[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - معاوضه محمد محمدی با معمارزاده

معاوضه محمد محمدی با معمارزاده

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

با معاوضه محمدی با معمارزاده موافقید

بله
30
64%
خیر
17
36%

کل آرا : 47

پستتوسط mehdigholami » شنبه نوامبر 26, 2011 5:38 am

بهتره احساسي برخورد نكنيم محمدي دروازه بان خوبيه و به نظرم داره الان دو بازيه كه خوب كار ميكنه ضمن اينكه ما كه نميدونيم از چه مشكلي صحبت كرده كه ما براش موضع گيري كنيم به نظر من محمدي خيلي ادم باشخصيتيه اون هم مثل غلامي اول فصل اصلا خوب نبود ولي الان داره بهتر ميشه /1/
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 20, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه نوامبر 26, 2011 9:18 am

اقا الكي واسه تيم شايعه بيخودي درست نكنين /9/ هنوز چيزي معلوم نيست /9/ ليمو پرتغال نيستن كه عوض بشن بازيكنن /9/ تازه هركي بياد اما اون يه نفر نياد /9/
/7/
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه نوامبر 26, 2011 9:21 am

[quote:3fdc939ec7="havadarehamishegi"]اقا الكي واسه تيم شايعه بيخودي درست نكنين /9/ هنوز چيزي معلوم نيست /9/ ليمو پرتغال نيستن كه عوض بشن بازيكنن /9/ تازه هركي بياد اما اون يه نفر نياد /9/
/7/[/quote:3fdc939ec7]

چرا بره؟
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » شنبه نوامبر 26, 2011 9:21 am

بشه آبرار با ا وضعیت
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_city » شنبه نوامبر 26, 2011 9:51 am

محمدی توی داماش ی مهره از دست رفته شده اصلا برای بازیکنی که هیچ انگیزه ای برای بازی توی داماش نداره تشویق نباید کرد توی بازیکن های غیر بومی فقط میلاد زیندپو لیاقت تشویق داره محمدی اگه میخواد اینطوری بازی کنه از داماش بره بهتر ه اینطوری هم به نفع خودشه هم تیم
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط Damash1 » شنبه نوامبر 26, 2011 10:11 am

[b:26c69b603e] امسال محمدی اصلا اماده نبوده
خدا کنه مثل قبل رو فرم بیاد
در مجموع میثاق رو بیشتر میپسندم [/b:26c69b603e] 8)
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » شنبه نوامبر 26, 2011 11:05 am

میثاق معمارزاده هم استاد سوتی دادنه در کل با این که محمدی اصلا خوب نبوده ولی من بهش بیشتر از میثاق اطمینان دارم.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه نوامبر 26, 2011 12:10 pm

[quote:7c67d0ad71="MEHRDAD"][quote:7c67d0ad71="pedram_1367"]آقا این محمدی ها ( محمد و فرزاد ) مال هر کی که می خواد ... بیاین و ببرین تازه تو این شبهای عزیز کلی هم دعاتون می کنم ... علی آقا ! آقایی رو نمی خوای ؟؟ خوبه ها ... اینم ببر که تیمتون واسه قهرمانی ( جانه ان ) آماده بشه ... میثاق بیاد از محمدی بهره و مفیدتر ... ولی اگر هم نشد ما با فراهانی به عنوان دروازه باد اول ، طباطبایی ( درصورتی که قرارداد ببندند باهاش ) و لایقی فر مشکلی نداریم ... من بارها گفتم و عقیده ام هم همینه که اگه قراره ما گل بخوریم و اونم لایی باشه ؛ بهتره بازیکن بومی و جوانمون بخوره که تجربه کسب کنه و در آینده واسه ما کارایی داشته باشه ...[/quote:7c67d0ad71]

یادت رفت در مورد فرمانروا بگی :roll: :wink:

اما در مورد کامنت دوستان باید بگم که شاید بحث بدی نباشه و بشه روش بحث کرد اما بحث ها گاها ربطی به این تاپیک نداشت چرا که اعتراض ها اینطور بود که چرا محمدی گفته من تو رشت ناراضی ام و من این قضیه رو تکذیب کردم. حالا بحث رفته یه سمت دیگه که نه تائید می کنم نه تکذیب چون به هر حال هر کس نظری داره.[/quote:7c67d0ad71]

:arrow: حالا تا بازیه بعدی قاسمپور کاری میکنه که درباره اون هم دوباره آدم به حرف میاد ... ولی در کل با شخصی به نام قاسمپور مشکل دارم چون ما رو به نابودی میبره بدون شک ! من اصلا از این نتایج خوب راضی نیستم چون سبک بازی بازی ما اشکال داره و دلیلش هم قاسمپور هست و ترکیب چیدنش ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه نوامبر 26, 2011 12:17 pm

ایشالا همین روزا میگم پپ گوآردیولا رو بردارند بیارند یا دینورزاده رو برگردونند که شما رو راضی کنه دیگه انشالله :D
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه نوامبر 26, 2011 12:28 pm

