من یه توصیه ای دارم برات.سعی کن در درجه اول فقط هوادار تیمت باشی و بعد از اون از یک شخصیت خوشت بیاد یا بدت بیاد. اگر هوادار تیمت باشی هرگز دشمنی خودت رو قاطی مسائل شخصی نمی کنی.
فکر نمی کنم تا الان کسی اینجا فهمیده باشه که مثلا من با یکی مشکل دارم یا خوشم میاد جز شما که گفتی طرفدار قاسمپوری

مثلا فکر نمی کنم پارسال تو قضیه والیبال کسی فهمیده باشه که ما با علی نادی به مشکل خوردیم و توی تحلیل های فنی اگر بد بوده از بدی فنی گفتیم خوب بوده از خوبی فنی...
شخصیتها میان و یه روزی میرند و اون چه که میمونه تیم و شهر رشته... حتی بومی ها هم یه روزی میرند. اگر پارسال قبل از اومدن دینورزاده اینجا عضو بودی وقتی که بچه ها می گفتند این کیه تو برق خرابکاری کرده و من میگفتم صبر کنید بیاد و عملکردش رو ببینیم و... میگفتی هوادارشم. قبلا هم گفتم با دینورزاده ارتباط نزدیک تری داشتیم تا قاسمپور و در مورد مسائل مختلف و انتقادات یا نظرات ارتباط خوبی داشتیم و هنوز هم داریم و شاید یه روزی دوباره بیاد ولی هر چی بود 10 هفتست که رفته. رفت چون با تیم به بن بست خورد و مطمئن باش به باخت هایی فجیع تر از سه بر صفر برابر سپاهان و سایپا می رسیدیم.
پارسال که پوشنیک رفت خیلی دوست داشتیم ناظمی سرمربی بشه و امسال هم همینطور...ولی وقتی افشین خان رغبتی برای سرمربی شدن نداره و نشون نمی ده دیگه این حرفها چیه؟! برو با خودش صحبت کن... از دور واستیم بگیم این دوست دارم بشه نشه میخوام نباشه که نیست!
مسائل درون تیمی هم که قبلا گفتم اگر واقعا می خوای بدونی خب بیا پیش بهت بگم. رو به رو میشینی و اگر هم من رو روی چهره نشناسی بیشتر بچه های اونجا منو میشناسند و ازشون بپرسی راهنماییت می کنند.

ولی یه چیزی رو راجع به مدیریت بگم .
اولا من نفهمیدم حرکت مظلومی و فتح الله زاده بالاخره جلوی جباری درست بود یا نه؟ مدیریت یعنی اینکه در عین حال که با بازیکنت رفاقت داری بتونی کنترلش کنی... من باید بگم اگر یک مربی مثل اواخر دینورزاده بود به راحتی همین الان چند بازیکن که ازشون اسم نمی برم تیم رو به حاشیه می بردند یه مثال بخوام بزنم سر همین فریادهایی هست که میگی . قاسمپور میگه فلانی پنالتی نزن ، بازیکن میره سمت توپ ...میگم پنالتی نزن بزنی باید سه دور دور زمین بدویی تعارف ندارم، بازیکن بی خیال میشه و قاسمپور میگه اصلا مالیخولیا داری تو و بازیکن می خنده. اینو مثال زدم... البته از طرفی قضیه جهانگیر هم همونطوری که دو جلسه تمرینی تنبیه شد بعد از اون به تیم برگردوند تا نابود نشه بازی اول رو که به خاطر عدم تمرین مناسب نبود، بازی دوم رو هم وقتی بازیکن هم پستش خوب کار می کنه و پاس گل میده چرا بیاردش تو زمین؟؟
داداش هر حرکتی رو که نمیشه قدم به قدم شکافت و توضیح داد . منظور از مسائل درون تیمی خیلی چیزها می تونه باشه... از تفکرات تاکتیکی تا آمادگی بازیکنان تا تمرینات تا حواشی داخل و خیلی چیزها.
در مورد پست بازیکنان هم حرف های جالبی زدی که به هر حال نظرته چی بگم!!!!!