[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - معاوضه محمد محمدی با معمارزاده

معاوضه محمد محمدی با معمارزاده

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

با معاوضه محمدی با معمارزاده موافقید

بله
30
64%
خیر
17
36%

کل آرا : 47

پستتوسط kasra » جمعه نوامبر 25, 2011 10:49 am

من هم نظرم اینه که هر بازیکنی که واقعا خوب و باغیرت بازی میکنه باید تشویق بشه ولی در حال حاضر از زمان بازی با مس یادمه که مهدوی کیا رو تشویق میکردند در صورتی که شاید یه بازی معمولی رو داشت ولی خیلی از بازیکننهای بومی مثل مهدوی و ابشک و حاجتی وغلامی که اتفاقا خیلی بهتر از مهدوی کیا ومحمدی بودند اینقدر تشویق نمیشند و تو این مورد با مهیار موافقم.در ضمن ایناها حاشیه نیستند بلکه واقعیت هستند که در صورتی که ایناها رو انجام ندیم در حق خیلیها ظلم میشه.
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه نوامبر 25, 2011 11:19 am

[quote:548edd2d85="Hamed9"]بازیکنان بومی و غیر بومی هستند که داماش گیلان رو تشکیل میدن،بچه ها برای چی وقتی تیم خوب هست و داره نتیجه میگیره بی خودی خودمون حاشیه ایجاد کنیم ؟[/quote:548edd2d85]

دوست عزیزم تیم خوبه و داره نتیجه میگیره ، اما اینا از صدقه سر بومیاست.کی یکبار حاجتی رو تشویق کرد؟بازیکنی که بدون اضافه کاری فقط بازی میکنه و انقدر غیرت داره که هرجا همه از لحاظ بدنی میبرن ، حتی دفاعهای کناری کم میارن ، میره جاشونو پوشش میده.غلامی و مهدوی و نظیفکار و ...... عالی دارن کار میکنن.درسته غیر بومیانی مثل زنیدپور و ابوذر بدون حاشیه ، دارن زحمت میکشن و بازی میکنن ، اما ما باید 10 باز بومیامونو تشویق کنیم ، 1 باز غیر بومیا رو تا هم روشون زیاد نشه و همچنین وقتی از رشت میرن ، تعریف کنن اونجا چه خبر بود ........ نه یکی مثل محمدی وقتی رفت بگه من پدر تیمو در آوردم ، باز ملت تشویقم میکردن.اصلا" بحث حاشیه و ..... این مسائل نیست ! اما در یک کلام ما در حق بومیامون کم لطفی میکنیم.
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » جمعه نوامبر 25, 2011 12:11 pm

در کل من اینکارو ندارم که این خبر موثق هست یا نه.من کلا میگم که بالاتر از سیاهی رنگی نیست و هر دروازه بان ناخته شده ای رو بجای محمدی بیاریم احتمال اینکه از محمدی بهتر کار کنه زیاده و هر چقدرم که بد کار کنه اخرش بشه همین عملکرد محمدی.من اصلا کار ندارم واسه چی محمدی شکم سیری تمرین میکنه و بازی میکنه.دلیلش هرچی هم هست اصلا مهم نیست چون ما پول دادیم درحد بهترین دورازه بان ایران و در قبالشم همون اندازه کارایی میخواییم.محمدی به هر دلیلی هم که هست که نمی تونه خوب کار کنه نیازی نیست ما جورش رو بکشیم.محمدی تا حدود همین چند عفته پیشم بشدت تشویق میشد و فقط 2/3 بازیه که تشویق نمیشه.مطمعنن اگه هر شهر دیگه ای بود بهش بدترین توهینا میشد که با این همه پولی که گرفتی چرا اینطور بازی میکنی.حتما موقعی که در استقلال بود و چند تا گل بد خورد یادتون میاد که هوادارای استقلال باهاش چیکار کردن.
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط Saeeed » جمعه نوامبر 25, 2011 2:05 pm

با تمامی اوصاف.. با احترام به نظر همه دوستان
من به شخصه از معاوضه محمدی با معمار زاده استقبال نمی کنم.میثاق همینجوری ذخیره ی حقیقی که شاکیه.حالا فرض کن بیاد ذخیره فراهانی بشه چه خواهد شد...
اول از همه جای علی چیلاورت خالی.بعد از اینا هم من اسم دروازه بانی که خوب باشه و در حال حاضر بخواد بیاد داماش رو تو ذهن ندارم.همه خوباش تیم دارن و فیکس هم هستن تو تیماشون...
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه نوامبر 25, 2011 3:49 pm

[quote:52860afe22="miladcivil"][quote:52860afe22="Hamed9"]بازیکنان بومی و غیر بومی هستند که داماش گیلان رو تشکیل میدن،بچه ها برای چی وقتی تیم خوب هست و داره نتیجه میگیره بی خودی خودمون حاشیه ایجاد کنیم ؟[/quote:52860afe22]

دوست عزیزم تیم خوبه و داره نتیجه میگیره ، اما اینا از صدقه سر بومیاست.کی یکبار حاجتی رو تشویق کرد؟بازیکنی که بدون اضافه کاری فقط بازی میکنه و انقدر غیرت داره که هرجا همه از لحاظ بدنی میبرن ، حتی دفاعهای کناری کم میارن ، میره جاشونو پوشش میده.غلامی و مهدوی و نظیفکار و ...... عالی دارن کار میکنن.درسته غیر بومیانی مثل زنیدپور و ابوذر بدون حاشیه ، دارن زحمت میکشن و بازی میکنن ، اما ما باید 10 باز بومیامونو تشویق کنیم ، 1 باز غیر بومیا رو تا هم روشون زیاد نشه و همچنین وقتی از رشت میرن ، تعریف کنن اونجا چه خبر بود ........ نه یکی مثل محمدی وقتی رفت بگه من پدر تیمو در آوردم ، باز ملت تشویقم میکردن.اصلا" بحث حاشیه و ..... این مسائل نیست ! اما در یک کلام ما در حق بومیامون کم لطفی میکنیم.[/quote:52860afe22]

خدا وکیلی حاجتی خیلی عالیه ! یک بار نشد تشویقش بکنیم .
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه نوامبر 25, 2011 4:31 pm

خیلی خوشحالم .چون دوستام مثل من فکر میکنم .بچه ها ما حال و هوای استادیوم رو تعیین میکنیم .نمیگم که اصلا تشویق نشن اما 5 بار بچه های بومی بعد بازیکنان دیگه.(مثال بود).اگه قرار شد تشویق بشه به آبـــــــــــرار شهرمون اهمیت بدیم خودمون باید توی استادیوم جــــــــآ بندازیم .یادمون نره خودمون باید جا بندازیم .
اگه دوستان یادشون باشه اون سالی که پدیده بودیم و فینال رسیدیم از 11تا بازیکن 9 تا بومی بود یه نوری غیر بومی بود یه خارجی بود .(همون عکسی که امیر131 گذاشت)
باید کم کم فشار بیاریم به باشگاه که آکادمی رو بیشتر اهمیت بدن .ما بعد مهدوی و نظیف کار و افشین و افشه کسی رو نداریم .آبشک فقط تازه ظهور پیدا کرده و باید آبشک هایی زیادی رو توی نیمکت داشته باشیم .مثل جهانبخش که البته نمیدونم به شهر عزیزمون چقدر تعصب داره .
ما که شانس نداریم سرباز بگیریم پس باید آدمی خودمون رو تقویت کنیم .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه نوامبر 25, 2011 4:32 pm

[quote:4f5e105258="pedram_1367"]آقا این محمدی ها ( محمد و فرزاد ) مال هر کی که می خواد ... بیاین و ببرین تازه تو این شبهای عزیز کلی هم دعاتون می کنم ... علی آقا ! آقایی رو نمی خوای ؟؟ خوبه ها ... اینم ببر که تیمتون واسه قهرمانی ( جانه ان ) آماده بشه ... میثاق بیاد از محمدی بهره و مفیدتر ... ولی اگر هم نشد ما با فراهانی به عنوان دروازه باد اول ، طباطبایی ( درصورتی که قرارداد ببندند باهاش ) و لایقی فر مشکلی نداریم ... من بارها گفتم و عقیده ام هم همینه که اگه قراره ما گل بخوریم و اونم لایی باشه ؛ بهتره بازیکن بومی و جوانمون بخوره که تجربه کسب کنه و در آینده واسه ما کارایی داشته باشه ...[/quote:4f5e105258]

یادت رفت در مورد فرمانروا بگی :roll: :wink:

اما در مورد کامنت دوستان باید بگم که شاید بحث بدی نباشه و بشه روش بحث کرد اما بحث ها گاها ربطی به این تاپیک نداشت چرا که اعتراض ها اینطور بود که چرا محمدی گفته من تو رشت ناراضی ام و من این قضیه رو تکذیب کردم. حالا بحث رفته یه سمت دیگه که نه تائید می کنم نه تکذیب چون به هر حال هر کس نظری داره.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در جمعه نوامبر 25, 2011 4:42 pm .
نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه نوامبر 25, 2011 4:39 pm

با مهرداد موافقم.بحثی هستش که اگه دامنه اش به استادیوم میکشه.اگه این بحث خوب و مفید بشه و توی استادیوم جا بندازیم بچه هایی که کم سن هستن یاد میگیرن و مسلک شون کاملا بومی مسلک میشه و خیالمون از آینده هم راحت میشه .پس با فکر بحث رو جلو ببریم تا تیم ما همیشه از وجود طرفدارای خوب بهر بگیره
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » جمعه نوامبر 25, 2011 5:15 pm

می خوام حرفامو خلاصه کنم و بگم که , با تمااااااام حرفای مهیار موافقم
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » جمعه نوامبر 25, 2011 6:51 pm

من اصلا معمارزاده رو قبول ندارم نه از لحاظ فنی و نه اخلاقی. اگه این معاوضه صورت بگیره از چاله میفتیم تو چاه.
اگه محمدی میخواد بره با همین فراهانی و طباطبایی و لایقی فر ادامه بدیم بهتره. البته از همه اینا بهتر نظرمحمدی بود که متاسفانه از دستش دادیم.
به هر حال اگه قراره دروازبان جدیدی بگیریم(که با این مشکلات مالی بعید میدونم) مهدی ثابتی گزینه مناسبی به نظر میاد که الان از شرایطش تو تراکتور هم راضی نیست.
ولی من به شخصه به دروازبان تیم صبا (لک)خیلی علاقه دارم. اگه تباهش نکنن فکر میکنم تو آینده دروازبان بزرگی بشه
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط ba-taasob-2 » جمعه نوامبر 25, 2011 6:52 pm

من اصلا معمارزاده رو قبول ندارم نه از لحاظ فنی و نه اخلاقی. اگه این معاوضه صورت بگیره از چاله میفتیم تو چاه.
اگه محمدی میخواد بره با همین فراهانی و طباطبایی و لایقی فر ادامه بدیم بهتره. البته از همه اینا بهتر نظرمحمدی بود که متاسفانه از دستش دادیم.
به هر حال اگه قراره دروازبان جدیدی بگیریم(که با این مشکلات مالی بعید میدونم) مهدی ثابتی گزینه مناسبی به نظر میاد که الان از شرایطش تو تراکتور هم راضی نیست.
ولی من به شخصه به دروازبان تیم صبا (لک)خیلی علاقه دارم. اگه تباهش نکنن فکر میکنم تو آینده دروازبان بزرگی بشه
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط 888 » جمعه نوامبر 25, 2011 6:55 pm

به نظرمن محمدی تازه داره شرایطش بهتر میشه باوجود این اگه هم بره چیز خاصی روازدست ندادیم .فقط خواهشا اگراین رفت معمارزاده روهم نیارن چون باسابقه ایکه از اون داریم فکرنکنم کیفیت بهتری نسبت به محمدی نشون بده.

درمورد تشویق ها هم من معتقدم فقط باید بازیکنای بومی تشویق بشن مگر اینکه یه بازیکن غیر بومی چقدر خوب کار کنه ونسبت به تیم تعصب نشون بده تا تشویق بشه (البته مهدوی کیا باتوجه به اینکه چهره ملیه استثناست)
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط onelove » جمعه نوامبر 25, 2011 7:34 pm

هر بازیکنی تو روزای اوجش خوبه . کاسیاسم بیاد داماش آماده نباشه ، فایده نداره ! /17/
نماد کاربر
onelove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » جمعه نوامبر 25, 2011 7:42 pm

[quote:a2d84c23cf="888"]به نظرمن محمدی تازه داره شرایطش بهتر میشه باوجود این اگه هم بره چیز خاصی روازدست ندادیم .فقط خواهشا اگراین رفت معمارزاده روهم نیارن چون باسابقه ایکه از اون داریم فکرنکنم کیفیت بهتری نسبت به محمدی نشون بده.

درمورد تشویق ها هم من معتقدم فقط باید بازیکنای بومی تشویق بشن مگر اینکه یه بازیکن غیر بومی چقدر خوب کار کنه ونسبت به تیم تعصب نشون بده تا تشویق بشه (البته مهدوی کیا باتوجه به اینکه چهره ملیه استثناست)[/quote:a2d84c23cf]

مثلا زنید پور و جهانگیر حقشونه تشویق بشن
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » جمعه نوامبر 25, 2011 9:34 pm

[quote:665af3eab4="aryanrecord"][quote:665af3eab4="888"]به نظرمن محمدی تازه داره شرایطش بهتر میشه باوجود این اگه هم بره چیز خاصی روازدست ندادیم .فقط خواهشا اگراین رفت معمارزاده روهم نیارن چون باسابقه ایکه از اون داریم فکرنکنم کیفیت بهتری نسبت به محمدی نشون بده.

درمورد تشویق ها هم من معتقدم فقط باید بازیکنای بومی تشویق بشن مگر اینکه یه بازیکن غیر بومی چقدر خوب کار کنه ونسبت به تیم تعصب نشون بده تا تشویق بشه (البته مهدوی کیا باتوجه به اینکه چهره ملیه استثناست)[/quote:665af3eab4]

مثلا زنید پور و جهانگیر حقشونه تشویق بشن[/quote:665af3eab4]

اونکه بله
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان