مهدويكيا: رسول خطيبي به طرز عجيبي وارد زمين شد/ وظيفه من پاس گل دادن است
خطيبي روي نيمكت با گرمكن نشسته و به طور عجيبي وارد زمين شد و خوشبختانه پنالتي از دست داد
سايت گل ـ تيم فوتبال داماش گيلان در حالي ماشينسازي تبريز را در جام حذفي شكست داد كه مهدي مهدويكيا يك پاس فوقالعاده داد. او در گفتوگو با خبرنگار سايت گل در مورد اين موضوع ميگويد:« به نظر من ماشينسازي خيلي خوب بازي كرد و حتي تا دقايق پاياني تيم پيروز ميدان بود ولي ما از تجربه خودمان استفاده كرديم و بازي را به تساوي كشيديم. در وقتهاي اضافه اما دروازهبانمان اخراج شد و چون تعويضهايمان را انجام داده بوديم آبشك درون دروازه قرار گرفت. با اينكه دروازهبان كلاسيك نداشتيم و ده نفره بوديم از تجربه خودمان استفاده كرديم و بازي را برديم.»
مهدويكيا كه در اين ديدار يك پاس گل فوقالعاده داد ميگويد:« وظيفه من پاس گل دادن است هر چند كه كار اصلي مدافع راست بيشتر انجام كارهاي دفاعي است. با اين حال نفوذ هم ميكنم و در بازي ديروز هم در كارهاي هجومي شركت ميكردم.»
از مهدويكيا در مورد پنالتي از دست دادن خطيبي سوال ميكنيم كه او ميگويد:« اين هم اتفاق جالبي بود. خطيبي روي نيمكت با گرمكن نشسته و به طور عجيبي وارد زمين شد و خوشبختانه پنالتي از دست داد. البته بايد به او تبريك بگويم كه يك مربي جوان است و تيمش خيلي خوب بازي كرد.»
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%A7%D8%B3