[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابدینی:مظفری‌زاده قضاوتش را به رفاقتش فروخت /این تیم در کوچه بازار گیلان طرفدار دارد

عابدینی:مظفری‌زاده قضاوتش را به رفاقتش فروخت /این تیم در کوچه بازار گیلان طرفدار دارد

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط jamaran-city » جمعه دسامبر 16, 2011 11:53 pm

اقای عابدینی دمت گرم /13/
ابرار 888 اگه بخوام مدال بهترین مطلب رو در نیم فصل در وارش اسپرت رو بدم به این متن مصاحبه میدم /13/

توی این مصاحبه واقعا حال کردم که عابدینی با وجود این همه گرفتاری اومد فدراسیون بی صاحب مارو کولوش کرد ...اخه تا کی باید حق مارو بخورن و ما حرفی نزنیم ؟!
واقعا دمت گرم سلطان امیر عابدینی /23/

در مورد پنالتی بازم میگم من جایی بودم که دیدم توپ رو دقیقا نیم متر داخل دروازه بود !
در تصاویر توپ رو زمین یه مقدار داخل دروازه هستش ولی وقتی توپ بالا میاد میره سمت دروازه(یعنی نیم متر میره توی دروازه)/من دقیقا معکوس کمک داور نشسته بودم و اشراف داشتم...ای کاش فیلم میگرفتم چون با اون صحنه میشد کمک داور بازی و داور بازی رو بل کل از داوری منع کرد /9/
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه دسامبر 17, 2011 5:57 am

یک نظر شخصی داشتم دوستان ، همه حرفها درست ولی بازیکن های ما هم باید حرفه ای عمل کنند ، هیچ اعتراض خاصی روی داور از طرف بازیکنان و کادر فنی به اون شکلی که باید بشه ، انجام نمیشه ،
من منظورم نیست که داور رو مورد ضرب و شتم و فحاشی قرار بدند بلکه طوری باید برخورد بشه که افراد مغرضی چون مزخرفی زاده ، صالحی و . . . روی اعصابشان راه رفت این شیوه خیلی از مربی ها توی ایران هست ، الان می بینید بعضی از تیم ها مثل تر تر نه مساله داوری دارند و نه مساله عادل بی عدالت رو .اینم مربوط میشه به حجب و حیای رشتی ها .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » شنبه دسامبر 17, 2011 6:40 am

واقعآ حال آدم از مظفری زاده بهم میخوره با این داوری لجنش . حقش بود یه گوشمالی حسابی تو رشت میشد تا دیگه به * بخنده برای داماش داوری کنه.
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط Fan » شنبه دسامبر 17, 2011 8:34 am

مصاحبه كامل و از varzesh3 ميتونين بخونين باقى حرفاشم جالبه ، مخصوصا راجع به حسن زاده ...
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط Saeeed » شنبه دسامبر 17, 2011 8:43 am

آبرار لینک صحبت های عابدینی رو میزاری تو ورزش 3.
من گشتم پیدا نکردم...
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » شنبه دسامبر 17, 2011 8:46 am

[quote:76ef6edb2a="Saeeed"]آبرار لینک صحبت های عابدینی رو میزاری تو ورزش 3.
من گشتم پیدا نکردم...[/quote:76ef6edb2a]

http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=62122&title=عابديني:اتفاقات_فوتبال_ما_سالم_نيست
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط shahreman » شنبه دسامبر 17, 2011 10:18 am

به امیدروزی که همه جا شایسته سالاری حاکم بشه تا هر کسی که از راه میرسه نتونه آینده و آرزوهای یک نسل رو دستاویز ماجراجویی های احمقانش کنه امیدوارم کفاشیان که مقصر اصلی ناکامیه این فوتبال در این چند صباح هستش روزی عدالت درموردش به اجرا در بیاد
نماد کاربر
shahreman
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 22, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » شنبه دسامبر 17, 2011 11:13 am

آقاي عابديني ممنون كه سكوت رو شكستين ، تا حالا خود من بارها به شما انتقاد كرده بودم ؛ ولي حالا ميبينم كه واقعا حق شما بيشتر از اينهاست
ولي خواهش ميكنم كوتاه نياييد ، سكوت نكنيد ؛ افشاگري كنيد و رسوا كنيد سران اين مافياي كثيف در فوتبال رو .
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه دسامبر 17, 2011 11:20 am

دمت گرم آبرار امیر عابدینی واقعا نامبر 1 هستی /11/ /23/ /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » شنبه دسامبر 17, 2011 11:22 am

....ها.....ها...اها...اخیش یه کم اعصابم اروم شد خدایی 3روزه به خاطراین باخت اعصاب هیچ کاریو ندارم.
دمت گرم عابدینی یه بار حرف دل مرم رشتو زدی.
بااین تیکش خیلی حال کردم:

- به خاطر تعهد به مردم، همین بازی را ببینید که چقدر جوان به استادیوم کشانده بود. هواداران داماش در روزهایی که استقلال و پرسپولیس بازی دارند به استادیوم می آیند و از این تیم حمایت می کنند. این تیم در کوچه بازار گیلان طرفدار دارد و یک زیبایی خاص به ورزش و کل استان گیلان داده است و ما نمی توانیم به مردم بگوییم از فوتبال خوششان نیاید اما متأسفانه مشکلات زیادی برای ما ایجاد شده است.

در ضمن تومصاحبه ای هم که بامهر انجام داده تو یه قسمت گفته قاسمپور قبل از نیم فصل هم میتونه بره .باتمام احترامی که برای قاسمپورقائلم ونتایج که باتیممون گرفته وبه خصوص برد ال گیلانو و برخوردهای که بابازیکنای معترض می کنه ول خدایی درسته تو این شرایط ودر حالی که ازاول هم داشت میومد این مشکلاتو می دونست درسته حرف از جدایی بزنه؟نمی خوام مربی خودمونو کوچک کنم ولی این که به همو گهر زاگرس هم راضی بود حالا ناز می کنه برای ما...واقعا عابدینی دراین مورد بهترین جوابوداد.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » شنبه دسامبر 17, 2011 3:15 pm

دوستان همين الان شبكه باران داره بازي سپيدرود -سياهجامگان رو پخش ميكنه
با ناباوري بايد بگم يه پنالتي به اشتباه به سود سياه جامگان گرفته شد!!!!!! /9/ /9/
صحنه اي كه يه بچه ميتونست تشخيص بده تمارض بود
و باز هم اشتباه داوري بر ضد تيماي رشتي
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط ba-taasob-2 » شنبه دسامبر 17, 2011 3:50 pm

دمت گرم آقای عابدینی
به خدا از 5شنبه تا حالا افسردگی گرفتم یه کلمه حرف با کسی نزدم.از همه عالم و آدم بدم اومده.من جنبه باخت رو دارم ولی این باخت نبود بلکه بازوندنمون.خدا شاهده که بازوندمون و با برنامه ریزی و سازماندهی این کارو کردن.دیگه بازیکنها چه قدر باید میدویدن و زحمت میکشیدن؟هوادارا چه قدر باید تشویق میکردن و داد میزدن؟
تمام روزای هفته رو به عشق بازیهای داماش سپری میکنم و تمام دلخوشیم تو زندگی با این همه مشکلات اینه که بیام بازیهای تیم محبوبم رو ببینم اون وقت یه عده از خدا بی خبر از بالا دستور میدن و میان امید و آرزوی مردم یه شهرو خیلی راحت از بین میبرن. باز میگم اگه اشتباه داوری بود خداییش قابل هضم بود ولی اینا اشتباه نبود. با اون تصمیمهای بیشمار خنده داری که هم داور وسط و هم کمکهاش میگرفتن هر کسی میتونه تشخیص بده که این برنامه ریزی شده بود.آخه این چه مملکتیه که توش تو همه زمینه ها هر کی که قدرت داره میتونه همه چیزو طبق میل خودش جلو ببره. یعنی همین دلخوشی رو هم به همین راحتی ازمون گرفتین؟؟
لعنت خدا بهتون باد
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط armin5 » شنبه دسامبر 17, 2011 6:39 pm

دمش گرم.یه طوری حرف میزنه که یه جای بعضی ها میسوزه. خیلی حال می کنم با این سبک صحبت کردنش.
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » شنبه دسامبر 17, 2011 8:52 pm

الان ساعت 23:55
سرم درد ميكنه و چشمام خسته است
تازه خبر خوش بچه ها يكم خيالم را راحت كرده
ولي همش دارم فكر ميكنم تو غفلت و بي خبري ما تو اين چند سال چقدر حق تيماي رشت رو خوردن شايد بيشتر از همه تيماي شهرستاني!!!! خيلي برام عجيبه!!! چرا اين همه دشمني بارشت وجود داره؛ ؟؟؟؟
الان اين اسما دارن تو مغزم رژه ميرن: غياثي -قلعه نوعي- ابراهيم تقي پور- مسعود مرادي- احمد صالحي داور- مظفري زاده داور- فيروز كريمي- حسن زاده رئيس كميته انضباطي- دادكان - كفاشيان -داريوش مصطفوي-حتي فردوسي پور- تاج - هاشمي - سردار جعفري- و....چند ده نفر ديگه كه يادم رفته
تازه ميفهمم چقدر حق تيم ما رو خوردن؛
آبراران فقط تو فوتبال نيست ؛ فكرشو ميكنم انگار كل يك ملت جلوي يه شهر و استان وايستادن؛ نميدونم چرا؟؟؟؟
دم همه شما گرم تا همديگرو داريم ؛ تا اتحادمون رو داريم با همه بي عدالتي ها زنده هستيم با اينكه بارها از صعود تيم ما به ليگ برتر جلوگيري كردند ، بارها منجر به سقوط تيم ما شدند ؛ نمونه كاملا بارزش همين امسال كه به راحتي تيم ما رو از جام حذفي كنار زدند ؛ يا در ليگ اگر داوري ها به ضرر ما نميشد در حالت طبيعي بايد بجاي 22 امتياز الان 30 امتياز مي داشتيم ، عجيبه چرا اشتباهات داوري 9 بار به ضرر ماست 1 بار به نفع ماست؟؟ /4/ /4/ ؟؟!!
قانون احتمال هم ميگه كه اگه يه سكه رو 10 بار بندازيم بالا ؛ احتمال آمدن پشت يا رو 5-5 هستش. نميدونم اين همه بي عدالتي با تمام مضراتش براي ما فقط يه سود داره كه خيلي گرانبهاست و اون اينه كه ما رو آگاه ميكنه ؛ متحدمون ميكنه ؛ دشمنامون رو ميشناسيم

دوستان نكنه تو بازيهاي بعدي مافيا از ترس ما براي اين كه بگه همه اين حوادث اتفاقي بوده الكي به نفع ما داوري كنند؟؟؟!! اونجا عكس العمل ما چي بايد باشه ؟؟؟من كه اون پنالتي رو كه به ناحق به نفعمون بگيرند نميخوام ؛ و توپي كه از دروازمون رد ميشه و داور بگه گل نيست رو قبول ندارم چون اون گل شده
دوستان هميشه با حق باشيم اينجوي بيشتر مافيا رو رسوا ميكنيم
پيامبر اسلام صلّي الله عليه و آله و سلّم فرمود: "حق را بگوييد، هر چند به ضرر شما باشد"
الان ساعت نوزده دقيقه بامداده اينا رو كه نوشتم يكم دلم آروم گرفت
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط siabagh در شنبه دسامبر 17, 2011 8:55 pm .
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان