[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - محمد محمدی در آستانه جدایی از داماش

محمد محمدی در آستانه جدایی از داماش

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Rashti0131 » دوشنبه دسامبر 12, 2011 8:38 pm

فقط بره تیم دیگه دوباره غول بشه اون وقت هر وقت اومد اینجا واقعا فحش خوردن دیگه حقشه. /9/ /9/ /9/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » سه شنبه دسامبر 13, 2011 12:03 am

بچه ها من مطمئنم با توجه به شرایط صد در صد به لایقیفر بازی میرسه نیم فصل دوم حمایت فراموشمون نشه.بهنام اگه یه خرده قدش بلند تر بود خیلی عالی می شد با این حال به بهنام صد درصد تو نیم فصل دو بازی میرسه مطمئنم
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه دسامبر 13, 2011 5:14 am

[quote:7672735217="888"][size=18:7672735217] پرسپوليس و سايپا فرقي نمي‌كند
محمدي: بايد شرايط باشگاه و من را تامين كنند[/size:7672735217]

دروازه‌بان داماش جدايي‌اش در نيم‌فصل را از اين تيم رشتي تاييد مي‌كند، ولي هنوز مقصد آينده‌اش را نمي‌داند، چرا كه معتقد است باشگاه بايد براي او تصميم‌گيري كند. محمد محمدي كه چمن مصنوعي و زانويش را علت اين جدايي مي‌داند، با توضيح بيشتر درباره وضعيت خود و مقصد آينده‌اش گفت: «متاسفانه چمن مصنوعي رشت فشار زيادي به زانوي من مي‌آورد و با توجه به مراجعه‌اي كه به پزشك جراح داشتم، ايشان توصيه كردند كه نبايد در زمين سفت و چمن مصنوعي فوتبال كنم، چرا كه به زانويم فشار مي‌آيد و ديگر نمي‌توانم بازي كنم. من حتي براي اين مساله مدارك پزشكي خودم را به آقاي عابديني دادم و ايشان هم وقتي شرايط من را متوجه شدند، قول همكاري به من دادند.»
محمدي سپس در ادامه درباره شايعاتي كه در رشت پيچيده شده بود، مبني بر اينكه با قاسمپور مشكل دارد، گفت: «واقعا نمي‌دانم اين حرف‌ها از كجا درمي‌آيد، من نه با قاسمپور، بلكه با هيچ كس ديگري در باشگاه و تيم مشكل ندارم. من بعد از بازي با پرسپوليس به خاطر زانوهايم در چمن طبيعي با مربي دروازه‌بان‌هاي تيم به صورت تنهايي تمرين مي‌كنم تا بتوانم بازي كنم و اگر شما توجه كرده باشيد، من بيرون خانه فقط بازي مي‌كنم و در رشت نمي‌توانم بازي كنم. اينها همه‌اش شايعاتي است كه معلوم نيست از كجا درمي‌آيد.»
محمدي سپس درباره جلسه با امير عابديني و نيز مقصد آينده‌اش و تيمي كه در نيم‌فصل دوم بازي خواهد كرد، گفت: «من با آقاي عابديني جلسه داشتم و ايشان گفتند كه دو تيم خواهان من هستند و قرار است كه بيايند و رودررو صحبت كنند و من هم چون با باشگاه قرارداد دارم، همه چيز را به ايشان واگذار كردم.»
محمدي درباره اينكه نام پرسپوليس و سايپا مطرح است و اينكه او خودش تمايل دارد در چه تيمي بازي كند، گفت: «من با داماش قرارداد دارم و باشگاه بايد تصميم بگيرد. براي همين تمايل و دوست داشتن من مطرح نيست، بلكه بايد شرايط را ديد. البته اين بدين معني نيست كه من اصلا هيچ‌كاره باشم، بلكه اول باشگاه و بعد من تصميم مي‌گيرم. براي همين پرسپوليس و سايپا مهم نيست، بلكه بايد باشگاه مورد نظر شرايط داماش و من را تامين كند. البته بايد ببينيم كه شرايط پرسپوليس و سايپا كدام بهتر است، بعد با آقاي عابديني تصميم نهايي را بگيريم. براي همين براي من فرقي نمي‌كند، مهم تصميم درست است و اينكه من بتوانم سال‌هاي بيشتري فوتبال بازي كنم. در چمن طبيعي عمر فوتبالي من زيادتر مي‌شود، ولي چمن مصنوعي باعث مي‌شود كه خيلي‌زود از ميادين دور شوم.»[/quote:7672735217]

خدایی من اگه جای عابدینی بودم این رو می فروختم به یه تیم غیر تهرانی ... مثلا نفت آبادان ببینم دیگه چه بهانه ای داره ؟! اگه مشکلش زمین مصنوعیه که دیگه اونجا زمین طبیعیه ... در ضمن زمین مصنوعی مگه لایی آدم رو باز میکنه ؟؟؟ در ضمن خیلی ها با گواهی پزشک سربازی رو معاف گرفتن تو حالا میای واسه ما گواهی پزشک رو میکنی ؟
محمدی خان قاسمپور تو خونه تو رو بازی نمی ده چون می دونه سوتی هستی و نمی خواد باخت تو خونه داشته باشه و میره خارج خونه تو رو می ذاره که اگه باخت بگه خارج از خونه بود ! همین کار رو درباره آبشک هم میکنه که خارج از خونه فیکس می ذاره تا پدر تیم ها رو دربیاره و تیم نتیجه میگیره ولی اینجا بازیش نمیده !
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه دسامبر 13, 2011 6:57 pm

[quote:943a22b515="pedram_1367"][quote:943a22b515="888"][size=18:943a22b515] پرسپوليس و سايپا فرقي نمي‌كند
محمدي: بايد شرايط باشگاه و من را تامين كنند[/size:943a22b515]

دروازه‌بان داماش جدايي‌اش در نيم‌فصل را از اين تيم رشتي تاييد مي‌كند، ولي هنوز مقصد آينده‌اش را نمي‌داند، چرا كه معتقد است باشگاه بايد براي او تصميم‌گيري كند. محمد محمدي كه چمن مصنوعي و زانويش را علت اين جدايي مي‌داند، با توضيح بيشتر درباره وضعيت خود و مقصد آينده‌اش گفت: «متاسفانه چمن مصنوعي رشت فشار زيادي به زانوي من مي‌آورد و با توجه به مراجعه‌اي كه به پزشك جراح داشتم، ايشان توصيه كردند كه نبايد در زمين سفت و چمن مصنوعي فوتبال كنم، چرا كه به زانويم فشار مي‌آيد و ديگر نمي‌توانم بازي كنم. من حتي براي اين مساله مدارك پزشكي خودم را به آقاي عابديني دادم و ايشان هم وقتي شرايط من را متوجه شدند، قول همكاري به من دادند.»
محمدي سپس در ادامه درباره شايعاتي كه در رشت پيچيده شده بود، مبني بر اينكه با قاسمپور مشكل دارد، گفت: «واقعا نمي‌دانم اين حرف‌ها از كجا درمي‌آيد، من نه با قاسمپور، بلكه با هيچ كس ديگري در باشگاه و تيم مشكل ندارم. من بعد از بازي با پرسپوليس به خاطر زانوهايم در چمن طبيعي با مربي دروازه‌بان‌هاي تيم به صورت تنهايي تمرين مي‌كنم تا بتوانم بازي كنم و اگر شما توجه كرده باشيد، من بيرون خانه فقط بازي مي‌كنم و در رشت نمي‌توانم بازي كنم. اينها همه‌اش شايعاتي است كه معلوم نيست از كجا درمي‌آيد.»
محمدي سپس درباره جلسه با امير عابديني و نيز مقصد آينده‌اش و تيمي كه در نيم‌فصل دوم بازي خواهد كرد، گفت: «من با آقاي عابديني جلسه داشتم و ايشان گفتند كه دو تيم خواهان من هستند و قرار است كه بيايند و رودررو صحبت كنند و من هم چون با باشگاه قرارداد دارم، همه چيز را به ايشان واگذار كردم.»
محمدي درباره اينكه نام پرسپوليس و سايپا مطرح است و اينكه او خودش تمايل دارد در چه تيمي بازي كند، گفت: «من با داماش قرارداد دارم و باشگاه بايد تصميم بگيرد. براي همين تمايل و دوست داشتن من مطرح نيست، بلكه بايد شرايط را ديد. البته اين بدين معني نيست كه من اصلا هيچ‌كاره باشم، بلكه اول باشگاه و بعد من تصميم مي‌گيرم. براي همين پرسپوليس و سايپا مهم نيست، بلكه بايد باشگاه مورد نظر شرايط داماش و من را تامين كند. البته بايد ببينيم كه شرايط پرسپوليس و سايپا كدام بهتر است، بعد با آقاي عابديني تصميم نهايي را بگيريم. براي همين براي من فرقي نمي‌كند، مهم تصميم درست است و اينكه من بتوانم سال‌هاي بيشتري فوتبال بازي كنم. در چمن طبيعي عمر فوتبالي من زيادتر مي‌شود، ولي چمن مصنوعي باعث مي‌شود كه خيلي‌زود از ميادين دور شوم.»[/quote:943a22b515]

خدایی من اگه جای عابدینی بودم این رو می فروختم به یه تیم غیر تهرانی ... مثلا نفت آبادان ببینم دیگه چه بهانه ای داره ؟! اگه مشکلش زمین مصنوعیه که دیگه اونجا زمین طبیعیه ... در ضمن زمین مصنوعی مگه لایی آدم رو باز میکنه ؟؟؟ در ضمن خیلی ها با گواهی پزشک سربازی رو معاف گرفتن تو حالا میای واسه ما گواهی پزشک رو میکنی ؟
محمدی خان قاسمپور تو خونه تو رو بازی نمی ده چون می دونه سوتی هستی و نمی خواد باخت تو خونه داشته باشه و میره خارج خونه تو رو می ذاره که اگه باخت بگه خارج از خونه بود ! همین کار رو درباره آبشک هم میکنه که خارج از خونه فیکس می ذاره تا پدر تیم ها رو دربیاره و تیم نتیجه میگیره ولی اینجا بازیش نمیده ![/quote:943a22b515]

پدرام جان با حال گفتی :D :lol:
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه دسامبر 16, 2011 8:44 am

[color=blue:bd7bbb837c] [size=24:bd7bbb837c]دو اصلاحيه آئين‌نامه نقل و انتقالات نيم فصل[/size:bd7bbb837c][/color:bd7bbb837c]

[color=black:bd7bbb837c]سازمان ليگ برتر فوتبال دو اصلاحيه بر آئين‌نامه نقل و انتقالات را اعلام کرد.

فصل نقل و انتقالات نیم فصل لیگ برتر از 29 آذر آغاز و روز 14 دی به پایان می‌رسد. نیم‌فصل دوم لیگ 15 دی آغاز خواهد شد.

بازیکنانی که در این زمان با باشگاه خود قرارداد می‌بندند، می‌توانند پس از اخذ مجوز در اولین بازی پس از ثبت قراردادشان آن باشگاه را همراهی کنند.

سازمان لیگ همچنین دو اصلاحیه آئین‌نامه نقل و انتقالات نیم فصل را به این شرح اعلام کرد:

1- آن دسته از بازیکنانی که فصل گذشته عضو یک لیگ برتری بودند و بنا به دلایلی نتوانستند با باشگاه جدید قرارداد امضا کنند، بازیکن آزاد شناخته می‌شوند و در زمان نقل و انتقالات نیم فصل می‌توانند با عقد قرارداد حرفه‌ای به باشگاه مورد نظرشان بپیوندند بدون آنکه سهمیه لیگ برتری محسوب شوند.

2- کلیه باشگاه‌ها می‌توانند با توافق بازیکنان را در چارچوب مقررات مبادله کنند و بازیکن می‌تواند با باشگاه جدیدش قرارداد حرفه‌ای امضا کند بدون آنکه این بازیکنان نیز سهمیه لیگ برتری محسوب شوند.[/color:bd7bbb837c]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 5 مهمان