[quote:d89f9ccf34="mehdigholami"]بهتره احساسي برخورد نكنيم محمدي دروازه بان خوبيه و به نظرم داره الان دو بازيه كه خوب كار ميكنه ضمن اينكه ما كه نميدونيم از چه مشكلي صحبت كرده كه ما براش موضع گيري كنيم به نظر من محمدي خيلي ادم باشخصيتيه اون هم مثل غلامي اول فصل اصلا خوب نبود ولي الان داره بهتر ميشه /1/[/quote:d89f9ccf34]

دوست عزیز من نمی دونم شما واقعا برادر محمد غلامی هستی یا نه ولی کلا مقایسه غلامی و محمدی اصلا درست نیست ... غلامی از اول فصل همینی بود که الان هست یعنی جنگنده و پر قدرت که پدر دفاع های حریف رو در میاره و بهترین مهاجم نوک ایران . مهاجم نوک که میگم یعنی مهاجم نوک واقعی و جون میده واسه سیستم 1-3-2-4 ... . تنها تفاوت غلامی از اول فصل تا الان این بود که اون موقع توپ هاش تو گل نمی رفت و الان تقریبا میره ولی باز هم نمیره ها ...!!!! ولی محمدی .... از اول فصل فقط خورد لایی و گلهای تابلو و بدتر شد که بهتر نشد ... اگه سر تمرین تیم رفته باشی میبینی که اصلا نصف انرژی ای که لایقی فر و فراهانی می ذارن رو نمی ذاره و فقط الکی داد و بی داده !!! فرمانروا هم که اصلا دروازه بانها رو نگاه نمیکنه ( اینم واسه آقا مهرداد :D ) ! خدایی یه بار سر تمرین به قاسمپور نگاه کنین ببینید اصلا هواسش به دروازه بان ها هست !؟ و فقط وقتی یادشون میوفته که می خواد بازیه تمرینی بذاره و ...
نکته دیگه بحث شخصیت هست که شما فرمودی ... بر فرض محمدی باشخصیت ترین آدم روی کره زمین ولی این هیچ ربطی به بازی هایی که میکنه نداره در ضمن مگه بازیکنان دیگه ما شخصیت ندارن ؟! خدایی تو این تیم داماش شخصیت موج میزنه که باعث افتخار من به عنوان یه رشتی هست که این تیم و مخصوصا بازیکنان بومیش اینقدر باشخصیت هستند و خدایی کم نمی ذارن . بازیکنانی مثل مهدوی ، حاجتی ، نظیفکار ، آبشک ، افشه ، غلامی ، مهدوی کیا ، آلوز که گل سر سبدشونن ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » شنبه نوامبر 26, 2011 12:32 pm

[quote:f67bdbe73e="MEHRDAD"]ایشالا همین روزا میگم پپ گوآردیولا رو بردارند بیارند یا دینورزاده رو برگردونند که شما رو راضی کنه دیگه انشالله :D[/quote:f67bdbe73e]

ولله بحث من دینورزاده نیست ... دینورزاده اینجا بود و به نظرم موفق بود و شخصیت درستی داشت و شیوه مدیریت تمرینش به نظرم عالی بود همین که می رفت ته زمین ( جایی که کمک داور میمونه البته روبروی جایگاه ) می موند و بر کل زمین تسلط داشت خیلی مفید بود و الان هم نیست و اگه من هم بگم یا نگم رفته ولی با یه برد تیمش میوفتاد رو غلتک ....
در ضمن گواردیولا اینجا یا تو هر تیم دیگه ای موفق نمیشه و فقط تو بارسا میتونه اینطوری نتیجه بیاره ... مگه ریکارد یادتون رفته که الان ناکجا آباده ....
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » شنبه نوامبر 26, 2011 12:46 pm

[quote:a04306803d="pedram_1367"][quote:a04306803d="MEHRDAD"]ایشالا همین روزا میگم پپ گوآردیولا رو بردارند بیارند یا دینورزاده رو برگردونند که شما رو راضی کنه دیگه انشالله :D[/quote:a04306803d]

ولله بحث من دینورزاده نیست ... دینورزاده اینجا بود و به نظرم موفق بود و شخصیت درستی داشت و شیوه مدیریت تمرینش به نظرم عالی بود همین که می رفت ته زمین ( جایی که کمک داور میمونه البته روبروی جایگاه ) می موند و بر کل زمین تسلط داشت خیلی مفید بود و الان هم نیست و اگه من هم بگم یا نگم رفته ولی با یه برد تیمش میوفتاد رو غلتک ....
در ضمن گواردیولا اینجا یا تو هر تیم دیگه ای موفق نمیشه و فقط تو بارسا میتونه اینطوری نتیجه بیاره ... مگه ریکارد یادتون رفته که الان ناکجا آباده ....[/quote:a04306803d]

صد و یک در صد مطمئن باش رو غلتک نمی افتاد که اگر این بود حتما اینجا با دلیل مطلب حمایتی میزدیم :wink:
اتفاقا گواردیولا میتونه اینجا موفق شه چون مدیریت داماش و تعداد زیادی از بازیکنان و هواداران دوست دارند مثل بارسا شیم تیم هم الان أ پا او پا داره بازی می کنه :D (ترجمه تیکی تاکای اسپانیا به قول بچه ها :lol: )
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در شنبه دسامبر 03, 2011 10:28 am .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط antiros » شنبه نوامبر 26, 2011 1:08 pm

ابرار مهرداد بحثهای نزادپرستانه نکن که باعث تفرقه هوادارن نشه :lol: :wink:
بارسلون چیه اخه بره ؟!!!!! ما باید مثل تیم صدر جدول اسپانیا و پرافتخارترین تیم اروپا بازی کنیم نه مثل... :wink:
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه نوامبر 26, 2011 3:56 pm

[quote:0fb064413f="antiros"]ابرار مهرداد بحثهای نزادپرستانه نکن که باعث تفرقه هوادارن نشه :lol: :wink:
بارسلون چیه اخه بره ؟!!!!! ما باید مثل تیم صدر جدول اسپانیا و پرافتخارترین تیم اروپا بازی کنیم نه مثل... :wink:[/quote:0fb064413f]

دوست عزیزم چیزی تا الکلاسیکو نمونده و طبق معمول بارسا از الکلاسیکو جایگاه حقیقیشو پس میگیره و تا آخر فصل نگه میداره :wink: در مورد پر افتخارترین هم نکته ای باید گفت که ایران در تاریخ چه وسعتی داشت و چه قدرتی و ......... اما الان ؟!؟!؟ پرافتخارترین تیم چند ساله حتی به فینال نرسیده ؟ زمان چوووکوش که چمپیونز لیگ با 4 تا تیم بود ، رئال قهرمان میشد و حال میکرد ، از زمان 32 تیمه شدن رئال مثل بقیه تیما بوده و افتخار بیشتری نداشته ، حتی کمتر هم بوده ! البته من برای این تیم احترام قائلم ، چون تیم قابل احترامیه.
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط 888 » شنبه نوامبر 26, 2011 7:41 pm

[size=24:5e305ea3dc]عابديني: یک میلیارد بدهند و او را ببرند[/size:5e305ea3dc]

بعد از اين كه ميثاق معمارزاده، به مسولان باشگاه اين تيم واگذار شد، تلاش ها براي جذب يك دروازه بان آغاز شده است. اولين گزينه اي كه پرسپوليسي ها به دنبال جذب او هستند محمد محمدي، دروازه بان داماش گيلان است كه سابقه پوشيدن پيراهن پرسپوليس را هم دارد.
محمد محمدي كه با حرف و حديث هاي فراوان و مبلغ قرارداد بالا به داماش پيوست نتوانست در اين تيم انتظارات را برآورده كند و ذخيره دروازه بان جواني به نام ميلاد فراهاني شد. او كه از شرايطش در گيلان به هيچ عنوان رضايت ندارد جلسه اي با عابديني داشت تا مشكلاتش را حل كند اما در همين برهه بود كه از سوي باشگاه پرسپوليس با او تماس گرفته شده. اين تماس باعث شد تا جزئيات جلسه او با عابديني تغيير كند. محمدي كه پيش از اين مي خواست در اعتراض به نيمكت نشيني اش با مديرعامل صحبت كند پس از اين تماس از مشكلاتش در گيلان و همچنين مشكلات خانوادگي اش صحبت كرد. در اين جلسه محمدي در مورد دليل مصدوميتش به عابديني گفت كه تمرين كردن تيم در زمين چمن طبيعي و بازي كردن در چمن مصنوعي باعث شده تا من مصدوم شوم. همچنين يكسري از مشكلات خانوادگي برايم بوجود آمده كه به همه اين دلايل نمي تواند ديگر در گيلان بماند.
عابديني در مورد جدايي محمدي و پيوستنش به پرسپوليس مي گويد:« من هم از گوشه و كنار شنيده ام كه پرسپوليسي ها محمدي را مي خواهند اما با من تماسي گرفته نشده است. من مشكلي با جدايي محمدي ندارم اما مسولان پرسپوليس اول بايد با من تماس بگيرند و بعد هم خسارت او را بدهند. محمدي 70 درصد از قراردادش را گرفته ، او بايد تمام مبلغ را برگرداند و باشگاه هم خسارتش را پرداخت كند. ما ابتداي فصل براي جذب محمدي تلاش زيادي كرديم و به همين راحتي او را از دست نمي دهيم.»
او در مورد معاوضه معمارزاده با محمدي مي گويد:« اگر محمدي دوست دارد كه به پرسپوليس برود جلوي او را نمي گيريم اما احتياجي به ميثاق نداريم. ما دو دروازه بان بسيار خوب و جوان داريم كه عملكرد بسيار خوبي در ليگ داشته اند.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 1 مهمان