[quote:d6b41a5dbd="raincityboy"]جا داره اینجا از مهرداد.مازیار و کاربران عزیزی مثل معراج و انتی *# تشکر کنم و دست یک یک کاربرای این سایت میبوسم چون این سایت متعلق به خودشون هست
واقعا روزی یادم نمیره من مهردا و میثم در پارک سبزه میدان رشت اولین جلسه این سایت داشتیم و باعث خوشحالیم که این سایت محیطی کاملا سالم و صمیمی داره
درباره 1000نفری که عضو شد خب خیلی ها داخل این سایت عضو هستن و متاسفانه همشون فعال نیستن ولی خدارشکر افراد فعال کم نداریم
منم تبریک میگم

[/quote:d6b41a5dbd]
بله یادمه ... حدود 16 ماه پیش
درسته از این 1000 یوزر یک تعدادی به دلایل مختلف مجبور به غیر فعال شدنشون شدیم و عده ای هم خودشون نمیان اما خیلی ها به عنوان کاربر میهمان و کاملا واقعی به این سایت میان و اگر آماری هم هست برخلاف برخی سایت ها که دنبال اهداف خاص هستند هیچ گونه دستکاری ای در اون نمیشه چرا که هدف فقط اعتلای داماش و نام زیبای رشت و گیلان هست.
از ایجاد این مطلب هم تشکر می کنم و از کاربرانی که در پست های دیگه تالار و این پست مطلب، این قضیه رو یادآور شدند و تبریک گفتند هم تشکر می کنم .از کاربرانی هم که همیشه یار و یاور و همراه سایت بودند هم کمال تشکر رو دارم. به امید موفقیت بیش از پیش داماش و شهر بارانی رشت.