[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - شاید فردا دیر باشد

شاید فردا دیر باشد

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

شاید فردا دیر باشد

پستتوسط saravani » چهارشنبه نوامبر 30, 2011 4:19 pm

سلام آقای عابدینی تمام تلاشش رو داره می کنه و این مدت هم که پس از مساله اخیر پیش اومد با تلاشهای او سفرها و مسایل باشگاه پیش رفت عابدینی بسیار تحت فشاره و شرایط بسیار ناامید کننده است اما تا آخرین لحظه دست از تلاش برنمی داریم اما شاید این آخرین لحظه هم برسه اونوقت چکار باید کرد؟
راه های برون رفت از این بحران برای سالجاری بسیار سخته و مشکل اصلی نیز امسال است سال آینده می توان تیم را از این وضعیت نجات داد و با ورود چند اسپانسر بزرگ تیم را زنده نگه داشت اما باید امسال بگذرد و این نیاز به همفکری و تلاش همه دارد.
شنیدم تعداد کاربران وارش اسپرت به 1000 نفر رسیده و این جای تبریک و خوشحالی داره حالا این 1000 نفر بگویند راه برون رفت از این بحران چیست؟
بطور مثال در هر بازی داماش 10000 نفر به ورزشگاه می آیند اگر این 10000 نفر برای 10 بازی در خانه هایشان بنشینند و از تلویزیون بازی را ببینند و و عوض آن و بجای خرید 10 بلیط 2000 تومانی نفری 20 هزار تومان به حساب باشگاه بریزند می شود هزینه کل سفرها و تدارکات تیم بدست می آید.
منتظرم پیشنهادات اجرایی شما را بشنوم و این را نیز بگویم که باید مردم رشت نیز حرکتی درخور انجام دهند وگرنه اینکه همه بمانند و بگویند داماش نباید از اینجا برود مشکلی حل نخواهد شد.
دوستان شاید فردا دیر باشد نمی خواهم نا امیدتان کنم با تمام وجود و با تمام قدرت تلاش می کنیم اما همه باید کمک کنند نه فقط عابدینی و اعضای باشگاه ....
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » چهارشنبه نوامبر 30, 2011 4:58 pm

مرسی ابرار سراوانی ...نظر خوبیه ...ولی بزاریم هر کس هرچقدر داره بده و برای هرکسی که کمک میکنه یه کارایی یا چیزایی بدیم مثل اروپا نظیره :کسایی که کمک بالایی میکنن جایگاه ویژه بشینن و یا خرید پیرهن یکی از بازیکنا و غیره
و برای کسایی که کمتر میدن :ورود مجانی به استادیوم ..عکس و امضای بازیکنا وغیره /13/
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط power3449 » چهارشنبه نوامبر 30, 2011 5:01 pm

آقای سراوانی عجب مثالی زدین!!!!!!!!! اینو میگفتین اگه استانداری و شهرداری بجای این همه بریز و بپاش تو این روزها در سطح شهر و ... ؛ این پولها رو خرج تیم شهرو استانش میکرد و باعث شادی و نشاط مردمش میشد براحتی میتونستن مخارج تیمو بدن....اما کو غیرت و اندیشه.............
نماد کاربر
power3449
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 05, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » چهارشنبه نوامبر 30, 2011 5:20 pm

سلام به اقای سراوانی ممنون ما هوادارها در جریان بعضی از مسائل میزارید ولی باید یک هم فکری بشه که فاجع سالهای پیش تکرار نشه که تیم یهو منحل بشه چند بازی تماشاگرها میتونه 20هزارتومان بدن؟باید فکر اساسی بشه تمام مردم شهر رشت و دوستداران داماش از هر لابی و از هر طریق با صاحبان سرمایع و با مسئولین نهاد ها اگر در ارتباط هستند باید کوتاهی نکنن ما رشتی ها این تیمو با بازیکنهاش دوستداریم اقای سراوانی فقط یک سوال ما الان بک نیم فصل تقریبا گزروندیم یعنی هیچ نهاد شرکتی حاظر نیست فقط یک نیم فصل اسپانسر داماش بشه؟
باید خدمت شما عرض کنم که مسئولین خیلی مهم هستند اینجا یعنی هرکس با مسئولی نهادی در ارتباط هست باید در جریان بگذاره این مسئله وگرنه فاجع سال های پیش تکرار میشه و مردم رشت بازهم نا امید سر افکنده میرن تو خونه هاشون میشینن و باید ببینیم باز کی میخواد با سرنوشت ایم مردم بازی کنه
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Arvin » چهارشنبه نوامبر 30, 2011 5:55 pm

با سلام خدمت جناب سراوانی عزیز.بخدا ما چندین ماه در حسرت خرید یه پیراهن داماش موندیم.تنها دلیلی که من هنوز واسه خرید پیراهن داماش اقدام نکردم اینه که میخوام مطمئن شم یه درصدی هم از قیمتش به باشگاه میرسه.اینو گفتم تا بدونید ما همه جوره پشت تیممون هستیم. :x
نماد کاربر
Arvin
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژوئن 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Saeeed » چهارشنبه نوامبر 30, 2011 6:25 pm

آقای سراوانی اگه مشکل واسه همین امسال فقط و سال دیگه میشه حل کرد این کمبود بودجه رو و شما با این مثال و پیشنهاد فقط نیاز 200 300 میلیونی مطرح کردین:
1)اون طلب باشگاه از تربیت بدنی یا هیئت فوتبال گیلان واسه خرج های استادیوم نمی تونه این مقدار نیاز رو تامین کنه؟؟
2)این مقدار نیاز با یه وام هم قابل حله مسلماً.
مگه اینکه نیاز به پول بیشتری باشه که در اون صورت فکر نکنم تماشاگر بتونه ساپورت کنه باشگاه رو دیگه... با 20 هزار تومن یا خرید پیراهن و کارایه دیگه...
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » چهارشنبه نوامبر 30, 2011 6:55 pm

اقای عابدینی تمام تلاشش رو داره می کنه و این مدت هم که پس از مساله اخیر پیش اومد با تلاشهای او سفرها و مسایل باشگاه پیش رفت عابدینی بسیار تحت فشاره و شرایط بسیار ناامید کننده است اما تا آخرین لحظه دست از تلاش برنمی داریم

اقای سراوانی وقتی این قسمتو خوندم مثل اب سردی بود برپیکر من :?

واقعا چرا ما اینقدر بدشانسیم؟
شرکتهای دیگه ایی که زیر مجموعه اریا بودن چه جوری اموراتشونو میگذرونن .بالاخره قوه قضاییه یا هر جای دیگه ای که حساباروبستن باید یه فکری به حال شرکتها وکسایی که دارن ازاین راه اداره میشن بکنه دیگه؟به خصوص این تیم که فقط یه شرکت نیست بلکه پای احساسات مردم هم درمیانه.عابدینی هم تو مصاحبش پای مردم میان کشید که اونا فکر نکنن میتونن تیمو منحل کنن یا...

باشگاه تواین چند سال تبلیغ روی پیراهن نداشته وبیشتر شرکت های زیر مجموعه اش روتبلیغ می کرده.نمیشه ازاین راه درامدی داشت؟
درمورد کمک های مردمی هم این روش برای تیم های دیگر که قبلا این کارو کرده بود جواب نمیده.یادمه فتح الله زاده گفته بود یه شماره حساب به مردم دادیم کمک کنن به استقلال بعد یک ماه رفتیم دیدیم کلا 100هزار تومن جمع شده.

درمورد پیشنهادهایی هم که دوستان میدن در مورد خریدن پیراهن و...به نظر من این روش ها حالاحالا ها توایران جواب نمیده .حالااگرهم جواب بده درامدش به اندازه ای نیست که بشه خرج باشگاه رو داد.

فکرنکنم افرادی مثل هدایتی کم باشن وبیان برای تیم خرج کنن حتی خود هدایتی(هرچند دو پادشاه در یک اقلیم نگنجد)

خواهشا فقط در هیچ شرایطی نام باشگاه تغییر نکنه

البته به نظر من راه دیگر مثل فروش بازیکنای که کارایی ندارن وهزینه ی زیادی هم برای تیم برداشتن مثل:محمدی-مهدوی کیا-اقایی-نصرتی-سرلک-فرزادمحمدی-مگنو
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » چهارشنبه نوامبر 30, 2011 7:09 pm

به نظرم اگه داماش طلبشو از بقیه نهادها بگیره مشکلش حل میشه.من شنیدم 700میلیون طلب داره.راسته؟؟؟؟
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » چهارشنبه نوامبر 30, 2011 7:14 pm

باید یه فکر اساسی کرد ب خرید پیراهن و گرفتن طلب فقط ممکنه قسمتی از مشکلات حل بشه.3 تا نماینده تو مجلس افتادن شبیه سیب زمینی اعضای شورای شهرم که فکر بخور بخورند!!! ما یه اسپانسر قوی میخوایم....
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط armin5 » چهارشنبه نوامبر 30, 2011 7:25 pm

شما یه فروشگاه لوازم ورزشی باز کنید تا از این طریق حمایت بشید. مثلا لباس با شورت و جوراب. یا مچ بند و گردنبند وپرچم از این جورچیز ها . درست خیلی منبع خوبی نیست نمیشه صد میلیون پول جمع کرد ولی دیگه از هیچی بهتره.
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه نوامبر 30, 2011 7:29 pm

من دریغی ندارم اما بنظر شما این کار چند % شدنی هستش؟
قشر فوتبالی ما از این نظر ضعیف هستش و شما از ما بهتر میدونید .
اما بازیکن فروختن پیشنهاد خوبی نیست ؟
من پیشنهاد میکنم برای 2بازی با کارخونه های مثل اشی مشی یا جگوار یا ....پیشنهاد بدیم که تبلیغشون روی پیراهن باشه هر بازی کمه کم 7000 میاد و 90 دقیقه که با قبل و بعدش 100 دقیقه میشه شاید بیشتر .غیره این که تلویزیون نشون میده .اگه ما کم کم این کارو انجام بدیم پول سفر براحتی در میاد.
نمیدونم با آیین نامه ها این کار نافذ هست ؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » چهارشنبه نوامبر 30, 2011 7:30 pm

آقای سراوانی اولا آخه باید بدونیم مشکل داماش چیه و در چه حد و اندازه هایی هست. ما صرفا یک چیزای سربسته میشنویم. ثانیا قبول کنید باشگاه یک سری بریز و بپاش های بیخود داره. ما چرا باید برای مهدوی کیا و آقایی و محمدی و مگنو مرام بذاریم. همون تیمای سابقشون حاضر نیستن اینها رو بپپذیرن. با توجه به اینکه این بازیکن ها در بازی های حساس (پرسپولیس، استقلال و تراکتور) نه تنها خیری به حال ما نداشتن بلکه بزرگترین ضربه به تیم زدن. اگه تراکتور و پرسپولیس رو میبردیم و با استقلال مساوی میکردیم الان 26 امتیازی بودیم و در جایگاه چهارم و کورس قهرمانی. حالا ما به چه امیدی به این تیم کمک کنیم. تیمی که در بازی با پرسپولیس بیشتر به فکر پرسپولیس بود تا خودش. این بچه ها از گلو خودشون و خانوادشون بگیرن و بدن به تیم که این 4تا بازیکن امیدشون به یاس تبدیل کنن؟! که آقای مهدوی کیا زورش بیاد مقابل تیم سابقش یه تکل بزنه تا دقیقه 90 بازی مساوی نبازیم؟! ما تیم رنگی دوست نداریم و دوست داریم بازیکن متعصب باشه نه اینکه دلش با تیم دیگه. و به نظرم بهترین کار فروش این 4 تا بازیکنه. همچنین امثال سرلک که 1 بازی هم نکردن.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط milad_gh » چهارشنبه نوامبر 30, 2011 7:53 pm

آقای سراوانی حرفتون درسته ولی با کمک طرفدارا مشکل فقط واسه یه مدت کوتاه حل میشه نه به شکل ریشه ای. به نظر من باید با مسئولین تربیت بدنی به توافق برسین که در ازای نگهداری و مراقبت از امکانات استادیوم حق بلیط فروشی رو در اختیار بگیرین مثل خیلی از باشگاههای اروپایی که شهرداری هاشون این کارو میکنن. با اینکار حداقل یه بخشی از مشکلات حل میشه.
نماد کاربر
milad_gh
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه نوامبر 30, 2011 9:20 pm

من هم با نظر اکثر بچه ها موافق هستم و به نظرم من داماش باید به فکر کسب درآمدهای جانبی باشه. هر چند از راه فروش لوازم و یا مسائلی این چنینی نمیشه درآمد زیادی کسب کرد اما میشه درصدی از مخارج مثل هزینه راه و مخارج اون رو بدست آورد و درکنارش فروش چند بازیکن که کمترین کاربرد رو داشتند.
شاید بعضی از این بازیکنان که اسم نمی برم مثل هندوانه دربسته بودند و اینجا اومدند از آمادگی خارج شدند اما میشه برای نیم فصل اونها رو در لیست فروش گذاشت تا لااقل از زیر خرج هزینه هاشون خارج شد.
بله درسته که اون موقعی که این بازیکنان رو میگرفتیم اصلا به این فکر نبودیم که دچار چنین مشکلاتی میشیم.
متاسفانه کارخانجات و مسئولین استانی ازشون فکر نکنم خیری برسه چون همیشه همینطور بوده و گویا هست و خواهد بود... امروز که مهندس قهرمانی رو به همراه دو پسرش تو خیابون لاکانی در حال پیاده روی در بین مردم دیدم بیشتر به خاطر یک سری مسائل به فکر فرو رفتم.
من فکر می کنم تا اینجای کار هم کار بزرگی رو داماش انجام داده و اینجاست که نحوه مدیریت مسئولین و کادرفنی باشگاه مشخص میشه اون هم وقتی با تیم های دیگری مقایسه می کنیم که شرایطی مثل داماش دارند.
اگر کسی راه حلی واری این مسائلی که مطرح شده داره لطفا بگه...
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه نوامبر 30, 2011 10:03 pm

من به همه چیز دارم فکر میکنم اما نمیدونم چقدر شدنی هستش یا با آیین نامه ها تطابق داره یا نه.
1ما نمیتونیم تبلیغات دوره زمین سودی ببریم ؟حتی اگه تابلو ها رو خدمون زیاد کنیم و ویزیتورش ما باشیم و پولش به جیب ما بره ؟
2.ما تیم های زیر پایه داریم .ما میتونیم اینها رو قرض بدیم .دقیقا مثل تیم های بزرگ .یووه بازیکنانش رو قرض میده . این خصوصصیات قرض دادن هستش:1.بازیکن بی تجربه توی تیمه دیگه تجربه بدست میاره .2.بازیکنی از دست ندادیم بلکه همون بازیکن هستش شاید با خصوصیات بهتر یا بدتر ( افت کنه )3.هزینه هاش رو ما نمیدیم اما پول گیرمون میاد .
مثلا جهانبخش توی ذهن من هستش .بازیکن دوست داشتنی و خوبی هستش اما جوان و بی تجربه ( من خودم ازش خوشم میادا اما باشگاه مهمه واسمون )با قرض دادن هم بازیکن از دست نمیدیم هم پول گیرمون میاد .یا محمدی میتونیم قرض بدیم اما بازیکن ما باشه چون پولش رو دادیم تا سال بعد با فروشش بازم سود کنیم .رو پیشنهاد من دقیق فکر کنید این یکی از راه در آمد هستش.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mahyarmaya در چهارشنبه نوامبر 30, 2011 10:28 pm .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان