[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - محمد محمدی در آستانه جدایی از داماش

محمد محمدی در آستانه جدایی از داماش

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Fan » يکشنبه دسامبر 11, 2011 7:47 pm

[quote:3a95a18ea7="eparsi"]آقا کسی در مورد این شایعه جدید چیزی میدونه میگن میخوان زنید پور با یک بازیکن پرسپولیس معاوضه کنند؟
8O :? /4/[/quote:3a95a18ea7]گگ
نه داداش شايعست اينا رو اين جرايده زرد ميندازن واسه خودشون ....
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه دسامبر 11, 2011 8:01 pm

بهنام لایقی فر... :wink:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » يکشنبه دسامبر 11, 2011 8:30 pm

[quote:57c15752d9="MEHRDAD"]بهنام لایقی فر... :wink:[/quote:57c15752d9]

قربون دهنت بخدا تنها کسی که توی تمرینات داره از همه دروازبان ها بهتر کار می کنه همی بهنام لایقی فر
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط saeedod_67 » يکشنبه دسامبر 11, 2011 8:52 pm

من كمتر نظر ميدم ولي الان لازم ميدونم اينو بگم كه از اول فصلم كه تمرينات رو ميديدم اماده ترين دروازبان لايقي فر بود فروزان يه موقعي ذخيره نظرمحمدي بود ولي الان قلعه نوعي بهش اعتماد كرد ولي اينجا تا الان كسي جرات اعتماد به لايقي فر رو نداشته كه اميدوارم اين اتفاق بيوفته
saeedod_67
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » يکشنبه دسامبر 11, 2011 9:42 pm

[b:2ce829b50b] به درک [/b:2ce829b50b] /20/
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه دسامبر 11, 2011 9:54 pm

بیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ بیـــــــــــــــــــــــــــب بیب بیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــّب.
خنک شدم /7/
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه دسامبر 11, 2011 10:20 pm

این همه فرهانی و محمدی تر زدن.یه دفعه به لایقی فر اطمینان کنن شاید خوب بود آخه برار.دیگه از این دوتا که بیشتر سوتی نمیده.البته من فرهانیو خیلی از محمدی بهتر میدونم.محمدی که تمام پشمه /7/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط saravani » دوشنبه دسامبر 12, 2011 7:01 am

سلام در حال خرید یک دروازه بان خوب هستیم
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه دسامبر 12, 2011 7:14 am

[quote:f3d96115a6="raincityboy"][quote:f3d96115a6="MEHRDAD"]بهنام لایقی فر... :wink:[/quote:f3d96115a6]

قربون دهنت بخدا تنها کسی که توی تمرینات داره از همه دروازبان ها بهتر کار می کنه همی بهنام لایقی فر[/quote:f3d96115a6]

لایقی فر رو بدجور پایه ام ... چون خدایی رفلکس هاش از همه دروازه بانهای تیم بهتره ... مخصوصا انعطاف بدنی ای که به خودش میده تا توپها رو بگیره ... بهنظرم اگه قراره ما گل بخوریم بهتره لایقی فر بخوره یا فراهانی بخوره یا طباطبایی بخوره چون اینا برای تیم ما میمونن البته فراهانی یکم کمتر ولی دوتای دیگه میمونن ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Hamed9 » دوشنبه دسامبر 12, 2011 7:23 am

فراهانی هم به درد نمی خوره ولی بهنام خوب هست ولی اگر یک دروازه بان خوب بگیریم عالی میشه /23/
نماد کاربر
Hamed9
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 24, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه دسامبر 12, 2011 7:59 am

محمدی بره بهتره ، ولی اگر قراره هر توپی که توی دروازه ما میاد ، تبدیل به گل بشه چرا از بهنام لایقی فر استفاده نکنیم ؟ امروز حسرت نظر محمدی و فروزان رو باید بخوریم ، فردا هم حسرت مسعود ، هادی و . . . احسنت به این یارگیری تیم ، از یکطرف توی هافبک وسط چند بازیکن تقریباً همسطح داریم از طرفی هم در حمله فقط محمد غلامی رو ! در ضمن دل خودتون رو به معمارزاده خوش نکنید اونم لنگه همین محمد محمدی هست .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه دسامبر 12, 2011 8:09 am

[quote:0142fe7601="saravani"]سلام در حال خرید یک دروازه بان خوب هستیم[/quote:0142fe7601]
اميدواريم كه يه دروازه بان خوب بياد.
دفقط ان شاالله مثل محمدي خوب نباشه
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط 888 » دوشنبه دسامبر 12, 2011 5:56 pm

[size=18:0435aed5a6] پرسپوليس و سايپا فرقي نمي‌كند
محمدي: بايد شرايط باشگاه و من را تامين كنند[/size:0435aed5a6]

دروازه‌بان داماش جدايي‌اش در نيم‌فصل را از اين تيم رشتي تاييد مي‌كند، ولي هنوز مقصد آينده‌اش را نمي‌داند، چرا كه معتقد است باشگاه بايد براي او تصميم‌گيري كند. محمد محمدي كه چمن مصنوعي و زانويش را علت اين جدايي مي‌داند، با توضيح بيشتر درباره وضعيت خود و مقصد آينده‌اش گفت: «متاسفانه چمن مصنوعي رشت فشار زيادي به زانوي من مي‌آورد و با توجه به مراجعه‌اي كه به پزشك جراح داشتم، ايشان توصيه كردند كه نبايد در زمين سفت و چمن مصنوعي فوتبال كنم، چرا كه به زانويم فشار مي‌آيد و ديگر نمي‌توانم بازي كنم. من حتي براي اين مساله مدارك پزشكي خودم را به آقاي عابديني دادم و ايشان هم وقتي شرايط من را متوجه شدند، قول همكاري به من دادند.»
محمدي سپس در ادامه درباره شايعاتي كه در رشت پيچيده شده بود، مبني بر اينكه با قاسمپور مشكل دارد، گفت: «واقعا نمي‌دانم اين حرف‌ها از كجا درمي‌آيد، من نه با قاسمپور، بلكه با هيچ كس ديگري در باشگاه و تيم مشكل ندارم. من بعد از بازي با پرسپوليس به خاطر زانوهايم در چمن طبيعي با مربي دروازه‌بان‌هاي تيم به صورت تنهايي تمرين مي‌كنم تا بتوانم بازي كنم و اگر شما توجه كرده باشيد، من بيرون خانه فقط بازي مي‌كنم و در رشت نمي‌توانم بازي كنم. اينها همه‌اش شايعاتي است كه معلوم نيست از كجا درمي‌آيد.»
محمدي سپس درباره جلسه با امير عابديني و نيز مقصد آينده‌اش و تيمي كه در نيم‌فصل دوم بازي خواهد كرد، گفت: «من با آقاي عابديني جلسه داشتم و ايشان گفتند كه دو تيم خواهان من هستند و قرار است كه بيايند و رودررو صحبت كنند و من هم چون با باشگاه قرارداد دارم، همه چيز را به ايشان واگذار كردم.»
محمدي درباره اينكه نام پرسپوليس و سايپا مطرح است و اينكه او خودش تمايل دارد در چه تيمي بازي كند، گفت: «من با داماش قرارداد دارم و باشگاه بايد تصميم بگيرد. براي همين تمايل و دوست داشتن من مطرح نيست، بلكه بايد شرايط را ديد. البته اين بدين معني نيست كه من اصلا هيچ‌كاره باشم، بلكه اول باشگاه و بعد من تصميم مي‌گيرم. براي همين پرسپوليس و سايپا مهم نيست، بلكه بايد باشگاه مورد نظر شرايط داماش و من را تامين كند. البته بايد ببينيم كه شرايط پرسپوليس و سايپا كدام بهتر است، بعد با آقاي عابديني تصميم نهايي را بگيريم. براي همين براي من فرقي نمي‌كند، مهم تصميم درست است و اينكه من بتوانم سال‌هاي بيشتري فوتبال بازي كنم. در چمن طبيعي عمر فوتبالي من زيادتر مي‌شود، ولي چمن مصنوعي باعث مي‌شود كه خيلي‌زود از ميادين دور شوم.»
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه دسامبر 12, 2011 6:03 pm

[quote:8e990853d8="The_King_of_rasht"]در مورد شایعه ای که یکی از دوستان گفته بود میلاد زنید پور میخواد بره پرسپولیس باید بگم روزنامه البرز ورزشی این خبر کذب رو منتشر کرد که تیراژش بره بالا .
در مورد محمدی هم چون اینجا یه سایت کاملا اخلاقی و قانونی هست و ما هم آدم های با فهمی هستیم ولی میگم:آخه محمدی تی.....ااا /9/ .....ش :( بی....... /9/ خ.............. آخیش سبک شدم :wink:[/quote:8e990853d8]

خدا رو شکر سبک شدی :wink: ماهم که تو ورزشگاه قبلا" خودمونو سبک کردیم :lol:
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » دوشنبه دسامبر 12, 2011 6:21 pm

[quote:a115c7b80a="888"][size=18:a115c7b80a] پرسپوليس و سايپا فرقي نمي‌كند
محمدي: بايد شرايط باشگاه و من را تامين كنند[/size:a115c7b80a]

دروازه‌بان داماش جدايي‌اش در نيم‌فصل را از اين تيم رشتي تاييد مي‌كند، ولي هنوز مقصد آينده‌اش را نمي‌داند، چرا كه معتقد است باشگاه بايد براي او تصميم‌گيري كند. محمد محمدي كه چمن مصنوعي و زانويش را علت اين جدايي مي‌داند، با توضيح بيشتر درباره وضعيت خود و مقصد آينده‌اش گفت: «متاسفانه چمن مصنوعي رشت فشار زيادي به زانوي من مي‌آورد و با توجه به مراجعه‌اي كه به پزشك جراح داشتم، ايشان توصيه كردند كه نبايد در زمين سفت و چمن مصنوعي فوتبال كنم، چرا كه به زانويم فشار مي‌آيد و ديگر نمي‌توانم بازي كنم. من حتي براي اين مساله مدارك پزشكي خودم را به آقاي عابديني دادم و ايشان هم وقتي شرايط من را متوجه شدند، قول همكاري به من دادند.»
محمدي سپس در ادامه درباره شايعاتي كه در رشت پيچيده شده بود، مبني بر اينكه با قاسمپور مشكل دارد، گفت: «واقعا نمي‌دانم اين حرف‌ها از كجا درمي‌آيد، من نه با قاسمپور، بلكه با هيچ كس ديگري در باشگاه و تيم مشكل ندارم. من بعد از بازي با پرسپوليس به خاطر زانوهايم در چمن طبيعي با مربي دروازه‌بان‌هاي تيم به صورت تنهايي تمرين مي‌كنم تا بتوانم بازي كنم و اگر شما توجه كرده باشيد، من بيرون خانه فقط بازي مي‌كنم و در رشت نمي‌توانم بازي كنم. اينها همه‌اش شايعاتي است كه معلوم نيست از كجا درمي‌آيد.»
محمدي سپس درباره جلسه با امير عابديني و نيز مقصد آينده‌اش و تيمي كه در نيم‌فصل دوم بازي خواهد كرد، گفت: «من با آقاي عابديني جلسه داشتم و ايشان گفتند كه دو تيم خواهان من هستند و قرار است كه بيايند و رودررو صحبت كنند و من هم چون با باشگاه قرارداد دارم، همه چيز را به ايشان واگذار كردم.»
محمدي درباره اينكه نام پرسپوليس و سايپا مطرح است و اينكه او خودش تمايل دارد در چه تيمي بازي كند، گفت: «من با داماش قرارداد دارم و باشگاه بايد تصميم بگيرد. براي همين تمايل و دوست داشتن من مطرح نيست، بلكه بايد شرايط را ديد. البته اين بدين معني نيست كه من اصلا هيچ‌كاره باشم، بلكه اول باشگاه و بعد من تصميم مي‌گيرم. براي همين پرسپوليس و سايپا مهم نيست، بلكه بايد باشگاه مورد نظر شرايط داماش و من را تامين كند. البته بايد ببينيم كه شرايط پرسپوليس و سايپا كدام بهتر است، بعد با آقاي عابديني تصميم نهايي را بگيريم. براي همين براي من فرقي نمي‌كند، مهم تصميم درست است و اينكه من بتوانم سال‌هاي بيشتري فوتبال بازي كنم. در چمن طبيعي عمر فوتبالي من زيادتر مي‌شود، ولي چمن مصنوعي باعث مي‌شود كه خيلي‌زود از ميادين دور شوم.»[/quote:a115c7b80a]

به قول ترکها : خوش گلدی ....... ما که نفهمیدیم ضعفت پوله خرد هست و داری میری !!!
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان