[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - آیا با حضور مهدوی کیا در ترکیب اصلی موافقید؟نظرسنجی

آیا با حضور مهدوی کیا در ترکیب اصلی موافقید؟نظرسنجی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

آیا با حضور مهدوی کیا در ترکیب اصلی موافقید؟

بله
20
30%
خیر
47
70%

کل آرا : 67

پستتوسط MEHRDAD » شنبه دسامبر 10, 2011 12:15 pm

طرفدار قاسمپور ؟!
من یه توصیه ای دارم برات.سعی کن در درجه اول فقط هوادار تیمت باشی و بعد از اون از یک شخصیت خوشت بیاد یا بدت بیاد. اگر هوادار تیمت باشی هرگز دشمنی خودت رو قاطی مسائل شخصی نمی کنی.
فکر نمی کنم تا الان کسی اینجا فهمیده باشه که مثلا من با یکی مشکل دارم یا خوشم میاد جز شما که گفتی طرفدار قاسمپوری :wink:
مثلا فکر نمی کنم پارسال تو قضیه والیبال کسی فهمیده باشه که ما با علی نادی به مشکل خوردیم و توی تحلیل های فنی اگر بد بوده از بدی فنی گفتیم خوب بوده از خوبی فنی...
شخصیتها میان و یه روزی میرند و اون چه که میمونه تیم و شهر رشته... حتی بومی ها هم یه روزی میرند. اگر پارسال قبل از اومدن دینورزاده اینجا عضو بودی وقتی که بچه ها می گفتند این کیه تو برق خرابکاری کرده و من میگفتم صبر کنید بیاد و عملکردش رو ببینیم و... میگفتی هوادارشم. قبلا هم گفتم با دینورزاده ارتباط نزدیک تری داشتیم تا قاسمپور و در مورد مسائل مختلف و انتقادات یا نظرات ارتباط خوبی داشتیم و هنوز هم داریم و شاید یه روزی دوباره بیاد ولی هر چی بود 10 هفتست که رفته. رفت چون با تیم به بن بست خورد و مطمئن باش به باخت هایی فجیع تر از سه بر صفر برابر سپاهان و سایپا می رسیدیم.

پارسال که پوشنیک رفت خیلی دوست داشتیم ناظمی سرمربی بشه و امسال هم همینطور...ولی وقتی افشین خان رغبتی برای سرمربی شدن نداره و نشون نمی ده دیگه این حرفها چیه؟! برو با خودش صحبت کن... از دور واستیم بگیم این دوست دارم بشه نشه میخوام نباشه که نیست!
مسائل درون تیمی هم که قبلا گفتم اگر واقعا می خوای بدونی خب بیا پیش بهت بگم. رو به رو میشینی و اگر هم من رو روی چهره نشناسی بیشتر بچه های اونجا منو میشناسند و ازشون بپرسی راهنماییت می کنند. :wink:
ولی یه چیزی رو راجع به مدیریت بگم .
اولا من نفهمیدم حرکت مظلومی و فتح الله زاده بالاخره جلوی جباری درست بود یا نه؟ مدیریت یعنی اینکه در عین حال که با بازیکنت رفاقت داری بتونی کنترلش کنی... من باید بگم اگر یک مربی مثل اواخر دینورزاده بود به راحتی همین الان چند بازیکن که ازشون اسم نمی برم تیم رو به حاشیه می بردند یه مثال بخوام بزنم سر همین فریادهایی هست که میگی . قاسمپور میگه فلانی پنالتی نزن ، بازیکن میره سمت توپ ...میگم پنالتی نزن بزنی باید سه دور دور زمین بدویی تعارف ندارم، بازیکن بی خیال میشه و قاسمپور میگه اصلا مالیخولیا داری تو و بازیکن می خنده. اینو مثال زدم... البته از طرفی قضیه جهانگیر هم همونطوری که دو جلسه تمرینی تنبیه شد بعد از اون به تیم برگردوند تا نابود نشه بازی اول رو که به خاطر عدم تمرین مناسب نبود، بازی دوم رو هم وقتی بازیکن هم پستش خوب کار می کنه و پاس گل میده چرا بیاردش تو زمین؟؟
داداش هر حرکتی رو که نمیشه قدم به قدم شکافت و توضیح داد . منظور از مسائل درون تیمی خیلی چیزها می تونه باشه... از تفکرات تاکتیکی تا آمادگی بازیکنان تا تمرینات تا حواشی داخل و خیلی چیزها.

در مورد پست بازیکنان هم حرف های جالبی زدی که به هر حال نظرته چی بگم!!!!!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط aliabed » شنبه دسامبر 10, 2011 12:36 pm

واقعاً من نمیدونم کسی که الآن تو این وضعیت بحث دینورزاده رو میکشه وسط جز به حاشیه بردن تیم،چه قصد و هدفی میتونه داشته باشه !!!
بحث سر کی باشه و نباشه نیست! بحث سر مشکلات تیم هست ! تیم ما اونقدر مشکلات داره و اونقدر دشمن زیاد داره که توقع میره از هوادار فقط حمایت دیده بشه !
دینورزاده 11 هفته وقت داشت و نتیجه نگرفت! تیم رو به حاشیه کشوند،نظم رو نتونست برقرار کنه،تاکتیک تیمش بر دفاع صرف استوار بود و جرأت رو از تیم گرفته بود! میزان لج آقا تا حدی بود که بازیکن هایی که الآن به شدت نبودشون احساس میشه رو مفت از دست دادیم ! دلاورانی نظیر سهرابی و میکائیلی !
شکر خدا جلوی ضرر گرفته شد و با قاسمپور شجاعت گمشده به تیم برگشته اما باز تمام مشکلات حل نشده! وقتی تیمی نتیجه نمیگیره یا چند نتیجه ضعیف میاره ،فرصت طلبان فرصت رو غنیمت میدونن و از هر حربه ای برای به حاشیه بردن تیم استفاده میکنند!
من شما دوست عزیز رو نمیشناسم و نمیدونم چقدر به رشت و رشتی بودنتون علاقه مندید ! اما برادر من،اینجا بحث من و شما مطرح نیست! بحث کلی تری مطرح هست و اون شهر ما رشت هستش !
وقتی چنین چیزی مطرح میشه م باید علایق و سلایق شخصیمون رو کنار بذاریم و واقعیت ها رو ببینیم ! قاسمپور اشتباهاتی داشته(جز خدا کی بی اشتباهه؟) اما این اشتباهات اونقدری نیست که بخواد برای تیم ضرری ایجاد کنه یا گزگ به دست دشمنان بده ! در حال حاضر با توجه به اینکه داماش خوب نتیجه گیری کرده تنها سلاح دشمنان شهر ما به حاشیه کشوندن تیم و بزرگ کردن اتفاقات ریز برای از کار انداختن تمرکز و از بین بردن اتحاد مردم شهر ماست !
فریب این بازی کثیف رو نخوریم! اشتباهات خودمون رو در قالب نقد به هم انتقال بدیم و نه در قالب جبهه گیری و توهین و ... به همدیگر تحمیل کنیم !
شاد و سرزنده باشید!
aliabed
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 04, 2011 12:00 am

پستتوسط siakelach » شنبه دسامبر 10, 2011 12:38 pm

:!: :lol: :)
/6/
آدرس بده بیاد یه مشت محکم بزنیم به دشمنای داماش.
/23/
بین همه ی تیم های دنیا
عشق است داماش را
http://www.3pix.ir/viewer.php?file=hltl ... 8i6mu4.jpg
نماد کاربر
siakelach
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط armin5 » شنبه دسامبر 10, 2011 1:05 pm

مهدوی کیا خیلی کند شده واستقامتش خیلی پایین اومده .این خصوصیات برای دافع راست باید از همه ی خصوصیات دیگش برتر باشه که ماله مهدوی کیا برعکسه. ولی از نظر بقیه فاکتور ها خوبه .
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » شنبه دسامبر 10, 2011 1:53 pm

واقعا کسایی که میگن دینورزاده باید میموند باید به سلامت عقلیشون شک کرد!!!!اگه الان دینورزاد بود از ته جدول زده بودیم بیرون افتاده بودیم دسته یک.من کسی بودم که شدیدا با امدن قاسمپور مخالف بودم ولی چه خوبه ادم چشمشو باز کنه و واقعیاتو ببینه.وقتی تیمو از ته جدول اورد ششم فکر نکنم بشه اصلا حرفه دینورزادرو زد.نمیگم قاسمپور عالیه و اصلا مشکل نداره ولی هرچی هست نتایجی که گرفت قابل قیاس با دینورزاده نیست
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه دسامبر 10, 2011 3:33 pm

[quote:64775fbfc9="only_abarar"]واقعا کسایی که میگن دینورزاده باید میموند باید به سلامت عقلیشون شک کرد!!!!اگه الان دینورزاد بود از ته جدول زده بودیم بیرون افتاده بودیم دسته یک.من کسی بودم که شدیدا با امدن قاسمپور مخالف بودم ولی چه خوبه ادم چشمشو باز کنه و واقعیاتو ببینه.وقتی تیمو از ته جدول اورد ششم فکر نکنم بشه اصلا حرفه دینورزادرو زد.نمیگم قاسمپور عالیه و اصلا مشکل نداره ولی هرچی هست نتایجی که گرفت قابل قیاس با دینورزاده نیست[/quote:64775fbfc9]

آره آبرار با تمام احترام برای دینورزاده اگه الان بود وضعیت خیلی بد بود...نباید به خاطر اینکه آبشک رو بازی میداد بگیم عالیه اما از لحاظ فنی پایین تر از قاسمپوره
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » شنبه دسامبر 10, 2011 10:44 pm

تو این شرایط کسی که از دینور زاده میگه احتمالا فوتبالو با شطرنج اشتباه گرفته!!!!
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه دسامبر 11, 2011 4:44 am

ممنون از نظرهاتون .... واقعا عجیب شیرفهم شدیم !!! و همونطوری که می دونستم این نظرها رو می دیدم ... به هر حال گذشت زمان همه چیز رو مشخص میکنه ...
دوست عزیزی که فوتبال رو بهتر از شطرنج میشناسی امیدوارم شما جزو اون گروه نبوده باشی که مهدوی کیا رو هو میکردن یا چاووشی رو به فحش بسته بودن ...
اون دوستمون که میگه حکی گفته حاجتی هافبک چپه که دمش گرم ... چون حاجتی رو هر جا بذارن بازی میکنه و خوب هم بازی میکنه اگه یه بار گذاشتنش دفاع چپ مطمئن باش از ابوذر هم بهتر بازی میکنه ولی پستش اون نیست ....
اون دوستمون هم که میگه نباید به خاظر بازی دادن آبشک از دینورزاده حمایت کرد که ...
اون یکی دوستمون میگه کسی که این حرف رو میزنه تیم رو میبره تو حاشیه !!! آخه دوسته من با حرفهای من و شما تیم میره تو حاشیه ؟؟؟ اگه اینجوریه خیلی خودمون رو بالا گرفتیم براااا ...
متاسفانه نمیشه یا نمی تونم این موضوع رو جا بندازم که من طرفدار دینورزاده نیستم ولی چجوری میشه فهموند خدا می دونه ...
به هر حال دوستان حزب باد زیادن و گذشت زمان همه چیز رو مشخص میکنه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Hamed9 » يکشنبه دسامبر 11, 2011 9:29 am

حالا یک باخت رو بدشانسی و داور می گیریم یا بی دقتی بازیکن ها زمین و زمان رو ندوزید. ما امسال همین رتبه رو داشته باشیم و حذفی هم حذف بشیم باز هم شاهکار هست با این شرایط.
من مدت زیادی نیست که عضو شدم ولی در همین مدت دیدم بعضی ها توی برد هم از یه چیزی میخواند ایراد بگیرن. نظرات رو خوندم آقا پدرام در مورد دینورزاده حرفی نیست چون همه می دونند گند زد اما اینکه حزب باد میگی خیلی ها هستند رو نفهمیدم!
یعنی چون قرار هست در آینده قاسم پور با تیم خدای نکرده مشکل پیدا بکنه الان نباید از اون و تیم حمایت کرد چون اسمش میشه حزب باد؟ این حرفت یه کم کل حرف هات رو زیر سوال برد.
این چه حرفی هست مگه شما تازه فوتبالی شدی و فوتبال می بینی که این رو می گی دوست من؟ خب چه کسی می تونه بگه نادر دست نشان هم اگر توی تیم بود همیشه نتیجه می گرفت؟ یک جایی هر مربی عوض میشه .
بعدشم مصطفی حاجتی دوست منه و از خیلی وقت پیش می شناسمش هم دفاع چپ بازی کرده قبلا و هم اینکه هافبک چپ و هافبک وسط سمت چپ .
نماد کاربر
Hamed9
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 24, 2011 12:00 am

پستتوسط shahreman » يکشنبه دسامبر 11, 2011 9:37 am

آخه این چه نظر سنجی هستش داداش من عزیز من حق با بازیکنی هستش که آماده باشه برای تیمش مفید واقع بشه حالا میخواد مهدوی کیا باشه مسی باشه یا هر بازیکن دیگه
(با احترام به مهدی مهدوی کیا)
نماد کاربر
shahreman
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 22, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه دسامبر 11, 2011 9:42 am

به نظرت واقعا مهدی آماده است ؟
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط siakelach » يکشنبه دسامبر 11, 2011 9:50 am

مهدی که اصلا آماده نیست ولی میذارتش نمیدونم چرا.
الان تمام تیم ها موجه شدن و ارنجشون رو به سمت چپ خودشون می برن تا بتونن ضربه بزنن.
متاسفانه جواب هم گرفتن.
هنوز هم میگم چه اصراریه که دفاع راست بذارنش که تمام فشار رو آلوز بمونه که اون هم کم بیاره.
الان عملا 3 دفاعه داریم بازی میکنیم.
سیستم تیم شده 1-3-2-3 و مهدی نخودی شده اونجا.
اگه سانترهاش رو بگید که هر 20 تا یکیش به محوطه میرسه.ضربه کاشته شمت راست و کرنر هاش رو هم که نگو.
بین همه ی تیم های دنیا
عشق است داماش را
http://www.3pix.ir/viewer.php?file=hltl ... 8i6mu4.jpg
نماد کاربر
siakelach
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am

...

پستتوسط monfared » يکشنبه دسامبر 11, 2011 10:22 am

انصافا یک باخت این همه حاشیه دارد ؟؟؟!!!
کل تیم در یک افت نسبی بوده و فقط بحث مهدوی کیا نیست.
روشن است که در برابر بازیکنان جوان و دونده ی نفت، مهدوی کیا کم بیاورد.
نفت خیلی پرسینگ را رعایت کرد و دست ما را خوانده بود.
اشتباهات داوری هم مزید علت...
فوتبال دو رو دارد و یک روی آن برد است فقط و نمی شود روی دیگر آن را نادیده گرفت و در این بازی، سهم داماش باخت بوده است.
این بحث ها باعث نمی شود که قاسم پور روی ترکیب خودش دست ببرد.
حالا بیاییم و نه در تیم که بین هوادارن حاشیه ایجاد کنیم ثمره ای ندارد جز جدل و دلخوری هایی که در بحث ها مشاهده می شود و چند دسته شدن ِ هوادارن.
یک تیم آسیایی، تماشاگران ِ آسیایی هم می خواهد و باید برای طرفداری از چنین تیمی، دل هایی بزرگی هم داشت.
یک نگاهی به نظرات بیاندازیم، در می یابیم هر کس روی حرف خودش اصرار دارد.
این که این همه هوادارن تعصب دارند، این همه به مسائل تیم اشراف دارند خیلی خوب است، اما این که برای تیم مساله ایجاد کنند که خوب نیست.
دوستان بد نیست تحمل خودمان را هم بالا ببریم.
داریم حرف می زنیم و همه مان هم می خواهیم باد در پرچم داماش بوزد هم چنان ...!
[b:ad38487674]هر کسی در داماش توپ می زند سرباز است و نه بیشتر[/b:ad38487674].
همه موظف اند تا می توانند برای تیم بجنگند.
در طول بازی های داماش ما نشانی از کم فروشی ندیدیم و هیچ بازیکنی دارای چنین خصلتی نبوده است.
بازیکنان را اما در جدیت و تعصب شان می شود رده بندی کرد.مثلا غلامی،چاوشی،آبشک،نظیف کار و ... سربازانی هستند که مثل گلادیاتور می جنگند.
هیچ کس متهم نیست.
کسی می تواند بگوید چون زنید پور رشتی نیست، بومی نیست، کم دویده؟
یا اصلا سایرین ...
متاسفانه آن لقب کهکشانی ها که ابتدای فصل به داماش دادند خیلی درست نبود.
آیا خرید های باشگاه را تماما تایید می کنید!
همان هایی که الان دلمان می خواهد به عنوان یار قرضی بدهیم بروند ...
این ها انتخاب چه کسی بوده، من و شما!؟
مشکل این جاست که در راس تصمیم گیری باشگاه تفکر درست و منسجمی نبوده و اصلا بستن این تیم در زمان مربی با تفکرات کاملا متفاوتی بوه است و حالا قاسم پور باید مهره های آن مربی را به بازی بگیرد.من شک ندارم اگر قاسم پور در زمان جذب بازیکن بود ما اکنون و اصلا چنین نظر سنجی را نداشتیم که بخواهد در حاشیه اش این اندازه بحث ایجاد شود!!!
سرمربی نظر خودش را دارد و او هم مایل نیست که در کارنامه اش حتی یک باخت ثبت شود.
من در مورد قاسم پور معتقدم که تیم را اصلا با اندیشه ی دفاعی نمی بندد.
آدم منطقی هست و اگر ایرادی هست اعتراف می کند.
آدمی نیست که به کسی باج بدهد و زیر بار توصیه برود.
اما ممکن است در پافشاری های خودش دچار اشتباه شود ( که مثلا من در مورد عدم استفاده از آبشک، گاها چنین تصوری دارم.)
یک نکته ی دیگر که دوست دارم عرض کنم و مطمئن هستم به عزیزانی بر خواهد خورد، این است که من ترجیح می دهم به جای حمایت از افراد در تیم، بیشتر به باشگاه و منافع باشگاه فکر کنم.
تمام این بازیکنان چه بومی و چه غیر بومی،زیر پرچم باشگاه داماش و برای رشت توپ می زنند.
ترجیم می دهم تیمم بومی باشد، بازیکنان بومی تیم را تشکیل دهند، فرصت ِ بازی کردن و ستاره شدن با آنان باشد؛ آبشک،چاوشی،نظیف کار،اصلا همان نظر محمدی که متاسفانه به خاطر ورود یک دروازه بان ِ نا آماده _ تصمیم به ترک رشت گرفت ...
این ها همه درست.
اما قبول ندارم که اگر در شرایط برابر، مهدوی کیا اماده نباشد و چاوشی هم، بیایم بگویم یکی برود بنشیند و به دیگری حق نداریم توهین کنیم، که یکی بومی و دیگری غیر بومی ...
چاوشی افتخار رشت است.
اما رشت، مردم رشت و هوادران داماش، اگر به دلیل عدم آمادگی هر بازیکنی تیم شهرشان مشکل پیدا کند،مثلا به سقوط برسد،دیگر تیمی نخواهد بود که مهدوی و مختاری و آبشک و نظیف کار و ... در آن چهره شوند و حق فوتبال رشت را در مملکت بگیرند.
تیم باید نتیجه بگیرد تا بازیکنان در سطح اول کشور توپ بزنند، چهره باشند.
به هر دلیلی، و به دلیل عدم آمادگی هر بازیکنی، تاکید می کنم، هر بازیکنی تیم نتیجه نگیرد،رشت، هواداران، مردم رشت و استان ... متضرر خواهند بود.
دیگر فرقی نمی کند چه کسی بد بازی می کند ... چه بومی چه غیر بومی...
این نظر شخصی من با احترام به تمام دوستان است و من در تمام پست های مربوطه به مهدوی کیا منتقد بوده ام، و همواره گفته ام تیم را با نام بازیکنان نباید بست و خرید این باریکن را از اشتباهات باشگاه می دانم.
اما این را باید به تمام تیم تعمیم داد و شامل هر بازیکن نا آماده ی بومی هم می شود.
و در پایان ... همچنان با هر گونه توهینی به هر بازیکنی چه بومی و چه غیر بومی ، غیر از مقوله ی نقد ... مخالفم.

به امید موفقیت داماش
آخرين ويرايش توسط monfared on يکشنبه دسامبر 11, 2011 10:45 am, ويرايش شده در 2.
http://aryapayam.ir
آریا پیام؛ سامانه ی هوشمند پیام کوتاه
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » يکشنبه دسامبر 11, 2011 10:36 am

[quote:0f68d10e85="pedram_1367"]ممنون از نظرهاتون .... واقعا عجیب شیرفهم شدیم !!! و همونطوری که می دونستم این نظرها رو می دیدم ... به هر حال گذشت زمان همه چیز رو مشخص میکنه ...
دوست عزیزی که فوتبال رو بهتر از شطرنج میشناسی امیدوارم شما جزو اون گروه نبوده باشی که مهدوی کیا رو هو میکردن یا چاووشی رو به فحش بسته بودن ...
اون دوستمون که میگه حکی گفته حاجتی هافبک چپه که دمش گرم ... چون حاجتی رو هر جا بذارن بازی میکنه و خوب هم بازی میکنه اگه یه بار گذاشتنش دفاع چپ مطمئن باش از ابوذر هم بهتر بازی میکنه ولی پستش اون نیست ....
اون دوستمون هم که میگه نباید به خاظر بازی دادن آبشک از دینورزاده حمایت کرد که ...
اون یکی دوستمون میگه کسی که این حرف رو میزنه تیم رو میبره تو حاشیه !!! آخه دوسته من با حرفهای من و شما تیم میره تو حاشیه ؟؟؟ اگه اینجوریه خیلی خودمون رو بالا گرفتیم براااا ...
متاسفانه نمیشه یا نمی تونم این موضوع رو جا بندازم که من طرفدار دینورزاده نیستم ولی چجوری میشه فهموند خدا می دونه ...
به هر حال دوستان حزب باد زیادن و گذشت زمان همه چیز رو مشخص میکنه ...[/quote:0f68d10e85]
حزب باذ اون کسیه که 4ماهه طرفداره داماش شده
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه دسامبر 11, 2011 11:43 am

1.خیلی خوشحالم که همه دارن بحث میکنن و دیگه از اون سبک قدیمی داره در میاد سایت .
2.اینها حاشیه نیست .و اینها یه بحث درسته که شاید به نتیجه برسه شاید هم بی پایان تومو بشه .
3.در مورد بازیکن با اخلامون باید بگم که مهدی با همه خوب بودنش و با شخصیت بودنش دیگه اونی نیست که بهش میگفت موشک .
اشتبهاتش بقدری زیاد شده که حتی نمیشه توی یه نمیه بازی داد .اضلفخه وزن که ناجور محسوسه .و توی سرعت ها اصلا یه کسی نمیرسه و حتی بازیکن جوون بی تجربه با توان بالایی که داره راحت رد میشه .مشکل اینا نیست عمق ماجرا اینه که کیا وقتی جا میمونه یه بازیکن مثل آلوز هم پشتس هست .با وجود آلوز باز هم توپ ها پوشش داده میشه اما خوب آلوز هم نمیتونه به همه توپها برسه .حتی با پوششی که میده وسط خالی میشه و گل آسون تر میشه .
همون جوری که همه ما بازی با لنگ با اشتباه باختیم بازی با ماشین سازی هم داشتیم میباختیم.وقتی پنالتی شد یادتون باید باشه .حداقل 3تا دفاع ما یه میزان 5 6 متر جلو بودن و یه مهاجم پشت اینا توپ رسید به اون گفتم افسایده اما دیدم مهدوی کیا اونا رو پر کرده .شاید متوجه نشدید 6 7 متر عقبتر از بقیه مدافع ها بود .خی معلوم که توان بازی رو نداره و همون شد که پنالتی دادشیم که هیبت آبرار ممد آبشک خطیبی رو گرفت و خراب کرد .
دوستان من در آخر 2تا چیز میخام بگم:
1.زمانی که مهدوکیا گفت بازی با پیروزی توپ به گٍل نشست و نتونستم دفع کنم واسم عجیب بود .ما میگیم کیا تجربه داره .پس کو؟این که دقیقه 80 توپ بید یه ضرب رد بشه توی اون جو رو هم جهانگیر هم میدونه .پس فرق جهانگیر با مهدوی کیا چیه ؟انصافا بهتر نیس که از حسینی و جهانگیر استفاده شه تا همین اشتباهات رو بکنن اما میگیم جوون هستن و 2 3 سال توی داماش میمونن .
2.وقتی بازی داماش میریم یا پخش زنده هستش نگاه کنید ببینید چه کاری مثبتی انجام میده .
3.من وقتی داشت کیا میرفت بیرون همه شاکی بودن .دوستان اگه احترام نمیزاریم به بازیکن خودمون روی مهدی کیا بذارید چون یادمه سایت ها نوشته بودن مهدوی کیا دایی رو برد چون 2تا پاس گل داد.
همه میدونیم که میلاد آرپیچی زد و مهدوی یه توپ قل داد تا آماده بشه برای ضربه ردن که اون کارو همه میتونن انجام بدن حتی من . :!:
نتیجه حرفم این که زوم رو مهدویکیا زیاد اگه اخم کنیم به بهش میگن بهش فحش دادیم .بعد میگن کل ایران با مهدوی کیا خوب هست این رشتیها هستن که با همه مشکل دارن .پس احساسی برخورد نکنیم .باور کند اگه این اتفاق بیوفته رشت رو به .............میشناسن .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 4 مهمان