در یک حالت کلی با خداحافطی مهدوی کیا موافقم ... البته بی نهایت فحش و لعنت نثار اون بی بته ای که میگه تو رشت به مهدوی کیا فحاشی شد !!! دوستان مدیر اگه مهدوی کیا رو توی تمرین یا جایی دیدین یه مصاحبه صوتی باهاش انجام بدین تا ما بفهمیم کی توهین کرده ؟؟؟ 4 تا بچه ک.. نشسته که میان دو تا لیچار میگن که نشد توهین !!! هرچند موافق اون کار بی مغزانه اونا نیستم ها !
مهدوی کیا باید وقتی از آلمان اومد خداحافظی میکرد چون تو ایران انسانهای موفق رو کله پا میکنن یا به عبارتی چشم دیدن انسان موفق رو ندارن ... متاسفانه اشتباه بازیکنان بزرگ ما در دیر خداحافظی کردن بسیار به حیثیت خودشون آسیب می زنه اون از دایی که آخرش با "دایی باید برقصه " رفت ، اون هم از کریم باقری ... احساسم میگه چنین اتفاقی برای وحید هاشمیان هم میوفته و متاسفانه علی کریمی ...
من اتفاقا چند روز پیش داشتم با دوستم صحبت میکردم و گفتم احتمالا جو تا حدودی میشه ضد قاسمپور و همچنین ای کاش مهدوی کیا زودتر میرفت یا اگه بتونه نیم فصل خداحافظی کنه بهتره و بره آلمان دنبال مربیگری و اگه مربی شد نیاد ایران و چندتا حدس و گمان دیگه ... اونا رو نمی گم تا اتفاق بیوفته ... کم کم دارم به نیروی خارق العاده ام پی میبرم