[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابدینی در گفت‌وگو با فارس: دستور داده‌اند داماش را واگذار کنیم

عابدینی در گفت‌وگو با فارس: دستور داده‌اند داماش را واگذار کنیم

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه دسامبر 12, 2011 5:19 pm

اینها سیاسته آقایون. کجای این مطلب بوی واگذاری میداد؟ کاملا سیاست مشخصه. عابدینی کارش بلده. یادتون میاد اول فصل چطور چراغ خاموش زنیدپور و غلامی و ابوذر رحیمی رو خرید؟! البته به یه کسایی مثل مهدوی کیا و آقایی هم لطف کرد و در خریدن محمدی هم اشتباه کرد.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Inja-Rasht در دوشنبه دسامبر 12, 2011 5:35 pm .
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه دسامبر 12, 2011 5:22 pm

[quote:479967e9d5="Inja-Rasht"]اینها سیاسته آقایون. کجای این مطلب بوی واگذاری میداد؟ کاملا سیاست مشخصه. عابدینی کارش بلده. یادتون میاد اول فصل چطور چراغ خاموش زنیدپور و غلامی و ابوذر رحیمی رو خرید؟! البته به یه کسایی مثل مهدوی کیا و آقایی هم لطف کرد و در خریدن محمدی هم اشتباه کرد. در کل نگران نباشید.[/quote:479967e9d5]

خدا از دهنت بشنوه . اما اگه 0.1% این جریان درست باشه ، !!!!!!! خیللللی بد میشه ! 8O
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه دسامبر 12, 2011 5:34 pm

میگن میخواهیم دروازه بان خوب بخریم اگه میخواستن تیم رو واگذار کنند که توی فکر خرید دروازه بان خوب که البته گران هم هست نبودن ،امیدوارم امیر خان بدونه داره چی کار می کنه /5/ چون یک انسان فوق العاده زرنگ و سیاستمداره :arrow:
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه دسامبر 12, 2011 5:38 pm

وظیفه ما فقط باید کمک برای به پایان رسوندن امسال باشه چون من به تبرئه شدن داماش امیدوارم. یعنی با سنجش اوضاع تا حدود زیادی میشه مطمئن بود. حالا باید دید برای امسال چکار میشه کرد.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط havadarehamishegi » دوشنبه دسامبر 12, 2011 5:42 pm

به نظر من هروقت اقای عابدینی تووووو رسانه تصویری این حر و زد اونوقت باید غصه خورد این رسانه ها دارن بی خودی زیاد می کنن به نظر شما عابدینی کسیه که به راحتی کنار بره.......؟
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » دوشنبه دسامبر 12, 2011 6:04 pm

عابدینی /10/ از این هفت خط تر باز خودشه تا وقتی یادمه من که همیشه مخالفش بودم یادش بخیر بچه ها می گفتن امیر * بیخود نبود اون روزا هی پول خرج میکرد آخه از این 3000میلیارد 100 تاش که می شد مال این بشه می خواست طرفدار بدست بیاره الانم اینجوری نگاش نکنین اگه بفهمه که می تونه برگرده پرسپولیس یک لحظه هم درنگ نمی کنه ی جوری می ره که انگار هیچ وقت تو رشت نبوده مطمئن باشین عابدینی دلش به حال منو شما و این تیم نمی سوزه فقط به فکر خودشه یادتون میاد وقتی ازش می پرسیدن این پولا رو از کجا میارین هی میپیچوند حالا هم خیلی زود ما ها رو می پیچونه الانم می خواد یکی که این تیمو می خره بازم خودش مدیر عامل بمونه آخه این با خودش می گه من از انصاری فر راه آهن کمترم نتونم جایگاه خودمو حفظ کنم
ی چیزی یادتون باشه این آدما یه شعار بیشتر ندارن:دیگی که واسه من نجوشه می خوام سر سگ توش بجوشه
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه دسامبر 12, 2011 6:54 pm

اشکان امیدوارم ناراحت نشی ولی با خوندن نظرت واقعا متاسف شدم و یه چیزایی رو باز بهم یادآوری کردند...
دو قدمی ما یه شهری هست که دوست داره مدیرانی مثل عابدینی داشته باشند و اگر حرفی می زنند از روی حسادت هست...مطمئن باش. حالا شمام عین اونا حرف بزن. عابدینی نه به من پول داده نه از این فوتبال چیزی به من و امثال من رسیده ولی می بینم اونور تو قائمشهر له له می زدند که پرهام رو نگه دارند اینور تو انزلی دوست داشتند یه تیمی مثل داماش یا مدیری مثل عابدینی داشته باشند و اگر هم میگن من این دارم و اون دارم و نمی دونم قدمت نداری همش حرف و کشکه..اینم مطمئن باش. یا از رو حسادت میگن ... اونوقت... اونوقت بعضی از ماها همیشه ی خدا طلب داریم.
ماشالله مسئولامون یکی از یکی گل تر... فکر کردی همه نشستند و اون کنار چی کار می کنند؟ این عابدینی نبود این تیم فکر می کنی تا الان سرپا بود؟
آره یه روزی عابدینی هم میره ولی من یکی لااقل بهش احترام می ذارم و می دونم تو این بی سر و سامونی فوتبال ، تو این بی کسی و بی مسئولیتی فوتبال رشت، حالا واسه خودش بوده؟ آره؟ یا واسه مردم رشت؟ حالا هر چی بوده... هرچی ... اومده تیمم رو تا حالا سرپا نگه داشته... نبود کی بود نگهش داره؟ تو؟ من؟ مسئولای این شهر؟ کی به فکر من تویه آخه!
تیمم نه نظامی بوده نه جیره خور جایی... هیچکی هم کمکش نکرده... چوبش رو هم ما می خوردیم. نمیشه از واقعیت فرار کرد . من این طلب داشتن رو به قول یه عزیزی تو خیلی چیزا دیدم الان دارم بهش میگم ..

ایشالا که مشکلات حل میشه ولی یادمون باشه یه رابطه متقابله... تو این بی سرو سامونی اگر مشتری بود طلب داشته باش ولی حالا هر کی به فکر منافع خودشه لااقل رابطت متقابل باشه، نه طلبکار باش نه بدهکار
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه دسامبر 12, 2011 7:13 pm

ashkan0131 :اشکان منهای حرفهای مهرداد . حرفات تنها آروم نمیکنه بلکه بیشتر اذیت میکنه .اشگان عزیز ما بیشتر از هر چیزی از سرزنش باید فرار کنیم و قبل از هر چیزی باید به هم دل داری بدیم ..پس آبرار جای نمک پاشیدن التهم بده به زخم .اگه نمیتونی اجباری نیست .
یکی بود توی این بچه های یه جمله گفت که خیلی با جمله حال کردم دقیق یادم نیس اما فکر کنم این بود ((داماش شهر باران است میمانیم تا خیس شویم ))
این جمله منو یاد شعار سپیدرود میندازه که ((سپیدرود بخشکد ماهی ها میمیرن )).
اشکان میدونم منظوری نداری اما امید ببخشی بهتر تا سرزنش کنی.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه دسامبر 12, 2011 7:45 pm

به نظرم عابدینی مدیری هست که به درد فوتبال ایران میخوره منظورم این نیست که از لحاظ مدیریتی خیلی بالاست منظورم اینه که تمامیه پدرسوخته بازی های موجود در بین جامعه فوتبال رو می شناسه و واسه همه برنامه داره ولی این اختلاس خراب کرد کار رو ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه دسامبر 12, 2011 8:03 pm

دم بچه های این سایت از جمله مهرداد گرم.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط ashkan0131 » سه شنبه دسامبر 13, 2011 9:46 am

دوستان میدونم شما ها هم حق دارید بله تا به حال مدیریت تیم اینجوری نبوده درست اما اینو در نظر داشته باشید این مدیریت آقای عابدینی نبوده بلکه پولی بوده که خرج شده و تیمو سرپا نگه داشته نه درایت عابدینی به هر حال-یک دیگه از دوستان هم گفت که حرفام آروم که نمیکنه بلکه اذیت هم میکنه دوست عزیز من هم قصدم آروم کردن نبود بله باید از تیم حمایت کرد من که نمیگم تیمو رها کنید ولی از واقعیت هم نمی شه چشم پوشید- تیمو داره رو به نابودی میره من نمی خوام تمام کسه کوزه ها رو رو سر این آقا خراب کنم ولی اینشون که از اول تو ماجرا بود باید فکر این روزها هم میکرد در مورد هر تیمی که به داماش حسودی می کرده و دوست داشته عابدینی مدیر عامل باشه بازهم به خاطر دلاری که این آقا که همه میدنن پولش از کجا بوده خرج کرده به هر حال همتون میدونین این فوتبال امروز دست چه افرادی افتاده از اون رئیس سازمان لیگش بگیر تا آخرش و مطمئن باشید مطمئن باشد نه تنها داماش بلکه تمام تیم های ایران حداکثر تا 2 سال دیگه دوم میارن و چیزی به اسم فوتبال باقی نمی مونه و این هم بخاطر امثال آقایون سردار و امثال اونها تو فوتباله --من امید نمیدم چون چیزی برای امیدواری نمونده ولی تا لحظه آخر مثل شما از تیمم شهرم طرفداری میکنم (تیم شهرم نه مدیران اون)
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط ashkan0131 » سه شنبه دسامبر 13, 2011 10:25 am

در آخر یادم رفت که بگم هر کسی نظری داره و به نظر هر فرد باید احترام گذاشت
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه دسامبر 13, 2011 11:19 am

برادر عزیز جوری حرف میزنی که انگار اصلا از هیچی خبر نداری!!
دوست عزیز عابدینی از اولش همه کاره تیم های ورزشی داماش ایرانیان بوده و اون پول هزینه های مالی رو برطرف می کرده... مدیریت هم فقط پول نیست که اگر اینطور بود باشگاه از همون هفته های اول حساب هاش بسته شده بود پس تا الان داشتن از چی استفاده می کردند یا چطور تیم مدیریت شد توسط کادر فنی و مدیریت عامل که نتیجه گرفت؟ ملوان رو ببین اینقدر ندارم ندارم می کنند و از منابع استانی و پول من و تو خرجشون میشه یا شاهین... اینجا نقش مدیر مشخص میشه و حتی از جیبش هم خرج کرده و یک ریال هم از جایی نگرفته که شاید حالا بعدا هم به نوعی بهش برگرده الان هم اگر موانع قضایی دست و پا گیر برداشته شه خیلی از مشکلات حل میشه.
نمی دونم خبر داری یا تو این مورد هم بی خبری وقتی تیم پگاه تا آستانه انحلال پیش می رفته و مهندس قهرمانی با کی مذاکره کرد تا پای داماش به اینجا باز شه؟ اگر نبود به کدوم تیم شهرت تو لیگ برتر افتخار می کردی؟!
سپیدرود رو ببین به چه روزی افتاده؟ چون خرج نشد برات و یه سالم که همه چیز با مدیریت و منابع مالی خوب بود این بلا سر تیم اومد. حاجی ما مدیرای بومی توی همین تیم با اسم های قبل داشتیم که بدترین خیانت ها رو کردند در حق مردم رشت و شاید بعضی ها خبر دارند بعضی ها هم با همینجور تفکرات فعلی شما بی خبرند...عابدینی شاید اشتباهات جزئی رو تو مسائل مدیریتیش داشت مثل اینکه همه چیز رو دست فیروز کریمی سپرد یا در سال اول رنگ پیراهن رو عوض کرد اما به غیر از اون همیشه به خواسته های مردم از جمله آوردن بومی ها و تغییر رنگ پیراهن احترام گذاشت .
بازم میگم مدیریت پول نیست که اگر پول بود پرهام و هدایتی هم پول داشتند ولی چی کار کردند با نساجی و استیل آذین؟
ملوان هم نگران پولش نبود و مدیریت می خواست چون بعضی هاشون به صالح نیا که پدرفوتبال اون شهره اعتقاد ندارند و می بینند عابدینی با وجود این مسائل تیم رو تا الان سرپا نگه داشته ونذاشته هیچ کدوم از اعضای باشگاهش آخ بگن.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه دسامبر 13, 2011 4:27 pm

در اینکه فوتبال ما چه وضعیتی داره با ashkan0131 موافقم ولی همونطوریک ه نظرم رو گفتم اشکان جان درسته همه ما می دونیم اینا کین ولی به هر حال تو این فوتبال اینا هستند و از من وشمای نوعی کاری ساخته نیست ! و از بین اینها یکی که کار تو این دار و دسته ها رو خوب بلده شده مدیر عامل ما حالا یا پول خرج کرده یا مدیریت که به نظرم پول بوده و بقیه اش قلدر بازی و دونستن نحوه حرکت تو این جمع ... ولی الان تیم متاسفانه پول نداره یا به قول خودشون داره ولی اجازه برداشت ندارن ... به هر حال امید به حل شدن این مشکلات هست ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط armin5 » سه شنبه دسامبر 13, 2011 5:55 pm

این عابدینی باید نماینده مجلس می شد. یه پا سیاست مداره.به خاطر این همه با تیم ما بدند.چون حرف حق می زنه
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان