[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - محمد غلامی: قهرمان هم نشویم، قطعا دوم می‌شویم!

محمد غلامی: قهرمان هم نشویم، قطعا دوم می‌شویم!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

محمد غلامی: قهرمان هم نشویم، قطعا دوم می‌شویم!

پستتوسط jamaran-city » چهارشنبه دسامبر 07, 2011 10:19 pm

[img:6b4c977853]http://ipna.ir/PicNews/News/mainPic_57293.jpeg[/img:6b4c977853]
[color=blue:6b4c977853]
[size=24:6b4c977853]
[b:6b4c977853]کوئیروش گفت همینطور ادامه دهی دعوتت می‌کنم[/b:6b4c977853]
[/size:6b4c977853]
[/color:6b4c977853]
[color=red:6b4c977853]
[size=اندازه قلم]مهاجم تیم فوتبال داماش گیلان اعتقاد دارد به خاطر استیل آذین از تیم ملی دور شده است و انتخاب اشتباه خیلی در حرفه ورزش یک ورزشکار تأثیرگذار است.[/size]

"محمد غلامی" در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، حرفهای تازه ای را بیان کرده که در زیر می‌خوانید:
[color=blue:6b4c977853]*نسبت به گذشته کمتر گل می زنی، دلیل خاصی دارد؟[/color:6b4c977853]

[color=black:6b4c977853]- من یک مهاجم هستم و تا زمانی که تغذیه نشوم، نمی توانم گلزنی کنم. بنابراین باید هافبکها مرا تغذیه کنند تا بتوانم در امر گلزنی موفق باشم.[/color:6b4c977853]

[color=blue:6b4c977853]*یعنی اگر هافبکهای داماش تو را تغذیه کنند آمار خوبی از نظر گلزنی خواهی داشت؟[/color:6b4c977853]

[color=black:6b4c977853]- بله، من فکر می کنم داماش گیلان یک روند صعودی در تاکتیک و نتیجه گیری دارد و مطمئن هستم تیم روز به روز بهتر می شود و روند گلزنی من نیز بهتر خواهد شد البته من 4 گل زدم، 5 پاس گل دادم و 2 پنالتی گرفتم که فکر نمی کنم آمار بدی باشد.[/color:6b4c977853]

[color=blue:6b4c977853]*داماش با برد مقابل صبای قم وضعیت بسیار خوبی دارد؛ هدف تیم شما در این فصل چیست؟[/color:6b4c977853]

[color=black:6b4c977853]- ما به دنبال آسیایی شدن تیم هستیم و اگر همین روند را ادامه دهیم قطعا آسیایی می‌شویم چراکه اگر اول نشویم دوم خواهیم شد. فکر می کنم داماش گیلان پتانسیل رسیدن به این هدف را دارد و با حمایت مردم شهر رشت این تیم آسیایی خواهد شد.[/color:6b4c977853]

[color=blue:6b4c977853]*البته قاسمپور تحول مثبتی در تیم ایجاد کرد؟[/color:6b4c977853]

[color=black:6b4c977853]- بله، تیم با آمدن قاسمپور از دفاع تا خط حمله تغییرات مثبتی داشت و حالا داماش یک تیم هماهنگ شد و قاسمپور جایگاه همه بچه ها را می داند.[/color:6b4c977853]

[color=blue:6b4c977853]*قبول داری اگر قاسمپور از ابتدای فصل سرمربی تیم بود، الان جایگاه بهتری داشتید؟[/color:6b4c977853]

[color=black:6b4c977853]- صددرصد این مسأله را قبول دارم. اگر قاسمپور از اول فصل با ما بود یا اول یا دوم جدول بودیم. این مربی جنوبی نظم خوبی به داماش داده است و امیدوارم این روند ادامه داشته باشد.[/color:6b4c977853]

[color=blue:6b4c977853]*فکر می کنی دلیل عدم دعوت تو به تیم ملی چیست؟[/color:6b4c977853]

[color=black:6b4c977853]- خب من فکر می کنم به خاطر استیل آذین از تیم ملی دور شدم. نتایج این تیم بدجوری روی عملکرد من و دیگر بازیکنان تأثیر منفی گذاشته بود.[/color:6b4c977853]

[color=blue:6b4c977853]*اما زمان قطبی عملکرد خوبی برای تیم ملی داشتی؟[/color:6b4c977853]

[color=black:6b4c977853]- بله، من در زمان قطبی آمار خوبی در تیم ملی داشتم و قطبی مرا قبول داشت اما کارلوس کوئیروش هم به من گفته اگر همین جور ادامه دهی قطعا به تیم ملی دعوت می شوی.
[color=blue:6b4c977853]*پس انتظار داری دوباره به تیم ملی دعوت شوی؟[/color:6b4c977853]

[color=black:6b4c977853]- بله می خواهم دوباره پیراهن تیم ملی را بر تن کنم و مطمئن هستم که در لیست جدید کوئیروش خواهم بود البته تمام تلاش خود را دوچندان می کنم تا به این موفقیت برسیم.[/color:6b4c977853]
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » چهارشنبه دسامبر 07, 2011 10:31 pm

غلامى با غيرت /23/
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar » چهارشنبه دسامبر 07, 2011 10:42 pm

ماشالا ممد /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه دسامبر 07, 2011 10:46 pm

من میگم زیاد بال و پر ندین .بزارید کارش رو کنه.نیاز گنده نکنید تا بعد نگن ما رو .................
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 4:03 am

غلامی بازیکن خوبیه و خوب تلاش میکنه ... ولی محمد جان مطمئنی قاسمپور جایگاه بازیکنان رو می دونه ؟؟؟ بازی دادن چاووشی سمت چپ ، بازی دادن آقایی تو دفاع ، بازی ندادن آبشک ....
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 6:19 am

غلامیه باغیرت /23/
غلامیه باغیرت /23/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 6:44 am

واقعا بازیکن با تعصبی هست ، توی طول مسابقه ، دفاع تیم حریف رو خیلی آزار می ده ، ولی فکر می کنم آنطور که باید و شاید از طرف هافبکها تغذیه نمی شه و بیشتر موقعیت هاشو با تلاش خودش بدست می آره ، اگه کاپیتان توتی توی اوجش باشه یا اینکه آبشک کاملاً جا بیفته فکر کنم محمد خودشو بیشتر نشون بده /3/
درود به تمام بازیکن هایی که با تعصب برای داماش بازی می کنند . /3/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 7:27 am

محمدغلامی واویلا محمد غلامی واویلا
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 8:26 am

کاش یه کم به همه چیز فکر کنیم .اونی که گل میزنه همیشه خوب نیست .من نمیگم ممد بد اصلا و ما باید تاریخ رو بخونیم و عبرت بشه .کی 90 رو دیدید و عصبانی شدید ؟من میگم و همه شما یقین دارم که مهر تایید به حرفم میزنید.اون 90 که پژمان *# رو آورد بود و گفت من اشتباه کردم رفتم ....آره یادتونه ؟اون موقع هم اون تشویق میکردیم .یادتونه ؟با این فرق که همین پژمان بازی با م ل و ا ن با پگاه بود چه برسه به ممد جان کارت گرفته .انتظار باید داشت که ممد هم چند سال دیکه توی 90 بره بگه من تیمه اصلیم ... بوده و اشتباه کردم که ....
یادتون باشه پژمان نوری توی رختکن برای افتادن ما (پگاه)داشت گریه میکرد و اومد اون حرف رو زد .
حالا شما دم به دم از همه دم فریاد بر بیآورید واویلا ممد غلامی.
احساسی نشید ما باهوشیم .همیشه بودیم و الانم هستیم پس توی تشویقهامون یادمون باشه .من نمیگم ممد رو اصلا تشویق نکنیما اما جو گیر همنشیم راه به راه بگیم ممد غلامی.آخه تا ممد فرار میکنه حتی توپ میره اوت میگن ممد غلامی.من میگم ممد غلامی رو به اندازه تشویق کنیم .
وطـــــــــــــــــــن تا ابـــــــــــــــــــــــــد رشـــــــــــــــــــــــــــت
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Rashti0131 » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 8:58 am

[quote:015c52f94f="mahyarmaya"]کاش یه کم به همه چیز فکر کنیم .اونی که گل میزنه همیشه خوب نیست .من نمیگم ممد بد اصلا و ما باید تاریخ رو بخونیم و عبرت بشه .کی 90 رو دیدید و عصبانی شدید ؟من میگم و همه شما یقین دارم که مهر تایید به حرفم میزنید.اون 90 که پژمان *# رو آورد بود و گفت من اشتباه کردم رفتم ....آره یادتونه ؟اون موقع هم اون تشویق میکردیم .یادتونه ؟با این فرق که همین پژمان بازی با م ل و ا ن با پگاه بود چه برسه به ممد جان کارت گرفته .انتظار باید داشت که ممد هم چند سال دیکه توی 90 بره بگه من تیمه اصلیم ... بوده و اشتباه کردم که ....
یادتون باشه پژمان نوری توی رختکن برای افتادن ما (پگاه)داشت گریه میکرد و اومد اون حرف رو زد .
حالا شما دم به دم از همه دم فریاد بر بیآورید واویلا ممد غلامی.
احساسی نشید ما باهوشیم .همیشه بودیم و الانم هستیم پس توی تشویقهامون یادمون باشه .من نمیگم ممد رو اصلا تشویق نکنیما اما جو گیر همنشیم راه به راه بگیم ممد غلامی.آخه تا ممد فرار میکنه حتی توپ میره اوت میگن ممد غلامی.من میگم ممد غلامی رو به اندازه تشویق کنیم .
وطـــــــــــــــــــن تا ابـــــــــــــــــــــــــد رشـــــــــــــــــــــــــــت[/quote:015c52f94f]

منم موافقم همه چیز آخر این فصل معلوم میشه.ولی دوست عزیز اگه خیلی ملوانو دوست داشت هیچ وقت داماش نمیومد پس حتما خودشم تمایل داشت.
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 9:10 am

Rashti0131 :من حرفت رو قبول ندارم .
مازیار .سید جلال .پژمان رافخایی .اینهای مثلا غولهای اون تیم بودن .برای چی جدا شدن ؟یک کلمه پول.فقط پول.
اما با 2تا مصاحبه همه چیز رو عوض میکنن.الان مازیار *# چندین سال توی لنگه و بعد امارات حالا دیده که توی لنگ به اون چیزی که میخاست نرسید و محبوبیت خاصی نداره و کاری نداره جز بازگشت به م ل و ا ن داره تند تند مصاحبه میکنه و مردم شهرش رو گیر میاره که من متعصب هستم .یا همین سید جلال این همه داشت میکشت توی سپاهان و اس اس بره حرفی نزد در مورد م ل و ا ن .
پژمان هم تا دل بخاد نامردی کرده به اون تیم .م ل و ا ن شده همون تیم های عربی که هر بازیکن پیر اروپایی اونجا رو انتخاب میکنه .
در آخر حرفم همیه چیز با 2 تا مصاحبه حلل میشه و خیلی راحت همه چیز رو فراموش میکنن هم مردم هم بازیکنی که نقل تیم میکنه.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Rashti0131 » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 9:21 am

[quote:2bfc22211b="mahyarmaya"]Rashti0131 :من حرفت رو قبول ندارم .
مازیار .سید جلال .پژمان رافخایی .اینهای مثلا غولهای اون تیم بودن .برای چی جدا شدن ؟یک کلمه پول.فقط پول.
اما با 2تا مصاحبه همه چیز رو عوض میکنن.الان مازیار *# چندین سال توی لنگه و بعد امارات حالا دیده که توی لنگ به اون چیزی که میخاست نرسید و محبوبیت خاصی نداره و کاری نداره جز بازگشت به م ل و ا ن داره تند تند مصاحبه میکنه و مردم شهرش رو گیر میاره که من متعصب هستم .یا همین سید جلال این همه داشت میکشت توی سپاهان و اس اس بره حرفی نزد در مورد م ل و ا ن .
پژمان هم تا دل بخاد نامردی کرده به اون تیم .م ل و ا ن شده همون تیم های عربی که هر بازیکن پیر اروپایی اونجا رو انتخاب میکنه .
در آخر حرفم همیه چیز با 2 تا مصاحبه حلل میشه و خیلی راحت همه چیز رو فراموش میکنن هم مردم هم بازیکنی که نقل تیم میکنه.[/quote:2bfc22211b]

آره درست میگی.مثلا خود اونا از دست ممد غلامی ناراحت بودن تا این مصاحبه خیالی رو دیدن کاملا نظرشون عوض شد.
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 9:27 am

محمد واقعا با همه اسامي بالا فرق داره.من خيلي باهاش هم كلام شدم
آيا پژمان هم مثل محمد برامون بازي ميكرد؟آيا تعصب محمد رو داشت؟
من فقط ميگم غلامي هم بايد مثل يه بازيكن بومي و حتي رشتي بهش نگاه كرد.
محمد غلامي واقعا داره با دل و جون براي بازي ميكنه و به خودش هم گفتم هرچي پول گرفتي نوش جونت باشه
غلامي باغيرت
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 9:33 am

به نظر من غلامی بهترین بازیهاشو داره برای داماش میکنه بقیه چیزا همش شایعه هست /7/
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 9:43 am

من بحث های تعصبی کاری ندارم ولی لطفا محمدغلامی رو به لحاظ شخصیتی با شخصی مثل پژمان نوری مقایسه نکنید.
پژمان نوری همون وقتی که تو رشت بود هم من از نوع شخصیت و کارهاش که گفتنی نیست خبر داشتم. نمی خوام به مسئله نوری بپردازم و می دونم بعضی ها رو ممکنه تو رشت تشویق کنی و بعد جور دیگه بشند و به قولی با دو تا مصاحبه أسر او سر... ولی نوع شخصیت غلامی به این شکل نیست و از این لحاظ اطمینان می دم.
محمدغلامی قرار نیست توی مصاحبه هاش مثلا به ملوانی ها حرفی بزنه یا توهین بکنه چون 4 سال اونجا بازی کرده و اگر اینکار رو بکنه شما باید انتظار داشته باشی پس فردا که از رشت رفت هم همین کار رو انجام بده ولی هرگز هم اون چنین مصاحبه ای انجام نداد و نمی ده که بخواد به حساسیت ها دامن بزنه این رو دیگه هر عقل سلیمی هم متوجه میشه. ضمنا غلامی بازیکن تیم ماست و توی زمین هم با تعصب بازی می کنه و هر بازیکنی که با تعصب توی زمین بازی کنه لایق بهترین تشویق هست. می خواد محمد غلامی باشه، محمد آبشک باشه یا هر کس دیگه... به شرط اینکه متعصب بازی بکنه و برای تیم مثمر ثمر باشه
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان