مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط pedram_1367 » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 4:12 am
به نظرم پوربخش رو زیادی جو گرفته بابا .... مثلا چیکار میتونست بکنه که نکرد ؟؟ آقا بر فرض کریمی تریاکی و زن باز بوده ولی این به خودش ربط داره نه به ما ... ما تو زمین فوتبال باهاش مشکل داریم چون تیم ما رو به چنگ داد ... حالا 10 تا زن داشته باشه یا نداشته باشه به خودش ربط داره
-

pedram_1367
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am
توسط alex00755 » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 7:13 am
پول نشون بدیم،فقط پول...کاملا موافق پولم
-

alex00755
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am
-
توسط mahyarmaya » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 8:35 am
pedram_1367:به نظرم ما توی این دوره باید افراطی باشیم .دلیل افراطی بدنم هم بارها گفتم .پور بخش هم خوب کاری کرد که اینا رو نوشت .چون واقعا از بی زبونی دارن سرمون رو میبرن .باید همین بشه کسی جراعت تمسخر و یا تعدی نمیکنه .کدوم تیم اندازه داماش از سایت ها و روزنامه ها حرف خورده ؟بزازیــــــــــــد حرف بزنیم و نترسیم تا بقیه سوار ما نشن .
-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am
توسط Rashti0131 » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 8:49 am
[quote="The_King_of_rasht"][quote:b48994c468="Rashti0131"]بازی قبل مگه قرار نبود علیه وهابی شعار بدیم چرا هیچ کس هیچی نگفت ولی این دفعه خواهشا هم به وهابی هم به اون دلقک واقعا شعار بدیم و عصبانیتمون رو نشون بدیم.[/quote:b48994c468]
اگه شما بازی با ذوب آهن استادیوم بودید حتماُ شنیدید که قبل از گل ذوب آهن بچه های پشت دروازه می گفتند: وهابی حیا کن . و ما رو به روی جایگاهی ها هم جواب میدادیم: شهر ما رو رها کن. به حدی صدا بلند بود که کسانی که از تلوزیون بازی رو نگاه میکردند میگفتند که شبکه باران صدای استادیوم رو کاملا قطع کرده بود که کسی این شعار رو نشنوه !
توی این بازی هم باز به وهابی و عادل باید برخورد بشه[/quot
دوست عزیز من همه بازی ها استادیوم هستم منظورم این بود که خیلی حرف ها زده میشه ولی عملی نمیشه.
-

Rashti0131
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am
توسط pedram_1367 » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 9:47 am
[quote:859503f7ab="mahyarmaya"]pedram_1367:به نظرم ما توی این دوره باید افراطی باشیم .دلیل افراطی بدنم هم بارها گفتم .پور بخش هم خوب کاری کرد که اینا رو نوشت .چون واقعا از بی زبونی دارن سرمون رو میبرن .باید همین بشه کسی جراعت تمسخر و یا تعدی نمیکنه .کدوم تیم اندازه داماش از سایت ها و روزنامه ها حرف خورده ؟بزازیــــــــــــد حرف بزنیم و نترسیم تا بقیه سوار ما نشن .[/quote:859503f7ab]
افتضاح موافقم که باید حرف زد ولی چه حرفی ؟؟؟ حرفی باید زده بشه که برد داشته باشه نه اینکه طرف زن بازی کرده ! این حرفها برد نداره ... ولی اگه بریم سر یه بازی و ببینیم محمد مختاری رو نشونده و آقایی رو بازی میده دفاع( احتمالا بازی فردا ) ؛ اون موقع هست که باید اعتراض کرد و حرف زد و دلیل خواست و بازخواست کرد ... این یک مثال بود امیدوارم تونسته باشم منظور رو برسونم ...
درباره اینکه تو سرمون بزنن هم به نظر من یه سری کارها بر عهده مسئولین هست مثلا مدیر عامل تیم باید جلوی روزنامه ها رو بگیره نه من هوادار چون دستم به هیچ جا بند نیست و تنها ابزار من همین اینترنت لگن و این سایت هست که بتونم 4 تا هوادار و همشهری رو بشناسم و نهایتا روی سکوها رو کنترل کنیم ... یه مثال درباره داشکا ( همون تراکتور ) میزنم اونم اینه که مدیر عاملشون چجوری پشتشونه ! مثلا اونا به مربیشون توهین می کنن و ... (البته من تائید نمی کنم چون اون کار ترک بازیه ) بعد مدیر عامل میگه به هر حال هوادارها ناراضیند و این نشون از حمایت از هوادار داره ... اما ما مدیر عامل نداریم ....
-

pedram_1367
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط mahyarmaya » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 10:13 am
من باهات موافقم که زندگی شخصی یه فردی به خودش مربوطه و دلیل به بد بودن و ضعیف بودن توی محیط کاریش نمیشه .اما من میگم این پته ریختن ها از طرف رشت باشه بهتره .چون باعث نمیشه هر کی هر کاری کنه و بگن رشتین و ....
باید تغییر داد .من اصلا حرفت رو رد نمیکنم .اما من میگم اینجا ایران باید کثیف بود تا سرت رو نبرن باید کسی که توی گوشت میزنه تو خفه کنیش .من خودم اصلا این نوع نیستما اما این باید باشه تا حق رو گرفت .
اینجا فرهنگ فایده نداره و نهایتا میشه همون جکهایی که میگن که نثار هفت جد پشتشونه.
پدرام عزیز مارلون براندو یکی از کثیفترین زندگی عصر خودشو داشته یا سیاوش قمیشی از نظر زندگی شخصی زندگی داغونی داره و حسین پناهی مرحوم یه مرد ایده عالی نبوده اما من قبولشون دارم و واقعا همه اینا رو دوست دارم میخوام بگم که حرفت رو درک کردم اما باید برای آدمای مثل کریمی اینجوری بی فرهنگ بود .
کسی که خودش رعایت نمیکنه باید مثل خودش ود اگه نکنی میگه اینا ....هستن .
-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am
توسط miladcivil » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:05 pm
کلا" با دیالوگهای رد و بدل شده بین دو دستم mahyarmaya و pedram_1367 99.9% موافقم . کلا امیدوارم اوضاع بر وفق مراد ما بشه و با غیرت این مردم بتونیم جامعه خودمونو با هزاران مشکل موجود ، به دلخواه خودمون بسازیم .
just DAMASH
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
-
توسط antiros » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 4:46 pm
کسایی که پیچ پور بخش رو دارند برند ببیند که Shahin Shafiei چی به مجتبی گفته ...
نمی شه اینجا پیست کرد برید ببینید
http://www.facebook.com/mojtaba.pourbakhsh
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
-
antiros
- کاندیدا

-
- تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am
توسط amir131 » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 4:52 pm
عزیزترین کساشو مورد الطاف الهی قرار دادم تا دیگه شکر زیادی نخوره!!!
[align=center][/align]
-

amir131
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am
-
توسط amir131 » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 5:08 pm
ابرار خودشم چیز میزانیه ها برنزه هم که هست

[align=center][/align]
-