مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط raincityboy » سه شنبه دسامبر 20, 2011 5:05 pm
با سلام خدمت داش مهتی عزیز که اگر دوباره برای تیم داماش به میدان بره می گویم اسطوره اسیا!
ولی داش مهتی این رسمش نبود خدایی نمیدونم چی بگم بهت،بهت بگم داری بهونه میاری بری پرسپولیس،بگم بخاطر پول رفیق نیمه راه شدی؟
اخه داد از موقعی که رشت اومدی تاحالا از گل نازک تر کسی بهت چیزی گفته؟یا شاید انقدر تمرکزت تو بازی بود که شعار اسطوره اسیا نشنیدی؟!
توی تمام بازی ها مخصوصا با لنگی ها هنجرمون برات گذاشتیم ...تا حمید استیلی بفهمه جای غریبی نیومدی و مردم رشت دوست دارن بقول رشتی ها دما گرم یعنی دمت گرم،که نزدیک9پاس گل برامون دادی تا تیممون نتیجه بگیره خودمون باهم تعارف نداریم 3تا بازی بد سوتی دادی یکی باهمون لنگی ها یکی با شهرداری تبریز یکی هم با نفت تهران،تو بازی با نفت تهران حدود 7 هزارنفر اومدن ورزشگاه و بازی دوتیم پایتخت نشین بی خیال شدن چون تیم شهرشون براشون خیلی مهم تر بود ولی تیم 3.1باخت و همه بازیکنها مقصر بودن از جمله شما ولی دادا تاجایی که من ورزشگاه بودم چندین نفر گفتن مهدی برو بیرون و این یه انتقادی بود که حق تماشگر باید دونست نسبت به ضعیف بازی کردنتون البته این انتقادم از یه عده ای بود که شاید میخواستن مهدی مهدوی کیا خراب کنن ولی داداش با تمام احترام اصلا حرفه ای عمل نکردی و بخاطر 20نفر بی تعصب کل مردم رشت زیر سوال بردی تا دشمنان این شهر تو این چند هفته هرچی دلشون خواست به مردم این شهر نسبت بدن ولی بهت بگم داش مهدی که مردم رشت هم باهات عکس انداختن هم اومدن امضا گرفتن ولی این رسمش نبود،مردم این شهر از یک اسطوره چنین رفتاری انتظار نداشتند،مردم این شهر اعلام می کنن که مهدی مهدوی کیا دوستدارن و هیچگاه بهش توهین نکردن و نخواهند کرد ولی کاش حرکت 20 بی تعصب را به پای مردم شریف و با فرهنگ رشت نمی نوشتی کاش ، و در اخر میگم مردم رشت خیلی ها از فرش به عرش رسوندن ولی اون عرشیان قدر زحمت مردم رشت ندونستند،ایکاش یک نگاه به فصل قبل خود می کردین و بازی هایتان را در استیل اذین می دیدین کاش امسال پرسپولیس میرفتی و از نیم فصل دوم به داماش می امدی تا فرق رشت تا تهران را بدونی اقا مهدی،امیدوارم که در تهران بهتان کوچک ترین اهانتی نشود چون تا جایی که خبر دارم اگر چنین اشتباهات فردی را در انجا انجام دهید چنان فحاشی می کنند که تازه یاده هواداران خونگرم و پرشور داماش می افتید
در اخر میگم با مهدی مهدوی کیا و بدون مهدی مهدوی کیا داماش با قدرت به کار خودش ادامه میده
-

raincityboy
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
توسط raincityboy » سه شنبه دسامبر 20, 2011 5:08 pm
منظورم ماشین سازی بود
-

raincityboy
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط The_King_of_rasht » سه شنبه دسامبر 20, 2011 6:49 pm
[size=24:a09380243b][color=red:a09380243b]آقایون اینقدر لی لی به لالاش نذارین
شاید نمیدونه پرسپولیس کجاست ؟از اون سالهایی که شما بودی خیلی تغییر کرده
آقا مهدی یا به قول ژرمن ها آقا میتی این پس پس شما هوادارایی داره که چند سال پیش اون موقع که علی پروین مربیشون بود همون فصلی که بعدش بگوویچ مربی شد به جای شعار همیشگی "علی سلطان" میگفتن "علی دمبه "
این ها به بزرگترین اسطوره خودشون رحم نکردن
این ها به علی دایی آقای گل جهان پارسال میگفتن دایی باید برقصه
تو که ول معطلی داداش
یعنی نمیدونی لیدر های پرسپولیس اول خط میگیرن بعد تشویق میکنند
یادت رفته پارسال وسط بازی های فصل توی ورزشگاه آزادی برای دایی بیانیه صادر کردند
ندیدی به حمید استیلی فقط سی دقیقه توی اولین بازیه فصل بهش فرصت دادند
امیدوارم توی بازی برگشت با پرسپولیس توی بازی جوابت رو بدیم
با افتخار میگم [/color:a09380243b]
[color=blue:a09380243b]"کیا بای بای"[/color:a09380243b][/size:a09380243b]
[img:a09380243b]http://up.clip2ni.com/i/images/jyuoeaod5o4w1i6tk6.jpg[/img:a09380243b]
ما باز میگردیم
-

The_King_of_rasht
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am
توسط ashkan0131 » سه شنبه دسامبر 20, 2011 7:53 pm
من که شخصا واسه مهدوی کیا متاسفم تعداد زیادی از طرفداراش و دوستدارانش در استان ما رو بخاطر هیچ و پوچ از دست داد واین احساس به حس تنفر نسبت به کیا تبدیل شد متاسفم براش و امیدوارم هر چه زودتر خودش به اشتباهش پی ببره و پشیمون بشه
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
-

ashkan0131
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am
توسط pedram_1367 » سه شنبه دسامبر 20, 2011 7:54 pm
[quote:4165185a25="Inja-Rasht"]به نظر من یه پرده با این مضامین خیلی خوبه:
آقای مهدویکیا، نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند.
یا
اگه میخواستیم فحش بدیم بعد لایی خوردنت میدادیم.[/quote:4165185a25]
باید این رو تو بازی با استقلال جدی بگیریم ... میتونیم این رو هم بگیم :
مهدی مهدی ........ تاسف تاسف
-

pedram_1367
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am
توسط hamidjavan » سه شنبه دسامبر 20, 2011 7:57 pm
[quote:cc9d244ef1="raincityboy"]با سلام خدمت داش مهتی عزیز که اگر دوباره برای تیم داماش به میدان بره می گویم اسطوره اسیا!
ولی داش مهتی این رسمش نبود خدایی نمیدونم چی بگم بهت،بهت بگم داری بهونه میاری بری پرسپولیس،بگم بخاطر پول رفیق نیمه راه شدی؟
اخه داد از موقعی که رشت اومدی تاحالا از گل نازک تر کسی بهت چیزی گفته؟یا شاید انقدر تمرکزت تو بازی بود که شعار اسطوره اسیا نشنیدی؟!
توی تمام بازی ها مخصوصا با لنگی ها هنجرمون برات گذاشتیم ...تا حمید استیلی بفهمه جای غریبی نیومدی و مردم رشت دوست دارن بقول رشتی ها دما گرم یعنی دمت گرم،که نزدیک9پاس گل برامون دادی تا تیممون نتیجه بگیره خودمون باهم تعارف نداریم 3تا بازی بد سوتی دادی یکی باهمون لنگی ها یکی با شهرداری تبریز یکی هم با نفت تهران،تو بازی با نفت تهران حدود 7 هزارنفر اومدن ورزشگاه و بازی دوتیم پایتخت نشین بی خیال شدن چون تیم شهرشون براشون خیلی مهم تر بود ولی تیم 3.1باخت و همه بازیکنها مقصر بودن از جمله شما ولی دادا تاجایی که من ورزشگاه بودم چندین نفر گفتن مهدی برو بیرون و این یه انتقادی بود که حق تماشگر باید دونست نسبت به ضعیف بازی کردنتون البته این انتقادم از یه عده ای بود که شاید میخواستن مهدی مهدوی کیا خراب کنن ولی داداش با تمام احترام اصلا حرفه ای عمل نکردی و بخاطر 20نفر بی تعصب کل مردم رشت زیر سوال بردی تا دشمنان این شهر تو این چند هفته هرچی دلشون خواست به مردم این شهر نسبت بدن ولی بهت بگم داش مهدی که مردم رشت هم باهات عکس انداختن هم اومدن امضا گرفتن ولی این رسمش نبود،مردم این شهر از یک اسطوره چنین رفتاری انتظار نداشتند،مردم این شهر اعلام می کنن که مهدی مهدوی کیا دوستدارن و هیچگاه بهش توهین نکردن و نخواهند کرد ولی کاش حرکت 20 بی تعصب را به پای مردم شریف و با فرهنگ رشت نمی نوشتی کاش ، و در اخر میگم مردم رشت خیلی ها از فرش به عرش رسوندن ولی اون عرشیان قدر زحمت مردم رشت ندونستند،ایکاش یک نگاه به فصل قبل خود می کردین و بازی هایتان را در استیل اذین می دیدین کاش امسال پرسپولیس میرفتی و از نیم فصل دوم به داماش می امدی تا فرق رشت تا تهران را بدونی اقا مهدی،امیدوارم که در تهران بهتان کوچک ترین اهانتی نشود چون تا جایی که خبر دارم اگر چنین اشتباهات فردی را در انجا انجام دهید چنان فحاشی می کنند که تازه یاده هواداران خونگرم و پرشور داماش می افتید
در اخر میگم با مهدی مهدوی کیا و بدون مهدی مهدوی کیا داماش با قدرت به کار خودش ادامه میده[/quote:cc9d244ef1]
کجا 9تا پاس گل داده ادم شاخ در میاره اصلا" شما بازیهای داماش را نگاه می کنی؟
یه دونه تو هفته سوم بازی با سپاسی از سانترش علی نظیفکار استفاده کرد از زاویه کاملا" بسته از روی از گوشه محوطه جریمه با سر تو پو زد تو گل که هنر اصلیو را علی نظیفکار کرد نه مهدوی کیا.بازی بازی با راه اهن هم گل اولو از روی ضربه کرنر سانتر کرد که بعد از اینکه چاووشی روی توپ اثر کوچکی گذاشت علی نظیفکار با یه چرخش سریع در شرایط سخت یه گل زیبا زد.این شد دوتا.پاس گل سوم هم در بازی با ملوان بود که بهترین پاس گلش بود که البته از روی یه ضربه کرنر بود بازهم.
بعضی ها هم می گند دوتا ضربه کاشته به راه آهن هم پاس گل مال اینست که خنده دار ومضحک است پاشو به توپ زده این پاس گل نمیشه مثل اینکه بگیم تو بازی با شاهین هم تو جام حذف محد ابشک پاس گل داده.
یه دونه هم پاس گل هم در جام حذفی با ماشین داده که این تنها پاس گلش تو جریان بازی ونفوذ بوده.
روی هم میشه چهار تا بعضی هم گفتند پاش به توپ خورده سر 2تاگل به راه آهن شده 6تا (که درست نیست حتی تو بورکینافاسو هم اینو پاسو گل حساب نمی کنند)ولی 9تا را از کجااوردیدید حتما چندتا پاس گل هم تو تمرینات داده
اما سوتیهایش خیلی بیشتر از پاس گلهایش بوده
-
hamidjavan
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am
توسط pedram_1367 » سه شنبه دسامبر 20, 2011 8:02 pm
یه نکته ای رو دلم مونده و اونم اینه که آقای مهدوی کیا شما اگه میری تو شهر های دیگه و همه تشویقت میکنن به خاطر بازی هایی هست که تو تیم ملی کردی و اونا رو به یاد میارن ... شما برو تو بوشهر ، شیراز ، اصفهان و یا حتی تو تبریز و یکی از این بازی های اخیرت در داماش رو ارائه بده ببینم اونا چیکارت می کنن !؟؟ اگه نیومدی و دهن و دست همه رشتی ها رو نبوسیدی ...
-

pedram_1367
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am
توسط raincityboy » سه شنبه دسامبر 20, 2011 8:09 pm
بازی ملوان بازی فجر بازی با مس کرمان بازی با تراکتور سازی بازی باراهن 2تا
بازی با ماشین سازی
این شد 8 تا پاس گل یعنی پاسی که قبل از زده شدن گل داده بشه اون یدونه هم فکر کنم اشتباه کردم
شاخ نمی خواد در بیارین نباید از لحظه هایی که برامون مفید ظاهر شد بگذریم من منکر اشتباهات فردیش نمی شم و میگم اشتباهم کم نداشت ولی به افشین چاوشی بهنام افشه و چندتا دیگه بازیکن هم نگاه کنیم می بینیم نسبت به بعضی بازیکن ها خوب تر بود
نمیدونم چرا به بعضی بازیکنها از جمله چاوشی انتقاد نمی کنیم که داره بسیار ضعیف بازی می کنه
-

raincityboy
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط meraj130 » سه شنبه دسامبر 20, 2011 8:40 pm
[quote:8c6666abf6="raincityboy"]بازی ملوان بازی فجر بازی با مس کرمان بازی با تراکتور سازی بازی باراهن 2تا
بازی با ماشین سازی
این شد 8 تا پاس گل یعنی پاسی که قبل از زده شدن گل داده بشه اون یدونه هم فکر کنم اشتباه کردم
شاخ نمی خواد در بیارین نباید از لحظه هایی که برامون مفید ظاهر شد بگذریم من منکر اشتباهات فردیش نمی شم و میگم اشتباهم کم نداشت ولی به افشین چاوشی بهنام افشه و چندتا دیگه بازیکن هم نگاه کنیم می بینیم نسبت به بعضی بازیکن ها خوب تر بود
نمیدونم چرا به بعضی بازیکنها از جمله چاوشی انتقاد نمی کنیم که داره بسیار ضعیف بازی می کنه[/quote:8c6666abf6]
منم موافقم.
بعضی ها فک میکنن چون چاووشی بومی نباید اصلا بهش اعتراض کرد.
من خودم اسم چاووشی رو تو بدای لیگ نوشتم(البته خیلی متاسفم که چاووشی گذشته رو نمیبینیم)الحق که چاووشی امسال هیچ نشانی از آن بازیکن فرصت طلب و آماده و چابک ندارد و جز بدای ما بود.ایشالا تو نیم فصل دوم جبران میکنه.
یکی از دوستانم بخاطر اینکه من و یکی دو نفر دیگه چاووشی رو جز بدا قرار داده بودیم خیلی برایمان متاسف بود که اصلا متوجه این تاسفشون نمیشم!!!
منم میدونم که افشین واسه ما خیلی زحمت کشیده و گلای خوبی زده / ولی الان اون بازیکن گذشته نیست و اگر همینطور ادامه بده چه بسا من خودم و حتی شما دوست نداشته باشیم سال دیگه تو تیممون بمونه -فوتبال حرفه ای شده و نباید این حرفارو بزنیم.
البته با کمی فکر در مورد کیا من همه به کیا حق میدم هم به مردم (نمیدونم چی بگم)!!!!
-

meraj130
- کاندیدا

-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am
توسط monfared » سه شنبه دسامبر 20, 2011 8:41 pm
[quote:901ef5abe0="raincityboy"]بازی ملوان بازی فجر بازی با مس کرمان بازی با تراکتور سازی بازی باراهن 2تا
بازی با ماشین سازی
نمیدونم چرا به بعضی بازیکنها از جمله چاوشی انتقاد نمی کنیم که داره بسیار ضعیف بازی می کنه[/quote:901ef5abe0]
دقیقا با فرموده ی شما موافقم.
بعد از بازی با نفت تهران دقیقا من همین حرف را زدم، در پاسخ پست یکی از دوستان عزیز که گفته بود مهدوی کیا اگر بد بازی می کند بهتر است برود بنشیند روی نیمکت، اما اگر چاوشی خوب بازی نمی کند هیچ کس ، هیچ کس حق ندارد به او توهین کند!
من انتظاری از مهدوی کیای رو به آخر ندارم.
اما از چاووشی دارم.
چاوشی که چشم و چراغ هواداران است و تعصب بالایش مثال زدنی هست،
آدم ِ همین شهر است.
مهدوی کیا نمی تواند بفهمد داماش برای مردم رشت یعنی چه، برای او فوتبال حرفه ای است و می بینید که دارد به همان روش حرفه ای، تیم عوض می کند!
اما برای افشین، برای سید، مثل زخم کف دست قابل درک است، تعصبی که مردم رشت نسبت به داماش دارند.
شاید چاوشی نیاز به شوک دارد تا به روز های خوبش برگردد...
-

monfared
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am
-
توسط raincityboy » سه شنبه دسامبر 20, 2011 8:44 pm
من منظورم اینه باید همون طوری که میگیم فلان بازیکن غیر بومی داره بد بازی میکنه باید بگیم چندتا از بازیکنهای بومی ما اصلا دارن برا تیم بازی نمی کنن یعنی به چشم نمیان باید با انتقادمون ازشون بازی بکشیم نه با تشویقمون الکی بهشون روحیه بدیم فکر کنن تماشگر راضی هستن ازشون برای من تیمم مهمه تا بازیکن
مهدوی کیا هم اینده قدر رشت میدونه نه الان
-

raincityboy
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط hamidjavan » سه شنبه دسامبر 20, 2011 8:47 pm
[quote="raincityboy"]بازی ملوان بازی فجر بازی با مس کرمان بازی با تراکتور سازی بازی باراهن 2تا
بازی با ماشین سازی
نمیدونم چرا به بعضی بازیکنها از جمله چاوشی انتقاد نمی کنیم که داره بسیار ضعیف بازی می کنه[/quote
بازی با تراکتور که مصدوم بود بازی نکرد درسته.پاس گل اول را هم تو این بازی مهدوی سانتر کرد جهانگیر خان زد گل دوم را هم ابشک از روی ضربه ایستگاهی زد تو ان بازی جای مهدوی کیا ی مصدوم هم حسینی بازی کرد که یه پنالتی داد. بازی با مس کرمان هم تو رشت گل ما از روی سانتر ابوذر رحیمی از چپ واثر محمدکریمی وضربه تمام کننده غلامی به ثمر رسید.شاید منظورت مس سرچشمه بوده باید بگم تو ان بازی هم مهدوی کیا پاس گل ندادیعنی بازیکنهای ما با سانتر گل نزدند.روی زمین گل زدند.گل اول حاجتی پاس داد گل دوم را مهدوی گل سوم از روی شوت میلاد از پاس حسین ابراهیمی وگل چهارم هم پنالتی انجام گرفته روی غلامی را اقایی زد.بازی با راه اهن هم یه دونه پاس گل داد دیگه درخوشبیانه ترین حالتش . من هم نمی گم خیلی بد بود یه بازیکن کاملا" متوسط بودکه از تجربه اش خوب استفاده می کرد برای اینکه جا نمونه وسوتی نده زیاد نفوذ نمی کرد اما این انتقادها از همه بازیکنان هست بچه ها گفتند از کریس رونالدو با انهمه گل سربازی با بارسلونا انتقاد شد.یا وقتی برای تیم پرتغال این بازی میکنه تماشاگران مسی را تشویق می کنند ویا برعکس تو ارژانتین در مورد مسی این صدق می کنه.انها هم باید ساکشون بردارند وهیچ چیزی را جا نزارند وبرند خونشون.بدترین اشتباهاتو تو بازی با پرسپولیس کرد کسی چیزی نگفت یه بازی با نفت تو 50دقیقه 10بار جا موند 10موقیعت خوب سانتر را از روی ضربه ازاد در بهترین موقعیتها خراب کرد.مربی هم فهمید که این ضعیفه تعویضش کرد 4تا نه گیریم 40تا تماشاگر هوش کردند این باید اینجوری بازی دربیاره مثل بچه ها .صبرکرد تا بازی با شاهین تموم بشه بعد از داماش بره چرابعداز همون بازی نرفت ؟می دونی چرا؟چون اگه تیم بالا می رفت میخواست شانسشو برای گرفتن اخرین جام امتحان کنه وبگه که با جام رفته. به رشتیها هم یه جام هدیه کرده والی اخر
خوب اینجوری نیست تا وقتی که تو تیم بود کسی بهش چیزی نمی گفت همه ازش تعریف می کردیم چون بازیکن ما بودوبرای ما زحمت می کشید اگه واقعیت را هم درموردجدایی خودش میگفت کسی چیزی نمی گفت امااین داره بچه تهرونی بازی در میاره یا حرفه گری میکنه یا * در میاره وهر کار دیگر
[b[b:14fdaa32b0]]ولی بدون 4تا پاس گل بیشتر نداده الکی زیادش نکن[[/b:14fdaa32b0]/b]
-
hamidjavan
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am
توسط raincityboy » سه شنبه دسامبر 20, 2011 8:56 pm
در این مورد حق با شما هستش یه لحظه بازی ها قاطی کردم درست میگی ولی باید حرمتش نگهداشته بشه از بعد رسانه ای منظورم امیدوارم بگیرید یعنی خیلی ها میخوان الان ما توی مطالبمون بهش بدترین حرفها بزنیم تا بهونه مهدوی کیا کامل شه
-

raincityboy
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط The_King_of_rasht » سه شنبه دسامبر 20, 2011 9:02 pm
در جواب آقایون"راین سیتی بوی" و"معراج" و "منفرد" باید بگم مهدی کیا چند سال هست که دفاع راسته اصلا به عنوان دفاع راست اومد اینجا ولی توی پست خودش جواب نداد شما بهتر از من میدونید که افشین چاوشی هافبک چپ نیست بازیکن محوطه جریمه هست درسته افت کرده ولی میتونه با تعصبی که داره دوباره همون افشین سابق بشه
ولی مهدوی کیا به جز چند پاس گل از روی ضربه کاشته کار دیگری نکرده یعنی وظیفه دفاع راست فقط زدن توپ های کاشته از جناحینه خوب این کار رو ابراهیمی هم میتونه انجام بده .مهدی بدون استثنا توی تمام کورس ها جا می مونه باعث اخراج دروازه بان میشه ( پر کردن آفساید در بازی با ماشین)و سمت راست ما میشه مثل اتوبان قزوین - رشت من خودم خیلی از افشین و بهنام افشه انتقاد دارم ولی اونها به خاطر چهار نفر نیومدن بگن اینجا به ما بد میگذره
یادتونه سالی که پگاه با یسیج داشت سقوط می کرد توی یه بازی که البته حریفش یادم نیست از پژمان نوری که تا اون موقع اصلا اعتراضی بهش نمیشد تا عشوری زاد و نظر محمدی و همین حاجتی و مهدوی خودمون همه توی عضدی فحش خوردن فقط پژمان نوری رفت و اونجوری مصاحبه کرد .بقیه مثل مهدوی و حاجتی موندن و هنوزم هستن
دارم از اون بازی ای میگم که یه بطری آب خورده بود توی سر یسیج اگه یادتون نیست حتما توی ورزشگاه نبودین ولی یسیج بعد از رفتن از رشت از تماشاچیان بد گفت؟
ما باز میگردیم
-

The_King_of_rasht
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان