توسط siabagh » دوشنبه نوامبر 28, 2011 8:01 pm
سلام بر همه عزيز گيلكان ؛ هوتويي كي دنيد اَمي برارraincityboy اَ پستا بنا كي اطلاع رساني ببه در مورد نودمين سالگرد ميرزا شهادت،
جه همه تان دوستان خوايم كي جوما 11 آذر 90 باييد سوليماندارب ؛ ميرزا آرامگا سر و ميرزا ياد زنده بدَريم، و چن تا كار تنيم اَ روز ميان بوكونيم ايتا اَن كي جودا جه دولتي مراسم كي چن سال ايسه كي جه طرف مقامان دولتي شهر و اوستان برگوزار به و معمولا صبح برگوزار به ، ايتا مراسمم آما برگوزار بوكونيم حله من جي اَن ساعت موطمئن نيم ، raincityboy بوگوفت كي فيس بوك ميان ساعت 18 تعيين ببسته، ولي من هر چي دگرد واگرد بوگودم بيدم كي خبري نيه؛ به نظر من اَ ساعت ايپچه ديره، اگه دو سه ساعت زودتر ببه بختره ؛
به هر حال تنيم ساعت سر همديگه امرا توافق بوكونيم ، (فقط اَت كي بايد بيدينيم گروهاي ديگه چي ساعتي آموندرد آمانم هو ساعت باييم كي اتحاد بداريم)
چن تا كاري كي آما وستي بوكنيم اَچند روز بمانسته ميان انه كي اطلاع رساني بوكونيم مثلا هر كودام جه اما بيشيم سايتان و وبلاگان گيلكي نيان اَ مراسم خبرا بنيم، و ان كي ايتا جه شعراني كه ميرزا ره بخانده ببسته ( ناصر مسعودي يا عليرضا شوريده) آماده كونيم و همديگر امرا مراسم ميان بخانيم،
جي شوما پيل براران خايم كي حتما هر جور ببست بئيد ا مراسم و هر كسا تنيد باوريد؛ بدانيد كي ميرزا خون امي رگان ميان جريان دره و اون راه هميشگ ايدامه داره؛ هوتويي كي ورزشگايا پورا كونيم و اي صدا اوخان زنيم ايه يم وستي كي اي صدايي ميرزا ميرزا بخوانيم ؛ اگه تنيد او شعري كي ايه انتخاب به فوتوبزنيد كي بتانيم پخشا كونيم ،
شيمي دستا قوربان خاب ده هسا ويريزيم ميرزا كوجه خان خو سربازان مونتظره و بيشيم اطلاع رساني بوكونيم.
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم