll: .افشین ناظمی ما بهترین گزینه میتونه باشه اگه اون شجاعت و حرف شنوی که باید داشته باشه رو الانم داشته باشه .من حس میکنم باید روزی به خودمون ایمان پیدا کنیم چه بهتر از افشین خان که با محیط باشگاه آشنا هستش و میتونه عابدینی یه مربی کمک خوب بیار بهتر اینکه خارجی باشه .این جوری از از خیلی چیزیها جلو هستیم .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Saeeed » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 7:27 am

[quote:584e597c2d="lvlamad_2010"][quote:584e597c2d="Saeeed"][quote:584e597c2d="kasra"]این اول فصل تیم نداشت با یه تیم دسته یکی ته جدولی کار میکررد تا دو تا نتیجه خوب تو لیگ گرفت حالا واسه ما چند برابر پول میخواد . هر روز هر کس تو این تیم یه جور بامبول در میاره یه روز بازیکن به روز مربی. یاد او ضرب المثل اوفتادمکه میگه:
این ادم حقشه که بره تو یه شهر مثل ابادان مربیگری کنه تا مردم از دقیقیه 1 تا 90 بهش فحش بدن.[/quote:584e597c2d]

آبرار درسته بدموقعی تیم رو تنها گذاشت و بی معرفتی کرد.ولی به نظرم درست نیست که جواب بی معرفتی رو ما با بی معرفتی بدیم.هرچی باشه واسه تیم زحمت کشید.ملوان رو زدیم تو انزلی.1.8 امتیاز تو هر بازی گرفتیم و از همه مهمتر بازی زیبا رو هم تو بیشتر بازیا به نمایش گذاشتیم...[/quote:584e597c2d]

سعید جان با این حرکت گند زده به تیم کلی حاشیه درست می کنه واسه تیم ، حالا از اوون ترف تو این زمان مربی از کجا باید بیاریم ، بد مربی تا بیاد تا بازیکنا روو کنترل کنه تا به ترکیب اصلیش برسه کلی زمان از دست دادیم ، مگه اینکه افشین ناظمی بخواد وارد کار بشه.[/quote:584e597c2d]
آبرار منم نگرانم.حق با توئه.تیم ضربه میخوره از رفتنش من فقط گفتم زحماتشم در نظر بگیریم و احترامشم نیگه داریم.ایشالا که همه چی ختم به خیر بشه...در مورد افشین ناظمی هم با اینکه خودم طرفداره مربی بومی هستم و افشین هم بچه خوبیه و کار بلد.اما به نظرم اون نظم و انضباط رو نتونه بر قرار کنه تو تیم.منظورم اینه که بازیکنا خطش رو نمی خونن...
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 4 مهمان