[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - آیا با حضور مهدوی کیا در ترکیب اصلی موافقید؟نظرسنجی

آیا با حضور مهدوی کیا در ترکیب اصلی موافقید؟نظرسنجی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

آیا با حضور مهدوی کیا در ترکیب اصلی موافقید؟

بله
20
30%
خیر
47
70%

کل آرا : 67

پستتوسط navidmadan » جمعه دسامبر 09, 2011 4:43 pm

امروز اگه چاووشی توو پست مهدوی کیا بازی می کردو تخصصشم دفاع بود جای 3تا گل 10-20 تا گل می خوردیم ,,,, انقد مهدوی کیای بیچاررو حرف نگیرید ,, امروز کلی سوژه واسه انتقاد داشت تیم.
به نظرم اگه جهانگیر از اول توو بازی بود + عباس آقایی رو هم میذاشت نتیجه این نمیشد
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط havadare_team » جمعه دسامبر 09, 2011 4:49 pm

مهدوی کیا بازیکن خوب و باتجربه ایه. تاحالا امتیازای زیادی برامون آورده، البته اشتباه هم داشته. تو بازی امروز نفت از راست دفاع داماش زیاد و خطرناک حمله میکرد، مهدوی کیا باید تعویض میشد،متأسفانه بعد رفتنش بازم ازهمون سمت گل خوردیم. اینکه مهدوی کیا تعویض بشه یا بعضی بازیا بعنوان تعویض تو زمین بیاد موافقم. ولی با توهین به مهدوی کیا کاملا مخالفم، چون هم بازیکن بااخلاقیه، هم برامون امتیاز آورده.
نماد کاربر
havadare_team
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 06, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه دسامبر 09, 2011 4:52 pm

من این رو میدونم که تا حالا چند تا پاس گل داده ولی این رو هم نباید ندید بگیریم که چندتا امتیاز رو یک تنه از ما گرفته درمورد بازی ملوان هم باید بگم از اون بازی چند هفته گذشته چون یک نفر توی اون بازی یه پاس گل داده باید توی بقیه بازی ها فیکس باشه؟یعنی توی تیم امید ها و جوانان داماش یه دفاع راست پیدا نمیشه ؟همین جهانبخش اصلا دفاع راست نیست و به خاطر جوونیش میشه بهش خورده نگرفت ولی از تجربه مهدی در چند بازی اخیر استفاده ای نبرده ایم ، این بازی رو کاری ندارم .بازی با ماشین سازی بازیکن های کم نام و نشان تیم لیگ یکی، اون قسمت زمین رو به اتوبان رشت _قزوین تبدیل کرده بودند .به نظر من با بازی دادن به بازیکنان جوان در این پست مشکل حل میشه.چون نیمکت نشینی کسی رو باتجربه نمیکنه!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Hamed9 » جمعه دسامبر 09, 2011 5:18 pm

به نظر من مهدوی کیا باید توی نیم ساعت آخر بازی تعویض بشه یا بعضی وقتا توی ترکیب هم نباشه عیبی نداره. کینگ گفتی چون توی یک بازی پاس گل داده باید همیشه توی ترکیب باشه؟ درست هست و دلیل نمیشه ولی مهدوی کیا توی یک بازی پاس گل نداده و الان بین بهترین پاسورهای گل لیگ هست و فکر می کنم 5 تا پاس گل داده باشه
نماد کاربر
Hamed9
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 24, 2011 12:00 am

پستتوسط 11q » جمعه دسامبر 09, 2011 5:21 pm

سلام.
به نظر من او می تواند همچنان در سطح اول فوتبال ایران بازی کند، اما در پست هافبک و بیشتر جهت بازی تهاجمی و ارسال سانتر و زدن ضربات کاشته.
او هنوز هم یک مدیر و لیدر است.[b][u]
/13/[color=cyan:f5c031b07b] [/color:f5c031b07b]
نماد کاربر
11q
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط kasra » جمعه دسامبر 09, 2011 5:53 pm

شاید یه جورایی تیپ بازی داناش لو رفته هست مثلا همین سمت راست وقتی مهدوی کیا باشه دیگه یه نفوذ هم فکر نکنمبکنه تا اخر بازی ضمن اینکه احساس من اینه که تیمهای دیگه رو سمت راست ما حساب ویژه ای باز میکنند چون میدونند که کیا اون کارایی قدیم رو نداره.
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » جمعه دسامبر 09, 2011 5:55 pm

اگه چندتا بازیه اخیر رو دیده باشید مهدی همه ضربه ایستگاهی ها رو بدون استثنا میزد به دیوار دفاعی و ضربات کرنر رو هم طوری میزد که سانتر هاش روی زمین بود به نظر من حتی سانتر هاشم دیگه سانتر های همیشگی نیست به خصوص امروز که یه سانتر خوب هم نکرد در کل باید فکری کرد در این مورد
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » جمعه دسامبر 09, 2011 6:02 pm

من با بازی مهدوی کیا مخالفم. الانم چون تیم باخته اینو نمیگم و تقریبا بعد از هر بازی اینو گفتم.
تو تمام کورسها 6 متر جا میمونه . تمام تیمهای حریف هم اینو میدونن و کلا حملاتشون رو از اون سمت ترتیب میدن. تو حمله هم اصلا شرکت نمیکنه یعنی توانشو نداره که شرکت کنه. پاس گلهاش هم که فقط سانتر کرنری یا ضربه ایستگاهی بوده و این سانتر رو بازیکنهای دیگه هم میتونن بکنن. تازه چند بازیه که سانترهاش هم خراب شده و تو همون تیر اول دفاع حریف قطع میکنه.حالا یعنی ما باید منتظر باشیم که تو هر بازی غلامی یه کرنر یا خطا پشت محوطه بگیره و مهدوی کیا بیاد یه ضربه معمولی یا حتی ضعیف بزنه به توپ ؟؟
دوستانی که میگن جهانبخش هم سوتی داد اون یه اتفاق بود ولی امروز چندین و چند بار کورس گذاشت با مهاجم حریف و تو همشون موفق بود و ضدحملاتشون رو متوقف کرد.در ضمن پستش دفاع نیست ولی باز هم از مهدوی کیا بهتره.علی حسینی هم داریم.
منم میدونم مهدی بازیکن با اخلاقیه و اسم بزرگی داره ولی نباید به خاطر اسم بزرگش هر بازی ازش لطمه بخوریم.
در نهایت منم موافقم که 20 دقیقه آخر اگه لازم بود بیاد تو زمین و هافبک بازی کنه نه 90 دقیقه دفاع
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » جمعه دسامبر 09, 2011 6:48 pm

نبودم-نیستم-نخواهم بود بابا ما خودمونو کشتیم عمر فوتبالیش تموم شد خیلی محترمانه بزاره بره چند وقت پیش تو شبکه جام جم یوسفی گفت توهم کم کم خداحافظی می کنی گفت فعلا نه تا فصل بعد چنین قصدی ندارم من تو تاپیک نفت هم نوشتم آقا بیاین تو بازی ها شعار کیا بای بای رو بدیم شاید نمی فهمه باید بهش ی جوری فهموند
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » جمعه دسامبر 09, 2011 7:37 pm

من بااومدنش به داماش مخالف بودم چون رفاقتی اومد واول گفت به خاطر عابدینی اومدم..من ازاین تغجب می کنم که مهدوی کیا باشعورترین فوتبالیستی هست که دیدم یعنی خودش خبرخودشو نداره که دیگه نمیتونه بازی کنه توهیچ درگیری خودشو داخل نمیکنه وفقط یارروبرو شو اسکورت میکنه تا نهایتا بایه نیش پا توپشو خراب کنه وتنها کاری که میکنه فقط بدنش ستون میکنه جلوی توپ تا یارمقابلشو جا بزاره .مخصوصابااین توان بدنی به درد دفاع راست که یه پست فرسایشی هست ومدام باید بره وبیاد نمیخوره.درمورد پاس گلش هم 2تااز5تا پاس گلش بقل پایی بود که بازی با راه اهن برای زنید پور انداخت از اون 3تا هم که دیگه خبری نیست وسانتر هاش به زور تاتیر یک میرسه.
جهانبخش هم دفاع راست نیست.وسید علی حسینی هم تویکی دوتا بازی اول فصل مثل بازی بااستقلال خوب بود که بعد اشتباهش توبازی باتراکتور دیگه محو شد.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط pouri_sb » جمعه دسامبر 09, 2011 7:40 pm

آخه یه طوری می گین چرا بهش بازی می ده یکی ندونه فکر می کنه رو نیمکت کافو رو داره!!!!
همین جهانبخشم که اومد تو زمین مقصر اصلی گل سوم بود، ابراهیمی هم که..... با این نیمکت مهدی کیا بهترین گزینه برای سمت راسته، حسینی هم با سوتیاش نشون داده بدرد نیمکت می خوره
مگر اینکهی3-5-2 بازی کنیم

دلیل اصلی باخت اینا بودن:
1. داور
2. دعوای ابو با جهانگیر و کوتاه نیومدنش، اگه فیکس بود جهانگیر هم یه تعویض به هدر نمی رفت همم ابراهیمی اینقدر رو اعصاب نبود!

تو نیم فصل باید یه دفاع راست و دروازبان بگیریم
نماد کاربر
pouri_sb
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » جمعه دسامبر 09, 2011 7:44 pm

من از شرایط تمرینات خبر ندارم اما علی حسینی تو 3-4 تا بازی ای که کرده بود واقعا عالی بودش به نظر من ابوذر هم زیاد سوتی میده حاجتی دفاع چپ بازی کنه بهتره
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه دسامبر 09, 2011 8:03 pm

مهدی چند هفته ای هست داره پر اشتباه و به معنای واقعی افتضاح بازی میکنه . خب اینجا باید درایت مربی باشه ، تیمی مثل نفت که جوان و دونده و فقط دارای قدرت بدنی هست رو نباید در چنین شرایطی قرار بدیم که اینطور تیم مارو اسیر کنه . مثلث دفاعی راست ما یعنی کیا + آلوز _ مهدوی کلا" کند هستن اما در عوض چپ که ابوذر و نظیفکار و حاجتی هستن خوبن . مربی میتونست از اول علی حسینی یا جهانبخش رو بزاره دفاع راست و آبشک هم هافبک دفاعی که باعث میشد مهدوی بره پشت فوروارد و زنیدپور هم چپ ..... از وقتی که آبشک اومد بچه ها یکم راه افتادن و بازی کردن ....... امان از این لج و لجبازی !!!!
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » جمعه دسامبر 09, 2011 8:06 pm

اصلا به نظرمن بیفایده هست دیگه مهدوی کیا تموم شد
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه دسامبر 09, 2011 8:07 pm

[quote:58f5ec1c7f="navidmadan"]امروز اگه چاووشی توو پست مهدوی کیا بازی می کردو تخصصشم دفاع بود جای 3تا گل 10-20 تا گل می خوردیم ,,,, انقد مهدوی کیای بیچاررو حرف نگیرید ,, امروز کلی سوژه واسه انتقاد داشت تیم.
به نظرم اگه جهانگیر از اول توو بازی بود + عباس آقایی رو هم میذاشت نتیجه این نمیشد[/quote:58f5ec1c7f]

من در مورد تیکه آخر حرف شما موافقم ، مخصوصا" اگه آقایی بود نتیجه این نمیشد ، صد در صد ما دو رقمی میشدیم . برادر من آقایی که خودش یه پا لگنه و باید یکی اعاشو جمع کنه ، اگه میگفتی آبشک یا مگنو که هافبکهایی دونده هست باز یه چیزی . مگه باز پرسپولیس یا ملوان آقایی نبود ؟ چیکار کرد جز سوووتی ؟ چاووشی امروز بد بود ، بله موافقم با حرفت . اما کیا که ادعای سالها بازی در آلمان رو داره چیکار کرد ؟ اما کلا" موافقم که مقصر باخت کیا نبود ، همه بد بوووودن ، و بدترین هم مربی بود .
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 0 مهمان