[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرشورترین جایگاه استادیوم رشت؟+نظرسنجی

پرشورترین جایگاه استادیوم رشت؟+نظرسنجی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پرشورترین جایگاه هواداران داماش؟

جایگاه رو به رو - S
6
7%
پشت نیمکت داماش
1
1%
پشت دروازه (تیفوسی ها)
74
81%
زیر عکس امام خمینی (ره) H و T
8
9%
زیر عکس آیت الله * R و A
2
2%

کل آرا : 91

پستتوسط mahyarmaya » جمعه دسامبر 23, 2011 11:56 am

only_abarar :دقیقا .باید همه اون کسایی که میان پشت دروازه شخصیت هوادار رو داشته باشن نه این که تماشچی رو .
البته این ها با برخورد لفی حل میشه وقتی یکی دو باز گوشزد بشه و یا نیمه اول جمع میکنه کاسه کوزه رو یا بازی بعدی اوجا رو انتخاب نمیکنه .
اما من خودم اونجا نمیشینم ولی یه پیشنهاد دارم .
که اونی که توی بچه ها حرف بزنه یا اینکه خیلی محور حرف ها هست و تقربیا حرف اول و آخر انتخاب تشویقا رو میده بیاد چند پله پایین تر یا حتی اون قسمتی که با فنس فاصله داره تا وسعت دید داشته باشه و همه ( کل رو ردیف ها)ازش تابعیت کنن .دقیقا مثل لیدر واقعی یووه یا بایرن که پشت دروازه هست و دسته کمی از جهنم نداره .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » جمعه دسامبر 23, 2011 11:57 am

یکبار قبل از بازی و یک بار بین بازی باید یکی بلند داد بزن هرکی مبخواد تشویق کنه این جا بشینه هر کی میخواد تخمه بخوره بازی نگاه کنه بره روبه رو
بچه ها بازی با راه اهن بود من روبه رو نشسته بودم چون با فامیلم اومدم نمی تونستم بیام پیشتون داشتم تشویق های شما نگاه می کردم انقدر قشنگ تشویق می کردین همه به هم می گفتن پشت دروازه نگاه کنید چی تشویقی می کنن
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط only_abarar » جمعه دسامبر 23, 2011 11:58 am

[quote:c0b3b379c9="Aberare_ba_tasob"][quote:c0b3b379c9="only_abarar"]100% بهترین تشویقو ما پشت دروازه میکنیم.کل بازی هم همه سرپاییم و مثل جاهای دیگه ورزشگاه نیست که تا بلند شی 4نفر که کلا 4بارم نیومدن ورزشگاه بهت بگن اقا بشین.ولی خدایی تشویقی که ما پشت دروازه میکنیم رو بیایم روبرو بکنیم ورزشگاه رو منفجر میکنیم و تیم حریف رو بیشتر میتونیم تحت تاثیر بزاریم.ولی حیف که موقعی که داشتیم جایگاه اصلیمون رو انتخاب میکریم 1/2 از دوستان که فقط ادعا دارن و سره حرف بشه خدارو بنده نیستن ولی در عمل وجود هیچ کارو ندارن باعث شدن بریم اینجا.ولی حالا که دیگه امدیم دیگه جارو عوض نمیکنیم چون دیگه اونطوری میشیم شالکی.مگر اینکه بقول محمود کلا جایگاه ما جاش با روبرو عوض بشه /11/ /11/ ما هم استقبال میکنیم.البته به شرطی که کاملا جایگاه در اختیا ر خودمون باشه .[/quote:c0b3b379c9]
سالار جان آدم باید ایپچه وجود بداره!
خودش دانه کیا گم[/quote:c0b3b379c9]
اهان ده بره.ادعایم حدی داره!!!نه اینکه هر روز تی جایه عوضه کونی که مثلا بیگی من جایگاهه چرخانم بعد 3/4 نفر تی دونباله سر بیشید!!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط only_abarar » جمعه دسامبر 23, 2011 12:05 pm

[quote:68e9c0e368="mahyarmaya"]only_abarar :دقیقا .باید همه اون کسایی که میان پشت دروازه شخصیت هوادار رو داشته باشن نه این که تماشچی رو .
البته این ها با برخورد لفی حل میشه وقتی یکی دو باز گوشزد بشه و یا نیمه اول جمع میکنه کاسه کوزه رو یا بازی بعدی اوجا رو انتخاب نمیکنه .
اما من خودم اونجا نمیشینم ولی یه پیشنهاد دارم .
که اونی که توی بچه ها حرف بزنه یا اینکه خیلی محور حرف ها هست و تقربیا حرف اول و آخر انتخاب تشویقا رو میده بیاد چند پله پایین تر یا حتی اون قسمتی که با فنس فاصله داره تا وسعت دید داشته باشه و همه ( کل رو ردیف ها)ازش تابعیت کنن .دقیقا مثل لیدر واقعی یووه یا بایرن که پشت دروازه هست و دسته کمی از جهنم نداره .[/quote:68e9c0e368]
نه بره اونطوری اختلاف ایجاد میشه.چون ماشالله بچهای ما هرکدومشون یه پا لیدرن.و هرکدومشون تنهایی میتونن یه جایگاه رو بچرخونن.همین که ما 10/15 نفر وسط وایستیم و شعارارو شروع کنیم بهتره.البته اون چیزی که تو میگی مطمعنن بهتر میتونه هماهنگ کنه.ولی از اونجایی که بچهای ما همه هوادارای قدیمی هستن و همهشونم اخر تعصبن اگه یکی بخواد به بقیه بگه تو چی بگو تو چی نگو ممکنه اختلاف پیش بیاد و انوطری دیگه جایگاه ما هم میشه مثل جایگاهای دیگه که لیدر میچرخونش در حالی که اصلی ترین شعار بچای ما اینه که ((((امان لیدر نخوایییم))))
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط mahyarmaya » جمعه دسامبر 23, 2011 12:16 pm

only_abarar :متوجه شدم.اما باید قبول بکنی پشت دروازه یه تیکه هستش .باید توی خودتون یه برنامه ای ترتیب بدین ک این هیجان به ردیف های دست چپی و راستی ها برسه .شاید پخش شدن اون 10 15 نفر بتونه کمک کنه تا این هیجان پخش بشه.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » جمعه دسامبر 23, 2011 12:28 pm

آبراران دیگه اینقدر کم لطفی نکنید مایی که روبروی جایگاه (H) میشینیم نود دقیقه تیمو تشویق میکنیم خداوکیلی تو نود دقیقه اصلا نمیشینیم.تو بازی با شاهین بوشهر انقدر تشویق کردیم من رفته بودم خونه صدام درنمیومد.ولی از نظر من هوادارای پشت دروازه لازمند.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه دسامبر 23, 2011 12:35 pm

[quote:1a5249d0ae="Rashti0131"]آبراران دیگه اینقدر کم لطفی نکنید مایی که روبروی جایگاه (H) میشینیم نود دقیقه تیمو تشویق میکنیم خداوکیلی تو نود دقیقه اصلا نمیشینیم.تو بازی با شاهین بوشهر انقدر تشویق کردیم من رفته بودم خونه صدام درنمیومد.ولی از نظر من هوادارای پشت دروازه لازمند.[/quote:1a5249d0ae]
حق با شماست ولی باید قبول کنی در حال حاضر استادیوم تحت تاثیر پشت دروازه هست و حتی خیلی از بازیکنا در برهه ای از زمان پشت دروازه رو برای تقسیم شادی هاشون انتخاب میکردند.
اما در مورد جایگاهh باید بگم که مطمئنا بچه های پشت دروازه یه مکملی میخواستند به خصوص که لیدر محترم همیشه ساز مخالف میزنه.به خصوص اگر در بازی با شاهین بچه های روبرو بیشتر همکاری میکردند شعارهایی دوجانبه دیگری هم برای مسئولین سر داده میشد که خیلی ها هم شاهد بودند که چندین بار تیکه اول شعار داماش منحل بشه رو سر دادیم.ولی متاسفانه هیچ کس نبود که هماهنگ کنه
اما بچه های جایگاه H یه شوری به روبرو دادند ولی تعدادشون کم هست ولی خدا وکیلی بهترین مکمل برای شعارهای دو طرفه هستند به خصوص اینکه اکثرشون بچه های سایت هستند
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط Daniial » جمعه دسامبر 23, 2011 12:35 pm

کل هوادارای رشتی پرشور هستن نه اینکه فقط یه جایگاه بخصوص :D
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » جمعه دسامبر 23, 2011 12:49 pm

به حق که پشت دروازه ایا پرشور ترین هوادارا هستن... من که همیشه جایگاه H میشینم , همیشه به اونا غبطه میخورم... خیلی دوست دارم که بیام پشت دروازه و از تشویق تیمم لذت ببرم.
90 دقیقه تشویق بی نظیر... واقعا شاهکاره.
ایشالا از نیم فصل دوم میام پشت دروازه ( البته اگه دوستان قابل بدونن ) :wink:
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » جمعه دسامبر 23, 2011 12:55 pm

[quote:235e9721ff="Aberare_ba_tasob"][quote:235e9721ff="Rashti0131"]آبراران دیگه اینقدر کم لطفی نکنید مایی که روبروی جایگاه (H) میشینیم نود دقیقه تیمو تشویق میکنیم خداوکیلی تو نود دقیقه اصلا نمیشینیم.تو بازی با شاهین بوشهر انقدر تشویق کردیم من رفته بودم خونه صدام درنمیومد.ولی از نظر من هوادارای پشت دروازه لازمند.[/quote:235e9721ff]
حق با شماست ولی باید قبول کنی در حال حاضر استادیوم تحت تاثیر پشت دروازه هست و حتی خیلی از بازیکنا در برهه ای از زمان پشت دروازه رو برای تقسیم شادی هاشون انتخاب میکردند.
اما در مورد جایگاهh باید بگم که مطمئنا بچه های پشت دروازه یه مکملی میخواستند به خصوص که لیدر محترم همیشه ساز مخالف میزنه.به خصوص اگر در بازی با شاهین بچه های روبرو بیشتر همکاری میکردند شعارهایی دوجانبه دیگری هم برای مسئولین سر داده میشد که خیلی ها هم شاهد بودند که چندین بار تیکه اول شعار داماش منحل بشه رو سر دادیم.ولی متاسفانه هیچ کس نبود که هماهنگ کنه
اما بچه های جایگاه H یه شوری به روبرو دادند ولی تعدادشون کم هست ولی خدا وکیلی بهترین مکمل برای شعارهای دو طرفه هستند به خصوص اینکه اکثرشون بچه های سایت هستند[/quote:235e9721ff]

تو بازی با شاهین ما اول میگفتیم داماش منحل بشه شما جوابمونو نمیدادین یا چند بار هههههههههه گفتیم کسی جواب نداد ولی درکل تو روبروی جایگاه فقط H میگم خیلی باتعصبن.بچه های پشت دروازه تو بازی هایی که تیم حریف هوادار میاره سر جاشون باشن بهتره ولی بازی هایی مثل راه آهن که هوادار نداره بیان روبرو.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » جمعه دسامبر 23, 2011 1:01 pm

تنها بدیه پشت دروازه زاویه دید و خوب ندیدن اسکوربورده :?
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه دسامبر 23, 2011 1:44 pm

من کلا دو بار بیشتر پشت دروازه ننشستم یکبار چند سال پیش بازی پگاه و پیام مشهد در باتلاق عضدی که این قدر بی حال بود که دیگه نرفتم اون طرفی یکی هم بازی شاهین که با آبرار 1989 (رضا) اومدیم پشت دروازه که خیلی عالی بود
ولی من کلا زیر عکس پیله آقا رو ترجیح میدم
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه دسامبر 23, 2011 1:48 pm

[quote:9ddc478c71="The_King_of_rasht"]من کلا دو بار بیشتر پشت دروازه ننشستم یکبار چند سال پیش بازی پگاه و پیام مشهد در باتلاق عضدی که این قدر بی حال بود که دیگه نرفتم اون طرفی یکی هم بازی شاهین که با آبرار 1989 (رضا) اومدیم پشت دروازه که خیلی عالی بود
ولی من کلا زیر عکس پیله آقا رو ترجیح میدم[/quote:9ddc478c71]

پس شما هم با ما همکابین هستی /7/ این بازیهای اخیر اما نبودی ، درسته ؟ بازی آخر دیدیم داشتی کاغذهای A4 خاص رو بین بچه ها ترویج میدادی :lol:
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » جمعه دسامبر 23, 2011 2:07 pm

البته نباید از تشویق های جایگاه H بگذریم و واقعا هم موقع شعارهای دو طرفه خوب کار میکنن و اگه نباشن مطمعنن ما نمیتونیم شعارهای دو طرفه بدیم ولی خدایی با تشویقی که پشت دروازه میشه قابل مقایسه نیست ولی مطمعنن بعد از پشت دروازه بهترین عملکردو دارن
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه دسامبر 23, 2011 2:07 pm

[quote:fbfeebc4c0="miladcivil"][quote:fbfeebc4c0="The_King_of_rasht"]من کلا دو بار بیشتر پشت دروازه ننشستم یکبار چند سال پیش بازی پگاه و پیام مشهد در باتلاق عضدی که این قدر بی حال بود که دیگه نرفتم اون طرفی یکی هم بازی شاهین که با آبرار 1989 (رضا) اومدیم پشت دروازه که خیلی عالی بود
ولی من کلا زیر عکس پیله آقا رو ترجیح میدم[/quote:fbfeebc4c0]

پس شما هم با ما همکابین هستی /7/ این بازیهای اخیر اما نبودی ، درسته ؟ بازی آخر دیدیم داشتی کاغذهای A4 خاص رو بین بچه ها ترویج میدادی :lol:[/quote:fbfeebc4c0]

بازیه با نفت یه ذره پایین تر نشستم و با شاهین هم بعد از ترویج کاغذ ها رفتم پشت دروازه چون دیر رسیده بودم رو به روی جایگاه جا نبود
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان