[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS شهرداری تبریز / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان VS شهرداری تبریز / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط antiros » دوشنبه دسامبر 19, 2011 4:41 pm

سایت گل - به خبری که هم اینکه به دستمان رسید توجه کنید!

در جریان دیدار عصر دوشنبه تیمهای شهرداری تبریز و داماش گیلان که با تساوی بدون گل به پایان رسید، علیرضا جهانبخش بازیکن نیمکت نشین تیم داماش گیلان هنگام گرم کردن بدن خود جهت قضای حاجت به کنار زمین رفت و عملی را که پیش از این دو بازیکن تیم شاهین بوشهر در تبریز انجام داده بودند را تکرار کرد.

به گزارش مهر و گفته شاهدان، یکی از عوامل تیم داماش این بازیکن را به ضلع جنوبی ورزشگاه هدایت کرده و از او خواسته بود که کارش را در آنجا انجام دهد! گویا تذکر عکاسان و تصویربرداران پشت دروازه تیم داماش گیلان نیز، به این کار بازیکن داماش تاثیری نداشته و این بازیکن که از دقیقه 83 وارد زمین مسابقه شده بود بدون توجه به تذکر عکاسان کار خود را انجام داد.

قبل از این دو مورد نیز "جان نگودی" بازیکن خارجی تیم فوتبال ابومسلم پشت نیمکت این تیم اقدام به رفتار زشت و ناشایست کرد و از آن زمان تاکنون هرازچندگاهی بازیکنان جدیدی چنین دسته گلی را به آب می دهند.

توضیح عکس: با شیوع این حرکت در فوتبال ایران نصب دستشویی های سیار در حوالی زمین لازم به نظر می رسد. این عکس استقبال بازیکنان فوتبال از این اقدام را در آینده به تصویر کشیده است!
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط Saeeed » دوشنبه دسامبر 19, 2011 4:41 pm

آقا واقعاً این چه وضعشه؟داور چرا اینقد خوب سوت زد؟واقعاً متاسفم واسه کمیته داورانی که اینقده داورش خوب سوت بزنه تو یه بازی؟چرا سر تیم ما رو نبریدن تو این بازی؟آخه اینم شد داوری؟آقای عسگری واقعاً متاسفم برات.چرا ضربه نزد داوری به ما؟چرا؟؟تا کی باید داوری فقط به ضرر سایر تیم ها و به نفعه داماش باشه؟
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » دوشنبه دسامبر 19, 2011 4:41 pm

در جریان دیدار عصر دوشنبه تیمهای شهرداری تبریز و داماش گیلان که با تساوی بدون گل به پایان رسید، علیرضا جهانبخش بازیکن نیمکت نشین تیم داماش گیلان هنگام گرم کردن بدن خود جهت قضای حاجت به کنار زمین رفت و عملی را که پیش از این دو بازیکن تیم شاهین بوشهر در تبریز انجام داده بودند را تکرار کرد.

به گزارش مهر و گفته شاهدان، یکی از عوامل تیم داماش این بازیکن را به ضلع جنوبی ورزشگاه هدایت کرده و از او خواسته بود که کارش را در آنجا انجام دهد! گویا تذکر عکاسان و تصویربرداران پشت دروازه تیم داماش گیلان نیز، به این کار بازیکن داماش تاثیری نداشته و این بازیکن که از دقیقه 83 وارد زمین مسابقه شده بود بدون توجه به تذکر عکاسان کار خود را انجام داد.

قبل از این دو مورد نیز "جان نگودی" بازیکن خارجی تیم فوتبال ابومسلم پشت نیمکت این تیم اقدام به رفتار زشت و ناشایست کرد و از آن زمان تاکنون هرازچندگاهی بازیکنان جدیدی چنین دسته گلی را به آب می دهند.

توضیح عکس: با شیوع این حرکت در فوتبال ایران نصب دستشویی های سیار در حوالی زمین لازم به نظر می رسد. این عکس استقبال بازیکنان فوتبال از این اقدام را در آینده به تصویر کشیده است!

خدایا جقدر حاشیه درست شده واسه تیم
/9/ /9/ /9/
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » دوشنبه دسامبر 19, 2011 4:46 pm

اخه این همه سره بازیکنای شاهین شلوغ کاری شد.این جهانبخش نمیتونست دو دقیقه خودشو نگه داره!!!!اخه اونطور ادم نفهمم نیست.امیدوارم شایعه باشه یا حداقل فیلم و عکسی ازش نباشه
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط only_abarar » دوشنبه دسامبر 19, 2011 4:47 pm

قاسمپور:من هم جاي مهدوي‌كيا بودم همين واكنش را نشان مي‌دادم/وقتي زياد حرف مي‌شنوم ديگر خوشم نمي‌آيد بمانم
فقط مالي نيست. الان شرايطي به وجود آمده كه اگر دو برابر مبلغ قراردادم را هم بدهند ادامه نمي‌دهم. من دورنماي خوبي براي تيم نمي‌بينم

سایت گل - اگرچه ابراهيم قاسمپور رسما از داماش گيلان جدا نشده اما با توجه به صحبت‌هاي او شايد بتوان مدعي شد اين مربي كه توانست پس از قبول هدايت داماش تيمش را متحول كند براي آخرين بار در فصل جاري روي نيمكت اين تيم مي‌نشيند. او حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارد كه فقط به بخشي از آنها اشاره مي‌كند. عصر ديروز ایران ورزشی با قاسمپور صحبت كرده است.

با تيم به تبريز رفته‌ايد؟
متاسفانه با تيم هستم!
چرا متاسفانه؟
براي اينكه نبايد مي‌آمدم. حتي چند روز پيش به آقاي ابراهيمي سرپرست تيم گفتم كه براي نيم فصل دوم به فكر مربي باشند. در واقع زودتر گفتم كه بعدا نگويند نگفت.
پس تصميم خودتان را گرفته‌ايد؟
بله، شك نكنيد كه نمي‌مانم.
ظاهرا مديريت باشگاه انتظار داشته در مواقع سختي آستانه صبر و تحمل شما هم بالا برود...
الان هم آستانه تحملم كم نشده است. من در سخت‌ترين شرايط كه نه پول بود و نه جايگاه خوبي در جدول داشتيم مسووليت را پذيرفتم.
چرا آن موقع قبول كرديد؟
به خاطر بعضي رفاقت‌ها. من از زير فشار كاري فرار نمي‌كنم اما وقتي زياد حرف مي‌شنوم ديگر خوشم نمي‌آيد بمانم. موقعي كه در تيم‌هاي ديگر پول مي‌گرفتيم حرف نمي‌خورديم الان كه پول هم نمي‌گيريم.
پس مشكل مالي است؟
فقط مالي نيست. الان شرايطي به وجود آمده كه اگر دو برابر مبلغ قراردادم را هم بدهند ادامه نمي‌دهم. من دورنماي خوبي براي تيم نمي‌بينم و اين مساله را تجربه كرده‌ام و قرار نيست باز هم آن تجربه‌ها برايم تكرار شود.
بيشتر توضيح مي‌دهيد؟
روزي كه آمديم به ما گفتند تا يك ماه ديگر مشكلات مالي حل مي‌شود اما الان 4 ماه از آن مي‌گذرد و آقاي عابديني بارها گفتند پول نداريم، تيم را واگذار مي‌كنيم و... حتي يك بار به ايشان گفتم اين مسائل را رسانه‌اي نكنيد چون تاثير منفي در تيم مي‌گذارد اما باز هم آن حرف‌ها را تكرار كردند. حالا من هم گفتم نمي‌مانم، چرا بايد به ايشان بربخورد؟! اما...
اما چه؟
از حق نگذريم آقاي عابديني سختي‌هاي زيادي را تحمل مي‌كند و بار سنگيني روي دوش او است و تا حدودي به ايشان حق مي‌دهم اما در بعضي مسائل به او حق نمي‌دهم.
چه مسائلي؟
ببينيد من از ايشان خيلي انتظار داشتم. اين حرف‌ها را براي اولين بار مي‌زنم. من با يك مربي درگير شدم اما دريغ از دو كلمه حمايت ايشان از من. خيلي حرف‌ها است كه گفتنش جايز نيست.
مهدوي‌كيا هم با تيم به تبريز نيامده و ظاهرا به خاطر توهين‌هايي كه به او شده ناراحت است.
بله، چون هيچ كس حق توهين به ديگري را ندارد، از مدير گرفته تا مربي و بازيكن. تماشاگر هم اگر تحمل ديدن باخت تيمش را ندارد به استاديوم نيايد. من هم جاي مهدوي‌كيا بودم همين واكنش را نشان مي‌دادم.
چطور؟
ببينيد، مهدي نه به پول داماش احتياج دارد و نه اينكه بخواهد عكسش در روزنامه‌ها چاپ شود. او به همه افتخارات فوتبالي‌اش رسيده و شهرت و محبوبيت هم دارد. دليل نمي‌شود هر كسي به او توهين كند. مهدي امسال بهترين بازي‌هايش را براي ما انجام داد، حالا در يك بازي در شرايط ايده‌آل نبود، اينكه دليل نمي‌شود.
اما در مورد محمدي؛ مديريت باشگاه با انتقاد از او مدعي شده كه نبايد كاسب‌كارانه عمل كند.
يكي ديگر از بحث‌هاي ما با آقاي عابديني همين است. ايشان مديري فوتبالي و تحصيلكرده هستند و انتظار مي‌رود از كلمات ديگري استفاده كنند. من اين حرف را جايي نزدم اما الان مي‌گويم.
چه حرفي؟
بعد از بازي پرسپوليس كه من هيچ تعويضي انجام ندادم به يك برنامه زنده تلويزيوني رفتم. آنجا همين سوال شد و من ضمن احترام به تفكرات خبرنگاران دلايل خودم را گفتم. ضمن اينكه يك بازيكن ما هم مرتكب بي‌انضباطي شده بود. همان موقع با آقاي عابديني تماس گرفتند و ايشان ضمن حمايت از آن بازيكن و مقابل ما قراردادنش در مورد تعويض نكردن ما در بازي با پرسپوليس گفتند كه حق با خبرنگاران است!
ناراحتي شما از تاييد نظرات خبرنگاران بود؟
نه، من در آن برنامه هم گفتم كه به نظرات آنها احترام مي‌گذارم اما مدير باشگاه بايد اول دلايل مرا مي‌شنيد، تازه اگر متقاعد هم نمي‌شد نبايد در آن برنامه زنده سرمربي‌اش را محكوم مي‌كرد.
حالا با همه اين صحبت‌ها چقدر احتمال دارد كه با داماش ادامه دهيد؟
ديگر شرايط مهيا نيست. وقتي من مي‌گويم مي‌روم و مدير باشگاه هم مي‌گويد برو، پس ماندنم جايز نيست و همانطور كه گفتم اگر دو برابر مبلغ قراردادم را هم بدهند باز در داماش نمي‌مانم.

نه به این نتیجه رسیدم که واقعا ادمه مزخرفیه.اصلا اقای قاسمپور تو اگه بخوای مفتم کار کنی ما نمیخوایمت.کسی که تو خوابم ارزو تیم لیگ برتری نمیدید.اونم چی با این همه بازیکن الان واسه ما ناز میکنه.جالب اینجاست میدون چه مشکلاتی تیم داره وبازم این حرفارو میزنه.برفرضم حق باهاش بود این خیانته به تیمه که داره چند روزه فقط واسه تیم حاشیه درست میکنه.اخه مریدکه تو وکیله مهدوی کیایی؟؟؟!!خیلی راحت میتونست قطع رابطه کنه ولی چند روزه به بهانه های مختلف و به عنوان وکیل بازیکنا واسه تیم حاشیه درست میکنه.بهتره از الان به فکر سرمربی بایشیم
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه دسامبر 19, 2011 5:04 pm

[quote:1877d452f3="aryanrecord"]در جریان دیدار عصر دوشنبه تیمهای شهرداری تبریز و داماش گیلان که با تساوی بدون گل به پایان رسید، علیرضا جهانبخش بازیکن نیمکت نشین تیم داماش گیلان هنگام گرم کردن بدن خود جهت قضای حاجت به کنار زمین رفت و عملی را که پیش از این دو بازیکن تیم شاهین بوشهر در تبریز انجام داده بودند را تکرار کرد.

خدایا جقدر حاشیه درست شده واسه تیم
/9/ /9/ /9/[/quote:1877d452f3]

8O 8O راستش یکم سخته باورش !!! آخه جهانبخش کاپیتان تیم جوانان ما هست و فکر نمیکنم اینطوری خودش رو خراب کنه ... در ضمن شاید یه مشکلی تو ورزشگاه تبریز هست که هر کی میره اونجا یه کاری میکنه ... ولی باز هم تاکید می کنم فکر نمی کنم ... واقعا چرا اینقدر حاشیه الکی درست شد واسمون ؟؟؟ چرا یکی کوتاه نمیاد ؟؟؟ ما چیکار باید بکنیم ؟؟؟ ببینیم 90 چی میگه ؟؟؟ احتمالا امشب از اول تا آخرش درباره رشت هست ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » دوشنبه دسامبر 19, 2011 5:09 pm

واااااااااااااااااای بره در طول این نیم فصل چقدر حرص و جوش خوردیمااااا !!!!!!!!!!
خدارو شکر که با رتبه خوب نیم فصلو تموم کردیم ...
ایشاالله در پایان فصل هم رتبه خوبی کسب کنیم و امیدوارم نیم فصل بعدی و روزهای اینده حاشیه دست از تیم برداره و خبرهای خوب فقط بشنویم ...
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » دوشنبه دسامبر 19, 2011 5:19 pm

آقایان این همه فحش دادن شنیدین. /15/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه دسامبر 19, 2011 5:44 pm

[quote:036d78f050="Rashti0131"]آقایان این همه فحش دادن شنیدین. /15/[/quote:036d78f050]

بله بله ، خیللللی بی شرفن . حالا شهرداری میاد رشت ، درسته ؟ بعد اونجا داریم واسشون.
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » دوشنبه دسامبر 19, 2011 5:46 pm

[quote:dda6a1df6c="only_abarar"]قاسمپور:من هم جاي مهدوي‌كيا بودم همين واكنش را نشان مي‌دادم/وقتي زياد حرف مي‌شنوم ديگر خوشم نمي‌آيد بمانم
فقط مالي نيست. الان شرايطي به وجود آمده كه اگر دو برابر مبلغ قراردادم را هم بدهند ادامه نمي‌دهم. من دورنماي خوبي براي تيم نمي‌بينم [/quote:dda6a1df6c]

آخه چرا *..... میبندی آقای به اصطلاح ابوی فرمانروا .......... بفرمایید تحویل بگیرید . دوستانی که یه پوچ مرغانه رو درست کردن ابوی فرمانروا ..... حالا این هم زبون درآورده واسه ما تلاوت میکنه . کی به کیا فحش داد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط 888 » دوشنبه دسامبر 19, 2011 6:30 pm

بااین بازی که کردیم مساوی هم عالی بود شانس اورد یم نباختیم.

انصافا محمدی دو سه تا توپ خوب گرفت.
به نظرمن الوز بهترین بازیکن ما تواین بازی بود.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » دوشنبه دسامبر 19, 2011 6:50 pm

[quote:a997439be9="888"]بااین بازی که کردیم مساوی هم عالی بود شانس اورد یم نباختیم.

انصافا محمدی دو سه تا توپ خوب گرفت.
به نظرمن الوز بهترین بازیکن ما تواین بازی بود.[/quote:a997439be9]

تایید
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_city » دوشنبه دسامبر 19, 2011 6:56 pm

چرا داماش با هر تیمی میخواد بازی کنه بازی قبلی اون تیم یا 2 -3 بازی متوالی باخته و اخرین فرصت تیم یا مربی هست یا 3-4 تا گل میخوره باید مقابل داماش جبران کنه !!!!
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط arvand » دوشنبه دسامبر 19, 2011 8:23 pm

نظیف کار از همه بهتر بود به نظرم
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » سه شنبه دسامبر 20, 2011 12:12 am

[quote:48a100089a="mehdigholami"]
بعید میدونم بره تیم دیگه حداقل تا اخر فصل میمونه مگه اینکه ÷یشنهاد خارجی داشته باشه که تیم خارجیش میتونه هامبورگ باشه[/quote:48a100089a]

محمد غلامی بازیکن خیلی خوبیه و برای داماش هم انصافاً تا اینجا خیلی زحمت کشید. امیدوارم که گل های بیشتری در نیم فصل دوم بزنه و بتونه از داماش به یک باشگاه خوب اروپایی ترانسفر بشه. لیاقتش رو هم داره.
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان