[color=black:a2d0aa731e]محمدي: دنيزلي نسبت به من ذهنيت بد داشت/ در بازيهاي روي چمن طبيعي براي داماش بازي ميكنم
با توجه به اتفاقاتي كه افتاد در نهايت رفتنم به پرسپوليس منتفي شد. البته من دنبال باشگاه پرسپوليس نبودم و آنها با من مذاكره كردند و جا دارد از آقايان رويانيان، پروين و همچنين زارع تشكر كنم.
سايت گل - محمد محمدي دروازهبان داماش گيلان پس از آنكه حضورش در پرسپوليس منتفي شد، جلسهاي با امير عابديني برگزار كرد و در نهايت در اين تيم ماندني شد. البته محمدي قرار است با شرايطي خاص همكارياش را با داماش ادامه دهد.
او در گفتوگو با خبرنگار سايت گل ابتدا در مورد منتفي شدن حضورش در پرسپوليس ميگويد:« با توجه به اتفاقاتي كه افتاد در نهايت رفتنم به پرسپوليس منتفي شد. البته من دنبال باشگاه پرسپوليس نبودم و آنها با من مذاكره كردند و جا دارد از آقايان رويانيان، پروين و همچنين زارع تشكر كنم. بايد تشكر ويژهاي هم از آقاي عابديني داشته باشم كه در مورد بحث حضورم در پرسپوليس كوتاه آمد و تلاش كرد تا به اين تيم بروم.»
محمدي در ادامه ميگويد:«دنيزلي بابت سال 1385 نسبت به من ذهنيت منفي داشت ولي من هيچ مشكلي با او نداشتم. من فقط با مديرعامل وقت آن زمان مشكل داشتم و حالا هم ناراحت نيستم و در آينده ثابت خواهد شد كه توانايي افراد چطور است.»[/color:a2d0aa731e]
[color=darkblue:a2d0aa731e]محمدي كه قرار است در داماش فعاليت كند در اين خصوص ميگويد:«من با آقاي عابديني جلسه داشتم و اميدوارم بتوانم داماش را كمك كنم. البته من نميتوانم روي چمن مصنوعي بازي كنم ولي قرار شد در بازيهايي كه روي چمن طبيعي است داماش را همراهي كنم و تا آخر فصل بمانم.»[/color:a2d0aa731e]
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 9%85%D9%86