توسط 888 » جمعه دسامبر 23, 2011 5:51 pm
[color=blue:5426632b60][size=24:5426632b60]غلامي: عابديني اجازه دهد پرسپوليسي ميشوم[/size:5426632b60][/color:5426632b60]
[color=red:5426632b60]ايران ورزشي[/color:5426632b60]- پرسپوليس دنبال تقويت است و در اين راه بازيكنان سرشناس ليگ برتري را نشانه گرفته. قرمزهاي تهران در خط حمله احساس ضعف ميكنند و به همين دليل توري پهن كردهاند براي جذب محمد غلامي؛ مهاجم 29 سالهاي كه ابتداي فصل هم بحث حضورش در پرسپوليس مطرح بود اما به يكباره سر از داماش درآورد تا براي اين تيم شمالي به ميدان برود.
محمد غلامي كه اين روزها به باشگاه پرسپوليس نزديك شده تاكيد ميكند تنها وقتي پيراهن قرمز به تن ميكند كه عابديني اجازه خروج او از داماش را امضا كند.
جديترين بحثي كه اين روزها كنار نام تو وجود دارد داستان پرسپوليسي شدنت است. اين موضوع را تاييد ميكني؟
بله، من از پرسپوليس پيشنهاد بازي دارم اما در مقطع فعلي بازيكن داماش هستم و به اين تيم تعهد دارم.
يعني مسوولان داماش رضايتنامهات را براي پرسپوليس صادر نميكنند؟
نميدانم. در اين مورد بايد مديران عامل دو تيم با هم صحبت كنند. قرارداد من با داماش يكساله بود و نيم فصل از آن باقي مانده.
پس پرسپوليسي شدنت منوط به جواب بله عابديني است...
دقيقا، اگر عابديني اجازه بدهد و بگويد برو من هم پرسپوليسي ميشوم. عابديني در اين قضيه اختيار تام دارد و هرچه ايشان بگويند با كمال ميل قبول مي كنم.
از پرسپوليسيها هم كسي مستقيما با تو صحبت كرده؟
با من صحبت كردهاند اما من همه چيز را به رضايت عابديني واگذار كردهام. خودم هم شنيدم دنيزلي من و زنيدپور را ميخواهد اما فعلا نميتوانم حرفي بزنم.
نظر خودت درباره حضور در پرسپوليس چيست؟
خب اول فصل هم پرسپوليسيها مرا ميخواستند اما شرايط طوري پيش رفت كه راهي داماش شدم. من در حال حاضر با داماش قرارداد دارم و به تعهدم پايبند هستم. خودم نميتوانم تصميمي بگيرم و از همه مهمتر رضايت داماش است.
خيلي از بازيكنان دوست دارند روزي در دو تيم بزرگ پايتخت بازي كنند. تو از پرسپوليسي شدن استقبال ميكني؟
آرزوي هر بازيكني است كه در تيم بزرگي مثل پرسپوليس بازي كند. من هم از اين قاعده مستثني نيستم اما خودم به تنهايي نميتوانم راجع به اين موضوع تصميمگيري كنم.
فكر ميكني داستان انتقالت چه زماني مشخص شود؟
در همين دو سه روز آينده فكر ميكنم همه چيز معلوم شود.
پرسپوليس مهاجمان اسم و رسمداري دارد، آنجا بروي ميتواني بازي كني؟
اگر جايي بروم كه بهترين فورواردهاي دنيا هم حضور داشته باشند تلاشم را ميكنم تا بازي به من برسد. همانطور كه در تيم ملي ثابت كردم ميتوانم بازي كنم.
پس ميتواني رقابت كني؟
صددرصد.
مهدي مهدويكيا هم در يكقدمي پرسپوليسي شدن قرار دارد و شايد با هم لباس قرمز بپوشيد...
انتقال آقا مهدي هنوز صددرصد نشده. به شخصه دوست دارم آقا مهدي در داماش بماند چرا كه تيم به حضور او احتياج دارد، هم به خاطر تجربه بالايش و هم به خاطر بازيهاي خوبي كه انجام ميدهد.
اما به نظر ميرسد مردم رشت علاقهاي به ادامه حضور مهدويكيا ندارند...
اينطور نيست، مردم رشت آقا مهدي را دوست دارند و اميدوارم كه او در داماش بماند.
فكر نميكني مشكلات مالي براي داماش دردسرساز شود؟
آنچنان كه ميگويند مشكلات مالي نداريم. بازيكني نيست كه بگويد داماش به تعهداتش عمل نكرده و فكر نميكنم طرح اين موضوع چندان درست باشد.
هنوز به تيم ملي فكر ميكني؟
عابديني مرا حمايت ميكند و صددرصد تلاش ميكنم دوباره بتوانم براي تيم ملي به ميدان بروم. دوست دارم به تيم ملي در راه رسيدن به جام جهاني كمك كنم.
----------------------------------------
مصاحبه غلامی بانود
[size=18:5426632b60]غلامي: از باشگاه پرسپوليس با من تماس گرفتند[/size:5426632b60]
-محمد غلامي مهاجم داماش گيلان در خصوص عملكردش در نيمفصل اول رقابتهاي ليگبرتر و همچنين شايعاتي مبني بر پيوستن به جمع سرخپوشان پايتخت گفتگويي را با خبرنگار 90 انجام داده است كه اين گفتوگو وي نكات جالبي است. بخوانيد...
- قبول داري داماش در نيمفصل اول نوسانات زيادي داشت؟
به هر حال در كادرفني تغييراتي به وجود آمده طبيعي است كه اتفاقاتي نيز در تيم رخ بدهد. پس از مدتها دوباره تيم داماش به ليگبرتر آمده بود و هنوز با حال و هواي ليگبرتر آشنا نشده بوديم اما به مرور توانستيم نتايج درخشاني بگيريم و رده هفتم را در پايان نيمفصل به خود اختصاص دهيم.
-و با آمدن قاسمپور شرايط كاملا فرق كرد...
دقيقا همينطور است آقاي عابديني در بهترين برهه زماني به تيم شوك وارد كرد. آقاي قاسمپور مربي فهيم و با دانشي است. تمام سعي و تلاشمان بر اين بوده كه دستورات فني ايشان را در زمين اجرا كنيم كه فكر ميكنم از اين لحاظ خوب بودهايم.
-از عملكرد خودت راضي هستي؟
به طور صد در صد راضي نيستم. اما بد هم نبودم. تلاشم را زياد كردم و ميخواهم به تيمملي بازگردم. حضور در تيمملي برايم خيلي مهم است. ميخواهم پيراهن تيمملي را بر تن كنم و شاگرد آقاي كيروش باشم. در طول بازيهاي نيمفصل اول هم سعي كردم. نوسانات كمتري داشته باشم و خودم را در يك فرم خاص نگه دارم.
- گويا رابطه خيلي خوبي هم با عابديني داري...
آقاي عابديني به من خيلي لطف دارند و از اين بابت خيلي خوشحالم. اميدوارم توانسته باشم زحمات ايشان را پاسخ دهم.
-ميگويند مديرعامل هستي؟
آقاي عابديني به شيوه بازيام علاقمندند اما من سوگلي آقاي عابديني نيستم.
-آيا واقعا ايشان در تركيب تيم دخالت مستقيم ميكند؟
به هيچوجه! من تا به حال نديدم كه به آقاي قاسمپور دستور دهد يا حرفي بزند كه فلان بازيكن را در تركيب بگذارد. جدا از اين موضوع بايد عنوان كنم كه آقاي قاسمپور شخصي نيست كه چنين دستوراتي بگيرد.
-گويا از پرسپوليس هم پيشنهاد داري؟
صحبتهايي را شنيدهام. راستش من فقط از طريق روزنامهها و نشريات متوجه اين موضوع شدهام.
- يعني از باشگاه پرسپوليس كسي با شما تماس نگرفته است؟
فردي از سوي اين باشگاه با من تماس گرفت و گفت كه دنيزلي از شيوه بازيات خوشش ميآيد و نظرم را پرسيد كه آيا دوست دارم به پرسپوليس بروم يا نه...
-حالا دوست داري به پرسپوليس بروي؟
آرزوي هر بازيكني است كه پيراهن پرسپوليس را بپوشد و من نيز به اين قضيه علاقهمند هستم. حتي زماني كه آقاي استيلي سرمربي پرسپوليس بودند دوست داشتم اين تيم بهترين نتايج را بگيرد اما پرسپوليس و استيلي واقعا بدشانس بودند وگرنه هيچ چيز كمتر از ساير تيمها نداشتند. مطمئن باشيد پرسپوليس در تيم فصل دوم، شرايطي توفاني و عملكرد خوبي خواهد داشت.
-پس تو را پرسپوليسي بدانيم؟
هنوز هيچ چيز مشخص نيست و بستگي به نظر آقاي عابديني مديرعامل تيم دارد. من دوست دارم به پرسپوليس بروم اما تا پايان فصل با داماش قرارداد دارم و خودم نميتوانم تصميم بگيرم.
-مهدويكيا نيز با توجه به توهينهايي كه هواداران داماش كردند قصد جدايي از اين تيم و پيوستن به پرسپوليس را دارد؟
واقعا براي اين افراد متاسفم كه به آقا مهدي توهين كردند. آرزوي هر تيمي اين است كه مهدويكيا برايشان بازي كند. با اخلاقتر از آقا مهدي نداريم. ايشان چه از لحاظ فني و چه از لحاظ روحي وزنهاي سنگين براي ما هستند و واقعا براي آنهايي كه به آقاي مهدويكيا توهين كردند متاسفم.
دو سه هفته قبل از آنكه به مهدويكيا فحاشي كنند، چند نفر شروع به توهين و فحاشي عليه من كردند. نميدانم اين قضايا از كجا آب ميخورد و چرا درك نميكنند كه بازيكن در هر زمان و مكاني احتياج دارد تا هوادار تيم از آنها حمايت كند. در همين دو بازي كه آقا مهدي نبود خيلي ضربه خوردم. براي ايشان جانشيني وجود ندارد. اگر آقا مهدي برود قطعا به ضرر تيم تمام خواهد شد.
-محمد محمدي هم به خاطر چمن مصنوعي تيم قصد رفتن از رشت دارد؟
چمن مصنوعي را بايد هر دو ماه يكبار شانه كنند اما زمين چمن ورزشگاه رشت، دو سال است كه شانه نخورده است و همين موضوع باعث مصدوميتهاي زيادي در كمر و پاي بازيكنان شده است. حتي آقا مهدي نيز چند بار از ناحيه كمر دچار آسيب ديدگي شدند.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
888 در جمعه دسامبر 23, 2011 6:36 pm .