[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - دنيزلي با جذب مهدوي‌کيا و محمدي مخالفت کرد

دنيزلي با جذب مهدوي‌کيا و محمدي مخالفت کرد

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

دنيزلي با جذب مهدوي‌کيا و محمدي مخالفت کرد

پستتوسط zxzx » دوشنبه دسامبر 26, 2011 10:07 am

مصطفی دنیزلی سرمربی پرسپولیس شب گذشته به باشگاه پرسپولیس رفت و در جلسه‌ای با زارع قائم مقام باشگاه شرکت کرد.

در این جلسه دنیزلی درخواست‌های خود را برای رفع مشکلات پرسپولیس در تمرینات به باشگاه داد و همچنین لیست بازیکنان مورد نظر باشگاه را بررسی کرد.

دنیزلی با جذب خلعتبری موافقت اما با جذب محمد محمدی و رفتن حقیقی از پرسپولیس مخالفت کرد. وی پس از تمرین روز گذشته که متوجه شد حقیقی قصد دارد پرسپولیس را به مقصد رابین‌کازان ترک کند جلسه‌ای با او داشت و دلایل جدایی‌اش را پرسید.

* مسئولان باشگاه پرسپولیس در پی اتفاقاتی که برای مهدوی کیا در داماش گیلان افتاده بود قبل از حضور دنیزلی در پرسپولیس با این بازیکن وارد مذاکره شدند و به توافقات خوبی رسیدند اما مهدوی‌کیا همه چیز را به بعد از سفرش به خارج از کشور و بازگشتش به ایران موکول کرد.

پس از حضور دنیزلی در پرسپولیس مسئولان این باشگاه با وی درباره جذب مهدوی کیا گفت‌وگو کردند که دنیزلی با پیوستن این بازیکن به پرسپولیس مخالفت کرد. او اعلام کرده دوست دارد بازیکنانی جوان به پرسپولیس اضافه شوند.

* مسئولان باشگاه پرسپولیس برای رفاه حال دنیزلی و همسرش یک دستگاه خودرو برای او در نطر گرفته‌اند. قرار است یک آپارتمان به زودی در شمال تهران برای دنیزلی گرفته شود.

* مسئولان باشگاه پرسپولیس پس از ورود دنیزلی به ایران و حضور در پرسپولیس برای این مربی درخواست اشتغال به کار کرده‌اند. همچنین طی مکاتبات انجام شده مشکل ویزای وی و همسرش حل شد.

*‌با درخواست دنیزلی لیست کاملی از نتایج کلیه بازی‌ها در نیم فصل اول به وی داده شد.

*‌زاید مهاجم جدید تیم فوتبال پرسپولیس که پس از عقد قرارداد با این تیم به کشورش رفته ۵ روز دیگر به تهران بازمی گردد. مسئولان باشگاه پرسپولیس برای مهاجم خود درخواست اقامت در ایران کرده‌اند تا مشکل او حل شود.

منبع: varzesh3
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » دوشنبه دسامبر 26, 2011 10:12 am

واقعا کیف میده که لنگ نخوادش/بخاطر عشق به پیرسپولیس دروغ گفتن این ضایع شدنم داره دیگه /10/

اگه بری تهران که دوتا بازی مثل بازیهایی که واسه میکردی بکنی فحش میخوری مهدی خان /10/
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » دوشنبه دسامبر 26, 2011 10:15 am

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان گفت: پروین و زارع برای جذب محمد محمدی به دفتر من آمده بودند و انتقال او به پرسپولیس قطعی شد و حتی کار به رقم و عدد هم کشیده شد.شبکه ایران- مهدی ملکی: امروز خبری منتشر شد مبنی بر اینکه دنیزلی با جذب مهدوی کیا و محمد محمدی مخالفت کرده است. این در حالی است که به نظر می رسید همه چیز برای سرخپوش شدن این بازیکنان مهیاست. با این وجود و در شرایطی که مهدوی کیا و محمدی تاکید کرده اند برای داماش گیلان بازی نخواهند کرد، گفت و گویی با امیرعابدینی انجام دادیم تا از وضعیت این دو بازیکن مطلع شویم.

آقای عابدینی! شنیده اید که دنیزلی با جذب مهدوی کیا و محمدی مخالفت کرده است؟

من این موضوع را نشنیده ام. اگر عدم انتقال این دو بازیکن به پرسپولیس قطعی شده باشد باید مسوولان پرسپولیس به من اطلاع دهند. در هر حال اگر صحت داشته باشد نمی دانم باید چه بگویم. من به بازیکنانم گفته بودند که در داماش بمانند. به آنها گفته بودم که صبر کنید دنبالتان بیایند و خودتان را برای رفتن به آب و آتش نزنید.

اما صحبت های شما و پرسپولیسی ها موید این بود که باید محمدی و مهدوی کیا را پرسپولیسی دانست!

ببینید آقایان پروین و زارع به دفتر من آمدند تا موافقتم را برای جدایی محمدی جلب کنند. آنها در رابطه با محمدی صحبت کردند و آنچه بین ما گذشت قطعیت رفتن محمدی به پرسپولیس بود. حتی کار به رقم و عدد رسید و در نهایت قرار شد محمدی چک و نامه باشگاه پرسپولیس را بیاورد و من نامه انتقال او را امضا کنم.

در خصوص مهدوی کیا چه اتفاقی افتاد؟

موضوع مهدوی کیا متفاوت بود. رویانیان با خود مهدوی کیا و سپس با من صحبت کرد و من برای انتقال آقا مهدی حتی از قید و شرطم هم گذشتم. شرط من این بود که هادی نوروزی را به ما بدهند اما از این مساله هم چشم پوشی کردم.

حالا اگر پرسپولیس مهدوی کیا و محمدی را نخواهد چه سرنوشتی در انتظار این بازیکنان است؟

اگر این خبر صحت داشته باشد، موضوع مهدوی کیا متفاوت است و احتمالا او به هامبورگ خواهد رفت و من هم مانعش نمی شوم. البته قبول کرده که خسارت باشگاه داماش گیلان را بدهد. هامبورگی ها با حضور او برای بحث مربیگری موافقت کرده اند. محمدی هم باید در این مدت اگر باشگاه دیگری خواهان اوست، پیشنهادش را به ما ارائه دهد در غیر اینصورت باید در تمرینات داماش شرکت کند.

اگر محمدی روی موضع خود باقی ماند و گفت که برای داماش بازی نمی کند، تکلیف چیست؟

بازیکن که نمی تواند چنین ادعایی کند چون بازیکن ماست و با باشگاه قرارداد دارد و باید به تعهداتش عمل کند. اگر از حضور در تمرینات ممانعت کند، با جریمه سنگینی رو به رو خواهد شد.

تمرینات داماش هم که بدون قاسمپور شروع شده است!

قاسمپور قرار است امروز به رشت بیاید و به احتمال 99 درصد در تمرینات حاضر خواهد شد.

بنابراین موافقت اولیه او را برای ادامه همکاری گرفته اید؟

آقای قاسمپور مطالبی عنوان کرده بود که حل کردن آنها سخت نیست. بخشی از نگرانی او مشکلات مالی است. البته دلخوری دارد از اینکه گاهی حمایت های لازم از جانب من از او نشده است که من فکر نمی کنم چنین باشد.

قاسمپور گلایه کرده بود که سر موضوع مهدوی کیا با او مشورت نشده است.

چه مشورتی؟ مهدوی کیا پس از اتفاقات آن بازی ساکش را برداشته و رفته بود. مگر با خود من مشورت شد که با قاسمپور شود؟

شما صحبت های لازم را درباره مجمع فدراسیون فوتبال انجام داده اید. اگر مساله خاصی وجود دارد، بفرمایید.

فقط باید انتخابات سر موعد مقرر برگزار شود و اصلاحات بماند برای بعد از انتخابات.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » دوشنبه دسامبر 26, 2011 10:17 am

محمدی 2تا پیشنهاد داشتش ..یکی سایپا که منصرف شدن از گرفتنش و پرسپولیس که حالا میگن نمیخوایمش :roll:
محمدی فکر کنم توی رشت میمونه پس /17/
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه دسامبر 26, 2011 10:37 am

حالا تکلیف اینا چی میشه ؟ اینا انقدر پر رو هستن که دوباره بیان به داماش ؟!؟
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » دوشنبه دسامبر 26, 2011 10:48 am

مهدی جون حالا بگو ارزش داشت اون حرف هارو بزنی و العا احترام و اعتبار خودتو زیر سوال بره. /15/
من هیچ وقت اونایی که تو نیم فصل دم از رفتن زدنو تشویق نمیکنم.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Rashti0131 در دوشنبه دسامبر 26, 2011 11:19 am .
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه دسامبر 26, 2011 10:55 am

اون دینزلی هم امده پولشو بگیره و بره ، مخ اونم کار می گیرند تا این دو جوان آینده دار ( تبری ) رو جذب کنه ، ولی اگه جذب نشند یک بلایی باید سر این دو ندید بدبد آورد اون سرش ناپیدا ؛ مرتیکه توی برنامه کذایی نود ، جلوی اون همه دشمن رشتی ها ، مزخرف داره می بافه ، اگه [b:25e25907ad]واقعاً [/b:25e25907ad]این اسطوره این کشوره گور پدر هرچی اسطوره ، موشک هامبورگ تبدیل شده به موش داماش . . . :( /9/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه دسامبر 26, 2011 10:59 am

چه مزخرفی میخواد سر هم بکنه. بازم بگه این بهترین مقامی هست که یه تیم رشتی تا حالا کسب کرده؟! این آقا اگه اخلاق داشت به زن و بچه خودش تو مملکت غریب خیانت نمیکرد. بعد انتظار دارید به هوادارای داماش وفادار بمونه. الکی جو بافرهنگی نگیرمون بهتره. باید درسی به این دو نفر بدیم که بقیه هم حواسشون جم بشه. اگه کوتاه بیایم تیممون میشه کویت. به این آقای اسطوره بهتره توهین نشه ولی اول به حرفاش اعتراض بشه بعدهم هرگز تشویق نشه.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط shayan63 » دوشنبه دسامبر 26, 2011 11:35 am

با تشکر از اقایان محمدی و مهدوی کیا بابت بازیهاشون تو نیم فصل اول از این عزیزان خواهشمندم به فکر بازگشت به رشت نباشن چون اینجا همچنان زمین عضدی سفته و تماشاگرا به بازیکنای خودشون بدو بیرا مگن.پیراهن تیم فوتبال رشت پوشیدن لیاقت میخواد که...
SHATEL
نماد کاربر
shayan63
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 11, 2011 12:00 am

پستتوسط neye_kabir » دوشنبه دسامبر 26, 2011 12:00 pm

فرق بازیکن بومی با غیر بومی:
علیرضا نظیفکار : دوست دارم اوج فوتبالم را در شهر خودم باشم
محمد محمدی:دیگر در داماش بازی نمیکنم
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط chile1369 » دوشنبه دسامبر 26, 2011 12:47 pm

هر دو برن بهتره
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط chile1369 » دوشنبه دسامبر 26, 2011 12:48 pm

/16/ فقط داماش
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » دوشنبه دسامبر 26, 2011 1:02 pm

ولی من فکر میکنم اینا سیاه بازیشونه هر دو تاشون میرن پرسپولیس اگر هم نرن ماهم نگیرمشون تا بازیکن آزاد شن بدون تیم بمونن /10/
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه دسامبر 26, 2011 1:44 pm

آقا اینجا فقط فحش هست ها ... یعنی اسطوره آسیا و سرور انزلی چیا و ... نداریم ! فقط فحش و توهین به کادر فنی و بازیکنان داریم ! تازه پروژه جدیدی هم داریم راه میندازیم که جیب بازیکنان رو بزنیم !!! دستو پاشون رو ببندیم و آهنگ بندری بذاریم !! چمن مصنوعی رو آب ببندیم !!! و هزاران کار دیگر که بهتره لو ندم /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/
بنده خدا مهدوی کیا هم دیدن داره چون اومد یه بهانه الکی گرفت که بندازه بره پرسپولیس و اونجا خداحافظی کنه اما چون چاه کن همیشه ته چاهه مونده این وسط !!! درباره محمدی هم خواسته قلبی من اینه که بیاد و از تمرین کردن صرف نظر کنه و جریمه سنگین گیرش بیاد چون خدایی اینجا رو از اول مو ( پ... سابق ) فرض کرده بود ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar » دوشنبه دسامبر 26, 2011 2:36 pm

همینه که میگن خدا جای حق نشسته
حقشون بود ، اینطور دروغ گفتن حالا اینارو نمیخوان . . .
/10/ /10/
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان