من با مهیار و میلاد موافقم ...
تو تاپیک غلامی هم تاکید کردم ولی متاسفانه باز هم جبهه گیری های عجیب و غریب دیدیم که آیییییییییییییییی غلامی خوبه و ... البته اینجا بحث غلامی نیست حتی بحث بازیکن دیگه ای هم نیست ولی اگه ما یکم بیشتر هوای بازیکنانی که به نظر من واسه ما ماندگارتر هستند رو داشته باشیم بد نیست ... بازیکنانی مثل حاجتی و مهدوی و آبشک و نظیفکار حتی آلوز و مگنو که خدایی تو تشویق همه اینا کم گذاشتیم و به جاش فقط محمدی و زنیدپور و غلامی و جهانگیر رو تشویق کردیم ! البته من عاشق غلامی هستم و همیشه ازش به عنوان بهترین تک فوروارد ایران یاد میکنم و تمامی تشویقهایی که شده حقش بوده ولی بقیه یکمی نه ... خلاصه ... منظور من اینه که ای کاش کاری میکردیم که الان یه ذره پشیمون نمی شدیم هرچند هنوز هم دیر نشده
من هم با رفتن بازیکنان هیچ مشکلی ندارم ... زنیدپور هم بره ، جهانگیر رو هم ببره ولی مطمئن باشین اینا اگه اول فصل پیشنهاد درست و حسابی داشتن نمیومدن اینجا منظور از پیشنهاد درست و حسابی پرسپولیس و استقلاله ...
خدا رو شکر ما اینقدر استعداد تو همین تیم داریم که اگه قرار باشه تمامیه بازیکنان غیر بومی ما برن ما باز هم در حد یک تیم متوسط که هر سال در لیگ بمونه مشکلی نداریم ...
ترکیب زیر رو هم فقط برای این نوشتم که نوشته باشم و هیچ قصدی درش نیست پس جبهه گیری الکی نکنین
لایقی فر ( طباطبایی )
افشه نظیفکار آلوز جهانبخش
مگنو آبشک
حاجتی مهدوی ابراهیمی
چاووشی