[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVS نفت تهران/تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلانVS نفت تهران/تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MEHRDAD » جمعه دسامبر 09, 2011 8:29 pm

چرا دوست دارید مثلا جو رو متشنج نشون بدید یا کسی از کسی می ترسه یا نمی دونم از این حرفا؟! واقعا دلیلش رو نمی فهمم؟ خیلی دوست دارم منطقی بدونم که چند نفر تو این سایت معتقدند که آبشک تو بازی با صبا خوب بازی کرده؟ یا خیلی دوست دارم بدونم چاوشی کجا بازی بکنه؟ اصلا بازی بکنه یا نکنه؟! وقتی چاوشی توی توک حمله نشد از موقعیت ها استفاده کنه کجا بیاد؟ بازی نکنه نمی گید چرا بازی نمی کنه؟ یا اون بازی دقیقه 86 میاد گفته میشه چرا دقیقه 86 زودتر بیاد... زودتر میاد چرا موقعیت خراب میشه. سیدعلی حسینی که اصلا با اون سید علی اول فصل کلی فرق کرده و نمی دونم چرا اینقدر نا آمادست.
بعد گفته میشه جهانبخش پستش اونجا نیست بره جای ابراهیمی ، جهانگیر هم بازی باید بکنه بعد دفاع که مهدوی کیا نمونه ... زنیدپور بیاد اینور...
آقا عذر می خوام خب یهو ارنج رو از همینجا تنظیم کنیم بدیم دست سرمربی دیگه...
من وکیل مدافع قاسمپور یا هیچ شخصی نیستم و اصلا من هم معتقدم به ترکیب بازی با صبا نباید دست می زد ولی بعضی وقتا آدم یه چیزایی می خونه دیگه پاره اسفناج بوجور میاره :roll:

پ.ن : خیلی وقته که سعی کردم تو نظرات دخالتی نداشته باشم ولی دیگه این سری نشد شرمنده اخلاق ورزشکاری همه.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » جمعه دسامبر 09, 2011 8:29 pm

[quote:3b424316a1="miladcivil"][quote:3b424316a1="amir131"]هم مهدوی کیا هم ابوذر پاشنه اشیل تیمن حاجتی باید بره دفاع چپ علی حسینی هم بیاد دفاع راست[/quote:3b424316a1]

امیر جان منم موافقم که ضعف دفاعی ما در کناره هاست ، اما مشکل اصلی در هافبک ما هست ، مخصوصا" هافبک دفاعی . به خدا مهدوی هافبک دفاعی نیست و یا حتی حاجتی و اگه هم خوب کار میکنن و تا دقیق 90 تعصب دارن به خاطر شهرمونه . باید قاسمپور از اشتباهاتش در این بازی درس بگیره . بازی با صبا وقتی آبشکو بازی دادی و مهدوی یک خط رفت جلو و زنیدپور در چپ ، تیم نتیجه گرفت . آقای قاسمپور خودتم اعتقاد داری که نباید ترکیب تیم برنده رو دست زد ، پس از محبوبیت آبشک بین مردم ترسیدی که فیکس بازیش ندای ؟ چه دلیلی میتونست داشته باشه ؟ آخه برا کو سال چاووشی هافبک چپ بووو آخه برا ؟[/quote:3b424316a1]
کلا اگه میخوایم 4231 بازی کنیم به نظر من این بازیکنا قرار بگیرن بهترن دروازه بان لایقی فر!!!هم رشتیه هم چیزی از فراهانی کمتر نداره که با توجه به اینکه نیم فصل محمدی گور خودشو گم میکنه دفاع نظیفکار الوز هم کلا خوب شده هر چند از ته دل دوست دارم مختاری به اوجش برگرده و فیکس بشه دفاع راست علی حسینی چپ حاجتی هافک دفاعی ابشک با مگنو!!!به نظر من هافک تخریبیه خوبیه درسته که یخورده شوته و پاس دادن بلد نیست اما دونده و تخریبیه-راست جهانگیر-چپ میلاد-پشت فروارد مهدوی نوکم غلامی چاوشی کلا افت کرده متاسفانه!!!!
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط arvand » جمعه دسامبر 09, 2011 8:34 pm

[quote:99da94359f="MEHRDAD"]چرا دوست دارید مثلا جو رو متشنج نشون بدید یا کسی از کسی می ترسه یا نمی دونم از این حرفا؟! واقعا دلیلش رو نمی فهمم؟ خیلی دوست دارم منطقی بدونم که چند نفر تو این سایت معتقدند که آبشک تو بازی با صبا خوب بازی کرده؟ یا خیلی دوست دارم بدونم چاوشی کجا بازی بکنه؟ اصلا بازی بکنه یا نکنه؟! وقتی چاوشی توی توک حمله نشد از موقعیت ها استفاده کنه کجا بیاد؟ بازی نکنه نمی گید چرا بازی نمی کنه؟ یا اون بازی دقیقه 86 میاد گفته میشه چرا دقیقه 86 زودتر بیاد... زودتر میاد چرا موقعیت خراب میشه. سیدعلی حسینی که اصلا با اون سید علی اول فصل کلی فرق کرده و نمی دونم چرا اینقدر نا آمادست.
بعد گفته میشه جهانبخش پستش اونجا نیست بره جای ابراهیمی ، جهانگیر هم بازی باید بکنه بعد دفاع که مهدوی کیا نمونه ... زنیدپور بیاد اینور...
من وکیل مدافع قاسمپور یا هیچ شخصی نیستم و اصلا من هم معتقدم به ترکیب بازی با صبا نباید دست می زد ولی بعضی وقتا آدم یه چیزایی می خونه دیگه پاره اسفناج بوجور میاره :roll:

پ.ن : خیلی وقته که سعی کردم تو نظرات دخالتی نداشته باشم ولی دیگه این سری نشد شرمنده اخلاق ورزشکاری همه.[/quote:99da94359f]
مهرداد من اینو میگم ما داخله تیم نیستیمو نمیدونیم چی تو تیم میگذزه؟بهتره یه خورده ادم متعارف برخورد کنه مثلا همه میگن ابشک فیکس باشه منم میگم باید فیکس باشه اما ما نمیدونم چی تو تیم هست که ابشکو فیکس نمیذارن
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » جمعه دسامبر 09, 2011 8:38 pm

به نظر من زنیدپور باید چپ بازی کنه و افشین چاووشی این روزها جاش رو نیمکته-آبشکم که نیمکت نشینیش ظلمه/همچنین حسین ابراهیمی که جهان تو بدترین روزشم میتونه بهتر ازش بازی کنه -اصلا حسین ابراهیمی انگار یه بازیکن نوجوانه که نه میتونه ضربه سر بزنه نه توپگیری کنه نه شوت بزنه نه....

مهدوی کیا هم که جای خودشو داره و هرچی بگم کم گفتم البته همیشه اگه خوبم نبود به این افتضاحی نبوده.

با بودن مهدوی کیا-ابراهیمی-چاووشی واقعا 8 نفره بودیم و واقعا بود و نبودشون فرقی نمیکرد.

البته باید به فکر تعویض محمدی با یه دروازه بان مطمئن هم باشیم چون فراهانی اصلا مطمئن نیست/خداییش قاسمپور درست گفت که دروازه بان 50 درصد تیمه.

ولی ابوی فرمانروا با اینکه خیلی دوست دارم و عاشق شخصیتت هستم بهت انتقادم دارم.جباری اینهمه حرف زد به مظلمی بعد یه جلسه محروم شد خداییش جهان دیگه بستش بود دو جلسه.

ایشالا تو بازی بعد ابراهیمی-مهدوی کیا-چاووشی جای خودشونو به جهان-جهانبخش و آبشک میدن.

بازم میگم امسال بهترین مربی برای داماش ابوست
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » جمعه دسامبر 09, 2011 8:40 pm

به شوخی بگم کلا سایت ما میتونه مربی پرورش بده :wink: :wink:
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Fan » جمعه دسامبر 09, 2011 9:11 pm

خدا رو شكر كه جامون تو جدول تكون نخورد ، البته فعلا ، مهرداد جان هر كسى ازاده نظرشو بنويسه حالا درست يا اشتباه . درسته از داخل تيم خبر نداريم ولى سرمربيم ميتونه اشتباه كنه مثله همه ما بله بازيكن اوردنش تو اون شرايط تو دقيقه ٨٦ اشتباست كارى نميتونه كنه يا جهان تنبيه شده باشه قبول نظم تيميه ١ جلسه ٢ جلسه نه اين همه ، اونم وقتى مياد تو زمين از بازيكنه جاش بهتر بازى ميكنه ،افشين يا جاش اينجا نيست يا واقعا افت شديدى كرده ،مهدوى كيا سانترش عالى بود همه موقعيت بودن ولى الان حتى سانترشم خوب نيست اين همه هم اشتباه ميكنه جرا بايد تو تركيب باشه ،،قوربونت برم ما كه بده تيمو نميخوايم عشقمون داماشه...
خدا كنه اشتباها رو متوجه بشنو شاهينو راحت بتركونيم ... 
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه دسامبر 09, 2011 9:47 pm

برادر من حرف من این نیست. من که نمی گم به به و چه چه باشه و بگم مربی اشتباه نمی کنه یا نکرده یا چون از داخل تیم خبر ندارید نظر ندید.ولی به عنوان مثال می خوام بگم که جهانگیر عسگری رو من همون موقع گفتم که تنبیهش همون یک جلسه بود و اون هم تازه به این علت بود که دو جلسه از تمرینات منع شده بود و با تیم هم مچ نبود حالا شما چه اصراری دارید که بازیهای بعد به خاطر همون قضیه توی ترکیب نبوده وقتی دیدم حرفم رو قبول ندارید و حرف روزنامه ها رو قبول دارید و اصرار شما به این مسئله ، تو کنفرانس قبل از بازی هم این موضوع رو از افشین ناظمی به شکل سوال پرسیدم و پاسخش رو هم خوندید (شاید هم نخوندید ) . خب اگر قرار بود لج بازی ای باشه که اصلا جهانگیر و آبشک و X و Y بازی داده نمیشند که مطرح میشه.
من به مسئله مهدوی کیا کاری ندارم ، شاید اشتباه باشه شاید نباشه اما میگم مسائل رو اینقدر بسته نبینند بعضی ها که هی میگن آقای فرمانروا.
این جناب فرمانروا صد در صد اشتباهاتی رو داشته اما شما نمی تونید بگید بهترین مربی هم می اومد بهتر نتیجه میگرفت... یه مربی خیلی تاپی می اومد با تدبیرش بازی پرسپولیس رو میگرفت ولی مطمئن باشید همون تفکرش مثلا در بازی با صبا یا ماشین یا هر بازی که برنده شدیم ممکن بود نتیجه عکس بده.. شما باید مجموع فعالیت یک مربی رو مدنظر قرار بدید نه ریز مسائل یا حتی یک بازی... منظور من اینه وگرنه کی منکر انتقاد درست و بدور ازمسائل جانبی میشه؟!
معلومه که هر هوادار واقعی داماش دوست داره که تیمش برنده باشه
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در جمعه دسامبر 09, 2011 9:56 pm .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط only_abarar » جمعه دسامبر 09, 2011 9:52 pm

واقعا می اعصاب داغانه.خیلی حیف شد.درسته خلاصه نمیشه همه بازیهارو برد ولی نه اینطور باخت اونم تو خونه.با اینکه خیلی از بازیکنا ضعیف بودن و با وجود اشتباهات داور بی وجود بازم اگه شانس داشتیم مساوی می تونستیم بگیریم.تنها بازیکنی که واقعا همه جوره عالی بود غلامیه.اگه یه مکمل خوب داشته باشه بهترم میتونه کار کنه.چه بهتر که تو این بازی مشکلاتمون رو پیدا کنیم و در بازی با شاهین بی اشتباه باشیم که دیگه اونجا اگه اشتباه کنیم دیگه جبران نمیشه کرد
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه دسامبر 10, 2011 5:32 am

به نظرم خوب شد باختیم و یا بهتره بگم این باخت لازم بود تا هم تیم و هم هوادارها یه تکونی بخورن ... امیدوارم قاسمپور یکم درس گرفته باشه از این بازی و ببینه تیم های دیگه میفهمن باید با این تیم که در دو پست هافبک دفاعی و دفاع راست مشکل داره چجوری باید بازی کنن ... امیدوارم بفهمه آبشک که الان آماده هم هست باید باشه و این شل کن سفت کن ها دیگه دلیلی نداره یا بازی میدی یا نمی دی ... امیدوارم متوجه شه که وقتی همه کسایی که ایستگاهی زن تیم هستن رو میکشی بیرون دیگه کسی نمی مونه که ایستگاهی بزنه در حالیکه آخرهای بازی خیلی ایستگاهی گیرمون اومد و طبیعی بود چون ما سراسر حمله بودیم و اونا دفاع و اگه زنیدپور بود شاید مفیدتر می شد ...
واسه ما هوادارها هم خوب شد اولا چون رتبه ما زیاد تغییر نکرد خدا رو شکر ثانیا یکم از باد نتایج خوب بیایم بیرون و مشکلات تیم رو متوجه بشیم یا بیشتر متوجه بشیم ...
در مورد صحبت های دوستان که میگن ما از درون تیم خبر نداریم من کلا منظور از درون تیم رو نمی دونم ! درون تیم اگه تمرین ها هست و آمادگی بازیکنان که بازیکنی مثل آبشک همیشه آماده و به جرات میگم از لحاظ آمادگی بدنی از غلامی هم سر تر هست و جزو آماده ترینهای تیمه ... پس چرا نباید باشه این نظر سرمربی هست ... من میدونم قاسمپور هم دوست داره تیمش ببره و اصولا همه دوست دارن اما وقتی میبینی این ترکیب جواب نمیده باید عوض کنی ... وقتی میبینی آبشک از دقیقه 70 میاد تو و 10 تا پاس 60 متری میندازه باید بفهمی که این بازیکن باید باشه ... وقتی آبشک میاد وسط زمین و توپ نگه میداره یا توپ گیری میکنه باید بازیش بدی ... وقتی میبینی چاووشی در هافبک چپ جواب نمیده و زنیدپور اونجا موفقه باید عوض کنی ... وقتی میبینی مهدوی پشت مهاجم کارایی بیشتری داره باید اونجا بذاریش ... وقتی میبینی مهدوی کیا سرعتی کم میاره باید عوض کنی یا جلو بازیش بدی یا تعویضی بیاری توش ... والله مهدوی کیا تو آلمان این اواخر رو ذخیره میومد تو چون اونا می خواستن از تمام نیروهاش استفاده کنن ....
در آخر باید از حرکت زشت بسیاری از هوادارها یا بهتره بگم تماشاچیان که بعد گل سوم رفتند یه گله کنم من که خودم خیلی ناراحت شد و تا غلامی گل زد اومدن و تشویق کردن ... به قول یکی از دوستان که دیروز می گفت اینا به خاظر این اومدن که بگن ما اومدیم وگرنه هواسشون به بازی پرسپولیس و استقلال بود /4/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه دسامبر 10, 2011 5:54 am

فوتبال برد و باخت داره ، میدونم همه دوستان ناراحت هستند ولی دیروز روز ما نبود ، چراکه داوری افتضاح ! ، استقبال کم هواداران از سوی دیگر ، بی انگیزگی بازیکنان یک طرف قضیه ، دست در دست هم دادند تا ما بازی رو ببازیم اشکال نداره ، هر باختی ، سرآغاز یک پیروزی هست .
ولی چند نکته بود که بد ندیدم به اطلاع دوستان برسونم :
1- تقریباً بجز بازی با صبا ، از تمام تیمهای قدر لیگ فعلی چه در داخل و چه در خارج خانه باختیم . خصوصاً در رشت که جای بسی تعمق داره .
2- ایکاش دروازبان های بومی ما این گلها رو می خوردند ، تقریباً هر موقعیت خطرناک روی دروازه ما تبدیل به گل میشه ، جای نظر محمدی و فروزان و [b:0eeff2bdf6]آبشک[/b:0eeff2bdf6] خالی .
3- من متوجه نمی شم یا شما با من موافقید ، چرا بازیکنی با پتانسیل آبشک باید در نیمه دوم وارد زمین بشه ؟
4- آقای قاسمپور اگه نتونستید ، تیم نفت رو آنالیز کنید ، بنابراین چکار می کردید ؟ غرق در پیروزی برابر تیم دسته یکی ماشین سازی بودید ؟ ! یا برف بازی می کردید ؟
5- نمیدونم از کی تقاضا بکنم ، ولی از مسئولین داماش انتظار دارم ، نسبت به قضاوت صالحی ، واکنشی نشان دهند . حال اگر تیم تراکتور بود زمین و زمان و بهم می دوختند .
[b:0eeff2bdf6]6- از هواداران متعصب و بدون حاشیه داماش که دیروز توی ورزشگاه سنگ تمام گذاشتند ، نهایت تشکر و قدردانی خودم رو اعلام می کنم. [/b:0eeff2bdf6]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » شنبه دسامبر 10, 2011 7:15 am

ببین داوری چی بود که این وهابی داغ کرده بود
عجب رسمی شد تو این سایت همه واسه خودشون شدند مربی چاوشی راست بازی کنه مهدوی کیا چپ عسگری هافبک فلانی اونجا تا...
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه دسامبر 10, 2011 8:06 am

[quote:6512a2eca3="arvand"][quote:6512a2eca3="MEHRDAD"]چرا دوست دارید مثلا جو رو متشنج نشون بدید یا کسی از کسی می ترسه یا نمی دونم از این حرفا؟! واقعا دلیلش رو نمی فهمم؟ خیلی دوست دارم منطقی بدونم که چند نفر تو این سایت معتقدند که آبشک تو بازی با صبا خوب بازی کرده؟ یا خیلی دوست دارم بدونم چاوشی کجا بازی بکنه؟ اصلا بازی بکنه یا نکنه؟! وقتی چاوشی توی توک حمله نشد از موقعیت ها استفاده کنه کجا بیاد؟ بازی نکنه نمی گید چرا بازی نمی کنه؟ یا اون بازی دقیقه 86 میاد گفته میشه چرا دقیقه 86 زودتر بیاد... زودتر میاد چرا موقعیت خراب میشه. سیدعلی حسینی که اصلا با اون سید علی اول فصل کلی فرق کرده و نمی دونم چرا اینقدر نا آمادست.

پ.ن : خیلی وقته که سعی کردم تو نظرات دخالتی نداشته باشم ولی دیگه این سری نشد شرمنده اخلاق ورزشکاری همه.[/quote:6512a2eca3]
مهرداد من اینو میگم ما داخله تیم نیستیمو نمیدونیم چی تو تیم میگذزه؟بهتره یه خورده ادم متعارف برخورد کنه مثلا همه میگن ابشک فیکس باشه منم میگم باید فیکس باشه اما ما نمیدونم چی تو تیم هست که ابشکو فیکس نمیذارن[/quote:6512a2eca3]
اين واسه منم سواله!!!!!!!!آبشك خيلي غيرتي بازي ميكنه.دور از تعصب بازيشم واقعا عاليه.هروقت مياد تو زمين تيم جون ميگيره:البته منكر اينم نيستم كه تو يكي دو تا بازي خوب بازي نكرده ولي بازي هاي درخشاني داشته.تو بازي نفت هم كه عالي بود.ابووووووووووووووووووووووووووووو آبشك بايد فيكس باشه
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » شنبه دسامبر 10, 2011 8:20 am

میدونین چیه همون جور که ما صبارو بردیم نفت هم از همون طریق بردن صبا ما رو برد دفاع منطقی آنالیز صحیح تیم مشخص کردن نقاط ضعف ضد حمله از نقاط ضعف ما البته داوری هم که همه دیدن ی پنالتی به اونا تقدیم کرد 2 بارهم مارسیو چاووشی رو تو محوطه جریمه زد و کمک داور هم خب مشکل بینایی داشت (به ما اطلاع دادن ایشون نابیناست ) در هر حال باختیم ان شاالله بازی های بعدی رو ببریم
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه دسامبر 10, 2011 8:31 am

توجه كردين كه پرچمي كه دستش بود همون عصاي سفيد نابيناهاست كه يه تيكه پارچه روش آويزون كرده بود.گاهي بالا پايين ميبردش

نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه دسامبر 10, 2011 10:00 am

احتمالا این بازی بین اللمللی و بیشتر جریمه میشیم.. مثلا 10 هزار یورو! چرا که یک ناظر داوری آقای میرزابیگی بودند و دو نسبت به مارسیو شعارهای بین المللی داده شد نه شعارهای سنتی .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان