[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - آیا با حضور مهدوی کیا در ترکیب اصلی موافقید؟نظرسنجی

آیا با حضور مهدوی کیا در ترکیب اصلی موافقید؟نظرسنجی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

آیا با حضور مهدوی کیا در ترکیب اصلی موافقید؟

بله
20
30%
خیر
47
70%

کل آرا : 67

پستتوسط ali126 » جمعه دسامبر 09, 2011 8:12 pm

چاوشی دیگه مثل سابق نیست
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » جمعه دسامبر 09, 2011 8:12 pm

ببخشید شما چرا نظر سنجی نزاشتی چاوشی باید تو ترکیب باشه یانه؟چاوشی در حد و اندازه های داماش ظاهر شده؟من مخالف این نظر سنجی ها هستم بازی با پرسپولیس هم باختیم اونم توی خونه خودمون ولی بعدش بازی ها یکی پس از دیگری بردیم و نتایج خوب گرفتیم

راستی هرچی سریع تر باید این باخت فراموش کنیم و فدای سر تمام مردم شهر رشت الان بازی شاهین بردش شیرین تره چون میتونیم به اسیا نزدیک تر بشیم
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه دسامبر 09, 2011 8:14 pm

[quote:cac03884db="pouri_sb"]آخه یه طوری می گین چرا بهش بازی می ده یکی ندونه فکر می کنه رو نیمکت کافو رو داره!!!!
همین جهانبخشم که اومد تو زمین مقصر اصلی گل سوم بود، ابراهیمی هم که..... با این نیمکت مهدی کیا بهترین گزینه برای سمت راسته، حسینی هم با سوتیاش نشون داده بدرد نیمکت می خوره
مگر اینکهی3-5-2 بازی کنیم.
دلیل اصلی باخت اینا بودن:
1. داور
2. دعوای ابو با جهانگیر و کوتاه نیومدنش، اگه فیکس بود جهانگیر هم یه تعویض به هدر نمی رفت همم ابراهیمی اینقدر رو اعصاب نبود!
تو نیم فصل باید یه دفاع راست و دروازبان بگیریم[/quote:cac03884db]

عزیز جان ما کافو رو نداریم و قبول که علی حسینی و جهانبخش و هادی محمدی هم سوتی هستن . اما شما موافق نیستی که جهانبخش جوان 17 ساله بیاد بازی کنه و سوتی بده تا بعد چنتا بازی یا حتی یک فصل بشه نقطه اتکای تیم ما ، اما کیا 34 ساله که فقط دلمونو به کرنراش که 10 تا بازی یکی گل میشه حتی نیم فصل از تیم جدا بشه ؟ ضممنا" دلیل اشتباه جهانبخش هم این بود که هافبک دفاعی و دفاع وسط ما بخاطر عقب بودن احساسی بازی میکردن و اینکه اصلا" پست اصلیش این نیست و باید بازی کنه تا جا بیفته .
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadss22 » جمعه دسامبر 09, 2011 8:21 pm

به نظر من مهدوی کیا الانو سانترشو بزاریم کنار یک قران ارزش نداره . دوستانی که تعریف میکنن یا از فوتبال چیزی حالیشون نیست یا خودشون زدن به.. آخه مدافع خوب بودن این نیست که 4 تا کرنر و کاشته بزنی (اونم یه خط در میون خوب از آب در بیاد). اگه یازی های قبلی داماشو دیده باشین میبینین که همه تیما فقط از طرف مهدوی کیا برنامه واسه حمله دارن. همه فهمیدند دیگه تموم شده ولی نمیدونم خودش کی میخواد درک کنه این موضوع رو.
mohammadss22
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 06, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » جمعه دسامبر 09, 2011 8:24 pm

جهانبخش با توجه به سنه کمش میتونه بهترین دفاع راست کشور شه.درسته تو حمله بهتره اما اگه 5تا بازی دفاع راست بازی کنه میشه یه دفاع راست کلاسیک کما اینکه تو بازیهایه دوستانه قبل لیگ دفاع راست 2تا بازی کرده.ضمنا اصلیت رشتی داره :P کاپیتانه تیم ملی جوانانم هست یعنی تا امید فیکس تیم ملیه
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه دسامبر 09, 2011 8:24 pm

[quote:fe70d02408="raincityboy"]ببخشید شما چرا نظر سنجی نزاشتی چاوشی باید تو ترکیب باشه یانه؟چاوشی در حد و اندازه های داماش ظاهر شده؟من مخالف این نظر سنجی ها هستم بازی با پرسپولیس هم باختیم اونم توی خونه خودمون ولی بعدش بازی ها یکی پس از دیگری بردیم و نتایج خوب گرفتیم
راستی هرچی سریع تر باید این باخت فراموش کنیم و فدای سر تمام مردم شهر رشت الان بازی شاهین بردش شیرین تره چون میتونیم به اسیا نزدیک تر بشیم[/quote:fe70d02408]

آره عزیز ، باخت ایراد نداره . از چند بعد این باخت خوب بود .
1. بازیکنای ما مغرور شده بودن.
2.مربی ما بر خلاف جریان آب شنا میکرد.
3.تماشاگرای ما از تیم تازه بالا اومده انتظار بالایی داشتن.(درسته تیم پتانسیل داره اما هر چیزی اصولی داره)
4.کمیته داوری مادر........ دهن مارو سرویس کرد . 3تا باخت خانگی با اشتباهات داوری !!!! /9/ /9/ /9/ /9/
باید تیم ما نامه نگاری یا شلوغ بازی در بیاره مثل امیر قلعه نویی و تراکتور یا حتی مثل ملوان که چپ و راست براش الکی پنالتی میگیرن اما تو رشت تو روز روشن سر مارو میبرن !!
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط raincityboy » جمعه دسامبر 09, 2011 8:28 pm

اگر یادتون باشه توی لیگ 1 امیر عابدینی بخاطر تیم میومد وسط زمین و به داور اعتراض می کرد ولی متاسفانه شرایط طوری داره پیش میره که تیم ما انگار یه تیم خارجی هست و با این کشور غریبه و همه میخوان عقدشون اینجا خالی کنن
یعنی واقعا من منتظر 2شنبه هستم فقط ببینم 90 چی میگه؟ /9/
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » جمعه دسامبر 09, 2011 8:45 pm

به بازیش کاری ندارم ولی از اینکه خیلیا گفتن مهدی برو بیرون ناراحت شدم.

مهدوی کیا که همه جا تشویق میشه نباید اینجوری بهش بی احترامی میشد!!!!
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط kasra » جمعه دسامبر 09, 2011 9:45 pm

[quote:815920ec40="raincityboy"]اگر یادتون باشه توی لیگ 1 امیر عابدینی بخاطر تیم میومد وسط زمین و به داور اعتراض می کرد ولی متاسفانه شرایط طوری داره پیش میره که تیم ما انگار یه تیم خارجی هست و با این کشور غریبه و همه میخوان عقدشون اینجا خالی کنن
یعنی واقعا من منتظر 2شنبه هستم فقط ببینم 90 چی میگه؟ /9/[/quote:815920ec40]
تو 90 کارشناس داوری بگه پنالتی بوده فردوسی پور میگه پس یه پنالتی واسه داماش نگرفتن و خیلی راحت ار کنارش رد میشند. چون بازی ما طبق معمول اخرین بازی هست که پخش میشه و تمام توجه برنامه 90 این هفته رو بازی استقلال پیروزی هست. به نظر من باید مثل همه باشگاههای دیگه از این داور بی وجود شکایت بشه وگرنه اگه بخوایم همین جوری بی سروصدا ادامه بدیم هر کی بیاد رشت سر تیم مارو میبره.
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه دسامبر 10, 2011 5:02 am

متاسفانه نشنیدم توهین به مهدوی کیا رو ولی بچه ها گفتن ...!!! این خیلی بد هست . من خودم یکی از پر و پا قرصترین مخالفان بازی مهدوی کیا بصورت فیکس و اون هم در دفاع راست هستم و اینو قبلا هم تو همین سایت گفتم که به قول مهرداد شمشیر رو از رو بسته بودم /10/ ...
به نظر من ما الکی دلمون رو خوش کردیم به مهدوی کیا که بیاد و واسه ما سانتر کنه اما این نظر هوادارها و تاکتیک تیم ما هست و تیم های دیگه روی این موضوع کار میکنن ... مثلا هر تیمی میاد جلوی داماش یه سرعتی ول می کنه پشت مهدی !!! یه نمونه اش پرسپولیس بود که رسوا کرده بود مهدی رو تا جایی که اون لایی رو خورد یا این بازی که خدایی اون فورواردشون که پشت مهدی می رفت خوب ( البته الکی ) می دوید و هی موقعیت میاورد ... ما باید یه فکر اساسی کنیم برای دفاع راستمون علی حسینی و مگنو می تونن اونجا بازی کنن ... به نظرم حیف میشه اگه جهانبخش رو ببریم عقب چون اون باید بیاد و جای مهدوی رو بگیره ... در بدترین حالت ما می تونیم محمد مختاری رو دفاع راست بازی بدیم حداقل اینه که توپ رد نمیشه ... تو کل ایران هم تازه یاد گرفتن که دفاع وسط ها رو می ذارن کنار نمونه اش امیرخان ( نماد کثافت در فوتبال جهان ) هست همچنین پرسپولیس ....
یه نکته دیگه دوستان در مورد دیگر بازیکنان در جای دیگه صحبت کنن و اینجا درباره مهدوی کیا یا پست دفاع راستمون صحبت کنیم تا به یک نتیجه ای برسیم /13/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط RASHTBOY » شنبه دسامبر 10, 2011 5:33 am

اصولاً با توهین به هر انسانی مخالفم ، از سوی دیگر به مهدوی کیا بعنوان یک بازیکن با شخصیت ، احترام می گذلرم ، با حضور این بازیکن بعنوان نفر فیکس کاملاً مخالفم .
ولی نکته ای هم که می خواستم عنوان کنم این مطلب بود ، ایشان بخاطر روابط خاصی که با عابدینی داشت وارد تیم ما شد ، الان هم با توجه به توصیه های عابدینی هر مربی که میاد اونو فیکس قرار می ده ، ولی آقا مهدی بهتره ، خودش احترام خودشو نگه داره ، چون این موضوع اعتراض ، دیر یا زود دوباره اتفاق خواهد افتاد . در ضمن اون ابوذر رحیمی هم از مهدوی کیا خیلی خیلی بدتره .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط armin_punisher6 » شنبه دسامبر 10, 2011 6:11 am

من نمیدونم همین چند بازی پیش کرنرهای مهدوی کیا تک بود.هیچ وقت پاس گلهاش نباید یادمون بره مخصوصا بازی با ملوان.ایستگاهی های زیباشم که دیگه هیچ کس مخالفش نیست.من اعتقاد دارم کمی باید تمریناتشو تغییربده البته نباید تو دفاع بازی کنه.
نماد کاربر
armin_punisher6
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am

مهدوی کیا

پستتوسط monfared » شنبه دسامبر 10, 2011 7:32 am

من تقریبا در تمام پست هایی که نقد بازیکنان بوده گفتم با احترام به مهدوی کیا، او به درد بازی _ اقلا 90 دقیقه ای _ در تیم نمی خورد.
در برگشت ها جا می ماند.
_ اخیرا به خصوص _ توپ ها را لو می دهد.
عبور از یار مقابل ... سانتر ها ... این ها مشکلات اوست.
باز هم می گویم که تیم را نباید به نام و سابقه ی بازیکنان ببندند.
من تنها چیزی که در دینور زاده می پسندیدم این بود که با مهدوی کیا برخورد منطقی تری داشت و این بازیکن معمولا تعویضی ِ او بود و گفته بود مهدوی کیا حرفه ای است ( یعنی از این تعویض ها دچار رنجش نمی شود)
ما در سمت مهدوی کیا مشکل داریم.
متاسفانه در این پست باید به بازیکنان تازه با بدهیم و این که کسی بهتر از مهدوی کیا داریم یا نداریم،مهم نیست که تیم باید به بازیکنان جایگزین اعتماد کند و میدان بدهد.
با تمام این حرف ها، به هر گونه بی احترامی و توهین به شدت مخالفم.نقد آری اما توهین نه.
http://aryapayam.ir
آریا پیام؛ سامانه ی هوشمند پیام کوتاه
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

Re: مهدوی کیا

پستتوسط pedram_1367 » شنبه دسامبر 10, 2011 7:41 am

[quote:08cce17f23="monfared"]من تقریبا در تمام پست هایی که نقد بازیکنان بوده گفتم با احترام به مهدوی کیا، او به درد بازی _ اقلا 90 دقیقه ای _ در تیم نمی خورد.
در برگشت ها جا می ماند.
_ اخیرا به خصوص _ توپ ها را لو می دهد.
عبور از یار مقابل ... سانتر ها ... این ها مشکلات اوست.
باز هم می گویم که تیم را نباید به نام و سابقه ی بازیکنان ببندند.
من تنها چیزی که در دینور زاده می پسندیدم این بود که با مهدوی کیا برخورد منطقی تری داشت و این بازیکن معمولا تعویضی ِ او بود و گفته بود مهدوی کیا حرفه ای است ( یعنی از این تعویض ها دچار رنجش نمی شود)
ما در سمت مهدوی کیا مشکل داریم.
متاسفانه در این پست باید به بازیکنان تازه با بدهیم و این که کسی بهتر از مهدوی کیا داریم یا نداریم،مهم نیست که تیم باید به بازیکنان جایگزین اعتماد کند و میدان بدهد.
با تمام این حرف ها، به هر گونه بی احترامی و توهین به شدت مخالفم.نقد آری اما توهین نه.[/quote:08cce17f23]

من 99 در صد با شما موافقم و 100 درصد با جمله آخر شما " نقد آری اما توهین نه " ... اون 1 درصد مخالفت من هم اینه که زمان دینورزاده مشکل در چینش بازیکنان نداشتیم و تازه داشت با ترکیب بازی میکرد تا دستش بیاد کی خوبه یا بهتره بگم کی جواب میده ... که همینا باعث شد قاسمپور بیاد و دیگه کاری برای آزمایش پستها نداشته باشه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط armin_gilan » شنبه دسامبر 10, 2011 8:04 am

درسته که مهدوی کیا اصلا خوب نبود ولی یعنی چی که به آدم یه این یزرگی بی احترامی میکنن؟
بالا سر خودم چند نفر پا شدن شروع کردن به فحش دادن؟گرچه فرهنگشون در همون حد بود.یکم عاقلانه فکر کنیم.شما همونایی نبودین که بازی های قبل تا اسم مهدوی کیا میومد ورزشگاه یک دست اون رو تشویق میکردین؟؟؟(ولی بازیکن بومی و شهر ما رو 10 نفر تشویق میکرد)حالا چی شد؟چرا 180 درجه عوض شدین؟خودم هم امسال از بازی مهدوی کیا راضی نبودم اما نباید این طور بهش توپید.نه به اون شوریه شوری نه به این بی نمکی
نماد کاربر
armin_gilan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 10, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان