[quote:6512a2eca3="arvand"][quote:6512a2eca3="MEHRDAD"]چرا دوست دارید مثلا جو رو متشنج نشون بدید یا کسی از کسی می ترسه یا نمی دونم از این حرفا؟! واقعا دلیلش رو نمی فهمم؟ خیلی دوست دارم منطقی بدونم که چند نفر تو این سایت معتقدند که آبشک تو بازی با صبا خوب بازی کرده؟ یا خیلی دوست دارم بدونم چاوشی کجا بازی بکنه؟ اصلا بازی بکنه یا نکنه؟! وقتی چاوشی توی توک حمله نشد از موقعیت ها استفاده کنه کجا بیاد؟ بازی نکنه نمی گید چرا بازی نمی کنه؟ یا اون بازی دقیقه 86 میاد گفته میشه چرا دقیقه 86 زودتر بیاد... زودتر میاد چرا موقعیت خراب میشه. سیدعلی حسینی که اصلا با اون سید علی اول فصل کلی فرق کرده و نمی دونم چرا اینقدر نا آمادست.
بعد گفته میشه جهانبخش پستش اونجا نیست بره جای ابراهیمی ، جهانگیر هم بازی باید بکنه بعد دفاع که مهدوی کیا نمونه ... زنیدپور بیاد اینور...
آقا عذر می خوام خب یهو ارنج رو از همینجا تنظیم کنیم بدیم دست سرمربی دیگه...
من وکیل مدافع قاسمپور یا هیچ شخصی نیستم و اصلا من هم معتقدم به ترکیب بازی با صبا نباید دست می زد ولی بعضی وقتا آدم یه چیزایی می خونه دیگه پاره اسفناج بوجور میاره
پ.ن : خیلی وقته که سعی کردم تو نظرات دخالتی نداشته باشم ولی دیگه این سری نشد شرمنده اخلاق ورزشکاری همه.[/quote:6512a2eca3]
مهرداد من اینو میگم ما داخله تیم نیستیمو نمیدونیم چی تو تیم میگذزه؟بهتره یه خورده ادم متعارف برخورد کنه مثلا همه میگن ابشک فیکس باشه منم میگم باید فیکس باشه اما ما نمیدونم چی تو تیم هست که ابشکو فیکس نمیذارن[/quote:6512a2eca3]
اين واسه منم سواله!!!!!!!!آبشك خيلي غيرتي بازي ميكنه.دور از تعصب بازيشم واقعا عاليه.هروقت مياد تو زمين تيم جون ميگيره:البته منكر اينم نيستم كه تو يكي دو تا بازي خوب بازي نكرده ولي بازي هاي درخشاني داشته.تو بازي نفت هم كه عالي بود.ابووووووووووووووووووووووووووووو آبشك بايد فيكس باشه