توسط MAZIYAR » يکشنبه دسامبر 25, 2011 5:40 pm
[quote:426d9c5a1c="ardavan"]اینکه آقای سراوانی به وضوح نمیگه کدوم جایگاه رو بیشتر ترجیح میده از نظر من کاملا منطقیه. ایشون در باشگاه حضور دارن و نمی تونن با گفتن اینکه مثلا جایگاه پشت دروازه رو ترجیح می دن باقی هوادارا رو از خودشون برنجونن. مثل این هست که شما بری تو دفتر یک مدرسه جلویه تمام دبیرا از مدیر مدرسه بپرسی کدوم دبیر رو از همه بیشتر دوست داری؟ که مشخصه مدیر جواب گو نیست اما اگه دیگه مدیر مدرسه نباشه 100% جواب میده.
سوال من از آقای سراوانی:
علی آقا شما چند وقت پیش تو سایت گفتین در حال خرید دروازه بان خوبی هستید. حالا که محمدی رفته کاملا به یک گلر خوب لیگ برتری نیاز داریم چون همونطور که خودتون می دونید تا آخر لیگ نمیشه به فراهانی اعتماد کرد. من هم موافق صحبت شما مبنی بر اینکه حداقل 10 امتیاز رو از محمدی داریم هستم هر چند نمی تونم قبول کنم بهانه محمدی رو در مورد چمن مصنوعی. حالا لطفا بگین کار خرید دروازبان جدید به کجا کشید ؟ آیا عملیه؟[/quote:426d9c5a1c]
آقای اردوان،چرا این مثال رو میزنی.
اگر این درست باشه پس چرا کلمه بهترین رو ساختن؟
باید یه واقعیت رو قبول کرد که اگه برای مثال اقای سراوانی بگه جایگاهH پرشورتر نسبت به قسمت های دیگه بوده.بچه های جایگاه های دیگه بیشتر تلاش کنند.
به نظر من هم نباید آقای سراوانی تفره بره و من خیلی کنجکاوم تا بدونم کدوم جایگاه رو انتخاب میکنه
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"