[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - غلامي: عابديني اجازه دهد پرسپوليسي مي‌شوم!

غلامي: عابديني اجازه دهد پرسپوليسي مي‌شوم!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط shahreman » شنبه دسامبر 24, 2011 6:37 am

چطور میتونن تو اولین بازی اگه تو داماش موندنی شدن جلوی تماشاگرایی بازی کنن که یه نیم فصل واسشون هیچی کم نگذاشتن پررویی وبی تعصبی اگه معنای این حرکتشون نیست پس چیه..
نماد کاربر
shahreman
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 22, 2011 12:00 am

...

پستتوسط monfared » شنبه دسامبر 24, 2011 6:56 am

من فکر نمی کنم عابدینی اجازه بده این جور از تیم بازیکن بره.
این تیم بد نتیجه نگرفته که این جوری حراج بشه
در ضمن، مهدوی کیا و محمدی جریانشون فرق می کنه
برن به سلامت
متاسفانه داماش وقتی بسته می شد، بوی پول به دماغ این ها خورد اومدند، از طرفی کادر تیم ملی نگاه همه جانبه ای به تیم ها ندارند و زوم می کنند روی تیم های مرکز و این میشه که همه می خوان برن قرمز یا آبی.
غلامی و زنیدپور از همین دست بازیکنان هستند.
من فکر نمی کنم جایی که بازیکن این اندازه محبوب باشه و تشویق بشه ، دلیل دیگه ای برای این حرف ها باشه.
خوب بود کی روش چشم هاش رو بیشتر باز می کرد و من اون رو عامل این مشکلات می دونم.
http://aryapayam.ir
آریا پیام؛ سامانه ی هوشمند پیام کوتاه
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

Re: ...

پستتوسط mehdigholami » شنبه دسامبر 24, 2011 7:56 am

[quote:a6f2ca38e3="monfared"]من فکر نمی کنم عابدینی اجازه بده این جور از تیم بازیکن بره.
برن به سلامت
متاسفانه داماش وقتی بسته می شد، بوی پول به دماغ این ها خورد اومدند، از طرفی کادر تیم ملی نگاه همه جانبه ای به تیم ها ندارند و زوم می کنند روی تیم های مرکز و این میشه که همه می خوان برن قرمز یا آبی.
من فکر نمی کنم جایی که بازیکن این اندازه محبوب باشه و تشویق بشه ، دلیل دیگه ای برای این حرف ها باشه.
خوب بود کی روش چشم هاش رو بیشتر باز می کرد و من اون رو عامل این مشکلات می دونم.[/quote:a6f2ca38e3]

شمائی که میگید بویه پول میتونید بگید که اگه غلامی و میلاد تو تیم نبودند الان داماش تو لیگ چندم بود ضمنا شما اول متن مصاحبه ای که صحتش معلوم نیست رو سریع باور میکنید و شروع به تفسیر موضوع میکنید ضمنا اگه حرف از پوله میتونم بهت بگم که محمد 1.500.000 پیشنهاد از تیم های عربی داشت اگه قرار باشه که هر بازیکنی بیاد تو تیم زحمت بکشه و بعد از تیم بره و امثال شما خیلی راحت بهش بی غیرت بگید من برای این تفکر واقعا متاسفم ضمنا این سایت کاربرای بسیار خوب و دوست داشتنی داره که همه دلسوز تیم داماش هستند و روی صحبت من هم با بعضی ها بوده خواهشنا سوء تفاهم نشه.
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه دسامبر 24, 2011 8:11 am

mehdigholami :دسه چندم ؟چی میکید برادر؟شما احترامت بجاست مثل احترام گذاشتن به داماش.اون موقع که ما جون دادیم توی لیگ 1 اومدیم بالا محمد جان توی استیل آذین بود و خودمون اومدیم بالا .درست ما محمد رو دوست داریم اما محور همه تصمیم ها باید داماش و رشت عزیز باشه .
در ضمن انکار این نشید که محمد هم برای پول اومد و الان اگه هست و انگیزه داره محبتی هستش که رشتی های خونگرم بهش داشتن .
ما زمانی به فینال رسیدیم که از 11 نفر ما 9 نفر رشتی بود .پس ما از نداشتن کسی نترسون آبرار .به امید روزی که سرخابی ها از ین برن
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » شنبه دسامبر 24, 2011 8:15 am

[quote:70e6735a90="mehdigholami"][quote:70e6735a90="monfared"]من فکر نمی کنم عابدینی اجازه بده این جور از تیم بازیکن بره.
برن به سلامت
خوب بود کی روش چشم هاش رو بیشتر باز می کرد و من اون رو عامل این مشکلات می دونم.[/quote:70e6735a90]

شمائی که میگید بویه پول میتونید بگید که اگه غلامی و میلاد تو تیم نبودند الان داماش تو لیگ چندم بود ضمنا شما اول متن مصاحبه ای که صحتش معلوم نیست رو سریع باور میکنید و شروع به تفسیر موضوع میکنید ضمنا اگه حرف از پوله میتونم بهت بگم که محمد 1.500.000 پیشنهاد از تیم های عربی داشت اگه قرار باشه که هر بازیکنی بیاد تو تیم زحمت بکشه و بعد از تیم بره و امثال شما خیلی راحت بهش بی غیرت بگید من برای این تفکر واقعا متاسفم ضمنا این سایت کاربرای بسیار خوب و دوست داشتنی داره که همه دلسوز تیم داماش هستند و روی صحبت من هم با بعضی ها بوده خواهشنا سوء تفاهم نشه.[/quote:70e6735a90]

آقا مهدی ناراحت نشو داداش گلم ، اولین این مصاحبه ها پر از اشتباه ملوم دست برده شده توش ، بعدشم بچه ها یه ذره احساسی هستند. مثلا تا همین یه مدت پیش سر بازی داماش پرسپولیس می گفتن عابدینی دووس داره داماش ببازه ، حرف بچه ها روو به دلل نگیر من یه مصاحبه دیگه ازش خوندم که به نوعی تمام این مصاحبه ها تکذیب می شه ، اگه بچه ها چیزی می گن به دل نگیر
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط mehdigholami » شنبه دسامبر 24, 2011 8:42 am

[quote:ee893fa2e5="mahyarmaya"]mehdigholami :دسه چندم ؟چی میکید برادر؟شما احترامت بجاست مثل احترام گذاشتن به داماش.اون موقع که ما جون دادیم توی لیگ 1 اومدیم بالا محمد جان توی استیل آذین بود و خودمون اومدیم بالا .درست ما محمد رو دوست داریم اما محور همه تصمیم ها باید داماش و رشت عزیز باشه .
در ضمن انکار این نشید که محمد هم برای پول اومد و الان اگه هست و انگیزه داره محبتی هستش که رشتی های خونگرم بهش داشتن .
ما زمانی به فینال رسیدیم که از 11 نفر ما 9 نفر رشتی بود .پس ما از نداشتن کسی نترسون آبرار .به امید روزی که سرخابی ها از ین برن[/quote:ee893fa2e5]
دوست عزیز تیم داماش باعث افتخاره گیلانه چه با محمد و چه بدون محمد متاسفانه همه این فوتبال رو کردند استقلال و پرسپولیس صحبت من اینه که اگه مدیر عامل تیم نخواد هیچ بازیکنی از این تیم خارج نمیشه مگه اینکه اقایه عابدینی عزیز خواسته باشه یه حالی به پرسپولیس داده باشه و با انتقال محمد موافقت کنه اگه تو صحبتهای محمد دیده باشید توپ رو انداخته تو زمین عابدینی :idea:
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه دسامبر 24, 2011 8:49 am

یعنی ممدم مشکل داره ؟؟؟؟
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه دسامبر 24, 2011 8:51 am

از غلامی خبر ندارم ولی از نزدیک ترین کس به زنید پور شنیدم که میلاد تا آخر فصل داماش میمونه ولی آخر فصل 100 % از داماش جدا میشه،مگر اینکه شرایط خاصی پیش بیاد
در مورد نظیف کار هم خیالتون جمع.نظیف کار 7،8 سال برای این شهر بازی کرده و جایی نرفته.حتی 2 سال باهامون تو لیگ 1 موند.همون موقع هم از چند تا تیم لیگ برتری پیشنهاد داشتفولی به خاطر مردم رشت موند.شک نکنید نظیف کار از رشت خارج نمیشه /7/ /7/ /23/ /23/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط monfared » شنبه دسامبر 24, 2011 9:58 am

[quote:d61195edb3="mehdigholami"][quote:d61195edb3="monfared"]من فکر نمی کنم عابدینی اجازه بده این جور از تیم بازیکن بره.
در ضمن، [color=red:d61195edb3]مهدوی کیا و محمدی جریانشون فرق می کنه
برن به سلامت
متاسفانه داماش وقتی بسته می شد، بوی پول به دماغ این ها خورد اومدند[/color:d61195edb3]، ا[color=green:d61195edb3][b:d61195edb3]ز طرفی[/b:d61195edb3] کادر تیم ملی نگاه همه جانبه ای به تیم ها ندارند و زوم می کنند روی تیم های مرکز و این میشه که همه می خوان برن قرمز یا آبی.
غلامی و زنیدپور از همین دست بازیکنان هستند.[/color:d61195edb3]
خوب بود کی روش چشم هاش رو بیشتر باز می کرد و من اون رو عامل این مشکلات می دونم.[/quote:d61195edb3]

شمائی که میگید بویه پول میتونید بگید که اگه غلامی و میلاد تو تیم نبودند الان داماش تو لیگ چندم بود ضمنا شما اول متن مصاحبه ای که صحتش معلوم نیست رو سریع باور میکنید و شروع به تفسیر موضوع میکنید ضمنا اگه حرف از پوله میتونم بهت بگم که محمد 1.500.000 پیشنهاد از تیم های عربی داشت اگه قرار باشه که هر بازیکنی بیاد تو تیم زحمت بکشه و بعد از تیم بره و امثال شما خیلی راحت بهش بی غیرت بگید من برای این تفکر واقعا متاسفم ضمنا این سایت کاربرای بسیار خوب و دوست داشتنی داره که همه دلسوز تیم داماش هستند و روی صحبت من هم با بعضی ها بوده خواهشنا سوء تفاهم نشه.[/quote:d61195edb3]

دوست عزیز
اول ممنونم که پست من رو لابق پاسخ دادن دونستید
جای خوش حالی داره تیم با هوادران متعصب
چه من که از مصاحبه ی به قول شما کذایی ابراز عقیده می کنم
چه شما که از عقیده ی من زود قضاوت می کنید
من کلا 10 15 تا نظر هم در سایت نداشتم و بیشتر خوانده ی نظرات دوستان بوده ام
حالا اگر شما من رو لایق قرار گرفتن در جمع هوادان داماش و هواخواهان این تیم نمی دونید، به روی چشم، همون یک ذره ادعا رو هم درش رو گل می گیریم
در مورد پست و اظهار نظر من، من توپ رو در زمین کادر تیم ملی انداختم
و چه غلامی بخواد بره و چه باشه، مشکل در این زمینه هست که بازیکنان ما دارند علی رغم شایستگی شون دیده نمی شن
در نظر سنجی بهترین بازیکنان سایت، من به غلامی و زنید پور رای دادم و از نظر من این ها بهترین بازیکنان داماش و موثرترین ها بوده اند در کنار نظیف کار.
نظیف کار عالی دفاع کرد
غلامی فوق العاده جنگنده و با تعصب
و زنید پور هم بسیار مفید
صحبت از پول رو هم من در مورد محمدی و مهدوی کیا کردم
دوباره نگاه کنید می بینید که من اشاره کردم و موضوع رو جدا نوشتم.
مهدوی کیا اگر حرف ارادت به عابدینی هم بوده باشه باید به احترام عابدینی به خاطر یک مساله ی کوچیک این بازی رو در نمی آورد..وضع همه ی باشگاه ها خراب بوده، این ها دیدند حاشیه امنیت داره داماش اومدن این جا.
بی غیرت این ها هستند نه غلامی.
شما زود برداشت بد کردی برادر، من جایی توی نوشته هام به غلامی چنین اهانتی نکردم و فکر نمی کنم منصفانه باشه من رو تماشاگرای امثال شما خطاب کنی ...
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط mehdigholami » شنبه دسامبر 24, 2011 10:05 am

حق با شماست من بد برداشت کردم و معذرت میخوام /3/
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط raincityboy » شنبه دسامبر 24, 2011 10:14 am

خب مهدی جان خودت میدونی رشتی ها محمد غلامی خیلی دوست دارن و بازیکن بومی صداش میزنن ولی ماهم روی بعضی از مسائل حساسیم محمد چون بازیکن خوبی هست تیم ها دربه در دونبالشن ولی انصافا خودشم نباید این حساسیت به وجود بیاره صحبت از پرسپولیس کنه
محمد غلامی بازیکن با تعصبی هست مطمئنم تا اخر فصل در داماش موندگاره حتی عابدینی سال بعد هم میخواد رقمی بهش پیشنهاد کنه که داماش بمونه چون هم جنگده و هم مفید بازی میکنه و جزئ بازیکنهای بومی حساب میاد
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » شنبه دسامبر 24, 2011 10:19 am

mehdigholami : کامنت هاتو خوندم ...بغیر از غلامی ,چاووشی هم واقعا زحمت کشیده تو خط حمله ...زنیدپور خیلی سالاره ..میدونی چرا ؟چون هر روز با مصاحبه هاش نرفته رو اعصاب ما ...
ما محمد رو دوست داریم و ازش انتظار داریم که یه مصاحبه نکنه که بعدش بیاد بگه من اینرو نگفتم ...یعنی تموم خبرگزاری ها میرن باهاش مصاحبه میکنن میگه اگه عابدینی اجازه بده میرم؟دلش با تیم باشه لطفا ! زود اومده ..زود میخواد بره ؟
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط onelove » شنبه دسامبر 24, 2011 10:20 am

عابدینی با اینکه یه مدیر خوب و فوتبالی هست اما در بعضی مواقع به تیم پرسپولیس لطف میکنه . چرا همه ی بازیکنای داماش رو پرسپولیس میخاد ؟ چرا استقلال جرات نمیکنه حرفی از بازیکنای داماش بزنه . پرسپولیسی ها پولادی رو خواستند مس این درخواست قرمزها رو رد کرد. وقتیکه یه بازیکنی که قرارداد داره باید تا پایان قرارداد توی تیم بمونه . حالا من یه مصاحبه از زنید پور خوندم که گفته من دیگر در داماش نمیمونم. خیلی هم تاکید کرد . الان 5 تا از بازیکنای اصلی مون میخان برن پرسپولیس. انگار شدیم جزئی از خانواده پرسپولیس. آقای عابدینی نکن ........ :?
نماد کاربر
onelove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط monfared » شنبه دسامبر 24, 2011 10:26 am

[quote:0ce5d4f0ac="mehdigholami"]حق با شماست من بد برداشت کردم و معذرت میخوام /3/[/quote:0ce5d4f0ac]

برارَه قوربان ...
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط raincityboy » شنبه دسامبر 24, 2011 10:27 am

[quote:abd201b2d0="jamaran-city"]mehdigholami : کامنت هاتو خوندم ...بغیر از غلامی ,چاووشی هم واقعا زحمت کشیده تو خط حمله ...زنیدپور خیلی سالاره ..میدونی چرا ؟چون هر روز با مصاحبه هاش نرفته رو اعصاب ما ...
ما محمد رو دوست داریم و ازش انتظار داریم که یه مصاحبه نکنه که بعدش بیاد بگه من اینرو نگفتم ...یعنی تموم خبرگزاری ها میرن باهاش مصاحبه میکنن میگه اگه عابدینی اجازه بده میرم؟دلش با تیم باشه لطفا ! زود اومده ..زود میخواد بره ؟[/quote:abd201b2d0]

حسن جان میلادم با خبر گزاری ایپنا مصاحبه کرده و از عابدینی خواهش کرده رضایت نامشو بده
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان