[quote:943a22b515="pedram_1367"][quote:943a22b515="888"][size=18:943a22b515] پرسپوليس و سايپا فرقي نميكند
محمدي: بايد شرايط باشگاه و من را تامين كنند[/size:943a22b515]
دروازهبان داماش جدايياش در نيمفصل را از اين تيم رشتي تاييد ميكند، ولي هنوز مقصد آيندهاش را نميداند، چرا كه معتقد است باشگاه بايد براي او تصميمگيري كند. محمد محمدي كه چمن مصنوعي و زانويش را علت اين جدايي ميداند، با توضيح بيشتر درباره وضعيت خود و مقصد آيندهاش گفت: «متاسفانه چمن مصنوعي رشت فشار زيادي به زانوي من ميآورد و با توجه به مراجعهاي كه به پزشك جراح داشتم، ايشان توصيه كردند كه نبايد در زمين سفت و چمن مصنوعي فوتبال كنم، چرا كه به زانويم فشار ميآيد و ديگر نميتوانم بازي كنم. من حتي براي اين مساله مدارك پزشكي خودم را به آقاي عابديني دادم و ايشان هم وقتي شرايط من را متوجه شدند، قول همكاري به من دادند.»
محمدي سپس در ادامه درباره شايعاتي كه در رشت پيچيده شده بود، مبني بر اينكه با قاسمپور مشكل دارد، گفت: «واقعا نميدانم اين حرفها از كجا درميآيد، من نه با قاسمپور، بلكه با هيچ كس ديگري در باشگاه و تيم مشكل ندارم. من بعد از بازي با پرسپوليس به خاطر زانوهايم در چمن طبيعي با مربي دروازهبانهاي تيم به صورت تنهايي تمرين ميكنم تا بتوانم بازي كنم و اگر شما توجه كرده باشيد، من بيرون خانه فقط بازي ميكنم و در رشت نميتوانم بازي كنم. اينها همهاش شايعاتي است كه معلوم نيست از كجا درميآيد.»
محمدي سپس درباره جلسه با امير عابديني و نيز مقصد آيندهاش و تيمي كه در نيمفصل دوم بازي خواهد كرد، گفت: «من با آقاي عابديني جلسه داشتم و ايشان گفتند كه دو تيم خواهان من هستند و قرار است كه بيايند و رودررو صحبت كنند و من هم چون با باشگاه قرارداد دارم، همه چيز را به ايشان واگذار كردم.»
محمدي درباره اينكه نام پرسپوليس و سايپا مطرح است و اينكه او خودش تمايل دارد در چه تيمي بازي كند، گفت: «من با داماش قرارداد دارم و باشگاه بايد تصميم بگيرد. براي همين تمايل و دوست داشتن من مطرح نيست، بلكه بايد شرايط را ديد. البته اين بدين معني نيست كه من اصلا هيچكاره باشم، بلكه اول باشگاه و بعد من تصميم ميگيرم. براي همين پرسپوليس و سايپا مهم نيست، بلكه بايد باشگاه مورد نظر شرايط داماش و من را تامين كند. البته بايد ببينيم كه شرايط پرسپوليس و سايپا كدام بهتر است، بعد با آقاي عابديني تصميم نهايي را بگيريم. براي همين براي من فرقي نميكند، مهم تصميم درست است و اينكه من بتوانم سالهاي بيشتري فوتبال بازي كنم. در چمن طبيعي عمر فوتبالي من زيادتر ميشود، ولي چمن مصنوعي باعث ميشود كه خيليزود از ميادين دور شوم.»[/quote:943a22b515]
خدایی من اگه جای عابدینی بودم این رو می فروختم به یه تیم غیر تهرانی ... مثلا نفت آبادان ببینم دیگه چه بهانه ای داره ؟! اگه مشکلش زمین مصنوعیه که دیگه اونجا زمین طبیعیه ... در ضمن زمین مصنوعی مگه لایی آدم رو باز میکنه ؟؟؟ در ضمن خیلی ها با گواهی پزشک سربازی رو معاف گرفتن تو حالا میای واسه ما گواهی پزشک رو میکنی ؟
محمدی خان قاسمپور تو خونه تو رو بازی نمی ده چون می دونه سوتی هستی و نمی خواد باخت تو خونه داشته باشه و میره خارج خونه تو رو می ذاره که اگه باخت بگه خارج از خونه بود ! همین کار رو درباره آبشک هم میکنه که خارج از خونه فیکس می ذاره تا پدر تیم ها رو دربیاره و تیم نتیجه میگیره ولی اینجا بازیش نمیده ![/quote:943a22b515]
پدرام جان با حال گفتی