مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط Rashti0131 » يکشنبه دسامبر 11, 2011 7:10 pm
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
-

Rashti0131
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am
توسط The_King_of_rasht » يکشنبه دسامبر 11, 2011 7:15 pm
یک مقام آگاه در باشگاه فرهنگی ورزشی شاهین بوشهر گفت: مدیر عامل این باشگاه شنبه شب با حضور در دفتر رئیس هئیت مدیره شاهین بوشهر از سمت خود استعفاء کرد.به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، این مقام آگاه که خواست نامش ذکر نشود افزود: استعفای علی دادگر که از سوی علی افراشته رئیس هئیت مدیره باشگاه شاهین بوشهر پذیرفته شده تا ظهر امروز رسانه ای خواهد شد. وی اضافه کرد: با توجه به قطعی شدن جدایی علی دادگر از شاهین بوشهر از هفته گذشته مسئولان باشگاه رایزنی برای انتخاب مدیر عامل جدید را آغاز کرده بودند که در یک جمع بندی کلی حسین وردیانی برای مدیر عاملی جدید این باشگاه به جای علی دادگر انتخاب شد. مقام آگاه یادشده گفت: حسین وردیانی که از مدیران بومی استان بوشهر است و سابقه مدیر کلی تربیت بدنی استان بوشهر را در کارنامه خود دارد و در عرصه ورزشی نیز به عنوان یک پیشکسوت مطرح است از امروز به صورت رسمی به عنوان مدیر عامل کار خود در باشگاه شاهین بوشهر را آغاز خواهد کرد. این مقام آگاه درباره دلایل استعفای علی دادگر از مدیر عاملی باشگاه شاهین بوشهر اظهار داشت: هنوز دلایل آن به صورت مشخص بیان نشده است اما احتمال می رود که به دلیل موفق نبودن در جذب منابع مالی و فشارهای مضاعف بر باشگاه توسط طلبکاران و بازیکنان باشد. گفتنی است علی دادگر شهریورماه سال جاری به عنوان مدیر عامل جایگزین بهمن دهقان در باشگاه شاهین بوشهر شد. تیم فوتبال شاهین بوشهر هم اکنون با نوزده امتیاز در جدول لیگ برتر در جایگاه یازدهم قرار دارد./جمهوری اسلامی
ما باز میگردیم
-

The_King_of_rasht
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am
توسط The_King_of_rasht » يکشنبه دسامبر 11, 2011 7:23 pm
به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، نشست هئیت مدیره شاهین بوشهر تلفنی برگزار شد! علی افراشته که در محل اردوی شاهینی ها حاضر شده بود با اعتراض بازیکنان مواجه شد و صحبت هایش با علی دادگر مدیر عامل باشگاه بر سر پرداخت مطالبات به درازا کشید. علی دادگر گفت: من شرمنده بازیکنان هستم و راهی برای پرداخت مطالبات بیابید. علی افراشته نیز جواب می دهد: روز اول که آمدی قول دادی دو میلیارد پول به باشگاه بیاوری حالا هم که نیاورده ای چک های شخصی ات را بده تا بازیکنان آرام شوند. من هم تا حالا چک شخصی داده ام. بحث بالا می گیرد و علی دادگر استعفاء می دهد. علی افراشته از خدا خواسته می پذیرد و بلافاصله در تماس تلفنی با هئیت موسس از آنها می خواهد باب مذاکره را با حسین وردیانی مدیر کل اسبق تربیت بدنی استان و مدیر عامل پیشین ایرانجوان بوشهر باز کرده و او را به عنوان مدیر عامل منصوب نمایند. این خبر با واکنش محمدرضا محمدی عضو هئیت موسس و هئیت مدیره مواجه می شود و اعلام می کند حسین وردیانی ایرانجوانی است! علی افراشته هم با اطلاع از این موضوع استعفاء می دهد و می گوید: پس تیمتان مبارک خودتان من دیگر نیستم!! متعاقب این تهدید او، همه به محمدرضا محمدی اعتراض کرده و قبول می کنند که حسین وردیانی مدیر عامل شود. او هم در پاسخ به شاهینی ها اعلام کرده باید با چند نفر مشورت کند و بعد تصمیم بگیرد. اختلافات حسین وردیانی در دوره استانداری با علی افراشته و مشکلات فعلی اش با جمشیدی مدیر کل ورزش و جوانان ممکن است وی را از حضور در باشگاه منصرف کند. قبلاً هم مجید حسینی کنگانی مدیر عامل سابق شاهین بوشهر گفته بود: من ابتدای فصل رفتم سراغ آقای حسین وردیانی. از ایشان مدیرتر و کارآمدتر می خواستید؟ من می خواستم یکی مثل آقای حسین وردیانی کنارم باشد. آقای بوالخیری عضو هئیت موسس دو هفته به سایر اعضاء هئیت موسس اصرار کرد اما آمد و گفت نتوانستم آنها را به حضور آقای حسین وردیانی راضی کنم! آیا این بار این مدیر به شاهین بوشهر می آید؟ نکته جالب ماجرا اینجاست که هرکس می خواهد مدیر عامل شود یا در این باشگاه سمتی بگیرد قول تزریق پول می دهد و چند صباحی در کنار تیم مطرح می شود و بدون پرداخت پول می رود!/گل
ما باز میگردیم
-

The_King_of_rasht
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط The_King_of_rasht » يکشنبه دسامبر 11, 2011 8:58 pm
[quote:707ed7f5b8="The_King_of_rasht"][color=darkblue:707ed7f5b8][size=24:707ed7f5b8]عاقبت شاهین در رشت !![/size:707ed7f5b8][/color:707ed7f5b8]
[img:707ed7f5b8]http://cloud.graphicleftovers.com/23142/447833/injured-bird.jpg[/img:707ed7f5b8][/quote:707ed7f5b8]
داش مهرداد این عکس چه طوره واسه صفحه اول سایت در ارتباط با شاهین هم هست
ما باز میگردیم
-

The_King_of_rasht
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط 888 » دوشنبه دسامبر 12, 2011 5:58 pm
[size=18:3478aada42]كريمي:قاسمپور دوست من بوده و برايم قابل احترام است[/size:3478aada42]
فيروز كريمي گفت :با ابراهيم قاسمپور مشكلي ندارم و برايش احترام خاصي قائل هستم
در آستانه بازي شاهين بوشهر با داماش و مشکلات و مسائلي که در چند وقت اخير بين فيروز کريمي و ابراهيم قاسمپور، سرمربيان 2 تيم بوجود آمده، به سراغ فيروز کريمي رفتيم تا نظرات او را در رابطه بازي با داماش، اختلافش با قاسمپور و مشکلات جاري شاهين جويا شويم .
با توجه به تنشهايي که در تيم شما وجود داشته و به لحاظ نتيجه گيري نيز افت کردهايد وضعيت شما و شاهين به کجا انجاميد ؟
نشستي که داشتيم بسيار خوب انجام شد و مسئولين هيات مديره قول دادند که مشکلات تيم را در نيم فصل حل و فصل نمايند. مطمئنا پس از بازگشت به بوشهر، جلساتي را با مسئولين بلندپايه استان خواهيم داشت تا ضمن حل مشکلات مالي، با قدرت بيشتري به کار خود ادامه دهيم. ضمن اينکه جا دارد از زحمات آقاي مهندس افراشته، رئيس هيات مديره نيز تشکر ويژهاي داشته باشم که تمام تلاش خود را براي کاهش حاشيهها، به آرامش رسيدن بازيکنان و حل مشکلات فوتبال بوشهر انجام ميدهند.
در آستانه بازي شما با داماش صحبتهاي زيادي درباره اختلاف شما با ابراهيم قاسمپور و تنشهاي پيش آمده بين شما دو نفر به گوش ميرسد. نظرتان در اين باره چيست؟
شايعه شده که ما براي داماشيها حاشييهاي زيادي ايجاد کردهايم، در حالي که چنين چيزي اصلا صحت ندارد. قاسمپور دوست من بوده و قطعا برايم قابل احترام است. تمام تمرکز ما براي بازي آينده مقابل راهآهن و بعد از ان برابر داماش است. بايد قبول کرد که ما بد نتيجه گرفتهايم. به همين خاطر هم ما نهايت تلاش خودمان را براي جبران اين نتايج ضعيف به کار خواهيم گرفت.
-
888
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am
توسط The_King_of_rasht » دوشنبه دسامبر 12, 2011 6:15 pm
بعید میدونم این حرفهای فیروز باشه چون این موجود این قدر با فهم و شعور نیست .
ما باز میگردیم
-

The_King_of_rasht
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط 888 » دوشنبه دسامبر 12, 2011 6:23 pm
محمدابشک هافبک خوش تکنیک وگلزن داماش مدتی است که در پست اصلی خودبازی نمی کندونتوانسته مثل گذشته خود ظاهر شود درمورد بازی با
اینده داماش باشاهین وشرایط خودش میگوید:
من درحال حاضر شرایط خیلی خوبی دارم وبازی کردن درپست غیر تخصصی ام نظر کادر فنی است.
بازی برابرشاهین سخت است به خصوص که سرمربی اش فیروز کریمی است .من درزمانی که اوسرمربی داماش بود ازلحاظ فنی چیزهای زیادی از اویاد گرفتم وقبل از بازی هم بادسته گل به سمتش می رو تا از او تشکر کنم.
-
888
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
توسط arvand » دوشنبه دسامبر 12, 2011 6:27 pm
من با ابشک داشتم حرف میزدم به من گفت من فیروزو دوس دارم به من خیلی کمک کرده هر کاری میکنین فحش ندین بهش!!!آبشک سسک فابرگاس

-
arvand
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am
-
توسط miladcivil » دوشنبه دسامبر 12, 2011 6:30 pm
[quote:59c01b00db="arvand"]من با ابشک داشتم حرف میزدم به من گفت من فیروزو دوس دارم به من خیلی کمک کرده هر کاری میکنین فحش ندین بهش!!!آبشک سسک فابرگاس

[/quote:59c01b00db]
به خاطر آبشک هم که شده خیانت کریمی در حق مردم رشت رو نادیده میگیریم بهش فحش نمیدیم . اما باید یه جورایی حالیش کرد که هیچی نیست جز یه دلّال
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am
-
توسط 888 » دوشنبه دسامبر 12, 2011 6:46 pm
[quote:2568aec098="arvand"]من با ابشک داشتم حرف میزدم به من گفت من فیروزو دوس دارم به من خیلی کمک کرده هر کاری میکنین فحش ندین بهش!!!آبشک سسک فابرگاس

[/quote:2568aec098] اگه چیز دیگه ای میگفت باید بهش شک میکردیم.من هم اگه یه مربی به من اعتماد کنه واز هیچ منو به اینجا برسونه جان میدم براش
-
888
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
توسط The_King_of_rasht » دوشنبه دسامبر 12, 2011 7:12 pm
شاهینی ها امشب عازم رشت میشوند.
از بوشهر تا رشت1538 کیلومتره اگه با اتوبوس بیان که بعید هم نیست میشه حدود 23 ساعت یعنی تقریبا فرداشب می رسند اگه با هواپیما بیان که احتمالش با توجه به وضع مالی بوشهری ها کم تره ساعت 3 تا 4 صبح میرسند یا اینکه باقطار بیان تا قزوین حدود 12 ساعت راه دارند و 3 ساعت تا رشت میشه حدود 15 ساعت فردا بعد از ظهر اینجان ولی من فکر کنم با اتوبوس بیان
ما باز میگردیم
-

The_King_of_rasht
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط Fan » دوشنبه دسامبر 12, 2011 10:22 pm
از ته دل آرزو ميكنم داور بازي با نفتمون زير گل بره .... ديديد صحنه ها رو ؟؟؟؟؟؟
خداااااااااااااااا
-

Fan
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان