[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - شاید فردا دیر باشد

شاید فردا دیر باشد

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Damash1 » چهارشنبه نوامبر 30, 2011 10:22 pm

[b:c52b312483] خدا کنه هر چی میشه فقط اخرش خوب باشه [/b:c52b312483] :?: :?:
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » چهارشنبه نوامبر 30, 2011 10:35 pm

فكر ميكنم زمان مناسبى باشه تا اين نماينده هاى ... بخوان كارى كنن با اينكه راضى نيستم كه اينا بخوان براى ما كارى انجام بدن ولى خوب بعضى اوقات اجباره ، انتخابات مجلس نزديكه بخاطره عوام فريبى هم كه شده اينا دو تا كار ميكنن بايد فرصت طلبى كنيم شايد فرجى شد .
اقاى سراوانى ميشه با اينا جلسه اى ترتيب داد و باهاشون صحبت كرد ...
نا اميد نشيد ، ملوانم با اين همه مشكل مالى خلاصه دقيقه ٩٠ بهش رسيدن .
نميدونم ٢٠،٠٠٠ تومان جواب ميده يا نه ولى خوب ضرر نداره بخوايد حسابى باز كنيد كه هر كسى هر قدر كه ميتونه كمك كنه ....
...........طرفدار داماشيم هميشه باهاشيم..........
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » چهارشنبه نوامبر 30, 2011 10:35 pm

فكر ميكنم زمان مناسبى باشه تا اين نماينده هاى ... بخوان كارى كنن با اينكه راضى نيستم كه اينا بخوان براى ما كارى انجام بدن ولى خوب بعضى اوقات اجباره ، انتخابات مجلس نزديكه بخاطره عوام فريبى هم كه شده اينا دو تا كار ميكنن بايد فرصت طلبى كنيم شايد فرجى شد .
اقاى سراوانى ميشه با اينا جلسه اى ترتيب داد و باهاشون صحبت كرد ...
نا اميد نشيد ، ملوانم با اين همه مشكل مالى خلاصه دقيقه ٩٠ بهش رسيدن .
نميدونم ٢٠،٠٠٠ تومان جواب ميده يا نه ولى خوب ضرر نداره بخوايد حسابى باز كنيد كه هر كسى هر قدر كه ميتونه كمك كنه ....
...........طرفدار داماشيم هميشه باهاشيم..........
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه دسامبر 01, 2011 3:54 am

این آقایی و سرلک و محمدی و نصرتی و فرزاد محمدی و کریمی رو بفروشین و به جاش از امیدهای داماش بیارین هم یه پولی میاد تو تیم و هم از شر اینا خلاص میشیم ... یه طباطبایی رو هم بیارین که فکر نمیکنم زیاد پول بخواد واسه یه نیم فصل ... خدایی کلی مشکل مالی حل میشه اگه هر کدوم رو 150 میلیون بفروشین ( البته اگه بخرن چون من فکر میکنم رو دستمون باد کردند ) میشه 900 میلیون و شاید هم بیشتر و با حدود کمتر از 200 میلیون می تونین طباطبایی و امید جایگزین کنین ... یعنی یه چیزایی تو مایه های 800 میلیون سود و پول خالص که فکر میکنم تا آخر فصل جواب میده ....
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه دسامبر 01, 2011 5:15 am

[quote:6c4a51ee91="pedram_1367"]این آقایی و سرلک و محمدی و نصرتی و فرزاد محمدی و کریمی رو بفروشین و به جاش از امیدهای داماش بیارین هم یه پولی میاد تو تیم و هم از شر اینا خلاص میشیم ... یه طباطبایی رو هم بیارین که فکر نمیکنم زیاد پول بخواد واسه یه نیم فصل ... خدایی کلی مشکل مالی حل میشه اگه هر کدوم رو 150 میلیون بفروشین ( البته اگه بخرن چون من فکر میکنم رو دستمون باد کردند ) میشه 900 میلیون و شاید هم بیشتر و با حدود کمتر از 200 میلیون می تونین طباطبایی و امید جایگزین کنین ... یعنی یه چیزایی تو مایه های 800 میلیون سود و پول خالص که فکر میکنم تا آخر فصل جواب میده ....[/quote:6c4a51ee91]
حداقل احتمال داره یه آبشکه دیگه از بینه همین امیدها پیدا شه تا :wink: بدون ادعا به فوتبال این شهر کمک کنه
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط monfared » پنج شنبه دسامبر 01, 2011 6:17 am

[size=18:944eb42bed]به نام خدا

متاسفانه این مسائل نه تنها مجموعه ی تیم، که دامن کل استان را گرفته است و مدت هاست که ما در استان خودمان، در حال بستن و تعطیل کردن هستیم.
کارخانه ها، مجموعه های تولیدی و ... بروید نگاهی به شهر صنعتی مان بکنید!
داماش به عنوان تیم شهر رشت، صرف نظر از تعصبات ورزشی و تیمی، مرحمی بر دل های همیشه آشفته ی همشهریان ما بوده است.
به نظر من جناب آقای سراوانی، وظیفه ی شما، نه فقط به عنوان عضوی از باشگاه، حفظ این تیم، که حفظ امید همشهریان تان است و امیدوارم در این راه از هیچ تلاشی غافل نمایند.
مجموعه فعالیت هایی که دوستان به آن ها اشاره کردند، در مجموع می تواند به تیم کمک های کوچکی برساند و شاید برای نهادینه شدن ِ این روش ها،باید از همین الان شروع کنید.
بحث کمک های نقدی هوادارن به تیم،بحث فروش لباس و داشتن یک مرکز فروش، و ... این ها را شروع کنید تا به روال بیافتند.
اما در حال حاضر مشکل داماش بیشتر از آنی هست که چنین اقداماتی راهبردی باشند.
من چندی قبل پیشنهاد کردم، الیته در جایی دیگر و در پی مسائل حاشیه ای تیم پس از بازی تیم مقابل ملوان، اما دوستان جبهه گرفتند.الان خوشحالم که بعضی دوستان دارند روی این مسائل حرف هایی می زنند و من می خواهم ادامه دهم ...
این که نمایندگان رشت، چه اندازه به شهرمان کمک کرده اند و اصلا چه کاری کرده اند بماند، ما نمی خواهیم برای کسی تبلیغ کنیم.
در شرایطی که داماش دست به عصا حرکت می کند و تیم، نیاز به کمک دارد، برای برون رفت از این بحران مالی، باید به تمام راه ها به عنوان یک دستاویز توجه کرد.با توجه به نزدیک بودن ِ انتخابات مجلس، من واقعا فرصت مناسبی می بینم که مجموعه ی مدیریت داماش با نمایندگان وارد گفتگو شود و در جهت جذب کمک مالی یا هر راهکار دیگری اقدام کند.
با توجه به این که این افراد در حال حاضر تمام تلاششان معطوف جذب آرا خواهد بود، می توانید روی تلاش های احتمالی شان برای جذب آرای تماشاگران داماش حساب باز کنید و ممکن است چنین اقدامی جواب دهد.
برای تماشاگران رشت، و اصلا همشهریان من، چه فرقی می کند وقتی بین این نمایندگان، هیچ کدامشان کمکی به رشت نکرده اند، حالا یکی شان در این بحران و اصلا به خاطر جذب آرای خودش، به تیم کمک کند.
متاسفانه این ها دستشان می رود جناب سراوانی و می توانند، ولی راه ها را برای حفظ منافع خودشان خرج می کنند.
من توصیه می کنم این راه را جدی بگیرید جناب سراوانی.
این یک فرصت است و ما هدفمان حفظ تیم است.
صرف نظر از این که اصلا وظیفه ی این نمایندگان هم کمک به مشکلات شهرشان هست و ناتوانی تیم در ادامه راه، مشکلی برای شهر محسوب می شود.
مورد دیگر این که باشگاه در خصوص تبلیغات ضعیف عمل می کند.
چرا با بانک ها وارد گفتگو نمی شوید!؟یعنی هر مبلغی، کمکی به تیم نمی کند!؟
یا شرکت هایی مثل اشی مشی، این شرکت از آن مجموعه شرکت هایی است که به مدیریت آقای محبوبی، دارند خوب کار می کنند...
هر چند این گزینه ها زیاد نیست ...
از خدا می خواهم کمک کند این نگرانی ها دست از خاطر آشفته ی ما هواداران بردارد ...
[/size:944eb42bed][color=red:944eb42bed] [/color:944eb42bed]
http://aryapayam.ir
آریا پیام؛ سامانه ی هوشمند پیام کوتاه
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه دسامبر 01, 2011 6:57 am

pedram_1367 :من با حرفات موافقم اما بیشتر روی اون قسمت که باد کردن روی دست ما .پس میتونیم قرض هم بدیم .من شرایط بازیکن قرصی رو گفتم و تاثیر خیلی خوبی برای ما داره .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » پنج شنبه دسامبر 01, 2011 8:45 am

آبرار امن ده بموردیم رشته به اپیلکی نباید مشکل مالی بداریم
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » پنج شنبه دسامبر 01, 2011 9:41 am

بازم حرفای ترسناک بازم استرس بازم ترس اه خسته شدیم /9/ همیشه بزرگترین بلایا سر رشت میاد اه این چه وضعیه...
داریم چوب نادانی و بی فکری همه مسولان {قدیم و جدید} استان میخوریم که پای حرفشون میشینی بهترین وعده ها رو میدن ولی در عمل پوچ پوچ پوچ اینها همه انباشته شده داره میترکه دیگه اخه اصفهان یا این تبریز ووو نگاه کنین چه پیشرفتی کردن.... همه جا جز گیلان و رشت هوای همدیگرو دارن اما اینجا از من گرفته تا برو بالا تا میبینیم دارن پیشرفت میکنن چنان زیرابشو میزنیم که با مخ میخوره زمین..... مقصرخودمونیم از ماست که بر ماست{شاید این صحبتهایی که من کردم ربطی نداشت به موضوع ولی ....}
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » پنج شنبه دسامبر 01, 2011 9:43 am

[quote:9d2ad09de0="pedram_1367"]این آقایی و سرلک و محمدی و نصرتی و فرزاد محمدی و کریمی رو بفروشین و به جاش از امیدهای داماش بیارین هم یه پولی میاد تو تیم و هم از شر اینا خلاص میشیم ... یه طباطبایی رو هم بیارین که فکر نمیکنم زیاد پول بخواد واسه یه نیم فصل ... خدایی کلی مشکل مالی حل میشه اگه هر کدوم رو 150 میلیون بفروشین ( البته اگه بخرن چون من فکر میکنم رو دستمون باد کردند ) میشه 900 میلیون و شاید هم بیشتر و با حدود کمتر از 200 میلیون می تونین طباطبایی و امید جایگزین کنین ... یعنی یه چیزایی تو مایه های 800 میلیون سود و پول خالص که فکر میکنم تا آخر فصل جواب میده ....[/quote:9d2ad09de0]
افرین به حرفت
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_city » پنج شنبه دسامبر 01, 2011 10:02 am

دریافت از اسپانسرها، حق پخش تلویزیونی

(چند تا بازیکن داماش هیچ نقشی توی تیم ندارن اونها رو بفروشن ) اگه بشه عالیه

تبلیغات و آگهی هایی که رسانه ها می گیرند،

جذب اسپانسر قوی برای تیم ها بخش اعظمی از درآمدزایی باشگاه ها را پوشش می ده

پول حاصل از حضور تماشاچیان کاملا به باشگاه ها برسد، تا حدودی مشکل برخی باشگاه های پرطرفدار مثل داماش حل میشه

این مسولین هم ی کاری کنند خب تیم استان هستش الان نیاز به حمایت داره فقط موقع برد روز های خوب داماش از اونها خبر هست این روزها کجا هستند
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » پنج شنبه دسامبر 01, 2011 10:23 am

آقای سراوانی تاسیس یه فروشگاه میتونه قسمتی از مشکلات رو برطرف کنه.

چرا الان نمیشه اسپانسر گرفت؟شرکت فولاد قرار بود اسپانسر ما بشه چی شد؟

پارسه که گویا از بستگان مهندس عابدینی هستند نمیتونن اسپانسر تیم بشن؟
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:26 pm

چقدر نا امید کننده !
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:55 pm

مشکل اینجاست هرکی میخواد اسپانسر بشه میخواد اسم تیم روهم عوض کنه مثل پارسه
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه دسامبر 01, 2011 1:12 pm

RASHTBOY :جدی میگی ؟خب دوست گلم این پست برای طرح راهی ایجاد شده پس یه کم بهتر نظر بدیم خوب نیس؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان