[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - خبري عجيب و تكان‌دهنده: مهدوي‌كيا از دنيا فوتبال خداحافظي كرد

خبري عجيب و تكان‌دهنده: مهدوي‌كيا از دنيا فوتبال خداحافظي كرد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط Rashti0131 » دوشنبه دسامبر 19, 2011 11:00 am

/9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ برین گل ببینین این تبریزی ها با تهرانی ها هر چی لایق خانوادشونه دارن به ما میگن.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Rashti0131 در دوشنبه دسامبر 19, 2011 11:06 am .
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه دسامبر 19, 2011 11:05 am

[quote="MEHRDAD"]باز هم کاربران سایت تحت تاثیر تحلیل های خبرگزاری ها قرار گرفتند!
شما دیگه باید حرفه ای بشید از بس این چیزا رو شنیدید نمی دونم چرا بازم احساسی شدید.. واقعا نمی دونم!!!!
شما تا الان از قول مهدوی کیا چیزی یا مصاحبه ای در این مورد خوندید یا تحلیل ها خبرگزاری ها باعث میشه مهدوی کیا توهین کنید؟

در مورد صحبت عابدینی هم باید بگم درست هست. تعدادی از تماشاگران تخمه شکن پشت نیمکت داماش توهین های نصفه و نیمه ای کردند اما عدشون کم بود و مطمئنا اینا دلیل خداحافظی مهدوی کیا نمیشه!
متاسفانه این تعداد اندک همون تعدادی هستند که در بازی پرسپولیس داماش سال قبل ماهیت خودشون رو نشون دادند و البته اونجا شرط بندی هم میشه کافیه برید اونور بشینید.[/quote]
آقای مدیر شما راست می گید نباید احساسی عمل کرد ، اما باور کنید دست هایی وجود داره که نمی خواد پیشرفت تیم های رشتی رو ببینه ،
یک سوال داشتم چرا از بین 18 تیم ، تمام حرف و حدیث ها فقط مربوط به داماش هست ؟ دیگه هیچ تیمی مشکل نداره ؟ شاهین بوشهر ، مس سرچشمه و مس کرمان و . . . ، قبول کنید نباید به این مسائل بی تفاوت بود اگر چه شایعه باشند ، من توی یکی دیگر از تاپیک ها نوشتم ، که اخبار ساعت 11 رادیو عنوان کرده ، پرسپولیس بدنبال [b]محمد غلامی [/b]هست !!!!!!!!! دیگه مهاجم دیگری توی ایران وجود نداره ؟ مطمئنم اگه همین معدود واکنش های ما نباشه ، نیم فصل دوم ، داماش رو تاراج می کنند .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط onelove » دوشنبه دسامبر 19, 2011 11:05 am

کی گفته زنید پور میخاد بره ؟ اینا همه که توی روزنامه ها نوشته کاره این دلالهایی هست که دنباله منافعه خودشونه. زنیدپور کی گفته میخاد بره آخه . توروخدا به مسائل جو ندید و داماشو وارد حاشیه نکنید . این تیم با قدرت داره کارشو انجام میده
ــــــــ ــــــــــــ ــــــــــ ــــــــــــ
طرفدار داماشیم *** تا آخرش باهاشیم
نماد کاربر
onelove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » دوشنبه دسامبر 19, 2011 11:07 am

عجب سوتی دادم نوشتم... /10/ /10/ /10/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » دوشنبه دسامبر 19, 2011 11:08 am

عابدینی:هواداران داماش بدانند كه اگر هر بازيكني جدا شود بهتر از او را به خدمت خواهيم گرفت. يكي از نفراتي كه خوشم مي‌آيد از داماش برود محمد محمدي است

حالا عابدینی داره میشه همون مدیری که می خواستیم.تومصاحبه های اخیرش خواست هواداران داماشو اولوبیت هرچیزی میدونه.امیدوارم شعار هایی که در حمایت از عابدینی دادهمیشه ادامه داشته باشه تا به قول کی از بچه ها بیشتر ازاین نمک گیر ما بشه.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط onelove » دوشنبه دسامبر 19, 2011 11:12 am

من همون روز که ورزشگاه بودم فقط چند نفر که تعداشون به اندازه انگشتهای دست نمیرسید گفتن مهدی برو بیرون که اونم بلند شدیم و نذاشتیم ادامه بدن . همینو تبدیل کردن به اهانت و توهین . واقعاً که چقدر دشمن داریم . /9/
نماد کاربر
onelove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه دسامبر 19, 2011 11:16 am

RASHTBOY : من نمی گم نسبت به مطالب غرض ورزانه عکس العملی نشون ندید . منظورم بعضی از کامنت های دوستان راجع به مهدوی کیاست. مگه طرف خودش اومده چنین حرفی رو زده که گاها توسط بعضی ها بهش توهین شد ؟! مهدوی کیا اخلاقا مورد تائید همست و هرگز چنین حرف هایی رو نمی زنه .
حرف من همینه که خیلی ها دشمنی دارند شما چرا باز تحت تاثیر خبرهای خبرگزاری ها قرار میگیرید؟! وقتی توهین می کنید به این شخص پس یعنی حرف هایی که راجع به ما می زنند رو هم می خواید تائید کنید که رشتی ها چطور اینجا بهش توهین می کنند بعد تو استادیوم نکنند؟!

در مورد سوال یکی از دوستان در مورد زنیدپور... بله این احتمال وجود داره که بره اما تصمیم گیری رو به امیرعابدینی موکول کرده.
ضمنا در مورد حرف های دوستان باید بگم رفتن این بازیکنان به مسائل مالی ربطی نداره چون عابدینی زیر دین کسی نمونده و تا الان هم تمام هزینه های بازیکنان پرداخت شده.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه دسامبر 19, 2011 11:27 am

[quote:74c96315ee="ashkan0131"]اولا این خبر فعلا در حد ی شایعه هستش دوما من نمی دونم این سایت گل چه دشمنی با ما داره بعدش همه خرابکاری های مهدوی کیا رو تو بازی ها دیدن و این حق ما هواداراست که نظر بدیم در مورد فحاشی هم که حداقل تو این سایت کسی به مهدوی کیا ناسزا نگفت فقط انتقاد بود حالا تو ورزشگاه رو من نبودم نمی دونم اگر هم بوده واسه اون افراد متاسفم
در آخر من قبلا هم گفته بودم فوتبال کیا تموم شده اگه امروز خداحافظی نکنه فردا باید این کار رو بکنه ولی بازم میگم این خبر فقط ی شایعه هستش وبرای به حاشیه بردن باشگاست حالا که دیدن مشکل مالی حل شده می خوان از طروق دیگه به ما ضربه بزنن[/quote:74c96315ee]

دوست عزیزم در مورد تمام حرفات موافقم . توضیحی در مورد ورزشگاه بدم که شما نگفتی نبودم . من بودم و کامل یادم که بچه هایی حدود 20 سال با حالت عصبانیت زمان تعویض کیا یا جهانبخش فقط گفتن مهدوی برو بیرون که بقیه بچه ها به درست یا غلط مانع از ادامه این شعار شدن ....... هیچ فحاشی به کیا نشد . احتمالا نویسنده این خبر یا ترک یا *# بوده که میخواد این کارو بهونه قرار بده.
من جایی شنیدم مسئولین رسپولیس میخوان برای آرام نگه دلشتن هواداران کیا رو ببرن پرسپولیس در کنار کریمی تا از لحاظ اسمی تیم بیاد بالا و هوادارا یکم ساکت بشن.
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » دوشنبه دسامبر 19, 2011 12:52 pm

شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » دوشنبه دسامبر 19, 2011 2:37 pm

اگه این خبر درست باشه واقعا صمیمانه به مهدوی کیا تبریک و آفرین میگم .
کسی که تو فوتبال آلمان همچین اسم و رسمی داره واقعا حیفه که تو کشوری مثل ایران بمونه و تباه شه .
در مورد اتفاقات بازی با نفت هم همونطور که دوستان گفتن تو کل فصل کل استادیوم میگفتن اسطوره آسیا مهدی مهدوی میا و واسش سنگ تموم گذاشتن حالا 4نفر از پشت نیمکت نشینان ممکنه یه نیمچه توهینی بهش کرده باشن ببین رسانه ها چه جوی میدن
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه دسامبر 19, 2011 2:40 pm

در یک حالت کلی با خداحافطی مهدوی کیا موافقم ... البته بی نهایت فحش و لعنت نثار اون بی بته ای که میگه تو رشت به مهدوی کیا فحاشی شد !!! دوستان مدیر اگه مهدوی کیا رو توی تمرین یا جایی دیدین یه مصاحبه صوتی باهاش انجام بدین تا ما بفهمیم کی توهین کرده ؟؟؟ 4 تا بچه ک.. نشسته که میان دو تا لیچار میگن که نشد توهین !!! هرچند موافق اون کار بی مغزانه اونا نیستم ها !
مهدوی کیا باید وقتی از آلمان اومد خداحافظی میکرد چون تو ایران انسانهای موفق رو کله پا میکنن یا به عبارتی چشم دیدن انسان موفق رو ندارن ... متاسفانه اشتباه بازیکنان بزرگ ما در دیر خداحافظی کردن بسیار به حیثیت خودشون آسیب می زنه اون از دایی که آخرش با "دایی باید برقصه " رفت ، اون هم از کریم باقری ... احساسم میگه چنین اتفاقی برای وحید هاشمیان هم میوفته و متاسفانه علی کریمی ...
من اتفاقا چند روز پیش داشتم با دوستم صحبت میکردم و گفتم احتمالا جو تا حدودی میشه ضد قاسمپور و همچنین ای کاش مهدوی کیا زودتر میرفت یا اگه بتونه نیم فصل خداحافظی کنه بهتره و بره آلمان دنبال مربیگری و اگه مربی شد نیاد ایران و چندتا حدس و گمان دیگه ... اونا رو نمی گم تا اتفاق بیوفته ... کم کم دارم به نیروی خارق العاده ام پی میبرم /2/ /2/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ba-taasob-2 » دوشنبه دسامبر 19, 2011 2:52 pm

پدرام جان اگه پیشگویی جادوگری چیزی هستی یه سر برو دفتر باشگاه خودتو معرفی کن شاید بتونی به تیم کمک کنی :wink:
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه دسامبر 19, 2011 2:58 pm

[quote:86958c86e3="ba-taasob-2"]پدرام جان اگه پیشگویی جادوگری چیزی هستی یه سر برو دفتر باشگاه خودتو معرفی کن شاید بتونی به تیم کمک کنی :wink:[/quote:86958c86e3]

اتفاقا فکر خوبیه ... بذار یکم بیشتر تمرین کنم ، حتما ... :twisted: :arrow: :lol: :D
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Fan » دوشنبه دسامبر 19, 2011 3:05 pm

اگر بخواد خداحافظي كنه مبلغ قراردادش چي ميشه ؟؟؟!

امسال كم تشويقش نكرديم ... آدم بزرگيه مستحق همه تشويقا بود ... انشالا هر تصميمي ميگيره موفق باشه ...
:P
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » دوشنبه دسامبر 19, 2011 3:48 pm

MEHRDAD: آقا همين الان هم شبكه سه تو خبر ورزشي همينو گفت كه داماشي ها به مهدوي كيا توهين كردند!!!!! /4/ خداييش من دارم شاخ در ميارم ، كار خبرگزاري ها فقط شده شايعه و دروغ پراكني و متاسفانه بيشتر از همه هم ما لطمه خورديم ، خداييش كم حاشيه ترين طرفدارا رو ما داشتيم امسال در مقايسه با تماشاگران پرسپوليس - تراكتور- استقلال- شاهين - نفت آبادان - ملوان؛ فحاشي ها كم شده ؛ تماشاگران تحصيلكرده و با فرهنگ بيشتر شدن تو ورزشگاه كه اين تماشاگران خودشون قدرتي هستند و جلوي آدماي فحاش و عصبي رو بيشتر وقتا ميگيرن؛ من نميدونم مهدوي كيا اگه نياد راست و حسيني بگه كه موضوع اصلا فحاشي نبوده و داماشي ها اتفاقا خيلي هم منو تشويق كردند خيلي نامرده ، من نميدونم اخه ما كي فحاشي كرديم ؛ مطمئنم كه اين حرف مهدوي كيا نيست ولي بايد بياد مردم رو روشن كنه ، اين نيم فصل همه اتفاقات بر ضد رشت و گيلان تمام شده به دروغ به همه تلقين شده كه ما فلان و بسار هستيم!!!!
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان