[quote:e1e3fd3e18="mahyarmaya"]کاش یه کم به همه چیز فکر کنیم .اونی که گل میزنه همیشه خوب نیست .من نمیگم ممد بد اصلا و ما باید تاریخ رو بخونیم و عبرت بشه .کی 90 رو دیدید و عصبانی شدید ؟من میگم و همه شما یقین دارم که مهر تایید به حرفم میزنید.اون 90 که پژمان *# رو آورد بود و گفت من اشتباه کردم رفتم ....آره یادتونه ؟اون موقع هم اون تشویق میکردیم .یادتونه ؟با این فرق که همین پژمان بازی با م ل و ا ن با پگاه بود چه برسه به ممد جان کارت گرفته .انتظار باید داشت که ممد هم چند سال دیکه توی 90 بره بگه من تیمه اصلیم ... بوده و اشتباه کردم که ....
یادتون باشه پژمان نوری توی رختکن برای افتادن ما (پگاه)داشت گریه میکرد و اومد اون حرف رو زد .
حالا شما دم به دم از همه دم فریاد بر بیآورید واویلا ممد غلامی.
احساسی نشید ما باهوشیم .همیشه بودیم و الانم هستیم پس توی تشویقهامون یادمون باشه .من نمیگم ممد رو اصلا تشویق نکنیما اما جو گیر همنشیم راه به راه بگیم ممد غلامی.آخه تا ممد فرار میکنه حتی توپ میره اوت میگن ممد غلامی.من میگم ممد غلامی رو به اندازه تشویق کنیم .
وطـــــــــــــــــــن تا ابـــــــــــــــــــــــــد رشـــــــــــــــــــــــــــت[/quote:e1e3fd3e18]
من با اکثر قسمتها موافقم . اما یه حس درونی بهم میگه غلامی چنین آدمی نیست ، به هر حال حرفه ای هست و چنتا تیم دیگه غیر ملوان بازی کرده و بعد اومده داماش . اما همینکه تو بازیهاش از تمام وجود مایه میزاره و همه کار میکنه ، ما باید به خاطر زحمتش تشویقش کنیم ..... به قول دوستان آینده همه چیزو معلوم میکنه. در مورد اون تارزان هم باید گفت که بچه رضوانشهر هست و ممکنه براش فرقی نمیکرد ، اما چندین بار شنیدم همسرش انزلیچی هست و چون اون موقع کاپیان ملوان هم بود ، تو 90 اون حرفو زد .
وطـــــــــــــــــــن تا ابـــــــــــــــــــــــــد رشـــــــــــــــــــــــــــت