[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - اعلام آمادگي "كيا" براي قرمزپوش شدن مهدوي‌كيا: دوست دارم فوتبالم را با پرسپوليس تمام كنم

اعلام آمادگي "كيا" براي قرمزپوش شدن مهدوي‌كيا: دوست دارم فوتبالم را با پرسپوليس تمام كنم

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

اعلام آمادگي "كيا" براي قرمزپوش شدن مهدوي‌كيا: دوست دارم فوتبالم را با پرسپوليس تمام كنم

پستتوسط Daniial » جمعه دسامبر 23, 2011 12:31 pm

[b:e5e235b47f]مهدي مهدوي‌كيا تمايلش را براي حضور در پرسپوليس اعلام كرد. [/b:e5e235b47f]

[b:e5e235b47f]به گزارش ايسنا، مهدي مهدوي‌كيا كه اين روزها سوال‌هاي زيادي درباره آينده‌اش در فوتبال مطرح است، چند روز پيش اعلام كرده بود،‌ دو سه روز آينده تصميم نهايي‌اش را اتخاذ خواهد كرد.

او از يك طرف با پيشنهاد پرسپوليس روبه‌رو است و از طرف ديگر خبرهايي درباره حضور او در فوتبال آلمان در كسوت مربيگري مطرح است.

مهدوي كيا امروز در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا اظهار كرد: چند روز پيش آقاي رويانيان با من تماس گرفت و من گفتم كه بايد با باشگاه داماش در اين‌باره صحبت شود. همچنين به وي گفتم كه پس از فكر كردن تصميمم را اعلام مي‌كنم.

وي ادامه داد: موافقت خودم را براي حضور در پرسپوليس به عابديني و رويانيان اعلام كردم. دوست دارم به پرسپوليس برگردم و با پيراهن پرسپوليس از فوتبال خداحافظي كنم.

وي افزود: مساله حضورم در پرسپوليس را به دو باشگاه پرسپوليس و داماش واگذار كردم و اگر دو باشگاه به توافق برسند دوست دارم در پرسپوليس بازي كنم. [/b:e5e235b47f]
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » جمعه دسامبر 23, 2011 12:44 pm

این خبر موثق هستش که دوستمون گذاشت...
بیشتر سایت های معروف اینرو زدن ..ممنون دانیال /13/
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » جمعه دسامبر 23, 2011 1:03 pm

پس میره دیگه انشاءالله
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Daniial » جمعه دسامبر 23, 2011 1:03 pm

[quote:fdc3bdd769="jamaran-city"]این خبر موثق هستش که دوستمون گذاشت...
بیشتر سایت های معروف اینرو زدن ..ممنون دانیال /13/[/quote:fdc3bdd769]

[b:fdc3bdd769][size=12:fdc3bdd769]تی قوربان آبرار[/size:fdc3bdd769][/b:fdc3bdd769] :)
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط Rashti0131 » جمعه دسامبر 23, 2011 1:04 pm

مهدوی کیا دلش با داماش نیست پس بره بهتره.بعدشم دینیم.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » جمعه دسامبر 23, 2011 1:07 pm

[quote:32feec0db1="Rashti0131"]مهدوی کیا دلش با داماش نیست پس بره بهتره.بعدشم دینیم.[/quote:32feec0db1]
پیام خصوصیتو چک کن آبرار
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط onelove » جمعه دسامبر 23, 2011 2:32 pm

بده بیشه . ایشالا موفق بیبه 8)
نماد کاربر
onelove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه دسامبر 23, 2011 3:02 pm

دیگه اهمیت دادن به این حرفها الکیه و چیزی رخ میده که ما توی دخیل نیستیم .بره بمونه فرقی نداره .پس دوستان زیادی اهمیت ندیم تا فکر نکنن اهمیت خاصی داشته .نظر دادن فایده ای نداره
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه دسامبر 24, 2011 11:22 am

ما که گفتیم برو ، دیگه چرا 100 تا مصاحبه میکنی ؟ تیم های مقابل پس پس کلی با وجود تو و محمدی کیف می کنند .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » شنبه دسامبر 24, 2011 11:30 am

همشون نامردن. از مهدوی کیا گرفته تا غلامی .
تا زمانی که تیم پول داره و همه چیز روبرایه هستن ولی العا...
حالا دیگه مطمئن شدم اون اخراج شدن ممد غلامی هم از عمد بود.
از این به بعد فقط بازیکن بومی رو تو ورزشگاه تشویق میکنم. /9/ /9/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط mamalirize » شنبه دسامبر 24, 2011 2:37 pm

رويانيان:
ما فرهنگ ليدري را كنار گذاشته‌ايم
[color=red:bf376229ec]حضور مهدوي كيا به همكاري بيشتر عابديني برمي‌گردد[/color:bf376229ec]
كساني كه شب گذشته در فرودگاه بودند ارتباطي با باشگاه ندارند

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

سرويس: ورزشي - فوتبال

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: دنيزلي با جذب حداكثر يك بازيكن خارجي در نيم فصل موافقت كرده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رويانيان پس از نشست خبري باشگاه پرسپوليس در جمع خبرنگاران گفت: دنيزلي از شرايط بازيكنان پرسپوليس كم و بيش اطلاع دارد. او مد نظرش بود كه حداكثر يك بازيكن خارجي را در نيم فصل به تيم اضافه كنيم. او گفت بايد بازيكنان را ببينم و با آن‌ها صحبت‌هايي هم داشته باشم. همچنين گفت كساني را كه كانديدا كرديد خودتان پيگيري كنيد و مذاكرات را انجام دهيد تا من در آينده شرايط را با دقت بيشتري زير نظر بگيرم.

وي افزود: بر همين اساس كارشناسان، قائم مقام باشگاه و علي پروين مذاكرات و مكاتبات را انجام دادند.

[color=red:bf376229ec]وي در پاسخ به اين سوال كه آيا جذب مهدي مهدوي كيا قطعي شده است؟ گفت: ما مهدوي كيا را خيلي دوست داريم، او بازيكن حرفه‌اي است اما بايد ببينيم شرايطش با داماش چطور مي‌شود، بحث درباره او به هيچ وجه معاوضه اين بازيكن با هر بازيكن ديگري از پرسپوليس نيست و آن موضوع منتفي شد. مهدوي كيا تنها فرصتي خواست تا در شرايط بهتري از داماش جدا شود.

رويانيان افزود: اين موضوع ديگر به همكاري بيشتر امير عابديني مديرعامل باشگاه داماش برمي‌گردد. مهدوي كيا دوست دارد طوري از داماش جدا شود كه همه راضي باشند و اين فكر در ذهن هواداران داماش به وجود نيايد كه او خداي ناكرده در تيم‌شان كم‌كاري كرده است. او مي‌خواهد با رضايت هواداران رشتي و مسئولان تيم داماش از اين تيم جدا شود، كما اينكه داماشي‌ها از عملكرد او رضايت كامل دارند.

رويانيان بار ديگر خطاب به خبرنگاران اظهار كرد: باشگاه پرسپوليس هيچ ليدري ندارد. ما براي جا انداختن اين موضوع از مراجع ذي‌صلاح چه در ليگ، چه استاديوم آزادي و چه مراكز ديگر استمداد مي‌طلبيم. ما هيچ رابطي بين باشگاه و طرفداران نخواهيم داشت و نداريم، حتي كساني كه شب گذشته در فرودگاه ديده شدند هم هيچ ارتباطي با باشگاه پرسپوليس ندارند. ما فرهنگ ليدري را كنار گذاشته‌ايم. ما خودمان مشوق تيم هستيم و براي تيم مشوقاني را بر اساس گزينش‌هاي استاندارد استخدام مي‌كنيم، البته آن‌ها به هيچ وجه در ارتباط با باشگاه نخواهند بود، بلكه با كانون هواداران پرسپوليس مرتبط مي‌شوند. آن‌ها با لباس‌هاي مشخص، با كارت‌هاي مشخص، همراه با ساز و شيپور و طبل در ورزشگاه حاضر شده و صرفا پرسپوليس را تشويق مي‌كنند و هيچ ارتباطي با باشگاه نخواهند داشت.[/color:bf376229ec]

رويانيان در پاسخ به اين سوال كه ظاهرا روبرتو دونادوني پس از قطعي شدن توافق شما با دنيزلي از باشگاه پرسپوليس ناراحت شده است، گفت: ما از دونادوني تشكر مي‌كنيم اما بايد بگويم كه قبل از آخرين مذاكره‌اي كه با دنيزلي داشتيم، كتبا با دونادوني مذاكره‌ي ديگري را انجام داديم. او به خاطر مشكلات آخر سال ميلادي و برنامه‌هايي كه در ژانويه داشت، مقداري اين موضوع را به تاخير انداخت و چون از حضورش مطمئن نبوديم، مذاكره را با دنيزلي ادامه داديم. ما از برخورد بسيار مثبت دونادوني تشكر مي‌كنيم. او از نظر اخلاقي برخورد بسيار خوبي با ما داشت. ما اسم او را در باشگاه پرسپوليس به عنوان يكي از برترين مربيان دنيا كه سابقه مذاكره با آن‌ها را داشتيم ثبت مي‌كنيم.
نماد کاربر
mamalirize
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط Daniial » شنبه دسامبر 24, 2011 6:45 pm

همشون پولکی اند واقعا متاسفم
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط mamalirize » شنبه دسامبر 24, 2011 10:03 pm

مهدوی کیا به زودی با مردم رشت صحبت خواهد کرد

آخرین باری که مهدوی کیا را دیدم روی نیمکت داماش و دقایقی پس از تعویض وی در بازی با نفت تهران بود یکی دو روزی بود که می خواستم با او تماس بگیرم اما یک بار تلفنش خاموش بود و بعد فراموشی و گرفتاری های دیگر این مجال را برایم فراهم نکرد تا اینکه امشب فرصتی دست داد و توانستم ساعتی با او صحبت کنم.
گلایه هایش شنیدنی بود از آمدنش به داماش و قرارداد سفیدش با باشگاه گفت و از پاس گلی که در بازی ملوان داد از برخورد مهربانانه مردم رشت خاطراتی را برایم تعریف کرد و از اینکه دوستان زیادی را در این شهر بدست آورده است. از تیم داماش به نیکی یاد کرد و مدعی شد این تیم می تواند بین 5 تیم اول فوتبال ایران باشد از جفایی که پرسپولیسی ها در ابتدای فصل در حق او روا داشتند و از اینکه آمده بود با تمام وجود به فوتبال رشت کمک کند. مهدی حتی از زمین لغزنده سردار جنگل و آن لحظه لعنتی یاد کرد و تهمتهای جانکاهی که به او وارد شد.
مهدوی کیا حتی مرا به شهادت گرفت که چگونه در تمام شهرها حتی در بندرانزلی وقتی بسیاری از بازیکنان مورد فحاشی قرار می گرفتند او تشویق می شد و این چقدر برایش دردناک بود اما زمزمه های عضدی او را لرزاند و آنگاه نظرسنجی در وارش دلگیرش کرد.
به من گفت که از دشمنان تیم تان بسیار شنیده بودم و می دانستم بسیاری می خواهند به این تیم ضربه بزنند اما در آن روز احساس کردم که زمزمه دشمنان داماش و فوتبال رشت به میان جمعیت و سایت هواداران رفته است .
مهدی تاکید کرد که برخلاف ادعای بعضی ها در رشت هیچ کسی به من توهین نکرد و من هم به نوعی زندگی کردم که چنین چیزی در مخیله کسی نگنجد اما احساس خطر کردم برای تیمی که برایش زحمت کشیدم و همچون همه هواداران دوستش دارم دوستان خوبی در این تیم دارم و همیشه آنها را دوست خواهم داشت.
مهدی گفت: در یک برنامه تلویزیونی برای مردم رشت همه چیز را توضیح خواهم داد و خطرات پیش روی تیمشان را خواهم گفت مانند یک تماشاگر همه بازیهای این تیم را در رشت از نزدیک خواهم دید وبرای پیروزی های این تیم فریاد شادی سر خواهم داد اما...
منتظر می مانیم تا مهدوی کیا اسطوره فوتبال آسیا که وقار و متانتش را در هیچ بازیکن دیگری نمی توان سراغ گرفت به گفتگو با مردم رشت بنشیند و درددلش را بگوید.

منبع : facebook سراوانی
♥♥♥ داماش شهر باران ♥♥♥
نماد کاربر
mamalirize
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » شنبه دسامبر 24, 2011 10:12 pm

[quote:eeed852375="mamalirize"]مهدوی کیا به زودی با مردم رشت صحبت خواهد کرد

آخرین باری که مهدوی کیا را دیدم روی نیمکت داماش و دقایقی پس از تعویض وی در بازی با نفت تهران بود یکی دو روزی بود که می خواستم با او تماس بگیرم اما یک بار تلفنش خاموش بود و بعد فراموشی و گرفتاری های دیگر این مجال را برایم فراهم نکرد تا اینکه امشب فرصتی دست داد و توانستم ساعتی با او صحبت کنم.
گلایه هایش شنیدنی بود از آمدنش به داماش و قرارداد سفیدش با باشگاه گفت و از پاس گلی که در بازی ملوان داد از برخورد مهربانانه مردم رشت خاطراتی را برایم تعریف کرد و از اینکه دوستان زیادی را در این شهر بدست آورده است. از تیم داماش به نیکی یاد کرد و مدعی شد این تیم می تواند بین 5 تیم اول فوتبال ایران باشد از جفایی که پرسپولیسی ها در ابتدای فصل در حق او روا داشتند و از اینکه آمده بود با تمام وجود به فوتبال رشت کمک کند. مهدی حتی از زمین لغزنده سردار جنگل و آن لحظه لعنتی یاد کرد و تهمتهای جانکاهی که به او وارد شد.
مهدوی کیا حتی مرا به شهادت گرفت که چگونه در تمام شهرها حتی در بندرانزلی وقتی بسیاری از بازیکنان مورد فحاشی قرار می گرفتند او تشویق می شد و این چقدر برایش دردناک بود اما زمزمه های عضدی او را لرزاند و آنگاه نظرسنجی در وارش دلگیرش کرد.
به من گفت که از دشمنان تیم تان بسیار شنیده بودم و می دانستم بسیاری می خواهند به این تیم ضربه بزنند اما در آن روز احساس کردم که زمزمه دشمنان داماش و فوتبال رشت به میان جمعیت و سایت هواداران رفته است .
مهدی تاکید کرد که برخلاف ادعای بعضی ها در رشت هیچ کسی به من توهین نکرد و من هم به نوعی زندگی کردم که چنین چیزی در مخیله کسی نگنجد اما احساس خطر کردم برای تیمی که برایش زحمت کشیدم و همچون همه هواداران دوستش دارم دوستان خوبی در این تیم دارم و همیشه آنها را دوست خواهم داشت.
مهدی گفت: در یک برنامه تلویزیونی برای مردم رشت همه چیز را توضیح خواهم داد و خطرات پیش روی تیمشان را خواهم گفت مانند یک تماشاگر همه بازیهای این تیم را در رشت از نزدیک خواهم دید وبرای پیروزی های این تیم فریاد شادی سر خواهم داد اما...
منتظر می مانیم تا مهدوی کیا اسطوره فوتبال آسیا که وقار و متانتش را در هیچ بازیکن دیگری نمی توان سراغ گرفت به گفتگو با مردم رشت بنشیند و درددلش را بگوید.

منبع : facebook سراوانی[/quote:eeed852375]
من نمیبخشمش حالا هر کی هر چی میخواد بگه
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » شنبه دسامبر 24, 2011 10:26 pm

خود ماهم یکم تقصیر داشتیم این سایت ازادیش به تمام کاربرا داده تا مطلب بزارن ولی بعضی کاربرا نمیدون که این سایت انقدر بازدید کننده داره و در کل بگم تو چشم هست که برای خودشون هر چی به ذهنشون میرسه میزارن داخل سایت من فقط سکوت میکنم از ماست که بر ماست /6/
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان