[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش همون پگاه ؟؟؟؟؟؟؟؟

داماش همون پگاه ؟؟؟؟؟؟؟؟

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه دسامبر 12, 2011 6:25 pm

miladcivil :یادمه با من موافق بودی توی بحث غلامی.اینا چوب همین غیر بومی ها هستن .خدا کنه پول باشه تا هر بی سرپایی برای داماش این مدلی ناز نکنه .
ما اون قدر باید تحمل کنیم تا زیر فشار بهترین شیم .یادمه لیگ 1 بودیم که یه پسر بد بارانی اومد توی تیم ما و او 13 معروفش شد اسطوره غیرت ما .امیدوارم با رفتن هر کی یه پدیده رشتی پیدا بشه تا محتاج نشیم.
الماس همون زغال هست با این فرق که کربی الماس زیر فشار زمین تبدیل میشه به الماس .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه دسامبر 12, 2011 6:27 pm

[quote:2627dc58ef="MEHRDAD"][quote:2627dc58ef="miladcivil"][quote:2627dc58ef="mahyarmaya"]miladcivil :من با حرف موافقم اما نمیتونیم بازی خوبش رو نادیده گرفت .البته با جایی که میلاد بازی میکرد نمیتونست همیشه خوب باشه اما و همیشه هم جای غیر تخصصی بازی گرفته میشد .شاید بره برایمون اونقدر هم سنگین تموم نشه .[/quote:2627dc58ef]

صد در صد باهات موافقم . ما چندتا بازیو مدیونش هستیم . مثلا" راه آهن .... مثلا" ذوب .... اما اینجا جای ناز و گوز نیست ! دم هرچی رشتیه گرم . ما درستش کردیم آرپیجی زن ! عشق است آبشک و حاجتی و مهدوی و نظیفکار و جهانبخش و چاووشی ...... همه بومیامون .[/quote:2627dc58ef]

بچه خوبیه از این حرفا نزنید.
تا یه چی میگیم بچسبونید به چیز دیگه... ایشالا بمونه[/quote:2627dc58ef]

مهرداد جان اینجا حرف بدی زده نشد که ! شما گفتی جدیه رفتنش ، چند روز پیش هم تو یه روزنامه اومده بود ..... ماهم میگیم بره ، واسه ما بازی کرد ، هم خوب بود ، هم متوسط هم ضعیف هم عالی . در هر صورت تشویقش کردیم . حالا هم میخواد بره ، شما هم میگی نه مشکل مالی هست نه مربی نه تماشاچی .... پس تنها دلیلی که میخواد بره تهران ، تیم ملی هست دیگه . وقتی امثال مازیار قایقران( جانه اّن ) و کاظمیان و حقیقی و ...... از پربسپولیس میرن تیم ملی ، خب میلاد اگه اونجا باشه که کاپیتان تیم ملی میشه ! ضمنا" عزیز کسی هم نگفت پسر بدی هست . همه هم تا زمانیکه بازیکن ما باشه دوستش دارن ، اگه هم بره و مثل نوری نشه ، بهش احترام میزارن .
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » دوشنبه دسامبر 12, 2011 6:30 pm

از بحث پرت نشید بچه ها ...
بنظرم باید یه طومار تهیه کنیم و امضا جمع کنیم و بعد از جمع کردن امضا , کارمون رو رسانه ایی کنیم تا تاثیر بیشتری داشته باشه ...
فقط باید خیییلی سریع این کارو انجام بدیم چون ممکن دیر شه ...
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه دسامبر 12, 2011 6:39 pm

miladcivil : حاجی...برادر.. بعضی وقت ها آدم یه چیزایی رو می دونه که نباید مثل مسئله رفتن نظرمحمدی بگه. بی خیال ... ولی به بومی ، غیر بومی و محتاج شدن و نشدن و امثال این نچسبونید. مطمئن باشید قضیه اون چیزی نیست که حتی از زبونش شاید بشنوید یا تو یه خبر و مصاحبه بخونید.
دیگه در این مورد اینجا حرف نزنید.
آنتی *# هم درست گفت و بهتره از موضوع پرت نشید.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه دسامبر 12, 2011 6:54 pm

[quote:0df6c86b8e="MEHRDAD"]miladcivil : حاجی...برادر.. بعضی وقت ها آدم یه چیزایی رو می دونه که نباید مثل مسئله رفتن نظرمحمدی بگه. بی خیال ... ولی به بومی ، غیر بومی و محتاج شدن و نشدن و امثال این نچسبونید. مطمئن باشید قضیه اون چیزی نیست که حتی از زبونش شاید بشنوید یا تو یه خبر و مصاحبه بخونید.
دیگه در این مورد اینجا حرف نزنید.
آنتی *# هم درست گفت و بهتره از موضوع پرت نشید.[/quote:0df6c86b8e]

آی آی آی مهرداد جان ...... متاسفانه شما به عمق گفتم پی نبردی . نه بحث بومی و نه محتاج شدنه ....... بیخیال مهندس . ایشالاه میمونه ، اگه هم رفت ، موفق باشه ..........
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه دسامبر 12, 2011 7:04 pm

مهرداد جان توی بحث حاشیه میندازی بعد تا آخرش هم نمیگی و بعد میگی به بحث بپردازیم ؟ :!:
خب آبرار گل بگو همشو یا اصلا نگو اینجوری فقط باعث سرما خوردن ما میشی امشبه که تا 4 5 صبح بخاطر این ماجرا ها توی این هوای سرد قدم بزنم و فکر کنم . :idea: 8O
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه دسامبر 12, 2011 7:08 pm

مهیار جان دیدمت حرف می زنیم حالا... :wink:
ولی در کل به اون چیزی که می شنوی و می خونی هیچ وقت اعتماد نکن.
میلادسیویل شما هم عمق و این چیزا رو ولش کن یه پیغام خصوصی دادم بخون.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه دسامبر 12, 2011 7:22 pm

باشه .منتظر پیامت هستم .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه دسامبر 12, 2011 7:59 pm

من با مهیار و میلاد موافقم ...
تو تاپیک غلامی هم تاکید کردم ولی متاسفانه باز هم جبهه گیری های عجیب و غریب دیدیم که آیییییییییییییییی غلامی خوبه و ... البته اینجا بحث غلامی نیست حتی بحث بازیکن دیگه ای هم نیست ولی اگه ما یکم بیشتر هوای بازیکنانی که به نظر من واسه ما ماندگارتر هستند رو داشته باشیم بد نیست ... بازیکنانی مثل حاجتی و مهدوی و آبشک و نظیفکار حتی آلوز و مگنو که خدایی تو تشویق همه اینا کم گذاشتیم و به جاش فقط محمدی و زنیدپور و غلامی و جهانگیر رو تشویق کردیم ! البته من عاشق غلامی هستم و همیشه ازش به عنوان بهترین تک فوروارد ایران یاد میکنم و تمامی تشویقهایی که شده حقش بوده ولی بقیه یکمی نه ... خلاصه ... منظور من اینه که ای کاش کاری میکردیم که الان یه ذره پشیمون نمی شدیم هرچند هنوز هم دیر نشده /11/
من هم با رفتن بازیکنان هیچ مشکلی ندارم ... زنیدپور هم بره ، جهانگیر رو هم ببره ولی مطمئن باشین اینا اگه اول فصل پیشنهاد درست و حسابی داشتن نمیومدن اینجا منظور از پیشنهاد درست و حسابی پرسپولیس و استقلاله ...
خدا رو شکر ما اینقدر استعداد تو همین تیم داریم که اگه قرار باشه تمامیه بازیکنان غیر بومی ما برن ما باز هم در حد یک تیم متوسط که هر سال در لیگ بمونه مشکلی نداریم ...
ترکیب زیر رو هم فقط برای این نوشتم که نوشته باشم و هیچ قصدی درش نیست پس جبهه گیری الکی نکنین
لایقی فر ( طباطبایی )
افشه نظیفکار آلوز جهانبخش
مگنو آبشک
حاجتی مهدوی ابراهیمی
چاووشی
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط siabagh » دوشنبه دسامبر 12, 2011 8:07 pm

[quote:375b996427="mahyarmaya"]شرمنده که کامنت میزارم تند تند چون اصلا از فکر بیرون نمیره .
من میگم بعد از بازی با شاهین بوشهر همه از طرف مطهری بریم سمت دفتر تامینی .همه ما در هفته یه باری توی مطهری رد میشیم .از اونجایی که بازی 5 شنبه هستش و فرداش تعطیل هستش کسی بهونه نمیتونه بیاه که باید خونه باشه و زود بره خونه .من پیشنهاد میکنم همه بچه ها گله ای بریم سمت دفتر تامینی و از اونجایی که اون قسمت فضای بازی داره میشه راحت تجمع کرد هم کوچه داره و انجمن سینمای جوان هست منظور اینکه باعث آزار عابر هم نمیشهیم اگه تجمع کنیم .
باور کنید باید شروع کرد و جرعت اعتراض کردنمون رو بالا ببریم .اینجوری اگه اونحا جمع بشیم با چند عکس میتونیم به 90 و خبرگذاریها بدیم و رسایی کنیم .باور کنید همین کتر های کوچک اعث اتفاقات بزرگ میشه .در ضمن اگه طومار هم جمع بشه میشه همونجا ترتیب اثر داد و طومار هم نشون داده بشه .خاهشا نگید انگ س ی اس ی میزنن .فقط ساکت تجمع میکنیم .
این هم بدونید اگه این بازی نشه بازی بعدی توی تبریز هستش و دیگه نمیشه این همه آدم رو گیر آورد .بعد هم تعطیلات نیم فصل و اولین بازی هم توی آبادان .پس این آخرین مهلت برای جمع کردن بچه ها هستش .[/quote:375b996427]
آقا اين طوري نميشه صد در صد انگ 30 يا 30 ميزنند ، 100% ،،،،،تو ورزشگا ميشه شعار داد ؛ آقا مهيار مايا با كوچكترين تجمعي بشدت برخورد ميشه پس بخاطر فوتبال جوونا رو گرفتار نكنيم ، خوب تو ورزشگا شعار ميديم مثلا ((تاميني تاميني حمايت حمايت ))((كوچكي نژاد حمايت حمايت))(( آقازاده حمايت حمايت)) يا (( سعادتي حمايت حمايت))
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » دوشنبه دسامبر 12, 2011 8:21 pm

شعار هم بايد اول بازي باشه نه اخر بازي كه هيشكي نفس نداره و نيروي انتظامي هم دعوت به خروج از ورزشگاه ميكنه.
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط siabagh » دوشنبه دسامبر 12, 2011 8:24 pm

ضمنا اينو تو تاپيك سوال از آقاي سراواني پرسيدم الان هم اينجا پيست ميكنم:

آقاي سراواني قبلا دوستان پيشنهاد داده بودند كه از انتخابات بهره ببريم و در ازاي حمايت مالي يكي از كانديداها ؛ هواداران داماش كه چند ده هزار نفر هستند به ان كانديد راي بدهند ؛ چون اطلاعات موثق دارم كه ميزان رايي كه يك كانديد نياز داره كه نماينده مجلس شود حداكثر در شهرستان 1 ميليون نفره رشت 40000 راي ميباشد حتي اگر 10 هزار يا 15 هزار راي هم براي آن كانديد جمع كنيم صد در صد بقيه آرا رو اون خودش ميتونه جمع و جور كنه؛
نميدونم اگه شما موافقيد اين كارو شروع كنيم؛ به هر حال هر كانديدي كه با سرمايه داران بيشتر و بزرگتري نشست و برخاست داره ما طرف اون ميريم.
به صرف اون نماينده هم هست و به آرزوش ميرسه،
دوستان نظر بدين لطفا.....................
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط Rashti0131 » دوشنبه دسامبر 12, 2011 8:40 pm

اگه باشگاه میخواد با فروش بازیکن مشکلات مالی رو حل کنه بهتره مهدوی کیا محمدی آقایی رو بفروشه؟اگه میلاد بره مطمئن باشید خیلی بد میشه.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » سه شنبه دسامبر 13, 2011 5:12 am

[quote:22df0c2f96="siabagh"][quote:22df0c2f96="mahyarmaya"]شرمنده که کامنت میزارم تند تند چون اصلا از فکر بیرون نمیره .
من میگم بعد از بازی با شاهین بوشهر همه از طرف مطهری بریم سمت دفتر تامینی .همه ما در هفته یه باری توی مطهری رد میشیم .از اونجایی که بازی 5 شنبه هستش و فرداش تعطیل هستش کسی بهونه نمیتونه بیاه که باید خونه باشه و زود بره خونه .من پیشنهاد میکنم همه بچه ها گله ای بریم سمت دفتر تامینی و از اونجایی که اون قسمت فضای بازی داره میشه راحت تجمع کرد هم کوچه داره و انجمن سینمای جوان هست منظور اینکه باعث آزار عابر هم نمیشهیم اگه تجمع کنیم .
باور کنید باید شروع کرد و جرعت اعتراض کردنمون رو بالا ببریم .اینجوری اگه اونحا جمع بشیم با چند عکس میتونیم به 90 و خبرگذاریها بدیم و رسایی کنیم .باور کنید همین کتر های کوچک اعث اتفاقات بزرگ میشه .در ضمن اگه طومار هم جمع بشه میشه همونجا ترتیب اثر داد و طومار هم نشون داده بشه .خاهشا نگید انگ س ی اس ی میزنن .فقط ساکت تجمع میکنیم .
این هم بدونید اگه این بازی نشه بازی بعدی توی تبریز هستش و دیگه نمیشه این همه آدم رو گیر آورد .بعد هم تعطیلات نیم فصل و اولین بازی هم توی آبادان .پس این آخرین مهلت برای جمع کردن بچه ها هستش .[/quote:22df0c2f96]
آقا اين طوري نميشه صد در صد انگ 30 يا 30 ميزنند ، 100% ،،،،،تو ورزشگا ميشه شعار داد ؛ آقا مهيار مايا با كوچكترين تجمعي بشدت برخورد ميشه پس بخاطر فوتبال جوونا رو گرفتار نكنيم ، خوب تو ورزشگا شعار ميديم مثلا ((تاميني تاميني حمايت حمايت ))((كوچكي نژاد حمايت حمايت))(( آقازاده حمايت حمايت)) يا (( سعادتي حمايت حمايت))[/quote:22df0c2f96]

از آقازاده که آبی گرم نمیشه...همینطورم سعادتی،اما رو تامینی میشه حساب کرد.یه طومار بنویسیم،با 5000 امضا،اگرم بخاین رسوندنش دست ایشون با من...
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه دسامبر 13, 2011 9:43 am

بچه ها یه پیشنهاد میکنم انجام بدیم لطفا".
وقتی بزی تموم میشه و سکوت همه جا رو میگیره فـــــــــــریاد زدن نماینده ها بهتر هستش .اینجوری جز اتفاقات ویژه بازی محسوب میشه .هر چقدر هم دوستان نیرو انتظامی اصرار کردن که بیرون بریم ایستادگی کنیم اینجوری کارمون بهتر بچشم میاد و از هر نظر بهتر .این پیشنهادم اصلا ربطی به این نداره که اول بازی یا آخر بازی شعار ندیما .در کل باید کل بازی رو از نمایندها خواست تا حمایت کنن.اما بعد این که بازی هم ایستادگی کنیم تا بیشتر وانمود بشه خواسته ما .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان