رسول خطيبي: هيچ كس داوطلب نشد كه پنالتي بزند/ داماشيها هم ميدانند كه شانسي بردند
رسول عليزاده كه پنالتيزن تيم ما است نخواست پنالتي بزند و من را صدا كرد. متأسفانه اين پنالتي را از دست دادم ولي در اين ديدار مستحق برد بوديم
سايت گل ـ رسول خطيبي سرمربي و بازيكن تيم فوتبال ماشينسازي در بازي جام حذفي مقابل داماش گيلان يك ضربه پنالتي حساس را از دست داد و اين موضوع نقش زيادي در شكست تيم تبريزي داشت. خطيبي در گفتوگو با خبرنگار سايت گل در مورد اين بازي ميگويد:« آنهايي كه اين بازي را ديدند خودشان ميدانند كه ما چه فوتبالي را به نمايش گذاشتيم. متأسفانه در آخرين دقايق بازي گل مساوي را خورديم و در وقت اضافه شكست خورديم. اما من به شاگردانم افتخار ميكنم.»
او ادامه ميدهد:« خود داماشيها هم ميدانند كه در اين بازي شانسي پيروز شدند در ضمن من هم يك ضربه پنالتي را از دست دادم و همين موضوع روحيه بازيكنان را خراب كرد. با اين حال به فوتبالي كه بازي كرديم افتخار ميكنم و معتقدم هيچ تيمي در ليگ يك و حتي بسياري از تيمهاي ليگ برتري نميتوانند مثل ماشينسازي فوتبال بازي كنند.»
رسول در پاسخ به اين سوال كه چرا نگذاشتيد بازيكن ديگري ضربه پنالتي را بزنند خاطرنشان ميكند:« وقتي داور پنالتي گرفت همه بازيكنان به من نگاه كردند و هيچ كس داوطلب نشد كه پنالتي را بزند. حتي رسول عليزاده كه پنالتيزن تيم ما است نخواست پنالتي بزند و من را صدا كرد. متأسفانه اين پنالتي را از دست دادم ولي در اين ديدار مستحق برد بوديم.»
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 9%87%D9%85
سرمربی اینقدر گاگول