تیم داماش در نیم فصل چه بازیکنانی و در چه پست هایی جذب نماید ؟

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط meelad » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 11:12 pm

اینم لینــک خـــبر..
http://www.irinn.ir/web/guest/sport?p_p ... tId=842088
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 11:16 pm

[quote:d4ba8c8dea="raincityboy"][quote:d4ba8c8dea="miladcivil"]این سوال زمانی صحیح هست که ما بدونیم چنتا یار الان داغریم و برای تقویت اینا باید چنتا جدید بیاد . همین چند لحظه پیش دوستی خبری رو از خبر ورزشی نقل کرد که قراره مگنو قراردادش فسخ بشه ، محمدی و کیا هم رفتن در جمع لنگیا ....... احتمال رفتن غلامی و زنیدپور هم هست . حتی پرسپولیس میخواد دفاع چپ بگیره ، که اگه پولادی جور نشه احتمالش هست بیان دنبال ابوذر !!! کلا" اوضاع در نیم فصل دوم از نظر من OK نیست !!!!!!! مگر اینکه مهندس دست بجمبونه و بعضیا رو ساکت کنه ....... یهنی چی پرسپولیس داماش رو به عنوان * مارکت میبینه و هرچی کم داره میاد اینجا /4/ اما در حالت کلی بر فرض جدایی محمدی و کیا و مگنو .......... ما یه مهاجم نوک که خاصیت بازی در پشت فوروارد رو داشته باشه مثل نوروزی یا افشین ...... میخوایم . حتما" یه دروازه بان که ترجیحا" بومی باشه مثل فروزان یا طباطبایی هم میخوایم .
به نظرم اگه چنتا بازی از جهانبخش در دفاع راست استفاده کنیم خوب جا میوفته و احتیاج به یار در این پست نداریم /7/[/quote:d4ba8c8dea]

با احترام به نظرتون بگید قراره تما بازیکنهای داماش برن پرسپولیس دیگه؟فقط 2تا بازیکن جدا میشن محمدی و مهدوی کیا بجای این 2 تاهم بازیکن جذب میشه مگنو هم خودمون نخواستیم تا بتونیم بازیکن خارجی بگیریم احتمالا،تمام بازیکنها با داماش قرارداد دارن یعنی تا رضایت نامه نده هیچ جا نمیتونن برن پس انقدر شایعه ها دامن نزنید

حضور وحید طالبلو جدی تر از همست به نظر منم میتونه کمک کنه محمدی هم دروازبان خیلی خوبی بود فقط دلش با تیم نبود یعنی از تمام وجود نمیزاشت
ابراهیم قاسمپور خودش تاکید داشت تا یک مهاجم و یک مدافع باید نیم فصل اضافه بشه پس فکر کنم مشکلات مالی حل بشه میتونیم 2تا بازیکن خوب بگیریم[/quote:d4ba8c8dea]

دوست من raincityboy با نهایت احترام به کامنت پاسخی شما ، خودتون میگید محمدی و کیا 99.9% یا 100% پرسپولیسی شدن . تو یه روزنامه خونده بودم که پرسپولیس غلامی و زنیدپور رو هم میخواد ........... حالا اگه شما فکر میکنی که با تکرار حرف روزنامه ها به شایعات دامن زده میشه و نظر منه کاربر این سایت محکمتر از قلم روزنامه نگاران و دلالان و ........ هست ، باشه، من نمیگم پرسپولیس دنبال ایناست ، تا شاید پرسپولیس نیاد دنبال اینا و یا این شایعه کش پیدا نکنه .
اما در مورد ابوذر هم باید بگم ، حدس من این بود که بعید نیست پرسپولیس واسه اون پستش که الان فشنگچی رو داره بازی میده و در صورت عدم توافق با پولادی ، اولین گزینه احتمالی بوذر رحیمی (مدافع چپ داماش) هست ....... گفتم اینجا شده منبع تغذیه و رفع نقص پرسپولیس.
اما در مورد وحید طالب لو ، به نظر من اونم کسی نیست به درد ما بخوره ، چون تو شاهین هم کم فیلم پیاده نکرد ، ضمنا" از لحاظ فنی هم انقدر با بقیه فرقی نداره !!!! گلهایی که خورده رو یه دور مرور کنیم کاملا" به حرفم اعتقاد پیدا میکنی.
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 11:18 pm

میلاد فکر کنم اشتباه فهمیدن چون این دقیقا حرف عابدینی توی 90 هستش اینا اشتباهیی نوشتن

مازیار /18/ 1 درصد فکر کن لباس داماش بپوشه بعد توی تمرین با چاوشی بعد محمد ابشک؟دروغ محض البته نه از شما از خبرگزاری
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 11:20 pm

[quote:eafca9eef4="meelad"]ایــنو من الان از سایت شبکه خبر تلویــزیون دیدم .. نمیدونم چــقدر صحت داره..

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان اعلام کرد: اگر پرسپولیسی ها محمدی و مهدوی کیا را می خواهند باید پولی که محمدی تاکنون از داماش گرفته است را پس بدهند و به جای مهدوی کیا نیز، مازیار زارع را به داماش بازگردانند.
امیر عابدینی با اشاره به اینکه مسئولان پرسپولیس برخلاف عرف و مقررات حرفه ای، با دو بازیکن این تیم تماس گرفته اند، گفت: اشکالی ندارد و آنها می توانند با همه بازیکنان ما صحبت کنند؛ ما نیز حاضریم آن دو بازیکنی را که آنها می خواهند در اختیارشان بگذاریم.
عابدینی اضافه کرد: پرسپولیس برای به خدمت گرفتن محمدی باید پولی را که این بازیکن از داماش گرفته است، پرداخت کند و به جای مهدوی کیا نیز، مازیار زارع را به داماش بدهد.
باشگاه پرسپولیس قصد دارد، محمد محمدی دروازه بان داماش و مهدی مهدوی کیا مدافع این تیم را به خدمت بگیرد و مدیران آن با این بازیکنان مذاکره کرده اند.[/quote:eafca9eef4]

نه دوست عزیزم ، 100% شایعهست . خود عابدینی در 90 زنده گت من هادی نوروزی رو میخوام در قبال کیا ...... محمدی هم هرچی گرفته بده تا بره پرسپولیس.
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط meelad » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 11:22 pm

منم فکر میکنم اشتباه نــوشتن ..
همین کم مونــده بود زارع رو بیاریم ..
اما فکر کردم اگه اینطوری هم باشه شاید واسه اینـه که نخواد راحت مهدوی کیا رو به پرسپولیس بده، گفته باید به جای مهدی کیا زارع رو بدین !
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط raincityboy » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 11:24 pm

شاید بعضی از دوستان از مسائلی خبر نداشته باشن ولی باید بگم حاج امیر عابدینی به تیمش چوب حراج نمیزنه همون طوری که توی 90 گفت بعد محمدی پرسپولیسی نشده اول باید پولش بده داماش بعد
بله منم معتقدم همین الان دونبال میلاد زنید پور هستن ولی مگه میلاد با ما قرار داد نداره؟پس بازیکن داماش هست خودمونیم هنوز قبول نکردیم مدیر عاملی داریم که از همه این مدیر های سیاسی و لشکری زرنگ تر هستش و میدونه داره چیکار میکنه :wink:
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 11:25 pm

[quote:0f4174a629="meelad"]اینم لینــک خـــبر..
http://www.irinn.ir/web/guest/sport?p_p ... tId=842088[/quote:0f4174a629]

چرنده بابااااااااااا . ما اونو میخوایم چیکار ؟ مگه اینکه نقش شارژر رو واسه بچه ها بازی کنه ، که البته به درد این کار هم نمیخوره ! آهاااااا ، چرا . میتونه ژانگولر بازی درآره تا حداقل بچه ها سرگرم بشن !
اما خود عابدینی گفت نوروزی در قبال کیا ...... حالا شاید لنگیا میخوان نوروزی رو ندن و دارن این فیلم رو بازی میکنن ؟!؟!؟!؟
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط jamaran-city » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 11:25 pm

نههههههههههههههههههههههههههههههههه /18/
نه بره عابدینی گفت بجای محمدی نوروزی رو میگیریم نه اون کلنگ رو
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 11:30 pm

حتما اشتــباه خبرگـزاری بوده منم اولش تعجب کردم ..ولی چون از سایت شبکه خبر تلویزیون بود یه خورده شک کردم به این موضوع ..
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 11:34 pm

[quote:7544b2c77a="raincityboy"]شاید بعضی از دوستان از مسائلی خبر نداشته باشن ولی باید بگم حاج امیر عابدینی به تیمش چوب حراج نمیزنه همون طوری که توی 90 گفت بعد محمدی پرسپولیسی نشده اول باید پولش بده داماش بعد
بله منم معتقدم همین الان دونبال میلاد زنید پور هستن ولی مگه میلاد با ما قرار داد نداره؟پس بازیکن داماش هست خودمونیم هنوز قبول نکردیم مدیر عاملی داریم که از همه این مدیر های سیاسی و لشکری زرنگ تر هستش و میدونه داره چیکار میکنه :wink:[/quote:7544b2c77a]

دوست عزیزم تو رو خدا شمام مثل مدیر محترم و زحمتکش سایت حرف از مسائل خاص و ..... که یه عده خبر دارن و بقیه ندارن ....... نزن . متشکرم . اما باهات موافقم که عابدینی اگه بهترین مدیر کنونی لیگ برتر نباشه جزء 3 تا از خوباش هست ..... و این هم قبول که زنیدپور و غلامی قرارداد دارن ، اما متاسفانه اینجا ایرانه و بازیکن از الان به فکر سال بعدش هست ....... 100% شک ندارم اگه خودشون مایل به رفتن باشن و عابدینی به زور و قانون نگهشون داره به اندازه یه دهم کیفیت اصلیشون دیگه مایه نمیزارن .
حالا بیخیال ................................................... انشاء الله نیم فصل دوم داماشی قویتر و منسجمتر از نیم فصل اول با اشتباهات فنی کمتر و داوری های بهتر میبینیم :wink:
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط raincityboy » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 11:40 pm

منظور از مسائل چیزی خاصی نیست بزار بگم داره مشکلات داماش حل میشه و باشگاه داماش میخواد نیم فصل دوم قوی تر از نیم فصل اول کار کنه چون تو خودش چنین پتانسیل میبینی بازی کن هایی هم که بدردش نمیخورن داره میده مثل همین مهدوی کیا و محمدی و سرلک البته با روش های امیر عابدینی که خودتون میدونین چقدر زرنگ :wink:
مگنو هم که رفت تا دیگه قشنگ ابشک جا بیفته دوباره تو ترکیب میدونم همه نگران هستیم ولی من تا جایی که خبر دارم بهتون بگم به اینده امیدوار باشید :P
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 11:44 pm

[quote:67b92451db="raincityboy"]منظور از مسائل چیزی خاصی نیست بزار بگم داره مشکلات داماش حل میشه و باشگاه داماش میخواد نیم فصل دوم قوی تر از نیم فصل اول کار کنه چون تو خودش چنین پتانسیل میبینی بازی کن هایی هم که بدردش نمیخورن داره میده مثل همین مهدوی کیا و محمدی و سرلک البته با روش های امیر عابدینی که خودتون میدونین چقدر زرنگ :wink:
مگنو هم که رفت تا دیگه قشنگ ابشک جا بیفته دوباره تو ترکیب میدونم همه نگران هستیم ولی من تا جایی که خبر دارم بهتون بگم به اینده امیدوار باشید :P[/quote:67b92451db]

بگوووووووووو ایشالاه .......... ماهم تمام خواستمون همینه و هر کاری هم ازمون بر بیاد ، هرچند ناچیز دریغ نمیکنیم .
به امید موفقیهتای روز افزون رشت و رشتی و داماش رشت (گیلان)
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط meelad » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 11:49 pm

امیدوارم تو نیم فصــل دوم بیشــتر به بــازیکــنهــای بومی تیم بازی بــرسه تا ثابت کنن بدون این بازیکـنـهای ادا اطواری که فقط اسم و رسم دارن و تو زمین کــارایی چــندانی ندارن هم میشه تیم رو ســرپــا و بالای جــدول نــگه داشت ..
فقط بــاید نترســید و بهشــون اعتماد کرد ..مطمئنم جــواب اعتماد به بازیکنهای بومی رو میگیریم ..
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mehran2010 » پنج شنبه دسامبر 22, 2011 4:30 am

تا قطعاً معلوم نشه که چه بازیکن هایی تو نیم فصل دوم نیستند، نمیشه دقیقاً گفت تو چه پست هایی نیاز به بازیکن داریم. ولی به نظرم دروازه پستی هست که حتماً باید نگاه ویژه ای بهش داشته باشیم چون توی نیم فصل اول کم از این نقطه ضربه نخوردیم!
تصوير
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه دسامبر 22, 2011 5:00 am

واقعا بدترین خبر یا یکی از بدترین خبرهایی که الان دیدم فسخ قرارداد مگنو هست !!!! که بسیار اشتباهه ... مگنو بره کی بمونه ؟؟؟؟ آقایی لگن ؟!؟ خدایی اشتباهه و فقط این گندکاری از ابوی فرمانروا بر میاد و بس ... /17/ /17/
اما در مورد بازیکنان مورد نیاز ؛ به نظرم بهتره الکی ریخت و پاش نکنیم ! طباطبایی برای دروازه خوبه یعنی در کنار فراهانی و لایقی فر یه دروازه بان معمولی داریم ...
اما ما یک دفاع راست درست و حسابی می خوایم .... علی حسینی خوبه و حداقل نفس داره بره و بیاد درسته این دو تا بازی سوتی زیاد داده اما بازی کنه بهتر میشه ، الان که زنید پور هم می خواد بره یه گوش چپ هم نیازه البته اگه مگنو رو نگه داره آقای فرمانروا خان ، حاجتی میتونه چپ بازی کنه ... و آقایی جان هم عقب !؟!؟
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pedram_1367 در پنج شنبه دسامبر 22, 2011 2:33 pm .
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان