[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - جام جهاني واليبال

جام جهاني واليبال

مطالب مربوط به تیم های والیبال و بسکتبال داماش گیلان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط kasra » جمعه نوامبر 25, 2011 7:51 am

3 تا بازی بعدیمون تقریبا راحتن ولی برزیل و انزلیچی رو فکر نکنم شه ازشون امتیاز گرفت
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه نوامبر 25, 2011 8:09 am

والیبال ایران چیکار میکنه ........ /23/ صبح خیلی خوب بود هم ارژانتین رو بردیم هم رشت داشت برف میومد 5.30 صبح. داماشه شهره برفی /11/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط Hamed9 » جمعه نوامبر 25, 2011 10:42 am

می تونیم ببریم. /23/ ولی برزیل رو دیگه خیلی سخت هست
نماد کاربر
Hamed9
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 24, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » جمعه نوامبر 25, 2011 10:46 am

بتر کانه اید /13/
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Saeeed » جمعه نوامبر 25, 2011 1:10 pm

والیبال - وزنه برداری - کشتی .. همه ترکوندن فقط نمی دونم این فوتبال ما چرا اینقده به چنگ رفته.... /4/
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه نوامبر 25, 2011 4:15 pm

[quote:c179d9d48a="Saeeed"]والیبال - وزنه برداری - کشتی .. همه ترکوندن فقط نمی دونم این فوتبال ما چرا اینقده به چنگ رفته.... /4/[/quote:c179d9d48a]
متاسفانه برای اینکه فوتبال ما سیاسی شده البته افراد سیاسی اگه فوتبال سرشون بشه که خوبه مثل برلوسکونی که با مدیریتش میلان افتخارات زیادی رو در این چند سال کسب کرده و یا فلورنتینو پرز که به خانواده سلطنتی اسپانیا خیلی نزدیکه و پرونده اش با رئال کاملا روشنه ولی توی فوتبال ما هر کس لابی قدرتمند تری داشته باشه یه کاره فوتبال میشه و اصلا ملاک نحوه مدیریتش نیست
اگه بخواهیم مدیران و مربیان سیاسی کشور رو بشماریم میشه "مثنوی هفتاد من کاغذ "
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه نوامبر 26, 2011 3:52 pm

[color=red:369967f7c1][size=24:369967f7c1]ایران& آرژانتین[/size:369967f7c1][/color:369967f7c1]

نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه نوامبر 26, 2011 4:01 pm

مرسی /3/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MajMaj » شنبه نوامبر 26, 2011 4:08 pm

فردا ساعت5:40 ایران- آمریکا /7/
نماد کاربر
MajMaj
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 29, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه نوامبر 26, 2011 6:49 pm

ولاسكو: از عملكرد دفاعى بازيكنانم راضى هستم.
سرمربى تيم ملى واليبال ايران گفت: از پيروزى مقابل آرژانتين بسيار خوشحال بوده و از عملكرد دفاعى بازيكنان راضى هستم. «خوليو ولاسكو» پس از برترى ۳ بر ۲ مقابل تيم واليبال آرژانتين در خصوص اين بازى اظهار داشت: از كسب اين پيروزى بسيار خوشحال هستم. آرژانتين در عين جوانى يكى از تيمهاى قدرتمند جهان محسوب مى شود. وى ادامه داد: شاگردانم در بازى مقابل آرژانتين در سرويس ها عملكرد بسيار خوبى داشتند. تركيب دفاعى تيم ايران هم خوب بود و در اين قسمت از عملكرد مهدى مهدوى، پاسور تيمم هم بسيار راضى هستم چرا كه وى در دفاعها نقش زيادى داشت. »عليرضا نادى« كاپيتان تيم ملى واليبال ايران نيز پس از پيروزى مقابل آرژانتين گفت: آنها از بازيكنان باتجربه اى بهره مى برند و به سختى مقابل آنها پيروز شديم. كادر فنى تاكتيك ويژه اى براى دفاع در نظر گرفته بود و شاهد بوديم كه پس از گيم دوم عملكرد خوبى در دفاع داشتيم. وى با اشاره به صحبتها ولاسكو مبنى بر تغيير ذهنيت براى رسيدن به موفقيت خاطرنشان كرد: مقابل آرژانتين همه بازيكنان و كادر فنى با تغيير ذهنيت تنها به پيروزى ايران فكر مى كردند.
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_city » شنبه نوامبر 26, 2011 6:59 pm

ایران1-3 این بازی رو میبازه
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه نوامبر 26, 2011 7:04 pm

[quote:30564cf389="damash_city"]ایران1-3 این بازی رو میبازه[/quote:30564cf389]

زبونتو گاز بگیر :D
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » شنبه نوامبر 26, 2011 7:06 pm

[size=18:11a0dc706b]واکنش غیر والیبالی ها به نتایج واليبال
[/size:11a0dc706b]

علی کریمی : تک تک بچه ها مایه افتخارند

علی کریمی هم چندین بار اعلام کرده بود که ورزش دوم من والیبال است و به به همین دلیل , قطعا نظرات جالبی باید در مورد بازی های تیم ملی در جام جهانی داشته باشد . او در این مورد گفت : « واقعا از بازی تیم ملی لذت می برم و خیلی خوب کار کردند . ولاسکو خیلی خوب با والیبالیست ها کار کرده است و تاثیر آن در تیم ملی دیده می شود . نمی خواهم اسم شخص خاصی را ببرم چون تک تک بچه ها عالی بودند و مایع اقتخار هستند . »
-------------------------------
علی پروین : عشق می کنم بازی این بچه ها را می بینم

علی پروین یکی از نام هایی است که علاقه او نسبت به والیبال برای همه واضح است و پیش بینی می شد که بازی های جام جهانی را دنبال کند . او در پاسخ این به این پیش بینی جواب مثبت داد و گفت : « هر روز صبح بلند می شوم و بازی های تیم ملی را می بینیم . واقعا عشق می کنم بازی این بچه ها را می بینم مخصوصا اون دست چپه , مهدی بازارگرد خیلی خوب اسپک می زند. معلومه مربیشون خیلی خوب کار کرده و بچه ها آماده اند . فقط دوست دارم همین نتایج ادامه پیدا کند و ایران سهمیه الپمیک هم بگیرد و درخشش بازیکنان را در الپیک ببیمیم . »

پروین در ادامه در مورد علاقخ هودش به والیبال هم این چنین گفت : « همه می دانند که بعد از فوتبال , رشته مورد علاقه من والیبال است و الان که کمتر ولی قدیم تر ها وقتی گیر می آوردم والیبال بازی می کردم . »

-------------------------
فردین معصومی : والیبالی ها آبروداری کردند

کشتی گیر ها هم رسم دارند برای گرم کردن همیشه چند دقیقه ای والیبال بازی می کنند و معمولا برای خودشان صاحب نظرند . فردین معصومی کاپیتان تیم ملی کشتی آزاد ایران در مورد نتایج این روز های والیبال گفت : « همه بازی های والیبال را دنبال می کنم و خیلی هم خوشم آمد . من بیشتر فوتبال نگاه می کردم و زیاد با والیبال آشنا نبودم ولی بازی اول ایران مقابل ژاپن را که دیدم به والیبال علاقه مند شدم و تصمیم گرفتم بازی ها را ببینم . کار ولاسکو خیلی خوب است معلوم شده که کارهای ویژه ای انجام داده و همین تلاش او و دیگر بچه ها والیبالی یک بار دیگر تابت کرده اند که همه چیز فقط فوتبال نیست و رشته های دیگر هم برای ایران در تک تک کشور های دنیا آبرو داری می کنند . در حالی که همه منتظر درخشش فوتبال در مقدماتی جام جهانی بودند والیبال در خود جام جهانی درخشید و امیدوارم نه به اندازه فوتبال ولی یک کم بیشتر توجه شود . مثل والیبال در ورزش ایرا زیاد داریم ولی همه چیز شده فوتبال . »

---------------------------
پرویز مظلومی : والیبال خواب را از من گرفته

مثل اینکه پر و پا قرص ترین طرفدار فوتبالی والیبال پرویز مظلومی است . مربی تیم فوتبال استقلال که خیلی پر هیجان در مورد جام جهانی صحبت می کند . او گفت : « صبح زود از خواب بلند می شوم تا بازی ها را دنبال کنم . والیبال خواب را از من گرفته و وقتی پای تلوزیون می نشینم همش حرص و جوش می خورم . خیلی بازی ها حساس است و فکر نمی کنم کسی آرام و قرار داشته باشد . واقعا عالی بود . واقعا .
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » شنبه نوامبر 26, 2011 7:17 pm

ولاسكو:كار دشواري مقابل آمريكا و مصر داريم/اميدوارم يك روز استراحت كافي باشد

واليبال/سرمربي آرژانتيني تيم ملي واليبال كشورمان گفت :بازي مقابل آمريكا و مصر از اين جهت دشوار است كه تيم ايران در گذشته نتوانسته ايم تيم را شكست بدهد.

به گزارش اوج نيوز،خولیو ولاسکو ، در کنفرانس خبری مرحله سوم جام جهانی با بیان اینکه این مرحله برای تیم ایران بسیار دشوار است، گفت: ایران در گذشته نتوانسته آمریکا و مصر را شکست بدهد و همین مسئله بازی در برابر این تیم ها را دشوارتر می کند.

وي افزود:ما می خواهیم به روند حضور و پیشرفت مان در جام جهانی ادامه بدهیم و همچنان مقابل تیم های خوب مبارزه کنیم، فقط امیدوارم یک روز استراحت برای ریکاوری بازیکنان و آمادگی کامل شان کافی باشد.
----------------------
آلن نایپ؛ سرمربی ایالات متحده هم با ذکر این جملات که؛ تا به اینجا جام جهانی نشان داده تیم هایی که روی کاغذ برنده اند حتما پیروز واقعی میدان نخواهند بود، افزود: تا کنون شاهد بازی های نزدیکی بوده ایم که فکر می کنم این روند تا پایان جام جهانی هم ادامه داشته باشد. سعی ما این است که از این مرحله به بعد، امتیازهای بیشتری از بازی های مان کسب کنیم.

ایران در رده دوم بهترین دفاع تیمی

در پایان مرحله دوم جام جهانی و در حالیکه از فردا مرحله سوم این پیکارها آغاز خواهد شد، کمیته آمار و ارقام مسابقات، رده بندی دوازده تیم حاضر در بازی ها را بر اساس فاکتورهای فنی مختلف اعلام کرد که به شرح زیر است:
[size=18:9245e52009]دفاع روی تور[/size:9245e52009]
لهستان با میانگین 45/3 در هر ست
ایران: 14/3
ایتالیا: 11/3
آرژانتین: 3
انزلیچی: 94/2
صربستان: 57/2
ایالات متحده: 53/2
برزیل: 40/2
ژاپن: 24/2
کوبا: 24/2
چین: 71/1
مصر: 44/1
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه نوامبر 26, 2011 7:26 pm

[quote:65588e9206="Saeeed"]والیبال - وزنه برداری - کشتی .. همه ترکوندن فقط نمی دونم این فوتبال ما چرا اینقده به چنگ رفته.... /4/[/quote:65588e9206]

به نظر من موفقیت های این رشته هایی که گفتی به خاطر استعداد ناب ایرانی هاست وگرنه اگه مربی های ما مربی بودن مثلا تو وزنه برداری تو سبک وزن یه برنز میگرفتیم ولی تمامی مدال های ما از 10 سال پیش تا الان با رضازاده بوده و از این به بعد هم با بهداد و بعدش هم با یکی دیگه تو همین وزن ...!!!
تو کشتی و تکواندو و سایر ورزشهای رزمی و انفرادی که به نظرم فقط استعداده و بس ...
الان هم که تو والیبال داریم نتیجه میگیریم در کنار استعدادهای جوانمون ، یه مربی اومده که کارش رو بلده و داره ایران رو به جایگاه واقعیش می رسونه ...
البته تو فوتبال یه مشکل دیگه هم داریم و اون هم عدم توانایی ما ایرانی ها تو کارهای گروهی و در کل همکاری رو بلد نیستیم ....
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به توپ و تور

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان