[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابدینی :به مهدوی کیا و محمدی گفته بودم صبر کنید دنبال تان بیایند و خودتان را به آب و آتش نزنید

عابدینی :به مهدوی کیا و محمدی گفته بودم صبر کنید دنبال تان بیایند و خودتان را به آب و آتش نزنید

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

عابدینی :به مهدوی کیا و محمدی گفته بودم صبر کنید دنبال تان بیایند و خودتان را به آب و آتش نزنید

پستتوسط aryanrecord » دوشنبه دسامبر 26, 2011 1:20 pm

امروز خبری منتشر شد مبنی بر اینکه دنیزلی با جذب مهدوی کیا و محمد محمدی مخالفت کرده است. این در حالی است که به نظر می رسید همه چیز برای سرخپوش شدن این بازیکنان مهیاست. با این وجود و در شرایطی که مهدوی کیا و محمدی تاکید کرده اند برای داماش گیلان بازی نخواهند کرد، گفت و گویی با امیرعابدینی انجام دادیم تا از وضعیت این دو بازیکن مطلع شویم.

آقای عابدینی! شنیده اید که دنیزلی با جذب مهدوی کیا و محمدی مخالفت کرده است؟

من این موضوع را نشنیده ام. اگر عدم انتقال این دو بازیکن به پرسپولیس قطعی شده باشد باید مسوولان پرسپولیس به من اطلاع دهند. در هر حال اگر صحت داشته باشد نمی دانم باید چه بگویم. من به بازیکنانم گفته بودند که در داماش بمانند. به آنها گفته بودم که صبر کنید دنبالتان بیایند و خودتان را برای رفتن به آب و آتش نزنید.

اما صحبت های شما و پرسپولیسی ها موید این بود که باید محمدی و مهدوی کیا را پرسپولیسی دانست!

ببینید آقایان پروین و زارع به دفتر من آمدند تا موافقتم را برای جدایی محمدی جلب کنند. آنها در رابطه با محمدی صحبت کردند و آنچه بین ما گذشت قطعیت رفتن محمدی به پرسپولیس بود. حتی کار به رقم و عدد رسید و در نهایت قرار شد محمدی چک و نامه باشگاه پرسپولیس را بیاورد و من نامه انتقال او را امضا کنم.

در خصوص مهدوی کیا چه اتفاقی افتاد؟

موضوع مهدوی کیا متفاوت بود. رویانیان با خود مهدوی کیا و سپس با من صحبت کرد و من برای انتقال آقا مهدی حتی از قید و شرطم هم گذشتم. شرط من این بود که هادی نوروزی را به ما بدهند اما از این مساله هم چشم پوشی کردم.

حالا اگر پرسپولیس مهدوی کیا و محمدی را نخواهد چه سرنوشتی در انتظار این بازیکنان است؟

اگر این خبر صحت داشته باشد، موضوع مهدوی کیا متفاوت است و احتمالا او به هامبورگ خواهد رفت و من هم مانعش نمی شوم. البته قبول کرده که خسارت باشگاه داماش گیلان را بدهد. هامبورگی ها با حضور او برای بحث مربیگری موافقت کرده اند. محمدی هم باید در این مدت اگر باشگاه دیگری خواهان اوست، پیشنهادش را به ما ارائه دهد در غیر اینصورت باید در تمرینات داماش شرکت کند.

اگر محمدی روی موضع خود باقی ماند و گفت که برای داماش بازی نمی کند، تکلیف چیست؟

بازیکن که نمی تواند چنین ادعایی کند چون بازیکن ماست و با باشگاه قرارداد دارد و باید به تعهداتش عمل کند. اگر از حضور در تمرینات ممانعت کند، با جریمه سنگینی رو به رو خواهد شد.

تمرینات داماش هم که بدون قاسمپور شروع شده است!

قاسمپور قرار است امروز به رشت بیاید و به احتمال 99 درصد در تمرینات حاضر خواهد شد.

بنابراین موافقت اولیه او را برای ادامه همکاری گرفته اید؟

آقای قاسمپور مطالبی عنوان کرده بود که حل کردن آنها سخت نیست. بخشی از نگرانی او مشکلات مالی است. البته دلخوری دارد از اینکه گاهی حمایت های لازم از جانب من از او نشده است که من فکر نمی کنم چنین باشد.

قاسمپور گلایه کرده بود که سر موضوع مهدوی کیا با او مشورت نشده است.

چه مشورتی؟ مهدوی کیا پس از اتفاقات آن بازی ساکش را برداشته و رفته بود. مگر با خود من مشورت شد که با قاسمپور شود؟

شما صحبت های لازم را درباره مجمع فدراسیون فوتبال انجام داده اید. اگر مساله خاصی وجود دارد، بفرمایید.

فقط باید انتخابات سر موعد مقرر برگزار شود و اصلاحات بماند برای بعد از انتخابات.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » دوشنبه دسامبر 26, 2011 1:22 pm

محمدي بعد از منتفي شدن حضورش در پرسپوليس: قبلا مشكلي با دنيزلي نداشتم/ ناراحت نيستم، بايد با عابديني حرف بزنم

مصطفي دنيزلي سرمربي تركيه‌اي پرسپوليس مخالفت خود را با جذب محمد محمدي اعلام كرد و البته شايعه شده كه اين موضوع به اتفاقات چند سال پيش مربوط مي‌شود، يعني زماني كه دنيزلي سرمربي پرسپوليس بود و محمدي در ميانه‌هاي ليگ از اين تيم جدا شد.

محمدي در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل در مورد منتفي شدن بحث حضورش در پرسپوليس مي‌گويد:«من مشكلي بابت اين موضوع ندارم و از ابتدا هم باشگاه پرسپوليس با من مذاكره كرد.» او در پاسخ به اين سوال كه آيا بابت منتفي شدن اين موضوع ناراحت نيستي خاطرنشان مي‌كند:« خير دليلي ندارد ناراحت باشم. من بايد با آقاي عابديني حرف بزنم و از قبل هم گفتم كه بازي در چمن مصنوعي يا زمين گل‌آلود برايم سخت است. بعد از جلسه با مديرعامل داماش وضعيتم مشخص خواهد شد.»

محمدي در پاسخ به اين سوال كه چند سال قبل با دنيزلي مشكلي داشتي اينگونه جواب مي‌دهد:«‌من قبلا با اين مربي هيچ مشكلي نداشتم و جدايي‌ام از پرسپوليس در آن زمان به دليل مشكلاتي بود كه با مديرعامل وقت اين باشگاه داشتم.»
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Saeeed » دوشنبه دسامبر 26, 2011 1:25 pm

محمد محمدی در داماش گیلان ماندنی شد

پس از گفتگو با مهندس عابدینی ، محمد محمدی در داماش گیلان ماندنی شد.

به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان ، پس از انتشار خبر عدم تمایل دنیزلی برای جذب محمد محمدی ، این دروازه بان با حضور در باشگاه داماش و گفتگو با مهندس امیر عابدینی مدیر عامل باشگاه داماش گیلان ، در تیم فوتبال داماش گیلان ماندنی شد.

موضوع انتقال محمد محمدی هفته گذشته با حضور علی پروین و جمشید زارع قائم مقام باشگاه پرسپولیس در دفتر مهندس عابدینی ، مراحل نهایی خود را طی کرده بود و دو طرف به توافق کامل رسیده بودند اما با انتشار خبر هدایت تیم پرسپولیس توسط مصطفی دنیزلی ، مهندس عابدینی به دلیل مسائل سال 1385 بین محمدی و دنیزلی به وی یادآوری می کند که در صورت عدم تمایل دنیزلی ، وی می تواند در تیم فوتبال داماش گیلان به عنوان سنگربان به کار خود ادامه دهد .
مهندس عابدینی پس از پایان جلسه امروز گفت: من بازگشت محمدی را به فال نیک گرفتم و وی به تمرینات داماش گیلان خواهد پیوست و تا پایان فصل همچنان از دروازه تیم فوتبال داماش گیلان حفاظت خواهد نمود.
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » دوشنبه دسامبر 26, 2011 1:28 pm

واقعا روش میشه که برگرده /4/
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amir131 » دوشنبه دسامبر 26, 2011 1:30 pm

[quote:8098ad0490="aryanrecord"]واقعا روش میشه که برگرده /4/[/quote:8098ad0490]
ابرار تهرانی هستا از تهرانی جماعت هر چیزی بر میاد!!! ولی دیگه تا اخر فصل کسی اینو محل سگ هم نمیزاره
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » دوشنبه دسامبر 26, 2011 1:31 pm

[quote:fdda2e8f16="amir131"][quote:fdda2e8f16="aryanrecord"]واقعا روش میشه که برگرده /4/[/quote:fdda2e8f16]
ابرار تهرانی هستا از تهرانی جماعت هر چیزی بر میاد!!! ولی دیگه تا اخر فصل کسی اینو محل سگ هم نمیزاره[/quote:fdda2e8f16]

راست میگی به این نکته دقت نکرده بودم :wink:
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط only_abarar » دوشنبه دسامبر 26, 2011 4:00 pm

واقعا باید به حال این بازیکنا خنده کرد که اونجور خودشونو سبک کردن و رفتن دنبال پرسپولیس و برای رفتن اون بهانه های مسخره رو اوردن بعد پرسپولیس اینطور تابلوشون کرد
/10/ /10/ خیلی حال کردم.دقیقا شدن چوبه دو سر نجس.اقای محمدی ما هیچ تمایلی نداریم بمون پس دیگه حالا که پرسپولیس تابلوت کردو حتی به عنوان دروازبان ذخیره نمیخواند دیگه واسه ما ناز نکن که من قبلا هم گفتم نمیتونم رو چمن مصنوعی بازی کنم!!!!دیگه تابلو شدی ساکت شو و مصاحبه الکی هم نکن که مثلا رو دمت نمونده.
بنظر من بهتره عابدینی ردش کنه بره چون با توجه به سناریویی که ایجاد کرد به جرات میگم تو رشت همه درم وردش بد میگن و همه دوست دارن که از رشت بره و اگه تو دروازه وایسته و بازم تر بزنه احتمال اینکه هوادار اعتراض شدید کنن زیاده و باعث حاشیه میشه.مگر اینکه دیگه تمرین شکم سیری رو بزار کنار و همون اندازه که پول گرفته تمرین کنه و واسه ما بازی کنه شاید هوادارا بخشیدنش
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط Mordab » دوشنبه دسامبر 26, 2011 6:00 pm

دوستان در برنامه گفتگوی ویژه خبری در شبکه جام جم یک که ساعت 8:45 پخش شد قائم مقام باشگاه پرسپولیس میهمان برنامه بود و صراحتا"اعلام کرد که دنیزلی گفته پرسپولیس هیچ احتیاجی به مهدوی کیا و محمدی نداره/// پس این خبر به صورت کامل تایید شده است...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط zizoo » دوشنبه دسامبر 26, 2011 6:01 pm

حالا خوبه پرسپلیس تو رده های بالا نیست/آقایان ضایع شدید؟اسه دوباره وگردید/خاک به شیمی سر :!:
نماد کاربر
zizoo
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » دوشنبه دسامبر 26, 2011 9:06 pm

هركي با رشتي در افتاد ؛ ور افتاد-----------------بشمار
آبراران بخشش جي پيله ترانه
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه دسامبر 27, 2011 6:50 am

آقای عابدینی عنوان می کنی : گفته بودم صبر کنید و . . . ولی شما هم مقصر هستید اگه ][b:abeca3f16b]به دوست عزیزت رویانیان [/b:abeca3f16b]اجازه نمی دادی ، مستقیماً با این دردونه ها صحبت کنه الان همتون سنگ روی یخ نمی شدید ، این عدم جذب بازیکن ها به نوعی به شما بر می گرده . خلاصه این دو بازیکن به نفعشون هست دیگه بازی نکنند ، چون بدلیل حساسیتی که بین هواداران پر شور ما ایجاد کردند ، با کوچکترین اشتباهی ، همه نگاهها به این دو نفر پول و رنگ پرست معطوف میشه ، هر کی مخالف نظر من هست ، بازیهای دور برگشت رو نگاه کنه . :idea: :idea: :idea:
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط onelove » سه شنبه دسامبر 27, 2011 9:08 am

محمدی اون دورانی که تو پیکان قزوین بازی می کرد سوغاتی سنگه پای قزوین آورده . واقعا رو که نیست سنگه پای قزوینه /10/
نماد کاربر
onelove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdigholami » سه شنبه دسامبر 27, 2011 10:40 am

یکم فکر میکنم باید واقعیت گرا باشیم خود محمد هم از این چمن مصنوعی خیلی بد تعریف میکنه و از عدم شانه کردن زمین توسط مسئولین گلایه داره انصافا محمدی بازیکن با اخلاقیه و این هم درسته که به خاطر این زمین دچار کمر درد شده بهتره که خیلی احساسی برخورد نکنیم درسته که تو بازیهایه اول برامون خوب کار نکرد ولی چند بازی رو عالی کار کرد با همه این حرفها هر بازیکنی که برایه داماش بازی کنه باید برامون قابل احترام باشه ما که از خیلی از مسائل زندگی اونا خبر نداریم که این قدر زود قضاوت میکنیم /8/
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 20, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » سه شنبه دسامبر 27, 2011 11:04 am

[quote:06277d1cf3="mehdigholami"]یکم فکر میکنم باید واقعیت گرا باشیم خود محمد هم از این چمن مصنوعی خیلی بد تعریف میکنه و از عدم شانه کردن زمین توسط مسئولین گلایه داره انصافا محمدی بازیکن با اخلاقیه و این هم درسته که به خاطر این زمین دچار کمر درد شده بهتره که خیلی احساسی برخورد نکنیم درسته که تو بازیهایه اول برامون خوب کار نکرد ولی چند بازی رو عالی کار کرد با همه این حرفها هر بازیکنی که برایه داماش بازی کنه باید برامون قابل احترام باشه ما که از خیلی از مسائل زندگی اونا خبر نداریم که این قدر زود قضاوت میکنیم /8/[/quote:06277d1cf3]
این اقا موقعی که میخواست قرار داد ببنده نمایندشو فرستاد که شرایط رو بررسی کنه.چطور اون موقع که داشت اون قرار داد سنگین رو میبست یادش نبود که چمن مصنوعیه و به مشکل بر میخوره.تازه بر فرض مثال واقعا هم اینطور باشه پس چطور با این مشکل میخواد دوباره برگرده بازیکنه؟؟؟نه ابره موضوع اینه که کسی نمیخوادش و میخواد دوباره برگرده.در ضمن عملکرد محمدی در حد یه دروازبان مثلا 100 میلیونی بود نه یه دروازه بان حدود 700 میلیونی.
در ضمن این شونه کردن چمن برنامش چیه؟؟؟چطور و با چه وسیله ای اینکارو انجام میدن؟؟؟هزینش بالاست مگه؟؟؟اگه واقعا با شونه زدن مشکل تا حدودی حل میشه پس چرا هیچکی کاری نمیکنه؟؟!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه دسامبر 27, 2011 4:56 pm

سالار جان شونه کردن زمین های مصنوعی هر شش ماه یکبار انجام میشه که بر عهده سازمان تربیت بدنی هست.
ولی متاسفانه توی این دو سال هیچ شونه ای کشیده نشده ولی باز هم کیفیت زمین چندان هم داغون نیست.آقایان به این فکر کنند که اگه توی شهر همسایه بودند و توی باتلاق بازی میکردند چی میگفتند!
تو رو خدا سوسول بازی رو کنار بذارید
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان