[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - غلامي: عابديني اجازه دهد پرسپوليسي مي‌شوم!

غلامي: عابديني اجازه دهد پرسپوليسي مي‌شوم!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mahyar1369 » شنبه دسامبر 24, 2011 11:20 pm

اصلا ناراحت نیستم بذارید غلامی و زنیدپور و مهدوی کیا و محمدی و برن مگه نفت تهران یا صبای قم بازیکن دارن بالای جدولن یادتون نرفته که ما هنوز چاووشی و ابشک وابراهیمی و مهدوی ومختاری و حتی بهنام افشه اووه جهانبخشو یادم رفت پس 100% بدون اونا هم خوب نتیجه میگیریم زنده باد بومی های با غیرت خودمونو
/16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/
/23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
/11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/
/8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /
نماد کاربر
mahyar1369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه نوامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » شنبه دسامبر 24, 2011 11:24 pm

فعلا که کسی نرفته و امروز هم محمد غلامی داشت عضدی تمرین می کرد
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه دسامبر 24, 2011 11:29 pm

[quote:4d4f499e49="mahyar1369"]اصلا ناراحت نیستم بذارید غلامی و زنیدپور و مهدوی کیا و محمدی و برن مگه نفت تهران یا صبای قم بازیکن دارن بالای جدولن یادتون نرفته که ما هنوز چاووشی و ابشک وابراهیمی و مهدوی ومختاری و حتی بهنام افشه اووه جهانبخشو یادم رفت پس 100% بدون اونا هم خوب نتیجه میگیریم زنده باد بومی های با غیرت خودمونو
/16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/
/23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
/11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/
/8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /[/quote:4d4f499e49]
حاجتی و داش علی نظیف کار رو هم یادت رفت.تازه فکرشو کن نظر محمدی و هادی سهرابی و مسعود ممیکاییلی هم برگردنن.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdigholami » يکشنبه دسامبر 25, 2011 5:23 am

اقایون محمد هیچ مصاحبه ای نکرده درسته که پرسپولیسیه و عاشق بازی در اون تیمه ولی من که باهاش صحبت کردم گفت من هیچ مصاحبه ای نکردم ولی این دلیل نمیشه که باشگاه پرسپولیس دنبال خرید من نباشه اینها حرفهایه محمد بود ولی نظر خودم اینه که اقایه رویانیان با اوردن اسمهائی همچون محمد و خلعتبری و میلاد و عقیلی و خیلی هایه دیگه که پوله همشون میلیاردیه داره واسه خودش کلاس میزاره و تو تیمهایه دیگه باعث اختلاف میشه اینها نون شبشون رو ندارن بخورن بعد اسمه بازیکنایه بزرگ رو میارن بهتره نظری ندین که بعدن پشیمون شین البته این رو هم بگم که اگه محمد نیم فصل از تیم نره در پایان فصل حتما خواهد رفت و این دلیله بی غیرتی و بی تعصبی این بازیکن نیست مطمئا باشید بازیکنائی مثل ابشک و نظیفکار و ...اگه پیشنهاد خوب داشته باشند از این تیم میرن که این هم دلیل بی تعصبی نیست بلکه باعث افتخار گیلانه بازیکناش در بهترین تیمهایه داخلی و حتی خارجی بازی کنند. :idea:
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه دسامبر 25, 2011 5:28 am

[quote:6bb79d8cde="mehdigholami"]اقایون محمد هیچ مصاحبه ای نکرده درسته که پرسپولیسیه و عاشق بازی در اون تیمه ولی من که باهاش صحبت کردم گفت من هیچ مصاحبه ای نکردم ولی این دلیل نمیشه که باشگاه پرسپولیس دنبال خرید من نباشه اینها حرفهایه محمد بود ولی نظر خودم اینه که اقایه رویانیان با اوردن اسمهائی همچون محمد و خلعتبری و میلاد و عقیلی و خیلی هایه دیگه که پوله همشون میلیاردیه داره واسه خودش کلاس میزاره و تو تیمهایه دیگه باعث اختلاف میشه اینها نون شبشون رو ندارن بخورن بعد اسمه بازیکنایه بزرگ رو میارن بهتره نظری ندین که بعدن پشیمون شین البته این رو هم بگم که اگه محمد نیم فصل از تیم نره در پایان فصل حتما خواهد رفت و این دلیله بی غیرتی و بی تعصبی این بازیکن نیست مطمئا باشید بازیکنائی مثل ابشک و نظیفکار و ...اگه پیشنهاد خوب داشته باشند از این تیم میرن که این هم دلیل بی تعصبی نیست بلکه باعث افتخار گیلانه بازیکناش در بهترین تیمهایه داخلی و حتی خارجی بازی کنند. :idea:[/quote:6bb79d8cde]
اول از همه از مهدي عزيز تشكر ميكنم بابت خبري كه داد.
من به اين مصاحبه ها هيچ كاري ندارم و فقط ميگم كه خيلي ها ميخوان با جعل مصاحبه توي تيم و هواداران داماش اختلاف بندازن.
غلامي يه نيم فصل براي ما بازي كرده و فقط اميدوارم شرايطش جوري نباشه كه مثل اون دو تا بي غيرت(محمدي و مهدوي كيا)از تيم ما بره و هواداراني كه با تمام وجود تشويقش كردند رو زير سوال ببره
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط damashi » يکشنبه دسامبر 25, 2011 10:41 am

[quote="mehdigholami"]اقایون محمد هیچ مصاحبه ای نکرده درسته که پرسپولیسیه و عاشق بازی در اون تیمه ولی من که باهاش صحبت کردم گفت من هیچ مصاحبه ای نکردم ولی این دلیل نمیشه که باشگاه پرسپولیس دنبال خرید من نباشه اینها حرفهایه محمد بود ولی نظر خودم اینه که اقایه رویانیان با اوردن اسمهائی همچون محمد و خلعتبری و میلاد و عقیلی و خیلی هایه دیگه که پوله همشون میلیاردیه داره واسه خودش کلاس میزاره و تو تیمهایه دیگه باعث اختلاف میشه اینها نون شبشون رو ندارن بخورن بعد اسمه بازیکنایه بزرگ رو میارن بهتره نظری ندین که بعدن پشیمون شین البته این رو هم بگم که اگه محمد نیم فصل از تیم نره در پایان فصل حتما خواهد رفت و این دلیله بی غیرتی و بی تعصبی این بازیکن نیست مطمئا باشید بازیکنائی مثل ابشک و نظیفکار و ...اگه پیشنهاد خوب داشته باشند از این تیم میرن که این هم دلیل بی تعصبی نیست بلکه باعث افتخار گیلانه بازیکناش در بهترین تیمهایه داخلی و حتی خارجی بازی کنند. :

به نظر من غلامی هم از نظر فنی وهم از نظر اخلاقی بهترین بود تو نیم فصل
ودلیل محبوبیتشم همینه
اما اون اول فصل که میخواست بیاد داماش باید همه شرایطو بررسی میکرد . وقتی که با ما قرار داد
یک ساله بست پس باید یکسال بدون هیچ چون وچرایی بمونه و به هیچ تیمی جز تیمی که داره توش بازی میکنه
فکر نکنه(این یعنی اصو حرفه ای گری)
اما حالا اگه تو نیم فصل تیمو رها کنه یعنی زیر قول و قرار دادش زده پس باید طاغت شنیدن انتقادارو داشته باشه
چرا که اگه وقتی اول فصل موفق به جذبش نمیشدیم یقینا یه مهاجم در حد خودش میاوردیم
اما اگه بخواد اخر فصل از تیم جدا شه هیچ مشکلی نیست چون قراردادش با تیم تموم شده و مسلما کسی از دستش دلخور
نمیشه
نماد کاربر
damashi
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 30, 2010 12:00 am

پستتوسط mehdigholami » يکشنبه دسامبر 25, 2011 10:59 am

دوست عزیز در متمم قرارداد محمد اومده که در نیم فصل (( میتونه )) با توافق اقای عابدینی بره به یه تیم دیگه پس هنوز زیر قول و قرارش نزده ضمنا خودم هم زیاد از این لنگی ها خوشم نمیاد محمد حتی بچش هم تو رشت بدنیا اومد و شناسنامه بچش رو هم صادره از رشت گرفت پس به این شهر تعصب خودشو همه جوره نشون داده این قضیه رو تو تمام تیمهائی که بازی کرده نشون داده جریان محمد و دنیزلی هم فکر کنم که بر میگرده به 5 سال پیش که تو ملوان بازی میکرد که اون موقع خواستار جذب محمد بود که با بی انصافی مسئولان ملوان محمد به پاس رفت /5/
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه دسامبر 25, 2011 11:05 am

واقعا محمد تا اينجاي فصل خيلي برامون باغيرت و باتعصب بازي كرده و مثل يه گيلك به تيم استانش متعصب بوده.و همين هم باعث شده كه خيلي زود به دل مردم رشت بشينه.
فقط اميدوارم شرايط به شكلي پيش بره كه تا سالها محمد رو هم توي رشت ببينيم و براي تيم استانش تلاش كنه.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط Rashti0131 » يکشنبه دسامبر 25, 2011 11:14 am

آقای mehdigholami من به شخصه از دستش دلخورم چون شرایط تیمو میدونه هوادارا هم که براش کم نذاشتن این جا هم که استانشه دیگه چرا میخواد تیمو تنها بزاره حد اقل تا آخر قراردادش وایسه بعدش بره به سلامت.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » يکشنبه دسامبر 25, 2011 11:41 am

محمد غلامی بازیکن حرفه ای و با تعصبیه و حق داره تو تیم محبوبش بازی کنه فکر میکنم دین شو با داماش با بازی هایی که انجام دا د ادا کرد. من براش هر جا که باشه آرزوی موفقیت می کنم دمت گرم گیله مرد
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » يکشنبه دسامبر 25, 2011 12:16 pm

غلامی قرار بود اگه پیشنهاد خارجی داشته باشه نیم فصل بره نه پیشنهاد از پرسپولیس نهم جدول که از جام حذفی هم حذف شده.غلامی هیچی تو نمی فصل کم نذاشته و بهترین بازیهارو برای ما کرد ولی بازیکنی که قرارداد یکساله داره یعنی قرار داد یکساله داره.مثل این میمونه که مثلا مسی تا 2016 با بارسا تمدید کنه و بعد بگه خوب من که تا الان بهترین بازیهارو واستون کردمو مطمعنا دینمو ادا کردم پس همین نیم فصل میخوام برم.بازیکنی که تا پایان فصل قرارداد داره باید بمونه نه اینکه از مدیر عامل بخواد که بزار برم
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط arya86 » يکشنبه دسامبر 25, 2011 12:45 pm

به هر حال اگه غلامي بمونه به نفع شه معلوم نيست اونجا فيكس باشه كه دراين صورت به سودش نيست واز نيمكت تيم ملي دورتر در نتيجه از رقابت عقب ميمونه.
نماد کاربر
arya86
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه جولاي 16, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » يکشنبه دسامبر 25, 2011 7:46 pm

[quote="damashi"][quote:3b7e429d1d="mehdigholami"]اقایون محمد هیچ مصاحبه ای نکرده درسته که پرسپولیسیه و عاشق بازی در اون تیمه ولی من که باهاش صحبت کردم گفت من هیچ مصاحبه ای نکردم ولی این دلیل نمیشه که باشگاه پرسپولیس دنبال خرید من نباشه اینها حرفهایه محمد بود ولی نظر خودم اینه که اقایه رویانیان با اوردن اسمهائی همچون محمد و خلعتبری و میلاد و عقیلی و خیلی هایه دیگه که پوله همشون میلیاردیه داره واسه خودش کلاس میزاره و تو تیمهایه دیگه باعث اختلاف میشه اینها نون شبشون رو ندارن بخورن بعد اسمه بازیکنایه بزرگ رو میارن بهتره نظری ندین که بعدن پشیمون شین البته این رو هم بگم که اگه محمد نیم فصل از تیم نره در پایان فصل حتما خواهد رفت و این دلیله بی غیرتی و بی تعصبی این بازیکن نیست مطمئا باشید بازیکنائی مثل ابشک و نظیفکار و ...اگه پیشنهاد خوب داشته باشند از این تیم میرن که این هم دلیل بی تعصبی نیست بلکه باعث افتخار گیلانه بازیکناش در بهترین تیمهایه داخلی و حتی خارجی بازی کنند. :

به نظر من غلامی هم از نظر فنی وهم از نظر اخلاقی بهترین بود تو نیم فصل
ودلیل محبوبیتشم همینه
اما اون اول فصل که میخواست بیاد داماش باید همه شرایطو بررسی میکرد . وقتی که با ما قرار داد
یک ساله بست پس باید یکسال بدون هیچ چون وچرایی بمونه و به هیچ تیمی جز تیمی که داره توش بازی میکنه
فکر نکنه(این یعنی اصو حرفه ای گری)
اما حالا اگه تو نیم فصل تیمو رها کنه یعنی زیر قول و قرار دادش زده پس باید طاغت شنیدن انتقادارو داشته باشه
چرا که اگه وقتی اول فصل موفق به جذبش نمیشدیم یقینا یه مهاجم در حد خودش میاوردیم
اما اگه بخواد اخر فصل از تیم جدا شه هیچ مشکلی نیست چون قراردادش با تیم تموم شده و مسلما کسی از دستش دلخور
نمیشه[/quote:3b7e429d1d]

کاملا موافقم با DAMASHI
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه دسامبر 26, 2011 4:50 am

خدا رو شکر که تا آخر این فصل میمونه ... در ضمن من فکر نمیکنم فصل بعد هم بره چون پرسپولیس که آسیایی نمیشه امسال ، استقلال هم حذفه .. اینا بزرگترینهای ایران هستند ؛ پس بهتره بمونه همین جا و درگیر حاشیه و ... نشه ...
اما اگه بره هر جایی من خودم به شخصه براش آرزوی موفقیت دارم و همیشه طرفدارشم نه از الان بلکه از وقتی که تو استیل آذین بود قبولش داشتم
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pedram_1367 در دوشنبه دسامبر 26, 2011 4:55 am .
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdigholami » دوشنبه دسامبر 26, 2011 4:55 am

[quote:2fd1f583af="Rashti0131"]آقای mehdigholami من به شخصه از دستش دلخورم چون شرایط تیمو میدونه هوادارا هم که براش کم نذاشتن این جا هم که استانشه دیگه چرا میخواد تیمو تنها بزاره حد اقل تا آخر قراردادش وایسه بعدش بره به سلامت.[/quote:2fd1f583af]
اخه داداش من کی گفته که خودش میخواد الان از تیم بره صحبت من سر اخر فصله نه الان این صحبتهائی هم که میشه درخواست خرید باشگاه پرسپلیسه که داره اتیش به پا میکنه :wink:
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان