[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرشورترین جایگاه استادیوم رشت؟+نظرسنجی

پرشورترین جایگاه استادیوم رشت؟+نظرسنجی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پرشورترین جایگاه هواداران داماش؟

جایگاه رو به رو - S
6
7%
پشت نیمکت داماش
1
1%
پشت دروازه (تیفوسی ها)
74
81%
زیر عکس امام خمینی (ره) H و T
8
9%
زیر عکس آیت الله * R و A
2
2%

کل آرا : 91

پستتوسط only_abarar » يکشنبه دسامبر 25, 2011 12:39 pm

[quote:c42091298d="mehdi_damash"]به کلیه دوستای مثلا دو آتیشه که ادعای تعصب دارن و روبروی جایگارو به مهدکودک تشبیه کردن بگم شما کجا بودین اون روزایی که همه سرودست میشکستن واسه اونجا نشستن حالا چجوری شده مهدکودک؟؟شمایی که به زور سنتون روی هم به 20 نمیرسه.لطف کنید اظهار نظر الکی نکنین.حاضرم با همتون رودرو شم[/quote:c42091298d]
ابره یعنی خوایی تک تک امره رودرو ببی یعنی خوایی همه دانه تک تک بزنی؟؟؟!!ابره تره بقران هرکیه خوایی بزنی بزن فقط مره نوازن!!!!من جان نارم!!!او روزانی کی همه روبرو جایگاره سرو دست ایشکنیید امان خودمان روبرو جایگاه نیشته بیم ابرار.ولی بعد که ده او زای بازیانه بدییم زاکان همه پراکنده بوبوستید.در کل امان از خدا خواییم کی روبرو بهترین تشویقه بوکونه حتی از امان بهتر.امی افتخاره که همه جا ایران بیگید ورزشگاه رشت همه جایگاهان 90 دقیقه تشویق کونید.ا روزانه کی هر نوخال تاخالی پشت سر رشت و داماش حرف زنه و بدخواهان داماش چه داخل شهر چه خارج شهر چه داخل استان چه خارج استان خوایید داماشه سره ووینید و امیره حاشیه چاکونید خیلی کاره احمقانه ای ایسه که امان همدیگره امره بحث بوکونیم.چون همه کسانی کی ادعاه تعصب داریدی علایق ایتایه.امان همه عاشق رشتو داماشیم.امان همه از استقلالو پرسپولیسو ملوان متنفریم.امان شمان که با هم بحث کنیم امی بحث انه که کی بهتر تیمه تشویق کنه یعنی امی هدف ایتایه ولی خلاصه روش فرق کونه.من خودم همیشه بگفتم هیچ مشکلی زاکان روبرو امره نارم چون هوتویی که من هوادارم اوشانم هوادارید امی مشکل فقط عباس امره که واقعا حتی به عنوان ایته هوادار ساده هم انه قبول ناریم چه برسه به عنوان نماینده و لیدر هواداران.وقتی روبرو خوایه دوطرف شعار بده امان همیشه جواب دهییم چون امی تیمه تشویق کودندریم ولی ادمی کی بگه اوشانه وابدیید و شعاره دوطرفه خرابه کونه بنظرت به فکر منافع تیمه یا منافع شخصی؟؟؟؟؟در کل امان از خدا خواییم که تک تک سکوهای عضدی از پشت دروازه بهتر تشویق بوکونید.چون اگه فقط امان تشویق بوکونیم و کل استادیوم ساکت بمنه تاثیری رویه تیمه حریف نره تا اینکه کل عضدی بخوایه تیمه تشویق بوکونه ولی قبول بوکون تشویقی که روبرو کونه اصلا قابل مقایسه با پشت دروازه نیه.حتی قابل مقایسه با جایگاه H هم نیه.اگه پشت دروازه زاکان همه امویید ا سایته دورون تی حرف انزلیچی بو یعنی امان خودمان به خودمان رای بدییم ولی کلا شاید 8/9 نفر از پشت دروازه زاکان ایه عضویید و بیشتر زاکان سایت H نیشینید ولی او زاکانم با اینکه خیلی خوب تشویق کونید منصفانه نظر بدیید و بوگوفتید که پشت دروازه بی رقیبه.بقران از خدا خوایم کی روبرو امی منستن تشویق بوکونه ولی ان کی 90 دقیقه بینیشینی و تخمه بشکنی و تی جلویی بگی اقا بینیش من بازیه خوایم بیدینم جایگاه پرشور نیبه.در کل با ان همه مشکلاتی که باشگاه داره و ان همه بدخواهی کی داریم واقعا الان موقع درگیری بین خودمان نیه.خلاصه هرچی ببه همه رشتیمو همه داماشی
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط arvand » يکشنبه دسامبر 25, 2011 1:15 pm

من به جز 4-5تا بازی که پشت دروازه بودم همیشه روبرو جایگاه بودم اما واقعا دم بچه هایه پشت دروازه گرم.
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » يکشنبه دسامبر 25, 2011 1:43 pm

همه کسایی که واقعا تشویق می کنن ولی بچه های پشت دروازه یه چی دیگن
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_city » يکشنبه دسامبر 25, 2011 7:38 pm

پشت دورازه که اندازه 10 هزار نفر تشویق میکنه اما رو به رو برای دیدن بازی خیلی بهتره هم تاثیر زیادی توی زمین بازی داره
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط zizoo » يکشنبه دسامبر 25, 2011 7:43 pm

دروازه چقلان بیستید/پرشور ترین تماشاچیان
نماد کاربر
zizoo
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » دوشنبه دسامبر 26, 2011 8:51 am

آقایان با وجود شیمی میر که عباس بو شیمی بت بود چی سالن والیبال چی فوتبال درون دمش گرم باوجودان جایگاه انتخاب بکونید امن ایپچه لذت بوریم
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه دسامبر 26, 2011 9:18 am

به نظرم باز هم بحث ها داره پرت میشه !!!
آقا همه خوبن و بزرگ و دشمن بچه هست ... وا بدین براااااااااااا
میگم ما همیشه تو عضدی میریم جایگاه H و دقیقا زیر عکس پیله آقا ... اما تو سردار چی باید کرد که بچه ها یک جا جمع شیم ؟! پشت دروازه ای ها که میرن سر جاشون پیله آقایی کجا برن ؟ بهتر نیست در این باره صحبت کنیم تا یه جا رو به قول معروف مکان کنیم ؟!
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه دسامبر 26, 2011 9:46 am

بحث داره پرت میشه ؟بحث داره خنده دار میشه .همه جا همینه دیگه کسی که میخاد بازی رو ببینه یه قسمتی انتخاب میکنه هر کی هم توان 90 دقیقه سرپا بمونه بره پشت دروازه .
من خودم خیلی دوست دارم اون تیفوسی ها رو چون فازش عجیبی داره اما خودم نمیمیشینم اونجا اما دلیلی نمیشه که بی انصاف باشیم .در ضمن تمام ورزشگاه لازم و ملزوم هستن.اگه هم وسط خالی باشه توی تلویزون خالی باشه آبروریزی میشه و باید وسط باشه .اگه وسط نباشه کی میخاد جواب این شعار رو بده سروره هر چی مرده.........؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » دوشنبه دسامبر 26, 2011 11:36 am

سلام only-abarar تی بلامیسر می بحث اصلا ان نیه که کی بهتر تشویق کونه و انم بدان من همیشه خودم از اون هوادارانی که پشت دروازه نشینید لذت برم و آرزو کودیم ای کاش روبروی جایگاه هم اوشانه مانسن با تعصب ببید و تیم تشویق بوکونید و انم بدان امانم نه طرفدار عباسیم نه کس دیگه بلکه فقط ا وسط داماش امره مهمه.می ناراحتی از ان بو که بعضیان بدون در نظر گرفتن ان کی چی نویشتندرید ناخاسته به همه توهین کونید.خوب یعنی امانی که شیم اون روبرو هم عضو مهدکوکیم ده نیه مگه؟؟یه سوال دیگه هم دارم چرا همه با هم متحد نیبیم اون روبرویا دوباره چانکونیم.عباس کیلوی چنده؟بایید روبرو به قول خودت اوشانی که خایید تخمه بشکنید و برد و باخت اشانه هیچیم نیه اویا راه ندیم بخدا هیچکس نتانه حرفی بزنه اگه اون مجتبای که عباس مره رفیقه اونم من چاکونم امی طرفدار ده چی خایید.آبراران قربان.زنده باد رشتی
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه دسامبر 26, 2011 1:25 pm

[quote:cfc9792f38="mehdi_damash"]سلام only-abarar تی بلامیسر می بحث اصلا ان نیه که کی بهتر تشویق کونه و انم بدان من همیشه خودم از اون هوادارانی که پشت دروازه نشینید لذت برم و آرزو کودیم ای کاش روبروی جایگاه هم اوشانه مانسن با تعصب ببید و تیم تشویق بوکونید و انم بدان امانم نه طرفدار عباسیم نه کس دیگه بلکه فقط ا وسط داماش امره مهمه.می ناراحتی از ان بو که بعضیان بدون در نظر گرفتن ان کی چی نویشتندرید ناخاسته به همه توهین کونید.خوب یعنی امانی که شیم اون روبرو هم عضو مهدکوکیم ده نیه مگه؟؟یه سوال دیگه هم دارم چرا همه با هم متحد نیبیم اون روبرویا دوباره چانکونیم.عباس کیلوی چنده؟بایید روبرو به قول خودت اوشانی که خایید تخمه بشکنید و برد و باخت اشانه هیچیم نیه اویا راه ندیم بخدا هیچکس نتانه حرفی بزنه اگه اون مجتبای که عباس مره رفیقه اونم من چاکونم امی طرفدار ده چی خایید.آبراران قربان.زنده باد رشتی[/quote:cfc9792f38]
آبرار جان اگر من ايپچه تند گب بزم معذرت خواهي كونم و اگر نتانستم مي منظورا خوب فاراسنم هاسا اصلاح كنم كه مي منظور همه نوبو.
ولي بايد ايتا واقعيتيا قوبول بوكونيم كه اكثر كساني كه عباس دو رو ور نيشتائيد زاكو و زوك ايسيد و فقط كافي ايسه كه ايتا بازي دقت بوكوني.
اميدوار ايسم كه عباس خو بعضي از اخلاقانا كنار بنه تا جايگاه روبرو هم هميشه گذشته ماناسان پرشور ببه
آبرارانا قوربان
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط mehdi_damash » دوشنبه دسامبر 26, 2011 2:43 pm

lمنم انا قبول دارم ولی باید بازم مثه قدیم روبروی چاکونیم جاقلان.به اسم لیدرم توجه نکونید اویا باید همه خودشان لیدر ببید.دم همتان زاکان گرم
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط ParhamRashti » دوشنبه دسامبر 26, 2011 3:54 pm

از نظر من پرشور ترين جايگاه پشت دروازست،اونجا برخلاف جايگاهاي R/A/S/H/T ليدر نداره و بچه هاي اونجا خودجوش شعار ميدن.بچه هاي اونجا با هم فكريه هم ديگه يه چيز انتخاب ميكنن و همونو براي تشويق كردن انتخاب ميكنن.بعضي وقتا هم كه ليدر مياد اونجا ميگن اما ليدر نخاييم يا ميگن اينجا ليدر نميخايم.من به جز 3 تا بازي همه ي بازيا رو اونجا بودم. /13/ /13/ /7/ /7/
ParhamRashti
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 11, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » دوشنبه دسامبر 26, 2011 4:18 pm

[quote:dcb90f0e0f="mehdi_damash"]سلام only-abarar تی بلامیسر می بحث اصلا ان نیه که کی بهتر تشویق کونه و انم بدان من همیشه خودم از اون هوادارانی که پشت دروازه نشینید لذت برم و آرزو کودیم ای کاش روبروی جایگاه هم اوشانه مانسن با تعصب ببید و تیم تشویق بوکونید و انم بدان امانم نه طرفدار عباسیم نه کس دیگه بلکه فقط ا وسط داماش امره مهمه.می ناراحتی از ان بو که بعضیان بدون در نظر گرفتن ان کی چی نویشتندرید ناخاسته به همه توهین کونید.خوب یعنی امانی که شیم اون روبرو هم عضو مهدکوکیم ده نیه مگه؟؟یه سوال دیگه هم دارم چرا همه با هم متحد نیبیم اون روبرویا دوباره چانکونیم.عباس کیلوی چنده؟بایید روبرو به قول خودت اوشانی که خایید تخمه بشکنید و برد و باخت اشانه هیچیم نیه اویا راه ندیم بخدا هیچکس نتانه حرفی بزنه اگه اون مجتبای که عباس مره رفیقه اونم من چاکونم امی طرفدار ده چی خایید.آبراران قربان.زنده باد رشتی[/quote:dcb90f0e0f]
ابره تی حرف درسته و قبول نارم که کل روبرو جایگاه زاکید.خلاصه خیلی از زاکان قدیمی هنوز اویا ایسایید ولی قبول بوکون که کلی زاک پاک بامو او وسط نیشته.ولی خیلی از زاکان قدیمی روبرو قبل از اینکه از اویا بیشید خوشانه زوره بزیید که جایگاه چاکونید ولی نوبوسته.حتی امان بیشتر پشت دروازه زاکان پارسال H بینیشتیم ولی ده حتما در جریانی که چند بازی اخر چی بوبوسته و چند بار درگیری ایجاد بوبوسته.نه مشکل مجتبی نیه ولی با توجه به کارهایی که عباس بوکوده و هنوزم کودندره مطمعن بوبو دوباره درگیری ایجاد به و از هه تشویقیم که کوداندریم دکفیم.در هر صورت عباس که روبرویه وله نوکونه و مثلا خوایه بگه که من اویه چرخنم و با توجه به اینکه امی زاکان همه گیدی اگه ان لیدره پس امان لیدر نخواییم مطمعنا دوباره درگیری ایجاد به.شمان خودتان باید روبرویه مثل سابق چاکونید ولی تا زمانی که امی لیدران اشانید کاره سختی ایسه و جایگاهایی که لیدر نارید و زاکان خودشان خودشانه لیدرید خیلی بهتر عمل کونید
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط farzin0131 » دوشنبه دسامبر 26, 2011 6:10 pm

ابراران میخوام بدونم اسم بچه های که پشت دروازه (تیفوسی ها)فعال ترند چیه /5/ /3/ /2/
آبرار غیرت داره، داماششو دوست داره
farzin0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 24, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar1369 » دوشنبه دسامبر 26, 2011 11:18 pm

سلام دوستان من نزدیک 8و9 ساله ورزشگاه میام که 4 ساله همش پشت دروازه میشینم چون خدایش هیچ جای ورزشگاهرو پر شور تر از پشت دروازه ندیدم
دم همه داماشیا گرم که تمام بازیها تغریبا ورزشگاه پر بود
/16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/
/11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/
نماد کاربر
mahyar1369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه نوامبر 19, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان