[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - قاسمپور: قرار نیست سرم را زیر گیوتین بگذارم/قراردادم چشم کور است!

قاسمپور: قرار نیست سرم را زیر گیوتین بگذارم/قراردادم چشم کور است!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه دسامبر 18, 2011 7:42 pm

اگه مصاحبه ها راسته و واقعا می خواد بره
زاکان شیمی ...غم
افشین ناظمی رو اگه از اول فصل میذاشتن سرمربی الان وضمون خیلی بهتر بود
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه دسامبر 18, 2011 7:51 pm

[quote:0c86f204d1="ardavan"]دوستان قاسمپور امسال طوری کار کرده که من دقیقا یاد سال 86 و تحولی که نادر تو تیم ایجاد کرده افتادم. ما باید زحمات قاسمپور رو ارج بدونیم. بعد 14 سال با قاسمپور ملوان رو تو انزلی بردیم بصورتی که ملوان حتی توان درست کردن 1 موقعیت تو 90 بازی اونم به قوله خودشون تو سن انزلیچی رو نداشت. قاسمپور هم حق داره. تو این شرایط هیچکی حاضر نیست مفت کار کنه. متاسفانه دوستان فکر می کنن ناظمی می تونه این تیمه پر حاشیه رو جمع کنه. ؟ در ضمن این مصاحبه قبل از جلسه با استانداره. من منکر بعضی از اشتباهات ابو نمی شم اما تحول تاکتیکی و روحی و نظم مدیریتی خیلی خوبی ایجاد کرد اگه بره به مشکل می خوریم .[/quote:0c86f204d1]

دوست عزیزم منم موافقم اگه بره بد میشه ، نه بخاطر مسائلی که شما گفتی ، بلکه به دلایل دیگر . اما مهم نفس عمله که همه موافقن موندن قاسمپور به نفع تیمه تا رفتنش.
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه دسامبر 18, 2011 8:01 pm

[quote:190077883a="pedram_1367"]بی نهایت مخالف رفتن قاسمپورم ! با اینکه افتضاح مخالفش هستم و مثلا تا آقایی را بازی میده می خوام با پتک مغزش رو بریزم پایین و ... باز هم مخالف رفتنش هستم چون اگه بره دیگه پولی نداریم که مربی بیاریم این هم فقط به خاطر قراردادی که با لرستان داشت و حتما یه پولی گرفته بود اومده بود اینجا ... هرچند که پیشنهادی نداشت و همونطوری که همه می دونیم تو شهر خودش هم راهش نمی دن !؟!؟
امــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا ....
اگه ناز و گ... اضافی می خواد بکنه باید با تیپا بیرونش کرد و اصلا تردیدی درش نباشه ... آخه جیگرتو برم ! تو که پیشنهاد نداری و نخواهی داشت ! و بر فرض مشکلت مالی هست مگه اینجا کسی پول داره و بهت نمی ده ؟ آره پول هست و حساب بسته هست !!! خودت که می دونی دیگه چرا جو الکی میدی ؟؟؟؟ الان هم که یه سری کارها دارن انجام می دن و شاید وضع بهتر بشه ... پس وا بده بشین سر جات /8/ /9/
نکته دیگه ... خدایی من اگه جای عابدینی بودم تمام تیم رو جمع میکردم ( با توجه به کمک مالی ) و هر کسی که تمایل به رفتن ( نه مثل محمدی که قصد رفتن ) داشت رو می ذاشتم بره ... به خدا این تیم با بازیکنان امید و پایه هم اگه بره تو زمین با توجه به بازیکنانی مثل غلامی ( که حداقل تا پایان فصل هست ) و ابوذر و بچه های شهرمون این فصل رو میگذرونیم و تو لیگ هم می مونیم و رتبه تک رقمی هم میاریم ... و فصل بعد هم با یکم استعداد یابی باز هم یه تیم معمولی استانی که همیشه تو لیگ هست می شیم ...
ما تو این شهر هیچوقت لنگ عسگری ها و زنیدپورها و محمدی ها و مهدوی کیا ها و ... نبودیم ، نیستیم و نخواهیم بود ... اصلا باید تیم رو مثل یکی از تیم های اسپانیا ( اگه اشتباه نکنم اسپانیول ) باید بکنیم که هیچ بازیکن غیر بومی ای رو راه نمی دن و فقط بومی ها رو بازی می دن ...[/quote:190077883a]

با این تیکه آخر حرفت خیلی حال کردم و اعتقاد دارم بهش و با چشمم دیدم .
(ما تو این شهر هیچوقت لنگ عسگری ها و زنیدپورها و محمدی ها و مهدوی کیا ها و ... نبودیم ، نیستیم و نخواهیم بود).
در مورد اون تیم لیگ اسپانیا هم موافقم باهات اما اگه اشتباه نکنم بیلبائو باشه .
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » يکشنبه دسامبر 18, 2011 8:05 pm

[quote:8d15ae4a13="Saeeed"][quote:8d15ae4a13="pedram_1367"]بی نهایت مخالف رفتن قاسمپورم ! با اینکه افتضاح مخالفش هستم و مثلا تا آقایی را بازی میده می خوام با پتک مغزش رو بریزم پایین و ... باز هم مخالف رفتنش هستم چون اگه بره دیگه پولی نداریم که مربی بیاریم این هم فقط به خاطر قراردادی که با لرستان داشت و حتما یه پولی گرفته بود اومده بود اینجا ... هرچند که پیشنهادی نداشت و همونطوری که همه می دونیم تو شهر خودش هم راهش نمی دن !؟!؟
اگه ناز و گ... اضافی می خواد بکنه باید با تیپا بیرونش کرد و اصلا تردیدی درش نباشه ... آخه جیگرتو برم ! تو که پیشنهاد نداری و نخواهی داشت ! و بر فرض مشکلت مالی هست مگه اینجا کسی پول داره و بهت نمی ده ؟ آره پول هست و حساب بسته هست !!! خودت که می دونی دیگه چرا جو الکی میدی ؟؟؟؟ الان هم که یه سری کارها دارن انجام می دن و شاید وضع بهتر بشه ... پس وا بده بشین سر جات /8/ /9/
نکته دیگه ... خدایی من اگه جای عابدینی بودم تمام تیم رو جمع میکردم ( با توجه به کمک مالی ) و هر کسی که تمایل به رفتن ( نه مثل محمدی که قصد رفتن ) داشت رو می ذاشتم بره ... به خدا این تیم با بازیکنان امید و پایه هم اگه بره تو زمین با توجه به بازیکنانی مثل غلامی ( که حداقل تا پایان فصل هست ) و ابوذر و بچه های شهرمون این فصل رو میگذرونیم و تو لیگ هم می مونیم و رتبه تک رقمی هم میاریم ... و فصل بعد هم با یکم استعداد یابی باز هم یه تیم معمولی استانی که همیشه تو لیگ هست می شیم ...
ما تو این شهر هیچوقت لنگ عسگری ها و زنیدپورها و محمدی ها و مهدوی کیا ها و ... نبودیم ، نیستیم و نخواهیم بود ... اصلا باید تیم رو مثل یکی از تیم های اسپانیا ( اگه اشتباه نکنم اسپانیول ) باید بکنیم که هیچ بازیکن غیر بومی ای رو راه نمی دن و فقط بومی ها رو بازی می دن ...[/quote:8d15ae4a13]
آبرار الان ملوان اون همه بازیکن بومی و با تجربه داره کجای جدول؟؟[/quote:8d15ae4a13]

دوست عزیزم اشتباه همه ماها همینه . ملوان در ترکیبش انقدر هم بومی نداره.شاید یکی دو تا از ما بیشتر داشته باشه.مثلا" میدونستی جراحکار و یا نظامی پور و یا خسروی که دفاع راستشون هست غیر بومی هستن ؟ یا یکی دو تا بازیکن جوان که در بازی تراکتور بازی کردن ؟؟؟ اگه مسلمان و دغاغله رو از ملوان بگیری که 100% میوفته ! اما در تیم فعلی داماش پتانسیل بومی وجود داره که حداقل در لیگ برتر بمونه . نگران نباش مشکلی خاصی انشاء ا.... پیش نمیاد.
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damash_city » يکشنبه دسامبر 18, 2011 8:11 pm

[b:46452f6fac]ابراهيم قاسمپور در گفت‌وگو با ايسنا: تا هفته آينده مشكلات مالي برطرف نشود استعفا مي‌دهم[/b:46452f6fac]

سرمربي داماش گيلان گفت: اگر بتوانيم در آخرين ديدار نيم فصل از سد شهرداري تبريز بگذريم در مجموع نتيجه خوبي در نيم فصل اول گرفته‌ايم.
ابراهيم قاسمپور در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه گيلان، درباره ديدار آخر تيمش در نيم فصل اول ليگ يازدهم اظهار كرد: هر دو تيم دوست دارند با يك پيروزي نيم فصل را به پايان ببرند تا بتوانند با انرژي بيشتري برنامه‌هاي خود را در تعطيلات پيش ببرند. ما هم دوست داريم بر خلاف دو بازي گذشته كه شكست خورديم و مستحق باخت نبوديم، خوب بازي كنيم و پيروز شويم. ما با پيروزي در اين بازي و كسب 25 امتياز با خيال راحت به تعطيلات مي‌شويم. داماش هم‌اكنون با 22 امتياز در رتبه هشتم جدول قرار دارد و با پيروزي احتمالي برابر شهرداري مي‌تواند به رتبه ششم صعود كند.

سرمربي تيم فوتبال داماش همچنين عملكرد تيمش را در نيم‌فصل اول ليگ اين گونه ارزيابي كرد: اگر شهرداري را ببريم، نيم فصل خوبي داشته‌ايم. تيم ما شروع خوبي در فصل جاري نداشت اما به تدريج شرايط تيم رو به بهبودي رفت. حالا هم ديگر همه چيز به نيم فصل دوم و عملكرد ما در آن بازمي‌گردد. ما در طول نيم فصل اول به دليل مشكلات مالي، بارندگي زياد رشت و فشردگي بازي‌ها نتوانستيم تمرين‌هاي آماده‌سازي خوبي انجام دهيم و حتي نتوانستيم براي اردو از استان گيلان خارج شويم.

وي در ادامه درباره برنامه‌هاي تيمش در تعطيلات نيم فصل گفت: بلافاصله پس از ديدار با شهرداري به يك مسافرت چهار يا پنج روزه به خارج از كشور مي‌روم و اگر پس از بازگشتم همچنان مشكلات مالي گريبانگير تيم بود، استعفا مي‌دهم. اكنون هم اعلام كرده‌اند كه اگر كسي خواهان تيم است، امتيازش را به او واگذار كنند.
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط Daniial » يکشنبه دسامبر 18, 2011 8:13 pm

هیچ کس تو فوتبال مملکت ما بدون چشمداشت مالی و از روی رفاقت کار نمیکنه.قاسمپور خیال کرده ما خیلی ساده ایم.چند سال بود همه قاسمپور رو فراموش کرده بودن و هیچ تیمی سراغش نمیومد تا اینکه عابدینی سراغش اومد و الان بخاطر داماش کلی مطرح شده اونوقت واسه ما ناز میکنه
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه دسامبر 18, 2011 8:22 pm

متاسفانه مشکل ماها اینه با یه باد میریم به سمت شمال و با یه باد دیگر جنوب !! من همیشه همیشه از قاسمپور انتقاد کردم و میکنم و خواهم کرد ...... اما از نظر فنی و ترکیب چینی و مربیگریش . اما بعضی از دوستان با خوندن یه مصاحبه دیگه دارن از راه رفتن مرده هم ایراد میگیرن . من میگم ما چرا باید یه شبه درستش کنیم ابو فرمانروا و یه شبه بفرستیمش گه طاق ؟!؟! فقط کافیه بچه ها یه سری به تاپیک بازی ملوان و یا پرسپولیس بزنن و بعد با این تاپیک مقایسه کنن . من و یکی از بچه ها که هردو خیلی از مربیمون انتقاد میکنیم دیروز به همین نتیجه رسیده بودیم که به زودی بچه ها میان و در این سایت چنین انتقاداتی میکنن و من و اون دوستم باید از کار و .... قاسمپور دفاع کنیم !!
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه دسامبر 18, 2011 8:39 pm

[quote:057c8f10c2="miladcivil"]متاسفانه مشکل ماها اینه با یه باد میریم به سمت شمال و با یه باد دیگر جنوب !! من همیشه همیشه از قاسمپور انتقاد کردم و میکنم و خواهم کرد ...... اما از نظر فنی و ترکیب چینی و مربیگریش . اما بعضی از دوستان با خوندن یه مصاحبه دیگه دارن از راه رفتن مرده هم ایراد میگیرن . من میگم ما چرا باید یه شبه درستش کنیم ابو فرمانروا و یه شبه بفرستیمش گه طاق ؟!؟! فقط کافیه بچه ها یه سری به تاپیک بازی ملوان و یا پرسپولیس بزنن و بعد با این تاپیک مقایسه کنن . من و یکی از بچه ها که هردو خیلی از مربیمون انتقاد میکنیم دیروز به همین نتیجه رسیده بودیم که به زودی بچه ها میان و در این سایت چنین انتقاداتی میکنن و من و اون دوستم باید از کار و .... قاسمپور دفاع کنیم !![/quote:057c8f10c2]

من با هجمه بر علیه قاسمپور مخالفم چون به لحاظ فنی کارش رو درست انجام داده اما تو این مورد من فکر می کنم یک سوتفاهم باشه که طبیعیه تو هر تیمی اتفاق بیفته.
اما در مورد باد من فکر می کنم اونهایی که موافقش بودند به لحاظ فنی هرگز نظرشون رو عوض نکردند بلکه اون عده میگن نباید اینطور حرف بزنه و عملکرد خودش وشخصش رو مورد ارزیابی قرار دادند.
به الان کاری ندارم که چه اتفاقاتی امامیگم اگر یک روزی قاسمپور به بن بست فنی بخوره به خاطر تیم شاید درخواست رفتنش رو داشته باشیم که که این دلیل بر حزب باد نیست چون قدر زحمات الانش رو می دونیم مثل همون دینورزاده که به زحمات فصل گذشتش ارج گذاشتیم اما باید هفته پنجم می رفت ولی آقای عابدینی دو هفته بعدش کنارشون گذاشتند.

به هر حال امیدوار هستم که این سوتفاهمات برطرف بشه چون رفتنش به هیچ وجه به صلاح تیم نیست
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه دسامبر 18, 2011 8:46 pm

[quote:e532f28f2e="MEHRDAD"][quote:e532f28f2e="miladcivil"]متاسفانه مشکل ماها اینه با یه باد میریم به سمت شمال و با یه باد دیگر جنوب !! من همیشه همیشه از قاسمپور انتقاد کردم و میکنم و خواهم کرد ...... اما از نظر فنی و ترکیب چینی و مربیگریش . اما بعضی از دوستان با خوندن یه مصاحبه دیگه دارن از راه رفتن مرده هم ایراد میگیرن . من میگم ما چرا باید یه شبه درستش کنیم ابو فرمانروا و یه شبه بفرستیمش گه طاق ؟!؟! فقط کافیه بچه ها یه سری به تاپیک بازی ملوان و یا پرسپولیس بزنن و بعد با این تاپیک مقایسه کنن . من و یکی از بچه ها که هردو خیلی از مربیمون انتقاد میکنیم دیروز به همین نتیجه رسیده بودیم که به زودی بچه ها میان و در این سایت چنین انتقاداتی میکنن و من و اون دوستم باید از کار و .... قاسمپور دفاع کنیم !![/quote:e532f28f2e]

من با هجمه بر علیه قاسمپور مخالفم چون به لحاظ فنی کارش رو درست انجام داده اما تو این مورد من فکر می کنم یک سوتفاهم باشه که طبیعیه تو هر تیمی اتفاق بیفته.
اما در مورد باد من فکر می کنم اونهایی که موافقش بودند به لحاظ فنی هرگز نظرشون رو عوض نکردند بلکه اون عده میگن نباید اینطور حرف بزنه و عملکرد خودش وشخصش رو مورد ارزیابی قرار دادند.
به الان کاری ندارم که چه اتفاقاتی امامیگم اگر یک روزی قاسمپور به بن بست فنی بخوره به خاطر تیم شاید درخواست رفتنش رو داشته باشیم که که این دلیل بر حزب باد نیست چون قدر زحمات الانش رو می دونیم مثل همون دینورزاده که به زحمات فصل گذشتش ارج گذاشتیم اما باید هفته پنجم می رفت ولی آقای عابدینی دو هفته بعدش کنارشون گذاشتند.

به هر حال امیدوار هستم که این سوتفاهمات برطرف بشه چون رفتنش به هیچ وجه به صلاح تیم نیست[/quote:e532f28f2e]

دوست عزیزم MEHRDAD موافقم باهات ، اما من منظورم با شخص خاصی نبود . کلا" گفتم که این طرز برخورد درست نیست ! یه بار از رو مو حرکت کنیم و یه باز از رو کوه !!!!! همیشه باید انتقاد باشه ......... منم امیدوارم این سوء تفاهم حل بشه . اگه چنتا بازیکنا به هررررررر دلیلی میخوان برن ، خب برن . اما مربی اگه بره ما دوچندان ضرر میکنیم . در کل اولویت بازی با شهرداری تبریز هست که امیدوارم برامون همراه با خبرهای خوب باشه .
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط arvand » دوشنبه دسامبر 19, 2011 12:37 am

jتو قدرت قاسمپور از لحاظ فنی شکی نیست
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه دسامبر 19, 2011 4:42 am

[quote:eac19700fd="Saeeed"][quote:eac19700fd="pedram_1367"]بی نهایت مخالف رفتن قاسمپورم ! با اینکه افتضاح مخالفش هستم و مثلا تا آقایی را بازی میده می خوام با پتک مغزش رو بریزم پایین و ... باز هم مخالف رفتنش هستم چون اگه بره دیگه پولی نداریم که مربی بیاریم این هم فقط به خاطر قراردادی که با لرستان داشت و حتما یه پولی گرفته بود اومده بود اینجا ... هرچند که پیشنهادی نداشت و همونطوری که همه می دونیم تو شهر خودش هم راهش نمی دن !؟!؟
ما تو این شهر هیچوقت لنگ عسگری ها و زنیدپورها و محمدی ها و مهدوی کیا ها و ... نبودیم ، نیستیم و نخواهیم بود ... اصلا باید تیم رو مثل یکی از تیم های اسپانیا ( اگه اشتباه نکنم اسپانیول ) باید بکنیم که هیچ بازیکن غیر بومی ای رو راه نمی دن و فقط بومی ها رو بازی می دن ...[/quote:eac19700fd]
آبرار الان ملوان اون همه بازیکن بومی و با تجربه داره کجای جدول؟؟[/quote:eac19700fd]

عزیزم من حرف از رشت می زنم و استعداداش نه از انزلی که شده پایگاه مخالفان رشت و رشتی تا جایی که نزهتیه لیچاهی ( لشت نشا ) میگه من واسه توابع انزلی هستم !!!!! مطمئن باش ما با امید هامون که توش امثال آبشک زیاده ، می تونیم یه تیم متوسط بشیم من در این شکش ندارم و همیشه توش پافشاری می کنم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Damash1 » دوشنبه دسامبر 19, 2011 5:27 am

[b:f660671024] رفتن ابو توی این وضع ممکن به تیم ضربه بزنه [/b:f660671024] :(
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » دوشنبه دسامبر 19, 2011 9:20 am

قاسمپور مربی خیلی خوبی بوده واسه ما نتایجش رو فراموش نکنیم من که هیچوقت فراموش نمیکنم 1کی از بهترین روزای فوتبالیم رو توی ا ن ز ل ی کاش بمونه و تیم تقویت بشه /7/ /7/
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط arya86 » دوشنبه دسامبر 19, 2011 3:20 pm

/15/
نماد کاربر
arya86
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه جولاي 16, 2011 12:00 am