توسط abarar1989 » جمعه دسامبر 16, 2011 11:18 pm
[color=orange:3d01751aeb][size=24:3d01751aeb]عسکری:در بازيهاي ديروز (پنجشنبه) مشکل داوري خاصي وجود نداشته است[/size:3d01751aeb][/color:3d01751aeb]
[color=black:3d01751aeb] نايبرييس کميته داوران در بيان انتقاداتش از مصاحبه مربيان نسبت به داوري، گفت: ما براساس وظيفهاي که داريم روي کار داوران نظارت دقيقي داشته و همواره از آنها حمايت ميکنيم اما اينگونه رفتار بعضي از مربيان دور از انصاف است. چرا درباره قضاوت کار داور عجله ميکنيد؟! شما که اينقدر براي باشگاههايتان هزينه ميکنيد، يک کارشناس خبره داوري را هم استخدام کرده تا اطلاعات دقيقي از داوري در اختيار شما و بازيکنانتان قرار دهد.
وي با بيان اينکه اشتباهات داوري هيچگاه از ديد کميته داوران پنهان نميماند، گفت: ما همانطور که از داوران حمايت ميکنيم، بارها هم اشتباههايشان را گفتيم اما اين طور نيست هر کسي به خودش اجازه دهد درباره داوري صحبت کند. مگر ما درباره مسايل تيمها حرفي ميزنيم؟ مگر ميگوييم مثلا راهآهن چندين موقعيت گلزني را از دست داد که نتوانست برنده مسابقه باشد؟ اينها از وظايف ما به دور است و طبيعتا در آن دخالتي نميکنيم. هرچند مردم و علاقمندان فوتبال در کشور ما خودشان ديگر کارشناس هستند و با ديدن صحنههاي داوري ميتوانند قضاوتهاي درستي داشته باشند اما مصاحبه مربيان آن هم در برنامههاي زنده تلويزيوني، ميتواند در فضاي قضاوت در فوتبال، تاثيرگذار باشد.[/color:3d01751aeb]
[color=blue:3d01751aeb][size=18:3d01751aeb]عسگري با تاکيد بر اينکه طبق اعلام شفاهي ناظران داوري، در بازيهاي ديروز (پنجشنبه) مشکل داوري خاصي وجود نداشته است، گفت: ايرج نظري ناظر داوري ديدار داماش و شاهين صحبت کردم و او گفت داوري آن مسابقه مشکلي نداشته است و اين در حالي است که ابراهيم قاسمپور سرمربي تيم داماش از قضاوت داور ايراد گرفته است! [/size:3d01751aeb][/color:3d01751aeb][color=black:3d01751aeb]صحنههاي بازي ذوبآهن و مس را هم که ديدم مشکلي خاصي نداشت. خودم هم که براي بازي صبا و فجرسپاسي در قم بودم و داوري خوب بود. البته همانطور که گفتم ما به طور صددرصد به گزارش ناظران اکتفا نميکنيم و بررسيهاي بعدي را در کميته انجام خواهيم داد.
نايب رييس کميته داوران با بيان اينکه از طريق کميته انضباطي پيگير مصاحبههاي مربيان عليه داوري خواهند بود، گفت: کميته داوران بر اساس حقي که براي خود قائل است و رويه قانوني که برايش ترسيم شده، نسبت به مصاحبه نادرست بعضي از مربيان عليه داوري اعتراضهاي مکتوبش را به کميته انضباطي فدراسيون ميدهد که مسوولان آن کميته برخوردهاي لازم را انجام دهد تا شاهد ايجاد چنين فضاي رسانهاي عليه داوري نباشيم.
[/color:3d01751aeb]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
abarar1989 در جمعه دسامبر 16, 2011 11:20 pm .