اقای عابدینی تمام تلاشش رو داره می کنه و این مدت هم که پس از مساله اخیر پیش اومد با تلاشهای او سفرها و مسایل باشگاه پیش رفت عابدینی بسیار تحت فشاره و شرایط بسیار ناامید کننده است اما تا آخرین لحظه دست از تلاش برنمی داریم
اقای سراوانی وقتی این قسمتو خوندم مثل اب سردی بود برپیکر من
واقعا چرا ما اینقدر بدشانسیم؟
شرکتهای دیگه ایی که زیر مجموعه اریا بودن چه جوری اموراتشونو میگذرونن .بالاخره قوه قضاییه یا هر جای دیگه ای که حساباروبستن باید یه فکری به حال شرکتها وکسایی که دارن ازاین راه اداره میشن بکنه دیگه؟به خصوص این تیم که فقط یه شرکت نیست بلکه پای احساسات مردم هم درمیانه.عابدینی هم تو مصاحبش پای مردم میان کشید که اونا فکر نکنن میتونن تیمو منحل کنن یا...
باشگاه تواین چند سال تبلیغ روی پیراهن نداشته وبیشتر شرکت های زیر مجموعه اش روتبلیغ می کرده.نمیشه ازاین راه درامدی داشت؟
درمورد کمک های مردمی هم این روش برای تیم های دیگر که قبلا این کارو کرده بود جواب نمیده.یادمه فتح الله زاده گفته بود یه شماره حساب به مردم دادیم کمک کنن به استقلال بعد یک ماه رفتیم دیدیم کلا 100هزار تومن جمع شده.
درمورد پیشنهادهایی هم که دوستان میدن در مورد خریدن پیراهن و...به نظر من این روش ها حالاحالا ها توایران جواب نمیده .حالااگرهم جواب بده درامدش به اندازه ای نیست که بشه خرج باشگاه رو داد.
فکرنکنم افرادی مثل هدایتی کم باشن وبیان برای تیم خرج کنن حتی خود هدایتی(هرچند دو پادشاه در یک اقلیم نگنجد)
خواهشا فقط در هیچ شرایطی نام باشگاه تغییر نکنه
البته به نظر من راه دیگر مثل فروش بازیکنای که کارایی ندارن وهزینه ی زیادی هم برای تیم برداشتن مثل:محمدی-مهدوی کیا-اقایی-نصرتی-سرلک-فرزادمحمدی-مگنو