توسط ashkan0131 » سه شنبه دسامبر 13, 2011 9:46 am
دوستان میدونم شما ها هم حق دارید بله تا به حال مدیریت تیم اینجوری نبوده درست اما اینو در نظر داشته باشید این مدیریت آقای عابدینی نبوده بلکه پولی بوده که خرج شده و تیمو سرپا نگه داشته نه درایت عابدینی به هر حال-یک دیگه از دوستان هم گفت که حرفام آروم که نمیکنه بلکه اذیت هم میکنه دوست عزیز من هم قصدم آروم کردن نبود بله باید از تیم حمایت کرد من که نمیگم تیمو رها کنید ولی از واقعیت هم نمی شه چشم پوشید- تیمو داره رو به نابودی میره من نمی خوام تمام کسه کوزه ها رو رو سر این آقا خراب کنم ولی اینشون که از اول تو ماجرا بود باید فکر این روزها هم میکرد در مورد هر تیمی که به داماش حسودی می کرده و دوست داشته عابدینی مدیر عامل باشه بازهم به خاطر دلاری که این آقا که همه میدنن پولش از کجا بوده خرج کرده به هر حال همتون میدونین این فوتبال امروز دست چه افرادی افتاده از اون رئیس سازمان لیگش بگیر تا آخرش و مطمئن باشید مطمئن باشد نه تنها داماش بلکه تمام تیم های ایران حداکثر تا 2 سال دیگه دوم میارن و چیزی به اسم فوتبال باقی نمی مونه و این هم بخاطر امثال آقایون سردار و امثال اونها تو فوتباله --من امید نمیدم چون چیزی برای امیدواری نمونده ولی تا لحظه آخر مثل شما از تیمم شهرم طرفداری میکنم (تیم شهرم نه مدیران اون)
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر