[font=Arial Black:2751fa14df] [/font:2751fa14df]
درود بر همه آبراران عزیز

...ایتا حرف می دیله رو بمانسته داره خاسم شیمی مره در میان بنم،منم عینه خیلی از شومان تمام افصل بازیانه بوشوم ورزشگاه،ایته نوکته که همم دانیم اما توجه ناریم انه کی هر بار همگی با هم شعاره ((وای وای وای-تیمه داماش حمله حمله حمله)) را هم صدا فریاد کونیم،زاکان زمینه دورون اینگار کی دوپینگ کونیدو اینگار کی 12 نفره کره بازی کوداندرید یه سره حمله کونید.

ایته نمونه هه بازی با ذوب آهن بو کی آخره بازی ابراهیم زاده بوگوفته که فشار تماشاگران بو کی باعث بوبوسته امان نیمه دومه کاملا تحت فشار بیم...به خودم و شوما افتخار بوکودم وقتی انه بیشناوستم.مطمئنم که همه هم ا مسئله دانیم و بیده داریم کی امی تشویقان چی کونه،اما روز بازی کی به بعضی از امان زود خستا بیم و ساکت نیشینیم،می خاهش از می براران انه که همگی 2 ساعت خستگی ناپذیر بیبیم،2 ساعت عضدیه چاکونیم جهنم...نتیجیم آخره فصل دینیم

...وای وای وای تیم داماش حمله حمله حمله....
درود بر همه آبراران عزیز

...یه حرفی رو دلم مونده که میخاستم باهانون در میون بذارم،منم مثل خیلی از شما تمام بازی های این فصل رو رفتم ورزشگاه،یه نکته که همم می دونیم اما بهش توجه نداریم اینه که هر بار همه با هم شعاره(( وای وای وای تیم داماش حمله حمله حمله)) رو هم صدا میخونیم،بچه ها تو زمین انگار دوپینگ میکنن و انگار 12 نفره میشن و مدام حمله میکنن.

نمونشم تو همین بازی با ذوب آهن بود که آخره بازی ابراهیم زاده گفت که فشار تماشاگرا بود که باعث شد نیمه دوم کاملا تحت فشار باشیم...وقتی اینو شنیدم به خودم و شماها افتخار کردم.مطمئنم که همم این مسئله رو میدونیم و دیدیم که تشویقامون چه میکنه،اما روز بازی که میشه بعضیهامون زود خسته میشیم و ساکت میشینیم.خواهشم از همه داداشام اینه که 2 ساعت خستگی ناپذیر باشیم.2 ساعت عضدی رو جهنم کنیم...نتیجشم آخره فصل میبینیم

...وای وای وای تیم داماش حمله حمله حمله....
به 2 زبون نوشتم چون داریم آسیایی میشیم... نه لنگی نه آبی(تاجی)...داماش آسیایی