[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - محمد غلامی: قهرمان هم نشویم، قطعا دوم می‌شویم!

محمد غلامی: قهرمان هم نشویم، قطعا دوم می‌شویم!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط havadarehamishegi » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 7:16 pm

اقایان دوستان عزیزان همشهری بازیکن بومی یا غیر بومی نداره که مال هرجا دنیا که باشن دارن توووو کدوم تیم بازی میکنن؟داماش/داماش مال کجاست؟رشت/ما کجایی هستیم؟رشتی/پس حمایت میکنیم .مساله این که کی خوب بازی می کنه یا نه یه بحث دیگست
خواهشا دعوووووووووووا نگیرید /9/
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 7:22 pm

havadarehamishegi :این سوال جوابی که الان کردی رو از اول بودی انجام میدادی الان این قدر بحث نمیکردیم دیگه.چرا به ذهن ما نرسید این سوالها ؟
در ضمن اینجا واسه این نیست که یکی بگه (( به امید برد ))یا بیاد کامنت بزاره (( /14/ /14/ یــــــــــــــــــآ /15/ /15/ ))
اینجا بوجود اومده تا با سیلقه هم آشنا بشیم و برای داماش ما یه اتفاق خوب پیش باریم .دعوا چیه ؟مگه 16 سامونه که دعوا کنیم ؟یه بحث مفید .همین .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 7:42 pm

[quote:99e0bda7ef="mahyarmaya"]havadarehamishegi :این سوال جوابی که الان کردی رو از اول بودی انجام میدادی الان این قدر بحث نمیکردیم دیگه.چرا به ذهن ما نرسید این سوالها ؟
در ضمن اینجا واسه این نیست که یکی بگه (( به امید برد ))یا بیاد کامنت بزاره (( /14/ /14/ یــــــــــــــــــآ /15/ /15/ ))
اینجا بوجود اومده تا با سیلقه هم آشنا بشیم و برای داماش ما یه اتفاق خوب پیش باریم .دعوا چیه ؟مگه 16 سامونه که دعوا کنیم ؟یه بحث مفید .همین .[/quote:99e0bda7ef]
اگه منظورت از منه که این کامنتا رو میزارم من فقط چند بارگفتم به امید برد حالا داداش ما نظرمونو دادیم چرامسخره می کنی؟
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 7:45 pm

اگه شما اینو گفتی آره منظورم شما هم بودین اما هدف شما و کس خاصی نیس آبرار .
در ضمن چرا همش بدترین حالت رو میگی؟بحث میکنیم میگی دعوا نکنید نقد میکنم میگی مسخره
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط havadarehamishegi » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 7:56 pm

با حرفت موافقم درست میگی شبت بخیر
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط Sepentamino » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 9:27 pm

الحمدالله کوتاه آمدید مثل اینکه. /13/
این مدل تعصبات من را یاد بلاژویچ مربی مس کرمان می اندازه که اخیرا گفته باید تمام بازیکنان مس ، کرمانی باشند /18/ . حالا غیر بومی ها هم دارند یکی یکی با تعجب میروند.. فکرشو کنید یک اروپایی اومده میگه غیر بومی بیرون.

دوستانی که میگن بومی بومی بلاژویچ هم میگه بومی بومی پس انجوی یورسلف.
Sepentamino
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه دسامبر 09, 2011 6:05 am

بعضی از دوستان نظرهای عجیب و غریب می دن ! اینجا نه دعواست و نه توهین ... اینجا چندنفر که از هوادارهای یک تیم هستند و همشهری هم هستندددارن درباره اتفاقات یک تیم صحبت می کنن که نه به شخصی توهین میشه و نه تعریف الکی .. ما باید یاد بگیریم که بتونیم در همه زمینه ها با هم بحث کنیم این بحث می تونه خیلی تند هم باشه ولی فقط و فقط بحث هست و تمام پس بهتره الکی تو حاشیه نریم که دعواست و وابده و صلوات بفرست ....
اما در مورد این موضوع ؛ به نظرم کلا داستان برگشته و داره به سمت دیگه ای میره ... دوستان کسی نمیگه نباید امسال غلامی رو تشویق کرد بلکه باید اون رو هم تشویق کنیم چون بازیکن و انسان باشخصیت و سخت کوشیه و واسه تیم ما مفید ... اما ما باید بیشتر از بازیکنانی حمایت کنیم که به قول یکی از دوستان دست پرورده خودمونن یعنی از همین شهر شروع کردند و به نوعی فقط تو این شهر شناخته شدن از اینجاست که مشهور شدن و اگه حمایتهای ما نباشه به جرات میشه گفت اونا هیچند ! بازیکنانی مثل نظیفکار رو ما باید به تیم ملی برسونیم اینو بدونه هیچگونه تعصبی میگم ... شما ناه کن بازیکنی مثل منتظری با اون قد و هیکل فقط با استفاده از تبلیغات رسانه ای رفته بالا همینطور پولادی که یک تار موی حاجتی شرف داره به کل هیکلش ...
ما بازیکنانی داریم مثل سرلک و محمد محمدی و آقایی که اینا سال بعد یا شاید هم نیم فصل میرن اما فکر میکنین یکیشون یه خوبی از رشت میگه ؟ مطمئنم نه ... محمدی که از الان شروع کرده که مصدومیت من تو رشت تشدید شد و ... و بعد ها میگه خاطرات خوبی از رشت ندارم ... در حالیکه چپ و راست لایی خورده و تو رشت تشویق شده !!
من میگم باید یکم هوشیار تر باشیم چون خیلی از این اتفاقات رو می دونیم که قراره پیش بیاد و داریم چشمهامون رو می بندیم ... الان هم همه میگن بازیکن بومی و غیر بومی باید تشویق شن که بهتره دوباره پاراگراف دوم صحبتم رو بخوانید ...
من با نظر دوستمون که درباره ملوان صحبت کرد موافقم و به همین دلیل هست که اونا انزلی چی هستند و ما رشتی که همین باعث میشه کلا به غریبه ها احترام زیادی بذاریم که یه وقتهایی جواب میگیریم و یه وقتهایی ( خیلی وقتها ) نه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mirzajanimilad » جمعه دسامبر 09, 2011 7:00 am

[quote="Rashti0131"][quote:daa1f83a70="mahyarmaya"]کاش یه کم به همه چیز فکر کنیم .اونی که گل میزنه همیشه خوب نیست .من نمیگم ممد بد اصلا و ما باید تاریخ رو بخونیم و عبرت بشه .کی 90 رو دیدید و عصبانی شدید ؟من میگم و همه شما یقین دارم که مهر تایید به حرفم میزنید.اون 90 که پژمان *# رو آورد بود و گفت من اشتباه کردم رفتم ....آره یادتونه ؟اون موقع هم اون تشویق میکردیم .یادتونه ؟با این فرق که همین پژمان بازی با م ل و ا ن با پگاه بود چه برسه به ممد جان کارت گرفته .انتظار باید داشت که ممد هم چند سال دیکه توی 90 بره بگه من تیمه اصلیم ... بوده و اشتباه کردم که ....
یادتون باشه پژمان نوری توی رختکن برای افتادن ما (پگاه)داشت گریه میکرد و اومد اون حرف رو زد .
حالا شما دم به دم از همه دم فریاد بر بیآورید واویلا ممد غلامی.
احساسی نشید ما باهوشیم .همیشه بودیم و الانم هستیم پس توی تشویقهامون یادمون باشه .من نمیگم ممد رو اصلا تشویق نکنیما اما جو گیر همنشیم راه به راه بگیم ممد غلامی.آخه تا ممد فرار میکنه حتی توپ میره اوت میگن ممد غلامی.من میگم ممد غلامی رو به اندازه تشویق کنیم .
وطـــــــــــــــــــن تا ابـــــــــــــــــــــــــد رشـــــــــــــــــــــــــــت[/quote:daa1f83a70]

من با نظر شما موافقم ولی نباید فراموش کنیم که الان غلامی یکی از بازیکنان تاثیر گزار این فصل داماشه...البته خب داره پولش رو میگیره و فوتبال حرفه ای هم همینه شما ببین مثلا همین مجتبی جباری. فقط فحش خواهر مادر به مظلومی نداد...ولی چون نیاز داشتن بهش بیخیال شدن!!!
فوتبال الان ما همینه باید چشم خودمون رو روی خیلی چیزا ببندیم.اگه میخوایم تیممون نتیجه بگیره...
نماد کاربر
mirzajanimilad
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 29, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه دسامبر 09, 2011 9:38 am

امیدورام ممد غلامی گل بزنه و به آقای گلی نزدیک بشه و امیدوارم ما هم یاد بگیریم کی و کیا رو و چه اندازه تشویق کنیم .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط raincityboy » جمعه دسامبر 09, 2011 9:51 am

فقط در کل یچی بگم محمدغلامی جزئ بازیکنهای بومی ما هست و اگرم تشویقش می کنیم غریبه تشویق نمی کنیم بچه همین گیلان هست تازه اگر یه غریبه هم تشویق کنیم جزئ تیم داماش هست و باید انگیزه بدیم تا با جون دل بازی کنم
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط armin5 » جمعه دسامبر 09, 2011 10:38 am

راست میگه چرا ما نباید مدعی باشیم . به نظر من بازی استقلال تو رشت خیلی تاثیر گذاره .اونو ببریم از لحاظ روحی می ترکونیم . دیگه دهن این فردوسی پور رو می بندیم.
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdigholami » شنبه دسامبر 10, 2011 10:46 am

اولا محمد پژمان نیست که بیاد در مورد رشتی ها اون حرفها رو بزنه ( در برنامه نود ) که خود من هم با صحبتهای پژمان خیلی ناراحت شدم چون تا زمانی که تو ملوان بود هیچ اندوخته ای نداشت باید خدا رو شکر کنه که از داماش به همه چی رسید من خودم قبل از بازی با نفت خونه ممد بودم و با هم صحبت می کردیم کلی از مردم رشت و طرفدارای داماش که بهش محبت داشتند تعریف می کرد و خودشو مدیون اونا میدونه که اینقدر بهش لطف دارن /1/
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 20, 2011 12:00 am

پستتوسط siakelach » شنبه دسامبر 10, 2011 11:37 am

وظیفه هوادار تشویق کردنه.
تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز(اگه اشتباه نوشتم ببخشید)
اینکه پژمان اونجوری حرف زد به خاطر بی بته بودنشه.
ولی قبل از گناه قصاص نکنید.
انشاء الله که محمد اینکار رو نمی کنه.
ما باید وظیفه خودمون رو انجام بدیم و تشویق کنیم.
از نظرات همدیگه هم ناراحت نشیم.
جیگر همتونو
بین همه ی تیم های دنیا
عشق است داماش را
http://www.3pix.ir/viewer.php?file=hltl ... 8i6mu4.jpg
نماد کاربر
siakelach
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » شنبه دسامبر 10, 2011 6:48 pm

[quote:23bbf2f10e="mehdigholami"]اولا محمد پژمان نیست که بیاد در مورد رشتی ها اون حرفها رو بزنه ( در برنامه نود ) که خود من هم با صحبتهای پژمان خیلی ناراحت شدم چون تا زمانی که تو ملوان بود هیچ اندوخته ای نداشت باید خدا رو شکر کنه که از داماش به همه چی رسید من خودم قبل از بازی با نفت خونه ممد بودم و با هم صحبت می کردیم کلی از مردم رشت و طرفدارای داماش که بهش محبت داشتند تعریف می کرد و خودشو مدیون اونا میدونه که اینقدر بهش لطف دارن /1/[/quote:23bbf2f10e]

همه چیز آخر فصل معلوم میشه بعد شاید اون موقع هوادارا از این همه تشویق زیاد از حد غلامی پشیمون شن.من خودم قبولش دارم و مخالف تشویقش نیستم چون بازیکن بومی تیممونه ولی...
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » شنبه دسامبر 10, 2011 10:40 pm

به نظر من وقتی پژمان نوری اون حرفارو زد دلیل نمیشه همه مثله اون باشن! غلامی نشون داده بازیکن با تعصبیه و مزد این تعصب رو با جا گرفتن تو دل هوادارا گرفته! ضمن اینکه الان بهترین بازیکن داماش به نظر من غلامیه واین حقشه که تشویق بشه! از طرفی تشویق یک بازیکن به معنیه نفی دیگر بازیکنا نیست. من به عنوان یه رشتی همونطور که چاووشی و مهدوی و ممد آبشک رو دوست دارم غلامی رو هم دوست دارم.
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان