[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - محمد محمدی در آستانه جدایی از داماش

محمد محمدی در آستانه جدایی از داماش

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Inja-Rasht » يکشنبه دسامبر 11, 2011 4:08 pm

فقط علی نظر محمدی
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه دسامبر 11, 2011 4:11 pm

[quote:2d20001f08="kasra"]محمدی دروازه بان خوبی بود و میتونست به روزای خوبش برگرده ولی این فراهانی خیلی سوتی هست هر بار که یه توپ سانتر میشه باید منتظر یه سوتیش باشیم.[/quote:2d20001f08]

موافقم که فراهانی کلا" خوب نبود و ششدانگ نیست . اما خداییش هر توپی بر روی دروازه ما که محمدی باشه سانتر میشه ، دل آدم میلرزه . به نظر من حامد طباطبایی میتونه گزینه خوبی باشه . هرچند اگه محمدی با معمارزاده هم معاوضه بشه ، بد نیست !
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه دسامبر 11, 2011 4:15 pm

[quote:196457458a="hamidjavan"]یه خرید اشتباه وگران قیمت دیگه برای ما.مگه این محمدی نمی دونست از اول فصل ما میخوئاهیم تو چمن مصنوعی بازی کنیم یعنی اینعابدینی اینو باهاش طی نکرده بود اینهمه از مسابقات گذشت تا این اقا فهمیدبا چمن مصنوعی مشکل داره واقعا" ادم تعجب میکنه لعنت به هرچه ادم عوضی واشغال. ای کاش اول فصل ان طالبلو رو می گرفتیم.اینقدر هم این برای ما سوتی نمی داد حتما" یه تیم دیگه بره دیگه خوب میشه این تمام سوتیهاش اینجا داده.[/quote:196457458a]

زمان دینورزاده که محمدی بازی نمیکرد و مصدوم شده بود ، من سر تمرین رفته بودم و اون داشت پشت دروازه با موبایل صحبت میکرد ...... من از دیالوگاش متوجه شدم این میخواد بره ، همون لحظه هم به دوستم گفتم . این از داماش پول میخواست ، حالا هم که دید اینجا مردم ازش بازی میخوان و آنچنان از پول خبری نیست ، ترجیح میده بره.من به همون دوستم هم گفتم ، چون آشنا مصدوم شده 99% میره سایپا .
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط shayan63 » يکشنبه دسامبر 11, 2011 4:16 pm

حیف که قدر داشته های خودمونو نداریم علی نظرمحمدیو اون طوری از دست دادیم به امید اینکه دروازبانیو اوردیم که سالها سابقه بازی تو لیگ برترو داره که از شانسمون امسال انتربازیش گل کردهو تازه متوجه شده که ورزشگاه عضدی چمن مصنوعیه اقای محمدی موقعی که داشتی واسه میلیونها تومن پولی که قراره از داماش بگیری چونه میزدی کاش چشماتو باز میکردیو این چیزارو میدیدی.
SHATEL
نماد کاربر
shayan63
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 11, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه دسامبر 11, 2011 4:19 pm

[quote:3477846ee6="siakelach"]آره سوتی های این فصلش رو اینجا خرج کرده
گل سوم بازی با تراکتور یادته؟
وای هنوز وقتی یادم میاد دندونام رو بهم فشار میدم.[/quote:3477846ee6]

عزیز جان گل سوم که پنالتی بود .... سوتی هاش سر گل اول و دوم بود که محسن حسینی زد ! در اینکه اون بازی افتضاح بود ، شکی نیست . بازی سایپا هم کم سر گلها مقصر نبود ! گلی هم که از مس خوردیم تو عضدی ، بد بود . حالا میره یه تیم دیگه میشه غووووووول !!!
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط siakelach » يکشنبه دسامبر 11, 2011 4:27 pm

[quote:cd8ed746f7="miladcivil"][quote:cd8ed746f7="siakelach"]آره سوتی های این فصلش رو اینجا خرج کرده
گل سوم بازی با تراکتور یادته؟
وای هنوز وقتی یادم میاد دندونام رو بهم فشار میدم.[/quote:cd8ed746f7]

عزیز جان گل سوم که پنالتی بود .... سوتی هاش سر گل اول و دوم بود که محسن حسینی زد ! در اینکه اون بازی افتضاح بود ، شکی نیست . بازی سایپا هم کم سر گلها مقصر نبود ! گلی هم که از مس خوردیم تو عضدی ، بد بود . حالا میره یه تیم دیگه میشه غووووووول !!![/quote:cd8ed746f7]

:lol: :lol: :lol: :lol: :!: :!:
خوب من هم سوتی دادم دیگه
چند تا دیگه میتونم سوتی بدم؟
بین همه ی تیم های دنیا
عشق است داماش را
http://www.3pix.ir/viewer.php?file=hltl ... 8i6mu4.jpg
نماد کاربر
siakelach
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » يکشنبه دسامبر 11, 2011 5:21 pm

محمدی که قطعا میره ولی فقط خدا کنه یه دروازه بان خوب بگیریم.

به نظرم میثاق معمارزاده خیلی خوبه و جوونم هست و با انگیزه بازی میکنه نه مثل محمدی !!!!

پارسال تو فولادم عالی کار کرده بود
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه دسامبر 11, 2011 5:25 pm

در مورد شایعه ای که یکی از دوستان گفته بود میلاد زنید پور میخواد بره پرسپولیس باید بگم روزنامه البرز ورزشی این خبر کذب رو منتشر کرد که تیراژش بره بالا .
در مورد محمدی هم چون اینجا یه سایت کاملا اخلاقی و قانونی هست و ما هم آدم های با فهمی هستیم ولی میگم:آخه محمدی تی.....ااا /9/ .....ش :( بی....... /9/ خ.............. آخیش سبک شدم :wink:
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » يکشنبه دسامبر 11, 2011 5:26 pm

پارسال تو استقلال بود غول بود نمیدونم چی شد امسال این قدر سوتی میده فکر کنم یه کم گشاد بازی درآورد.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه دسامبر 11, 2011 6:38 pm

[quote:730cceae84="The_King_of_rasht"]در مورد شایعه ای که یکی از دوستان گفته بود میلاد زنید پور میخواد بره پرسپولیس باید بگم روزنامه البرز ورزشی این خبر کذب رو منتشر کرد که تیراژش بره بالا .
در مورد محمدی هم چون اینجا یه سایت کاملا اخلاقی و قانونی هست و ما هم آدم های با فهمی هستیم ولی میگم:آخه محمدی تی.....ااا /9/ .....ش :( بی....... /9/ خ.............. آخیش سبک شدم :wink:[/quote:730cceae84]

چه فحشی دادی؟ :roll:
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » يکشنبه دسامبر 11, 2011 6:44 pm

نمیدونم چند درصد رفتنش قطعی هست ولی یادم قبل از اومدن به داماش مصاحبه کرده بود امثال برام پول مهم هر تیمی بیشتر پول داد میرم اونجا الانم که باشگاه مشکل مالی داره احتمالا چمن مصنوعی بهونه ای بیش نیست البته نظر من بود
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط 888 » يکشنبه دسامبر 11, 2011 6:53 pm

اگه محمدی بره و معمارزاده بیاد فکر نکنم تاثیری تو کاهش هزینه تیم داشته باشه.اما اگه گلری مثل عباس محمدی که الان گلر سوم تراکتور شده بیاد فکر کنم تواین شرایط ازنظر مالی هم به سود باشگاه باشه چون واقعا بافراهانی نمیشه ادامه داد .عباس محمدی موقعی که تو سپاهان بود ازعوامل اصلی صعود سپاهان به فینال اسیا بود هر چند الان ممکنه زیاد اماده نباشه اما با اوردن یه مربی دروازه بان خوب(باتمام احترامی که برای سجادی قائلم چیزی برای عرضه نداره وهمیشه تمریناتش تکراریه اون مندز هم که فقط برای ضربه پاش اوردن) میتونه دوباره اماده بشه
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط 888 در يکشنبه دسامبر 11, 2011 6:57 pm .
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » يکشنبه دسامبر 11, 2011 6:57 pm

[quote:6b7d4b38af="888"]اگه محمدی بره و معمارزاده بیاد فکر نکنم تاثیری تو کاهش هزینه تیم داشته باشه.اما اگه گلری مثل عباس محمدی که الان گلر سوم تراکتور شده بیاد فکر کنم تواین شرایط ازنظر مالی هم به سود باشگاه باشه چون واقعا بافراهانی نمیشه ادامه داد .عباس محمدی موقعی که تو سپاهان بود ازعوامل اصلی صعود سپاهان به فینال اسیا بود هر چند الان ممکنه زیاد اماده نباشه اما با اوردن یه مربی دروازه بان خوب(باتمام احترامی که برای سجادی قائلم چیزی برای عرضه نداره وهمیشه تمریناتش تکراریه اون مندز هم که فقط برای ربه پاش اوردن) میتونه دوباره اماده بشه[/quote:6b7d4b38af]

فکر کنم گیلانی هم هست. :twisted:
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط 888 » يکشنبه دسامبر 11, 2011 6:58 pm

[quote:c24779d92f="Rashti0131"][quote:c24779d92f="888"]اگه محمدی بره و معمارزاده بیاد فکر نکنم تاثیری تو کاهش هزینه تیم داشته باشه.اما اگه گلری مثل عباس محمدی که الان گلر سوم تراکتور شده بیاد فکر کنم تواین شرایط ازنظر مالی هم به سود باشگاه باشه چون واقعا بافراهانی نمیشه ادامه داد .عباس محمدی موقعی که تو سپاهان بود ازعوامل اصلی صعود سپاهان به فینال اسیا بود هر چند الان ممکنه زیاد اماده نباشه اما با اوردن یه مربی دروازه بان خوب(باتمام احترامی که برای سجادی قائلم چیزی برای عرضه نداره وهمیشه تمریناتش تکراریه اون مندز هم که فقط برای ربه پاش اوردن) میتونه دوباره اماده بشه[/quote:c24779d92f]

فکر کنم گیلانی هم هست. :twisted:[/quote:c24779d92f] کرمانیه
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » يکشنبه دسامبر 11, 2011 6:59 pm

[quote:cb347b9cb7="888"][quote:cb347b9cb7="Rashti0131"][quote:cb347b9cb7="888"]اگه محمدی بره و معمارزاده بیاد فکر نکنم تاثیری تو کاهش هزینه تیم داشته باشه.اما اگه گلری مثل عباس محمدی که الان گلر سوم تراکتور شده بیاد فکر کنم تواین شرایط ازنظر مالی هم به سود باشگاه باشه چون واقعا بافراهانی نمیشه ادامه داد .عباس محمدی موقعی که تو سپاهان بود ازعوامل اصلی صعود سپاهان به فینال اسیا بود هر چند الان ممکنه زیاد اماده نباشه اما با اوردن یه مربی دروازه بان خوب(باتمام احترامی که برای سجادی قائلم چیزی برای عرضه نداره وهمیشه تمریناتش تکراریه اون مندز هم که فقط برای ربه پاش اوردن) میتونه دوباره اماده بشه[/quote:cb347b9cb7]

فکر کنم گیلانی هم هست. :twisted:[/quote:cb347b9cb7] کرمانیه[/quote:cb347b9cb7]

ولی فکر کنم تو یه تیم گیلانی بازی می کرد.
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان